Nicolae Dobrișan

Limba araba contemporana. Vol. 1 (editia a II-a) (resigilat)

PRP: 40 Lei Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
35 Lei

Livrare în România

2-4 zile lucrătoare

Easybox

Ridicare din Easybox

2-4 zile lucrătoare

2 persoane se uită la acest produs.

Grăbește-te! La acest produs, stocurile sunt limitate.

Specificații Limba araba contemporana. Vol. 1 (editia a II-a) (resigilat)

Format
170x240
Număr pagini
310
Editura
Pro Universitaria
Autor
Nicolae Dobrișan
Anul publicării
2017
ISBN
R9786066479561

Rezumat Limba araba contemporana. Vol. 1 (editia a II-a) (resigilat) - Nicolae Dobrișan

In lucrarea LIMBA ARABA CONTEMPORANA (volumul I) sunt abordate, in mod exhaustiv, toate chestiunile de fonetica si fonologie, dar mai ales, problemele de morfologie (verb, nume, particula), cu frecvente trimiteri la faptele de sintaxa si uneori de dialectologie, ceea ce ii confera in buna masura calitatile unui tratat foarte cuprinzator.


Ea este destinata studentilor din toti anii de studii de la toate universitatile din Romania in care se studiaza limba araba, masteranzilor, doctoranzilor, precum si tuturor acelora care sunt interesati de invatarea sau aprofundarea limbii arabe. Autorul le este foarte indatorat doamnei conf. univ. dr. Gabriela Lupchian, decan al Facultatii de Limbi si Literaturi Straine din cadrul Universitatii Crestine „Dimitrie Cantemir” si doamnei conf. univ. dr. Maria Mihalciuc, prodecan al acestei facultati, care i-au oferit sugestii, au incurajat si au sprijinit aparitia acestei lucrari. Nu in ultimul rand, autorul aduce sincere multumiri asistentei universitare Roxana Mares de la Universitatea Crestina „Dimitrie Cantemir” si asistentei universitare Teodora Kabbara de la Universitatea „Spiru Haret”, care au procesat aceasta lucrare si s-au ocupat de tehnoredactarea ei.

Detalii produs
  • Limba araba contemporana. Vol. 1 (editia a II-a) (resigilat) Limba araba contemporana. Vol. 1 (editia a II-a) (resigilat)
  • Format 170x240
  • Număr pagini 310
  • Editura Pro Universitaria
  • Autor Nicolae Dobrișan
  • Anul publicării 2017
  • ISBN R9786066479561
  • Scor Bestseller
Despre Nicolae Dobrișan
Nicolae Dobrișan
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Nicolae Dobrișan inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Nicolae Dobrișan se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Nicolae Dobrișan. Fiecare carte scrisa de Nicolae Dobrișan este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Nicolae Dobrișan in categoria Nicolae Dobrișan astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Recenzii

Ți-a plăcut produsul?

Spune tuturor părerea ta aici.

Scrie o recenzie

0

0 recenzii

5 stele

0

4 stele

0

3 stele

0

2 stele

0

1 stele

0


De la același autor

PRP: 40 Lei

35 Lei