Andreea SăvulescuDaniel Goleman

Pachet Fericirea adevarata

PRP: 102 Lei Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
76.5 Lei

Livrare în România

1-3 zile lucrătoare

Easybox

Ridicare din Easybox

1-3 zile lucrătoare

3 persoane se uită la acest produs.

Grăbește-te! La acest produs, stocurile sunt limitate.

Specificații - Inteligenta emotionala

Format
145x205
Număr pagini
536
Editura
Curtea Veche
Autor
Daniel Goleman
Anul publicării
2018
ISBN
9786064400727
Limba
Română
Vezi toate specificațiile

Rezumat Pachet Fericirea adevarata - Daniel Goleman, Andreea Savulescu

Inteligenta emotionala

Cartea lui Daniel Goleman a marcat o revoluţie uluitoare în psihologie prin analiza importanţei covârşitoare a emoţiilor în dezvoltarea personalitãţii umane. Studiul sãu ne explicã cum, atunci când ne înţelegem sentimentele, situaţia în care ne aflãm devine mai limpede. Descoperim chiar un nou mod de a privi cauzele bolilor care ne macinã familia şi societatea.
Preluând rezultatele cercetãrilor asupra creierului şi comportamentului, autorul propune extinderea conceptului de inteligenţã. Este binecunoscut termenul de IQ- coeficientul care mãsoarã inteligenţa umanã înnãscutã şi care nu prea poate fi ameliorat pe parcursul vieţii. O asemenea înţelegere nu explicã, de pildã, situaţiile în care persoane cu un IQ mediu sau relativ scãzut au cunoscut un mare succes.
De aceea, autorul a deschis calea unei psihologii care acordã un interes egal şi inteligenţei sentimentelor. Inteligenţa emoţionalã EQ presupune în primul rând conştientizare de sine, autodisciplinã şi empatie. Ea dã seama de felul în care ne controlãm impulsurile şi sentimentele. Vestea bunã este faptul cã inteligenţa emoţionalã poate fi îmbunãtãţitã. Deşi copilãria este extrem de importantã în punerea unor baze solide pentru dezvoltarea inteligenţei emoţionale, ea poate fi îmbunãtãţitã şi cultivatã inclusiv la vârsta adultã.La zece ani de la apariţia primei ediţii în limba englezã, studiul inteligenţei emoţionale a cãpãtat proporţiile unui domeniu ştiinţific autonom în slujba cãruia lucreazã un numãr impresionant de cercetãtori folosind cele mai avansate metode tehnologice. Astãzi inteligenţa emoţionalã se predã în şcoli şi universitãţi, competenţele sale au devenit criterii de angajare sau de promovare în carierã, iar programele de educaţie pe baza sa au devenit punctul de plecare în politicile sociale de prevenire a îmbolnãvirilor sau criminalitãţii. Toate acestea au început în urmã cu zece ani, de la formidabila carte a lui Daniel Goleman, Inteligenţa emoţiona

Ziua în care m-am iubit cu adevărat

Andreea Săvulescu este psihoterapeut de meserie și, deși și-a dedicat toată viața încercând să-i înțeleagă pe oameni, să-i mulțumească și să scoată la suprafață lumina din ei, ea s-a simțit întotdeauna neiubită, nevăzută, nedorită.

„Ziua în care m-am iubit cu adevărat”este a doua carte a ei, după „Trăiește autentic”, pe care a scris-o în primul rând pentru ea însăși, pentru a se vindeca de traumele și de rănile trecutului, dar și pentru cititori, care pot găsi în ea chei de gândire și de analiză a propriilor dureri.

Învață alături de Andreea să te iubești tu în primul rând, să te pui pe primul loc în viața ta, să faci pace cu trecutul într-un mod vindecător și asumat, nu prin negare, și să iei ce e mai bun de la viață, eliberându-te de poverile care-ți apasă pe suflet, conștient sau inconștient.

„Am învăţat că nu este nimic mai presus de mine în viaţa asta decât sunt eu şi că, oricâtă durere îmi aduce procesul de descoperire, el merită tot efortul, pentru că mă metamorfozează, mă transformă din larvă în fluture, unul cu aripi colorate, pregătite de zbor.
Am învăţat că e important să mă cunosc pe mine ca să ştiu ce nevoi am şi să mi le hrănesc eu însămi, altfel mă agăţ de oameni care nu mă pot căra în spate, pentru că ei nu pot căra nici sacii lor şi că, dacă mă las pe alţii, risc să cad, să mă lovesc mai rău. Am învăţat că nu e suficient să aud, că e important să şi ascult ceea ce îmi zic cei din jur, şi, că, dacă omul îmi spune că nu vrea relaţie, nu are rost să mă zbat eu, să îl repar, să îl fac să mă dorească, să mă iubească, să mă vrea, ci trebuie să învăţ să las lucrurile aşa cum sunt, să nu forţez, să mă doresc eu.”

Detalii produse
Despre Daniel Goleman
Daniel Goleman
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Daniel Goleman inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Daniel Goleman se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Daniel Goleman. Fiecare carte scrisa de Daniel Goleman este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Daniel Goleman in categoria Daniel Goleman astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Despre Andreea Savulescu
Andreea Savulescu
Biografie
Andreea Savulescu este o persoana dedicata si pasionata de domeniul psihoterapiei si dezvoltarii personale. Ea este psihoterapeut de formare cognitiv-comportamentala si hipnoza ericksoniana, avand expertiza in aceste metode terapeutice.

In plus, Andreea Savulescu este copywriter pe platforma artaeducatiei.com, unde isi impartaseste cunostintele si experienta in domeniul psihologiei si dezvoltarii personale. Prin articole si resurse, ea ofera informatii si sfaturi utile pentru cei interesati de aceste subiecte.

Andreea Savulescu si-a descoperit pasiunea pentru psihologie si ajutorarea oamenilor inca de la o varsta frageda. Ea si-a urmat visul si a devenit psihoterapeut, dedicandu-si cariera pentru a aduce speranta si sprijin celor care trec prin dificultati emotionale.

Ea crede in puterea fiecarei persoane de a-si crea propria realitate si de a-si transforma viata intr-un mod pozitiv. Prin abordarea sa terapeutica, Andreea Savulescu isi ajuta clientii sa-si descopere resursele interioare si sa-si construiasca o viata mai implinita si autentica.

Andreea Savulescu isi aduce contributia si prin intermediul platformei artaeducatiei.com, unde ofera informatii si resurse valoroase pentru cei interesati sa-si dezvolte abilitati si cunostinte in domeniul psihologiei si dezvoltarii personale.

Cu o abordare calda si empatica, Andreea Savulescu inspira si ofera sprijin celor din jurul ei, ajutandu-i sa devina arhitecti ai propriei vieti. Prin cunostintele si experienta sa in domeniul psihoterapiei, ea promoveaza autocunoasterea, autocompasiunea si dezvoltarea personala ca instrumente pentru a atinge fericirea si implinirea in viata.

In concluzie, Andreea Savulescu este o persoana pasionata de psihologie si dezvoltare personala, fiind psihoterapeut si copywriter pe artaeducatiei.com. Ea isi aduce contributia in ajutarea celorlalti si ii inspira sa-si construiasca o viata mai autentica si implinita.
Vezi mai mult
Autorul cărților:
Recenzii

Ți-a plăcut produsul?

Spune tuturor părerea ta aici.

Scrie o recenzie

4.79

56 recenzii

5 stele

44

4 stele

12

3 stele

0

2 stele

0

1 stele

0


I

Ionela Nache

Este o carte absolut minunată❣️ Este prima în care găsesc ce înseamnă din punct de vedere practic conținerea emoțională: autoarea povestește și cum ea, ca adultă, și-a conținut copilele sale interioare în contextele petrecute în copilărie. Pentru mine cartea este o resursă minunată în lucrul cu mine însămi și copilele mele interioare. 😇

Recenzie pentru cartea Ziua în care m-am iubit cu adevărat

0

Răspunde

Comentarii(0)

D

Denisa Sabău

O carte superba care merita cu siguranță sa fie citita❤️

Recenzie pentru cartea Ziua în care m-am iubit cu adevărat

0

Răspunde

Comentarii(0)

A

Ana Dumitru

Forte buna

Este o carte care merita să fie citită. Aduce la lumina multe aspecte sensibile din viata de zi cu zi. Consider ca cel putin 80% din noi ne vom regăsi în ceea ce știe autoarea.

Recenzie pentru cartea Ziua în care m-am iubit cu adevărat

1

Răspunde

Comentarii(0)

A

ANTONELA LAZIN

Merită citită.

Recenzie pentru cartea Ziua în care m-am iubit cu adevărat

0

Răspunde

Comentarii(0)

C

Cristina Ciocoiu-Petcu

Această carte este scrisă foarte în detaliu pentru subiectul dat, din toate punctele de vedere. Ceva de care trebuie totuși să se țină cont este că este o carte dificilă de asimilat, dar tot pe atât de utilă. Eu consider că este foarte potrivită pentru cineva care vrea să dea la Facultatea de Psihologie. Dacă vă place această carte “inteligența socială” scrisă tot de Daniel este de asemenea potrivită pentru voi.

Recenzie pentru cartea Inteligenta emotionala

0

Răspunde

Comentarii(0)

I

Ioana Cristina

Excelentă. Un mod de a înțelege emotiile. O forma de comunicare internă. M-a făcut să înțeleg anumite comportamente personale în anumite situații, m-am înțeles mai bine. Afli cum multe din acțiinile noastre de adult își ai rădăcinile în copilarie. Recomand! Mintea emoțională nu trebuie neglijată de când ne naștem până nu mai suntem.

Recenzie pentru cartea Inteligenta emotionala

1

Răspunde

Comentarii(0)

A

Ana Stanciu-Dumitrache

Ne dorim atât de mult copii deștepți să aducă schimbarea în lume, dar nu ținem cont de faptul că avem nevoie de fapt de empatie, echilibru, curaj și dragoste- inteligență emoțională pentru a salva lumea. Nu IQ-ul te face un om bun, iar școala ar trebui în primul rând să îi învețe pe copii să își exprime și înțeleagă emoțiile, să se raporteze la cei din jur și să trăiască echilibrat și mai apoi să rezolve fracții și să învețe istorie. Sistemul nostru educațional e gândit greșit și neadaptat la mileniul depresiei în care trăim, dar măcar noi, cu accesul la informație pe care părinții noștri nu l-au avut, putem să le dezvoltăm copiilor noștri inteligența emoțională plecând poate de la ideea că un copil nu e prea alintat, el are nevoie de iubire și atenție, are nevoie să fie el însuși și să își exprime emoțiile, chiar dacă acestea nu sunt în tandem cu așteptările noastre de la el. Dacă nu o facem noi ca părinți și nu o face nici școala mai târziu, o vor face ședințele de terapie în cazul fericit în care el va ști să ceară ajutor. De citit și de gândit!

Recenzie pentru cartea Inteligenta emotionala

2

Răspunde

Comentarii(0)

B

Burean Vlad-Florin

Concluziile "pe intelesul tuturor "din spatele a sute de studii si experimente prin care se evidentiaza cat de importanta si de influenta este Inteligenta Emotionala in viata fiecarui individ. Cum este influentata personalitatea fiecarui om in functie de trecutul lui si de experientele sale, insa si cum se pot corecta multe dintre aceste experiente. O carte excelenta.

Recenzie pentru cartea Inteligenta emotionala

0

Răspunde

Comentarii(0)

Vezi toate recenziile

De la același autor

-15%
Inteligenţa ecologică

Inteligenţa ecologică

PRP: 48 Lei 40.8 Lei
-15%
Ce inseamna sa fii un lider bun

Ce inseamna sa fii un lider bun

PRP: 35 Lei 29.75 Lei
-15%
De ce meditam

De ce meditam

PRP: 60 Lei 51 Lei
-20%
Insusiri modificate

Insusiri modificate

PRP: 59 Lei 47.2 Lei
-15%
-32.9%
Focus

Focus

PRP: 55 Lei 36.9 Lei
-66.3%
BestSeller
-59.4%
Trăiește autentic

Trăiește autentic

PRP: 49 Lei 19.9 Lei
BestSeller
-56.8%
Pachet Andreea Săvulescu

Pachet Andreea Săvulescu

PRP: 104 Lei 44.9 Lei
-35.2%
Inteligenta sociala

Inteligenta sociala

PRP: 60 Lei 38.9 Lei
-35.1%
Pachet Inteligenta emotionala

Pachet Inteligenta emotionala

PRP: 87 Lei 56.5 Lei
Nou
-27.5%
Anatomia traumei

Anatomia traumei

PRP: 55 Lei 39.9 Lei
BestSeller
-59.4%
BestSeller
-50.8%
Hardcover
BestSeller
-51.2%
MANIFEST - Ediție Cartonată

MANIFEST - Ediție Cartonată

PRP: 49 Lei 23.9 Lei
BestSeller
Cu Autograf
-30.1%
În adâncul sufletului

În adâncul sufletului

PRP: 49.9 Lei 34.9 Lei
BestSeller
-63.8%
BestSeller
-59.4%
Cu Autograf
-34.7%
Față în față cu furia

Față în față cu furia

PRP: 55 Lei 35.9 Lei
-45.5%
BestSeller
-51%
Revoluția emoțiilor

Revoluția emoțiilor

PRP: 59 Lei 28.9 Lei
BestSeller
-59.4%
Antidot pentru depresie

Antidot pentru depresie

PRP: 49 Lei 19.9 Lei
Cu Autograf
-65.5%
BestSeller
-43.7%
Corpul nu uita

Corpul nu uita

PRP: 46 Lei 25.9 Lei
-66.3%
BestSeller
-59.4%
BestSeller
-69.6%
-59.4%
BestSeller
-52.7%
Terapia copilului interior

Terapia copilului interior

PRP: 59 Lei 27.9 Lei
-29.6%
PRP: 102 Lei

76.5 Lei