PRP: 165 Lei Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
89 Lei

Pachetul femeii moderne îmbină trei aspecte esențiale, de care orice femeie ar trebui să fie conștientă: forța mușchilor și rolul pe care îl au în gestionarea sănătății; beneficiile postului intermitent și schimbările aduse de menopauză. Acest pachet complet conține cărți scrise de doctori de renume, experți în nutriție, sport și lifestyle, care te invită să descoperi un mod autentic de a trăi folosind abordări revoluționare și strategii pe termen lung, care au dat rezultate excepționale pentru mii de femei.

Pachetul femeii moderne îmbină trei aspecte esențiale, de care orice femeie ar trebui să fie conștientă: forța mușchilor și rolul pe care îl au în gestionarea sănătății; beneficiile postului intermitent și schimbările aduse de menopauză. Acest pachet complet conține cărți scrise de doctori de renume, experți în nutriție, sport și lifestyle, care te invită să descoperi un mod autentic de a trăi folosind abordări revoluționare și strategii pe termen lung, care au dat rezultate excepționale pentru mii de femei.

Livrare în România

1-3 zile lucrătoare

Easybox

Ridicare din Easybox

1-3 zile lucrătoare

5 persoane se uită la acest produs.

Grăbește-te! La acest produs, stocurile sunt limitate.

Specificații - Ghid de fasting pentru femei

Format
135x200
Număr pagini
400
Autor
Dr. Mindy Pelz
Anul publicării
2024
Traducator
Diana Ciornenschi
ISBN
9786303051956
Limba
Română
Vezi toate specificațiile

Rezumat Pachetul Femeii moderne - Dr. Gabrielle Lyon, Davina McCall, Dr. Mindy Pelz, Dr. Naomi Porter

Rezumat Sănătatea mușchilor – Dr. Gabrielle Lyon


Știai că…


-         După împlinirea vârstei de 50 de ani, masa musculară se diminuează cu o rată anuală de 1-2%?

-         Țesutul muscular al picioarelor se reduce cu aproximativ 3% după doar 7 zile de repaus?

-         Bolile autoimune sunt mai răspândite printre persoanele care nu fac mișcare?

-         Aproximativ 60% din corpul nostru e apă; jumătate din restul de 40% sunt proteine?

-         Este un mit faptul că dietele cu un aport ridicat de proteine duc la disfuncții renale?


Cum e posibil ca dimensiunea taliei să-ți afecteze… creierul?


Medicina și societatea ne recomandă să slăbim. Și pe cât de „miraculoase” par a fi dietele care promit kilograme mai puține, pe atât de frustrați, bolnavi și lipsiți de energie se simt cei care le urmează. Cu o senzație de foame permanentă, dar plini de speranță, oamenii continuă să cadă în capcanele regimurilor alimentare.


În schimb, Dr. Gabrielle Lyon, fondatoarea Institutului Muscle-Centric Medicine® și medic specialist în geriatrie, a remarcat un tipar la pacienții săi, care se confruntau cu aceeași problemă fundamentală: aveau prea puțină masă musculară și prea multă grăsime. O mare parte dintre afecțiunile acestora erau consecințe ale unei musculaturi deficitare, așa că Dr. Lyon și-a propus să învețe oamenii cum să-și păstreze sănătatea mușchilor pentru a preveni apariția celor mai comune afecțiuni, de la boli ale creierului, la diabet, hipertensiune și obezitate.


Această carte este motivația pe care o cauți pentru a face primii pași spre a-ți construi forța fizică și mentală și prelungi viața.


Această carte este motivația pe care o cauți pentru a face primii pași spre a-ți construi forța fizică și mentală și prelungi viața.


„Este incredibil ce poate face o schimbare de perspectivă pentru corp, minte și suflet! Dr. Lyon mi-a revoluționat sănătatea și calitatea vieții. Pentru că aspir să excelez în meseria mea, programul și sfaturile sale mă ajută să realizez tot ce mi-am propus.”

– Kerri Walsh, triplă campioană olimpică, medaliată cu aur


„Dr. Lyon și-a dedicat viața îmbunătățirii sănătății oamenilor. Instrumentele pe care le oferă ar putea preveni ani, poate chiar decenii, de suferință inutilă pentru oamenii din întreaga lume." 

– Dr. Sara Gottfried, autorul cărții Reglarea dezechilibrelor hormonale, bestseller New York Times


Dacă ești femeie, această carte te va învăța:


1.     Să-ți dezvolți masa musculară în loc să-ți aduci greutatea la nivelul dorit.

2.     Să preîntâmpini schimbările aduse de menopauză.

3.     Să-ți reglezi schimbările hormonale și fluctuațiile acestora.

4.     Să-ți planifici un plan nutrițional echilibrat, axat pe consumul de proteine.

5.     Să-ți reglezi nivelul de zahăr din sânge, scăpând de foame sau pofte excesive.


Dacă ești bărbat, această carte te va învăța:


1.     Să-ți crești rezistența fizică și să-ți îmbunătățești tonusul muscular.

2.     Să-ți inversezi bolile cronice și să previi afecțiunile viitoare.

3.     Să-ți calculezi caloriile corect, urmând un plan nutrițional care să ți se potrivească.

4.     Să reduci poftele și senzația de foame exagerată.

5.     Să te simți plin de energie și să-ți îmbunătățești claritatea mentală.


Recenzii


Cartea care ajută o proaspătă mămică în lupta cu depresia postnatală

„Ca proaspătă mămică, am traversat o perioadă dificilă după nașterea micuțului meu. Depresia postnatală m-a lovit ca un val, iar fiecare zi părea să aducă noi provocări emoționale. Această carte m-a ajutat enorm, pentru că se adresează și femeilor care nu au timp pentru ele. Mișcarea e obligatorie în tratarea depresiei, dar cum poți face asta când cel mic plânge, iar casa e cu susul în jos? Dr. Lyon ne oferă și nouă, mămicilor, un ghid de exerciții simple, pe care le poți face printre picături, dar, atenție! Nu orice fel de exerciții, pentru că le-a selectat pe cele care chiar contribuie la creșterea masei musculară și îmbunătățirea stării de spirit. Recomand!” – LucyO carte pentru bărbații care lucrează în domenii foarte solicitante

„Sunt directorul unei companii, așa că e esențial să navighez cu succes prin jungla deciziilor și a responsabilităților. Această carte m-a surprins cu soluțiile concrete pe care le oferă, pentru a reuși să iau hotărâri sub presiune, să gestionez conflictele, să stabilesc bugete și să dezvolt echipe puternice fără a mă simți epuizat mental și fizic. Nu e doar o carte despre mișcare și alimentație, ci e un ghid incredibil, care prezintă studii, cercetări și explicații care te fac să înțelegi exact ce se întâmplă cu corpul și psihicul tău.” - Toma


Există viață și un echilibru hormonal chiar și la menopauză!

„Când am intrat la menopauză, am luat foarte mult în greutate. Să nu mai zic de stările psihice - azi plângeam, mâine plângeam și mai mult, apoi mă simțeam mai bine, apoi iar venea o cădere nervoasă. Dr. Lyon nu doar că a înțeles care sunt peripețiile menopauzei, dar a și oferit în cartea sa strategii eficiente pentru a face față schimbărilor hormonale și pentru a gestiona greutatea corpului meu. De la primele pagini, am fost captivată de abordarea sa echilibrată, îmbinând informațiile științifice cu sfaturi practice.” - Tina


 Fragment


„Astfel, o întrebare a ajuns să nu-mi mai dea pace: cum se face că, în ciuda tuturor descoperirilor științifice, noi încă ne luptăm cu obezitatea? Întrebarea a devenit din ce în ce mai presantă când am început să lucrez ca medic specialist în geriatrie, având datoria de a îngriji persoanele vârstnice. În fiecare zi eram martoră la ravagiile provocate de demență în viața pacienților mei și a familiilor lor. Efectele demenței asupra populației vârstnice m-au îndurerat profund, dar faptul că am lucrat cu aceste două grupe de pacienți (cu adulții în floarea vârstei și cu seniorii) m-a ajutat să fac niște conexiuni utile. Un studiu la care am lucrat a examinat corelația dintre greutatea corporală și funcționarea creierului și s-a descoperit că există o legătură invers proporțională între greutatea corporală și volumul creierului. Obezitatea provoacă rezistență la insulină în creier – un fel de „diabet de tip 3”, al materiei cenușii – care poate duce la demență. Cercetarea noastră a arătat că oamenii cu obezitate aveau în general răspunsuri cognitive deficiente în ceea ce privește, de exemplu, controlul impulsurilor, ușurința cu care treceau de la o activitate la alta și alte dificultăți mintale.”


MĂ SIMT BINE LA MENOPAUZĂ – DAVINA MCCALL, DR. NAOMI POTTER


Aceasta este a doua primăvară a ta. Mă simt bine la menopauză te va ajuta să o trăiești.


Descoperă un ghid complet pentru femeile aflate la premenopauza sau menopauză, plin de povești din viața reală, strategii bazate pe dovezi științifice și sfaturi sincere, fără menajamente.


Timp îndelungat, menopauza a fost umbrită de dezinformare, teamă și rușine. De aceea, prin împărtășirea adevărului despre simptome, dar și despre tratamentele necesare pentru îmbunătățirea calității vieții, această carte își propune să ne ajute să ne recăpătăm controlul asupra corpurilor noastre și să ne bucurăm de această nouă etapă a vieții.


Câștigătoarea British Book Awards 2023 – Cartea anului


Bestseller Sunday Times


Mă simt bine la menopauză este mai mult decât o carte, este o mișcare. O REVOLTĂ. Menopauza afectează fiecare femeie și, totuși, atât de multe dintre noi o tratează cu rușine, frică, dezinformare sau tăcere.


De ce nu vorbește nimeni despre asta? Cine deține informația corectă? Și cum putem să o obținem? Așa a apărut această carte. Din dorința de a spune adevărul, astfel încât mai multe dintre noi să poată lua decizii informate despre viața și corpul lor.


Prea mult timp, am păstrat tăcerea în legătură cu acest subiect - debutul, simptomele, tratamentele - și ce înseamnă această perioadă pentru noi. Mă simt bine la menopauză  explorează și explică știința, demontează miturile dăunătoare care ne-au ținut în loc și spulberă toate tabuurile despre premenopauză și menopauză. Această carte celebrează și împărtășirea poveștilor personale și autentice, permițându-ne să ne simțim mai puțin singure și mai înțelese.

Îți datorezi ție să te echipezi cu informațiile necesare pentru a lua deciziile potrivite care să te ajute să navighezi prin această etapă a vieții și să ai grijă de sănătatea ta.

 

FRAGMENT


„Obișnuiam să cred că menopauza era legată de vârstă și acum îmi dau seama că este o chestiune specifică femeilor. Pentru prea mult timp, a existat un voal de rușine, jenă și teamă în jurul acestui subiect, dar se oprește aici!


Nu putem trăi încă cincizeci de ani și să avem vieți împlinite fără a ne regla hormonii. De asemenea, nu abuzăm de hormoni pentru a deveni culturiste sau superfemei; pur și simplu înlocuim ceea ce am pierdut. Despre asta este vorba: înlocuire hormonală, nu hormoni suplimentari. Este un lucru foarte important.

Îți amintești cum s-au descurcat bunica sau chiar mama în timpul menopauzei? Nu? Exact, deoarece este posibil să nu-ți fi spus nici ție și nici altcuiva despre asta. Este vorba despre sentimentul de rușine care se insinuează din nou printre noi, oameni buni.


Acest tip de secretomanie persistă și în zilele noastre, ceea ce înseamnă că prea multe femei sunt nevoite să recurgă la presupuneri și la căutări nesfârșite pe Google despre simptomele lor înainte de a le pune cap la cap și de a face legătura cu menopauza.


Și evident, recent, Michelle Obama – o legendă, o ador pe femeia aceasta! Ea a povestit că în timp ce se afla la bordul elicopterului prezidențial au apucat-o bufeurile. Ceea ce este remarcabil! Michelle Obama este întotdeauna PE FAZĂ, și dacă ea poate, sigur și voi reuși și eu. Dacă poți fi prima doamnă a țării, să arăți atât de bine, să scrii cărți, să faci acte de caritate și să stai seară de seară lângă personalități mondiale de rang înalt, atunci pot și eu să fac față menopauzei.”

 

RECENZII


O lectură obligatorie pentru toate femeile de 35+

„Această carte îți spune tot ce trebuie să știi despre perimenopauză și menopauză. Crede-mă, vei fi șocată de cât de mult îți poate afecta viața și starea emoțională.” - Laura

 

Davina McCall mi-a citit gândurile

„Încă de la primele pagini, am simțit o ușurare că nu îmi pierd mințile. Am crezut în ultimii ani că nu mai sunt eu însămi. Doar faptul că alte femei au aceleași semne, simptome și sentimente, mă face să mă simt ca parte din gașcă și nu atât de singură. Și apoi, să devin informată despre opțiunile mele într-un mod inteligent și concis este fantastic. Mulțumesc, Davina și Dr. Naomi.” - Maria

 

 „Toate informațiile sunt susținute de sfaturi medicale cercetate de profesioniști calificați în domeniul sănătății. Nu știam cât de comune sunt simptomele până când am citit asta. Mă simt mult mai bine după ce am urmat sfaturile și am primit tratamentul potrivit.” – Didi Gray

 

„Dacă te afli în plină menopauză sau nu ești sigură deloc ce se întâmplă, această carte este minunată. Un ghid util pentru a face față menopauzei cu zâmbetul pe buze și pentru a lua hotărârea de a face ceva în legătură cu această perioadă foarte dificilă și adesea confuză din viața fiecărei femei. Mi-a plăcut atât de mult încât am cumpărat-o deja și pentru o prietenă.” – Jane

 

„FIECARE femeie trebuie să citească această carte. Partenerii lor, de asemenea! Am 41 de ani și am suferit întotdeauna de simtome de PMS groaznice. M-am descurcat cu asta ca majoritatea celorlalte femei. Acum experimentez schimbări în corpul meu și această carte mă ajută să înțeleg ce ar putea însemna aceste fluctuații pentru mine.” – Laura

 

 „Am fost educată în spirit arhaic victorian despre menopauză, conform căruia trebuie să treci prin asta pur și simplu. Ei bine, îmi pare rău, nu trebuie! Această carte m-a ajutat să înțeleg asta.” – Cristina

 

„Foarte bună! Directă, bine documentată, comică - utilă!” - Sanda

 

GHID DE FASTING PENTRU FEMEI - Dr. Pelz


WALL STREET JOURNAL BESTSELLER


PUBLISHER'S WEEKLY BESTSELLER

 

Nu înțelegi de ce dietele nu au niciun rezultat sau nu funcționează pe termen lung? Ei bine, în această carte, Dr. Mindy Pelz îți arată că îți poți recâștiga controlul asupra sănătății și greutății tale învățând să te hrănești în acord cu ritmurile naturale ale corpului tău.

 

Astfel, spre deosebire de alte cărți cu recomandări generale despre fasting, Dr. Pelz împărtășește strategii clare, cu eficiență dovedită, concepute special pentru nevoile specifice femeilor. Ea definește pas cu pas protocoale care țin cont de fluctuațiile hormonale, dar și de obiectivele noastre.

 

În plus, cartea îți dezvăluie și trucurile care te vor ajuta să reziști mai bine în perioadele de fasting, precum și care sunt alimentele potrivite pentru a întrerupe postul dacă îți dorești o sănătate metabolică mai bună.

 

Dr. Mindy Pelz te va învăța:

 

-         Strategii clare, cu eficiență dovedită, concepute special pentru nevoile specifice femeilor.

-         Cum să apelezi la fasting în siguranță pentru o perioadă mai lungă dacă alegi să faci acest lucru (15-72 ore)

-         Cum să-ți adaptezi fastingul pentru a respecta fluctuațiile hormonale

-         Care sunt cele mai bune alimente pentru a întrerupe fastingul dacă îți dorești o sănătate metabolică mai bună

-         Cum să reziști mai bine în perioadele de fasting.

 

Cartea include și:

·       „Resetarea prin Post Alimentar de 30 de Zile” - un ghid complet care explică cum să introduci postul alimentar în viața ta.

·        Peste 50 de rețete create special pentru a sprijini cel mai bine hormonii femeilor.

 

FRAGMENT


Corpul unei femei este complex, așa că fastingul nu presupune doar să eviți mâncarea timp de 13 ore. Spre deosebire de bărbați, noi trebuie să ținem cont de hormonii noștri, așa că este esențial să ne sincronizăm posturile alimentare cu fazele noastre hormonale. Rezultatele însă sunt uimitoare. Atunci când totul este sincronizat corect, îți echilibrezi hormonii, îți crești nivelul de energie, faci trecerea la sistemul energetic de ardere a grăsimilor și previi bolile.

Dezvoltarea unui stil de viață bazat pe fasting este o călătorie personală în cadrul căreia descoperi calea cea mai potrivită pentru tine. Asta înseamnă să-ți dai seama cum să integrezi postul alimentar în viața ta, indiferent cât de aglomerată ar fi aceasta. Determinarea intervalului de timp în care îți dorești să ții repaus alimentar în fiecare zi este o necesitate și poate să devină distractivă odată ce îți intri în ritm. Poți să personalizezi durata repausului alimentar în funcție de nevoile corpului tău și de rezultatele pe care încerci să le obții. Poți, de asemenea, să-ți personalizezi posturile alimentare atunci când evenimentele de viață impun schimbări la nivelul regimului tău, cum ar fi vacanțele, obligațiile sociale și programul de lucru. Fastingul înseamnă libertate.”

 

RECENZII


„Dacă te-ai săturat de sfaturile de sănătate standard care nu țin cont de specificul fiecăruia, dezamăgindu-te, această carte va fi ca o gură de aer proaspăt. Dr. Mindy Pelz te va ajuta să creezi un plan unic pentru corpul și obiectivele tale. Ea combină cercetări inovatoare, povești relevante și un ghid concret care să te ajute să-ți îmbunătățești sănătatea”. - Jessica Ortner, autoarea bestseller-ului New York Times „The Tapping Solution”

 

„Fastingul este o unealtă incredibilă pentru longevitate și vindecare. Cu Fast Like a Girl, femeile au în sfârșit un manual special conceput pentru nevoile lor hormonale unice.” - John Gray, autorul bestseller-ului New York Times „Bărbații vin de pe Marte, femeile de pe Venus”

 

„Am urmărit videoclipurile lui Mindy de ani de zile și totuși am învățat foarte mult din această carte. Am citit-o încet, luând 15 pagini de notițe, pentru a o folosi ca referință pe parcursul lunii în timp ce parcurgeam programul din carte Resetarea prin Post Alimentar de 30 de Zile. Nu sunt o novice în a posti, dar nu realizam că trebuie să ajustez durata postului în funcție de hormonii mei. De asemenea, a fost util să înțeleg când să consum carbohidrați puțini/grăsimi multe vs mai mulți carbohidrați pe parcursul unei luni pentru a susține hormonii.” – Erin M

 

„Atât de bună! Fiecare femeie ar trebui să citească această carte. Credeam că știu câte ceva despre postul alimentar, dar această carte merge mult mai în profunzime în ceea ce privește hormonii femeilor și modul în care ne putem îngriji corpul pentru a profita la maximum de ciclurile noastre. Este mult mai mult decât un plan de alimentație de menținere a greutății și abia aștept să avansez și mai mult în a o citi.” – Katrina G

 

„Una dintre cele mai bune cărți despre nutriția și hormonii femeilor. Sănătatea femeilor este un subiect foarte actual în acest moment și există multe lucrări literare repetitive și superficiale în jurul acestui subiect, așa că faceți-vă un favor și începeți cu această carte. Postul alimentar este o unealtă incredibilă, dar autorea se concentrează și pe nutriție. Mai mult decât atât, recomandă și când nu este potrivit să postești.” – Silvia F.

 

Această carte este fenomenală și fără precedent. Chiar dacă nu ai intenția să ții post alimentar sau dacă abia începi să studiezi în ce constă, știința și cercetarea din spatele acestei cărți și legătura dintre postul intermitent și hormoni sunt incredibile!! O carte uimitoare pe care o recomand fiecărei femei! – WellnessGoals

 

Dr. Mindy a scris ghidul suprem pentru femeile care își doresc să-și îmbunătățească sănătatea prin introducerea postului în viața lor. Cel mai important, ea construiește tot planul în functie de fluctuațiile hormonale ale acestora. În calitate de doctor specializat în sănătatea femeilor și a hormonilor, nu pot să recomand suficient această carte și procesul prin care ți se explică pas cu pas ce ai de făcut! - Carrie Jones ND, FABNE, MPH, head of Medical Education, Rupa Health

Detalii produse
Despre Dr. Gabrielle Lyon
Dr. Gabrielle Lyon
Biografie
Dr. Gabrielle Lyon este fondatoarea Institutului Muscle-Centric Medicine® și medic specialist în geriatrie, cu pregătire universitară în științele nutriției la Universitatea din Washington. Recunoscută ca lider în lumea medicinii moderne, Dr. Lyon se concentrează în activitatea sa pe cel mai mare organ al corpului ‒ mușchii scheletici. Misiunea ei este de a promova longevitatea și de a combate amenințările obezității, ale bolilor de inimă și diabetului, prin optimizarea sănătății musculare. De aceea, Dr. Lyon a pus bazele Protocolului Lyon, un program care încurajează adoptarea unui stil de viață axat pe consumul de proteine și pe pierderea sănătoasă în greutate, folosind forța sinergică a exercițiilor fizice.
Autorul cărților:
Despre Davina McCall
Davina McCall
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Davina McCall inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Davina McCall se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Davina McCall. Fiecare carte scrisa de Davina McCall este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Davina McCall in categoria Davina McCall astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Despre Dr. Mindy Pelz
Dr. Mindy Pelz
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Dr. Mindy Pelz inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Dr. Mindy Pelz se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Dr. Mindy Pelz. Fiecare carte scrisa de Dr. Mindy Pelz este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Dr. Mindy Pelz in categoria Dr. Mindy Pelz astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Despre Dr. Naomi Porter
Dr. Naomi Porter
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Dr. Naomi Porter inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Dr. Naomi Porter se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Dr. Naomi Porter. Fiecare carte scrisa de Dr. Naomi Porter este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Dr. Naomi Porter in categoria Dr. Naomi Porter astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Recenzii

Ți-a plăcut produsul?

Spune tuturor părerea ta aici.

Scrie o recenzie

5

1 recenzie

5 stele

1

4 stele

0

3 stele

0

2 stele

0

1 stele

0


iulia

Carte de nota 10!

O carte foarte explicita! Dr Mindy Peltz are notiunile medicale foarte bine puse la punct, i-am urmarit si pagina de pe youtube, am citit varianta cartii in engleza ("Fasting like a girl") si recomand cu drag toata seria de carti despre postul intermitent, care in primul rand vindeca lumea, apoi vindeca obezitatea, diabetul, tensiunea arteriala, corpul, mintea si sufletul!

Recenzie pentru cartea Ghid de fasting pentru femei

1

Răspunde

Comentarii(0)

-49.3%
Nou
-27.5%
Ghid de fasting pentru femei

Ghid de fasting pentru femei

PRP: 55 Lei 39.9 Lei
-32.8%
Descopera-te

Descopera-te

PRP: 110 Lei 73.9 Lei
Nou
-27.5%
Mă simt bine la menopauză

Mă simt bine la menopauză

PRP: 55 Lei 39.9 Lei
-23.9%
Nou
-18.4%
Oameni ultraprocesați

Oameni ultraprocesați

PRP: 55 Lei 44.9 Lei
BestSeller
-49.3%
Cu Autograf
-44.2%
Foamea sufletului

Foamea sufletului

PRP: 59 Lei 32.9 Lei
-54.8%
Pachet Dr.Michael Greger

Pachet Dr.Michael Greger

PRP: 128 Lei 57.9 Lei
BestSeller
-53.3%
Nou
-45.9%
BestSeller
-49.3%
Gătește cu Gina

Gătește cu Gina

PRP: 59 Lei 29.9 Lei
BestSeller
-56.7%
-10%
4 ore – CORPUL

4 ore – CORPUL

PRP: 89 Lei 80.1 Lei
-19.6%
Incursiune in reflexoterapie

Incursiune in reflexoterapie

PRP: 32.95 Lei 26.5 Lei
Cum să nu mori

Cum să nu mori

59 Lei
-12.9%
Sa traim sanatos fara toxine

Sa traim sanatos fara toxine

PRP: 55 Lei 47.9 Lei
Studiul China

Studiul China

67 Lei
-25%
Pachet Mihaela Bilic

Pachet Mihaela Bilic

PRP: 132 Lei 99 Lei

Cumparate impreuna cu Pachetul Femeii moderne

BestSeller
-47.2%
Nou
BestSeller
-46.7%
Pachet Iubire Dumnezeiască

Pachet Iubire Dumnezeiască

PRP: 149.9 Lei 79.9 Lei
-48.4%
BestSeller
-10.9%
Harta parentingului modern

Harta parentingului modern

PRP: 55 Lei 49 Lei
Nou
-18.4%
Sănătatea mușchilor

Sănătatea mușchilor

PRP: 55 Lei 44.9 Lei
Nou
BestSeller
-20%
Corpul cuantic

Corpul cuantic

PRP: 49.9 Lei 39.9 Lei
Nou
BestSeller
-50.5%
Pachet Dr. Deepak Chopra

Pachet Dr. Deepak Chopra

PRP: 98.9 Lei 49 Lei
-23.9%
Nou
BestSeller
-36.1%
Nou
-18.4%
BestSeller
-59.6%
Pachet Misterele creierului uman

Pachet Misterele creierului uman

PRP: 197.9 Lei 79.9 Lei
-36.1%
Tine-ti copiii aproape

Tine-ti copiii aproape

PRP: 75 Lei 47.9 Lei
BestSeller
-36.3%
Manifest pentru copii

Manifest pentru copii

PRP: 49 Lei 31.2 Lei
Nou
-29.3%
Nou
-48.2%
-28%
Revolutia glucozei

Revolutia glucozei

PRP: 65 Lei 46.8 Lei
Nou
-21.8%
Pachet  Conștiință curată

Pachet Conștiință curată

PRP: 114.9 Lei 89.9 Lei
Nou
BestSeller
-9.3%
BestSeller
-59.4%
PRP: 165 Lei

89 Lei