Jackson MackenzieRobert Jackman

Pachet Vindecarea traumelor emotionale

PRP: 226 Lei Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
119 Lei

Învață să îți vindeci traumele emoționale urmând procesele terapeutice oferite de cei doi autori și să înlocuiești durerea și spaima, cu bucuria și liniștea sufletească.

Învață să îți vindeci traumele emoționale urmând procesele terapeutice oferite de cei doi autori și să înlocuiești durerea și spaima, cu bucuria și liniștea sufletească.

Livrare în România

1-3 zile lucrătoare

Easybox

Ridicare din Easybox

1-3 zile lucrătoare

2 persoane se uită la acest produs.

Grăbește-te! La acest produs, stocurile sunt limitate.

Specificații - Eliberează-te de relațiile toxice

Format
130x200
Număr pagini
304
Editura
Bookzone
Autor
Jackson Mackenzie
Anul publicării
2022
ISBN
9786069639092
Limba
Română
Vezi toate specificațiile

Rezumat Pachet Vindecarea traumelor emotionale - Robert Jackman, Jackson Mackenzie

Rezumat Eliberează-te de relațiile toxice - Jackson MacKenzie

Persoanele toxice, lipsite de empatie și iubire, se joacă permanent cu inima și mintea ta, până când ajungi să crezi incredibilul și să accepți inacceptabilul.

 

Şi totuși, inima ta știe adevărul: ceva nu este în regulă, dragostea nu ar trebui să doară, nu ar trebui să-ți distrugă stima de sine, nu ar trebui să fie toxică.

 

Eliberează-te de relațiile toxice este o carte scrisă din suflet, ce îți oferă instrumentele de care ai nevoie pentru a recunoaște partenerii abuzivi emoțional, dar și pentru a-ți vindeca rănile interioare dacă ai trecut deja printr-o relație dureroasă. Printre pagini, vei găsi o mulțime de informații despre narcisiștii și psihopații de lângă noi, despre măștile cuceritoare pe care aceștia le poartă pentru a te convinge că ți-ai găsit sufletul pereche.

Explicațiile simple oferite de autor te vor ajuta să-și găsești calea în lumea tot mai complicată a relațiilor și să eviți capcanele întinse de persoanele toxice care îți manipulează sentimentele. Trebuie doar să alegi să te eliberezi de tot ceea ce te desparte de iubirea pe care o meriți și să înveți să îți asculți cu adevărat inima.

 

Rezumat Cum să-ți vindeci inima – Jackson MacKenzie

 

Depășirea unei relații toxice necesită timp de procesare, acceptare și înțelegere. Dar nu poți trece singur prin lupta asta. Prin această carte, Jackson MacKenzie îți oferă instrumentele necesare ca să-ți recapeți mai ușor stima de sine, încrederea și bucuria vieții după o relație eșuată.

 

Lucrând cu mii de oameni răniți emoțional, Jackson a descoperit că pacienții manifestau simptome de traumă chiar și ani de zile după ce relația a luat sfârșit. Dar a mai descoperit și că vindecarea este posibilă și că de cealaltă parte a durerii se ascunde iubirea de sine, iar această carte îți arată cum poți obține acest lucru.

Prin introspecție și meditație, vei învăța să renunți la blocajele emoționale și să redescoperi bucuria unei vieți împlinite, în care cel mai important personaj este inima ta.

 

Ce vei învăța din aceaste două cărți:

 

·        Să recunoști semnalele de alarmă care indică o persoană toxică

·        Să te eliberezi dintr-o relație abuzivă din punct de vedere emoțional

·        Să îți vindeci rănile interioare și să-ți recapeți încrederea în tine

·        Să îi ajuți și pe alții să identifice relațiile toxice din viața lor

 

Cum identifici o persoană toxică?

 

·         Se concentrează pe greșelile tale și le ignoră pe ale lui. Dacă întârzie două ore, nu uită că tu ai întârziat o dată cinci minute la prima întâlnire. Dacă îi atragi atenția asupra comportamentului său inadecvat, o să schimbe rapid subiectul, să fie despre tine.

·         Începi să explici noțiunea de respect unui bărbat sau unei femei în toată firea. Oamenii normali înțeleg conceptele fundamentale precum onestitatea și bunătatea.

·        Egoismul și o nevoie exagerată de atenție. Îți consumă energia și-ți acaparează întreaga viață.

·        Se așteaptă să-i citești gândurile. Dacă nu mai comunică zile la rând cu tine, e vina ta că nu știi nimic de planurile despre care nu ți-a spus niciodată.

 

 

Aceastte cărți îți arată cum poți identifica rapid persoanele toxice, dar și cum îți poți vindeca inima dacă ai trecut printr-o relație dificilă.

 

Aceste cărți sunt pentru tine dacă:

 

·        Cauți o iubire autentică și vrei să recunoști la timp persoanele toxice. 

·        Simți că ceva nu este în regulă în relația actuală, dar nu poți identifica exact problema.

·        Ai trecut printr-o relație dificilă și ai nevoie de ajutor pentru a-ți vindeca rănile interioare.

·        Ai observat că atragi parteneri idisponibili emoțional sau abuzivi și nu înțelegi de ce.

 

Descoperă aceste cărți care te ajută să-ți regăsești speranța și încrederea în iubire, dar și în tine!

 

 

Rezumat Pachet Terapia copilului interior - Robert Jackman

 

Te-ai întrebat vreodată de ce te simți deprimată, anxioasă, neputinciosă sau dezamăgită?

 

De ce iei mereu decizii care îți sabotează planurile, în loc să te ajute să evoluezi?

 

De ce te simți împovărat de probleme emoționale pe care nu le înțelegi?

 

Aceste tipare de gândire distructive au o sursă. Pornesc de la acea parte din tine care se teme de nou, de iubire, de tot ce are viața mai bun de oferit. Totul pornește de la copilul tău interior, acel copil care a fost rănit cândva și care, acum, a devenit un adult rănit.

 

Învață să nu îl învinovățești, să îl accepți și să îl vindeci urmând procesul terapeutic creat de Robert Jackman. Aceste cărți pline de compasiune și exerciții terapeutice te ajută să aduci vindecare, acolo unde înainte era doar durere, spaimă sau rușine

 

Devenind adulți, credem că ne lăsăm comportamentele copilărești în urmă. Interacționăm cu alți adulți, luăm decizii adulte și avem mai multe responsabilități. Dar copiii răniți emoțional devin adulți răniți emoțional. - Robert Jackman

 

Aceste cărți vindecătoare sunt pentru tine dacă:

 

1.     Te închizi în tine sau te retragi emoțional atunci când te confrunți cu o situație dificilă

2.     Te implici în relații mult prea rapid, cu încredere deplină, și ești apoi dezamăgit

3.     Simți că nu ai nevoi, dorințe sau visuri

4.     Spui deseori „Îmi pare rău” și pui dorințele celorlalți pe primul plan

5.     Muncești excesiv pentru a nu te gândi la problemele care te frământă

6.     Nu ai încredere în forțele tale

 

Terapia copilului interior

 

În Terapia copilului interior, Robert Jackman te invită să preiei controlul asupra vieții tale și să lucrezi cu tine însuți pentru a-ți vindeca rănile interioare. Fiecare dintre noi a fost cândva un copil care privea cu infinită încredere viața și adulții din jurul său, însă puțini dintre noi știm ce impact au rănile emoționale suferite la o vârstă fragedă asupra noastră la maturitate.

 

Această carte a fost concepută pentru a te ajuta să te conectezi cu copilul tău interior, să te vindeci și să prosperi. Totul, folosind explicații clare, studii de caz, povești personale și exerciții vindecătoare.

 

Terapia copilului interior – Ghid practic cu 60 de exerciții terapeutice

 

Până când nu lucrăm cu noi înșine pentru a examina, înțelege și vindeca rănile copilului nostru interior, efectele negative ale acestora vor continua să apară în viața noastră. Acest ghid practic cu exerciții te va ajuta să aplici și să aprofundezi toate conceptele și instrumentele învățate în Terapia copilului interior vreme îndelungată, astfel încât să reușești să produci cu adevărat o schimbare interioară.

 

Aceste cărți te vor ajuta:

 

1.     Să te accepți pe tine cel de acum, dar și pe copilul care ai fost cândva

2.     Să îți recapeți încrederea în puterea ta de a-ți transforma viața

3.     Să identifici rănile fundamentale ale copilului tău interior și să începi procesul de vindecare

4.     Să înveți metode și exerciții practice care te pot ajuta atunci când rănile mai vechi sunt activate

5.     Să depășești tiparele în care te simți blocat și să faci loc schimbărilor poziti

Recomandări

+
=
PRP: 325.00 Lei
204.90 Lei
Economisești 120.10 Lei !
+
=
PRP: 285.00 Lei
178.00 Lei
Economisești 107.00 Lei !
+
=
PRP: 281.00 Lei
163.90 Lei
Economisești 117.10 Lei !
Detalii produse
Despre Robert Jackman
Robert Jackman
Biografie
Robert Jackman este un psihoterapeut experimentat cu o experienta de peste 20 de ani in domeniu. El si-a dedicat cariera ajutand pacientii sa-si vindece ranile emotionale profunde. In calitate de terapeut, el ofera sprijin si indrumare pentru cei care se confrunta cu diverse tulburari si dificultati psihologice.

Pe langa activitatea sa in cabinet, Robert Jackman colaboreaza si cu spitale locale si cu National Louis University, unde contribuie la dezvoltarea si imbunatatirea practicilor terapeutice.

Cartea sa exploreaza lectiile si invatamintele pe care le-a acumulat in timpul lucrului cu pacientii sai. Folosindu-se de propriile sale experiente si de cunostintele sale profesionale, el ofera solutii practice si exercitii care nu doar aduc la lumina ranile emotionale uitate, ci contribuie activ la procesul de vindecare.

Robert Jackman adopta o abordare integrativa in terapie, utilizand tehnici si metode variate pentru a se adapta nevoilor individuale ale pacientilor sai. El promoveaza o intelegere profunda a traumelor si a ranilor emotionale, cautand solutii personalizate pentru fiecare persoana.

Cartea sa ofera cititorilor instrumente si exercitii practice pe care le pot folosi pentru a-si investiga propriile rani si pentru a incepe procesul de vindecare. Prin abordarea sa empatica si cunostintele sale solide, Robert Jackman incurajeaza oamenii sa-si exploreze emotiile si sa-si elibereze traumele trecute, deschizand astfel calea catre o viata mai plina si mai autentica.

Cu o cariera dedicata sanatatii mintale si bunastarii, Robert Jackman a devenit o sursa de inspiratie si sprijin pentru multi oameni in cautarea vindecarii si a cresterii personale. Lucrarile sale si experienta sa bogata au contribuit la imbunatatirea vietilor multor pacienti si la promovarea sanatatii mintale in societate.
Vezi mai mult
Autorul cărților:
Despre Jackson Mackenzie
Jackson Mackenzie
Biografie
Jackson MacKenzie este fondatorul PsychopathFree.com, o comunitate online care sprijină milioane de oameni care au trecut prin relații abuzive. Jackson a fost prins într-o relație toxică, însă a reușit să se elibereze și să-și recapete încrederea în sine. Acum, el încearcă să transmită mai departe tot ce a învățat pe drumul său spre vindecare pentru a ajuta și alți oameni să recunoască la timp relațiile toxice și să le depășească mai ușor.
Autorul cărților:
Recenzii

Ți-a plăcut produsul?

Spune tuturor părerea ta aici.

Scrie o recenzie

4.5

14 recenzii

5 stele

8

4 stele

5

3 stele

1

2 stele

0

1 stele

0


G

Gabor Denisa

O recomand persoanelor care se confruntă zilnic cu stres de pe toate fronturile. Cred că este printre singurele lecturi din tema „self help” pe care o voi recomanda în viitor

Recenzie pentru cartea Cum să-ți vindeci inima

0

Răspunde

Comentarii(0)

D

Danciu Ana-Maria

Dacă te-ai săturat să joci de-a „victima” cartea asta este pentru tine. Jackson Mackenzie explică anumite concepte, dar nu știu ce să zic

Recenzie pentru cartea Cum să-ți vindeci inima

0

Răspunde

Comentarii(0)

Ș

Ștefania Turcu

O lectură bună, doar că unele idei se repetă cam des.

Recenzie pentru cartea Terapia copilului interior

0

Răspunde

Comentarii(0)

F

Filip Adriana

O carte ce trebuie citită

Se axează pe rănile din copilărie. Mi se pare un bun început pentru cei care nu au mai citit cărți de dezvoltare personală

Recenzie pentru cartea Terapia copilului interior

0

Răspunde

Comentarii(0)

Este minunata cartea! M am regasit in ea,avand relatii toxice in trecut. Am invatat foarte multe lucruri din ea si nu cred ca exista vreo pagina care sa nu contina cuvinte subliniate. O recomand din tot sufletul!

Recenzie pentru cartea Eliberează-te de relațiile toxice

0

Răspunde

Comentarii(0)

Vezi toate recenziile

De la același autor

-25%
Minti imprastiate

Minti imprastiate

PRP: 56 Lei 42 Lei
-30%
-25%
Psihologia banilor

Psihologia banilor

PRP: 49 Lei 36.75 Lei
-40.7%
-16.9%
Suflete de sticlă

Suflete de sticlă

PRP: 54 Lei 44.9 Lei
-25%
Neurostiinta fericirii

Neurostiinta fericirii

PRP: 58 Lei 43.5 Lei
-30%
Hrană pentru creier

Hrană pentru creier

PRP: 58 Lei 40.6 Lei
-33.9%
Cum să-ți vindeci inima

Cum să-ți vindeci inima

PRP: 59 Lei 39 Lei
-17.3%
-40%
Fiice fara tata

Fiice fara tata

PRP: 48 Lei 28.8 Lei
-20%
Hotii de atentie

Hotii de atentie

PRP: 65 Lei 52 Lei
-20%
Darul psihoterapiei

Darul psihoterapiei

PRP: 43 Lei 34.4 Lei
-30.1%
Inconjurat de psihopati

Inconjurat de psihopati

PRP: 49.99 Lei 34.95 Lei
Nou
-25%
Ancorat

Ancorat

PRP: 48 Lei 36 Lei
-40%
Gestionează-ți emoțiile!

Gestionează-ți emoțiile!

PRP: 34 Lei 20.4 Lei
-20.5%
Demonul amiezii

Demonul amiezii

PRP: 79 Lei 62.8 Lei
-40%
Familia care traieste in noi

Familia care traieste in noi

PRP: 42 Lei 25.2 Lei
-40%

Cumparate impreuna cu Pachet Vindecarea traumelor emotionale

-33.4%
BestSeller
-18.4%
Traume ascunse

Traume ascunse

PRP: 55 Lei 44.9 Lei
Nou
-30.3%
BestSeller
-33.1%
Seria Culpables (Culpa mia)

Seria Culpables (Culpa mia)

PRP: 118 Lei 79 Lei
Nou
-41.8%
Pachet Îmi transform viața

Pachet Îmi transform viața

PRP: 153 Lei 89 Lei
Nou
-35.8%
-40%
Rănile emoționale

Rănile emoționale

PRP: 48 Lei 28.8 Lei
BestSeller
-21.8%
Cât timp înfloresc lămâii

Cât timp înfloresc lămâii

PRP: 49.9 Lei 39 Lei
-30%
Teama de atasament

Teama de atasament

PRP: 49.99 Lei 34.99 Lei
Nou
-18.4%
Restart

Restart

PRP: 55 Lei 44.9 Lei
Nou
BestSeller
-11.1%
Îmi iau puterea înapoi

Îmi iau puterea înapoi

PRP: 44.9 Lei 39.9 Lei
-60.2%
Pachet Ajutor în cuvinte

Pachet Ajutor în cuvinte

PRP: 98 Lei 39 Lei
-30%
Puterea concentrarii

Puterea concentrarii

PRP: 54.99 Lei 38.49 Lei
Nou
-30%
Pachet Lasă în urmă trecutul

Pachet Lasă în urmă trecutul

PRP: 99.9 Lei 69.9 Lei
Hardcover
BestSeller
-28.8%
Transport
gratuit
BestSeller
-33.1%
Pachet Femei neînvinse

Pachet Femei neînvinse

PRP: 147.9 Lei 99 Lei
-30%
PRP: 226 Lei

119 Lei