Dr. Maxwell Maltz

Psiho-Cibernetica

PRP: 45 Lei Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
36 Lei
Adauga in cos

Adaugă în coș

Livrare în România

1-3 zile lucrătoare

Easybox

Ridicare din Easybox

1-3 zile lucrătoare

6 persoane se uită la acest produs.

Grăbește-te! La acest produs, stocurile sunt limitate.

Specificații Psiho-Cibernetica

Format
13 x 20 cm
Număr pagini
328
Editura
CURTEA VECHE
Autor
Dr. Maxwell Maltz
Anul publicării
2017
ISBN
9786065889934

Rezumat Psiho-Cibernetica - Dr. Maxwell Maltz

Comandă și plăteste cartea prin CARD BANCAR și îți oferim 5 discount. Tot ce trebuie să faci este să selectezi ca metodă de plată "plata online prin card bancar".

Cibernetica nu ne spune că omul este o maşină, ci că el are şi foloseşte maşina. Cărţile din această serie au promovat intens conceptul de gândire pozitivă. Psiho-cibernetica doctorului Maltz vă demonstrează că aceasta funcţionează într-adevăr doar atunci când corespunde imaginii personale a respectivului; ea practic nu poate funcţiona atunci când nu corespunde imaginii personale şi până ce imaginea personală în sine nu a fost schimbată.
Punctul de plecare al Psiho-ciberneticii este faptul că psihologii experimentali şi clinici au demonstrat fără urmă de îndoială că sistemul nervos uman nu sesizează diferenţa dintre experienţa reală şi experienţa viu şi în amănunt imaginată. Concluzia Psiho-ciberneticii este că fericirea înseamnă acea stare a minţii în care gândirea noastră ne face plăcere pentru o bună bucată de timp. Fericirea este un obicei! Învăţaţi să o dobândiţi prin psiho-cibernetică.
Descoperirea imaginii de sine reprezintă o bresa importantă în psihologie şi în domeniul personalităţii creatoare. Orice bun chirurg estetician este şi trebuie să fie şi psiholog, indiferent că îi convine sau nu. Atunci când schimbi chipul unui om, aproape invariabil îi schimbi şi viitorul. Când îi schimbi imaginea fizică aproape întotdeauna schimbi şi omul - personalitatea, comportamentul - şi uneori chiar şi talentul său, capacităţile sale iniţiale.

Dr. Maxwell Maltz doctor în medicină şi-a luat diploma în ştiinţe la Universitatea Columbia şi doctoratul în medicină la Colegiul Medicilor şi Chirurgilor de la aceeaşi universitate. A fost unul dintre cei mai bine cunoscuţi chirurgi esteticieni în lumea întreagă, dar şi unul dintre cei mai respectaţi; a ţinut cursuri la universităţile din Amsterdam, Paris şi Roma. A fo

Răsfoiește câteva pagini ale cărții în PDF
La Bookzone, ai posibilitatea de a răsfoi câteva pagini din cartea Psiho-Cibernetica înainte de a cumpăra.
Detalii produs
Despre Dr. Maxwell Maltz
Dr. Maxwell Maltz
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Dr. Maxwell Maltz inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Dr. Maxwell Maltz se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Dr. Maxwell Maltz. Fiecare carte scrisa de Dr. Maxwell Maltz este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Dr. Maxwell Maltz in categoria Dr. Maxwell Maltz astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Recenzii

Ți-a plăcut produsul?

Spune tuturor părerea ta aici.

4.5

2 recenzii

5 stele

1

4 stele

1

3 stele

0

2 stele

0

1 stele

0


M

Maddelline

o discuție din mai multe perspective despre cât de importantă este imaginea (mentală) pe care noi o avem despre noi analizată de un chirurg plastician care își ajută pacienții mai mult psihologic decât cu bisturiul.

A

Alex Giurgea

O carte care priveste comportamentele umane dintr-o perspectiva diferita. Creierul comparat cu un computer. Principii ale ciberneticii aplicate in psihologie. Este una dintre primele carti de self-help aparute.

PRP: 45 Lei

36 Lei