Constantin Cucoș

Educatia

Preocupari, viziuni, previziuni
PRP: 44.95 Lei Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
42.7 Lei

Livrare în România

1-3 zile lucrătoare

Easybox

Ridicare din Easybox

1-3 zile lucrătoare

6 persoane se uită la acest produs.

Grăbește-te! La acest produs, stocurile sunt limitate.

Specificații Educatia

Format
160x235
Număr pagini
264
Editura
Polirom
Autor
Constantin Cucoș
Anul publicării
2024
ISBN
9789734697052

Rezumat Educatia - Constantin Cucoș

Educația este un domeniu deosebit de dinamic, iar provocările ivite obligă la atitudini sau abordări reflexive responsabile și în cunoștință de cauză. De multe ori, provocările practice depășesc presupozițiile teoretice – clasice sau mai noi – și, de aceea, revizuirile sau resemnificările ideatice devin obligatorii. Volumul pune laolaltă, integrează și valorizează o multitudine de perspective recente atât prin abordări teoretice „clasice”, de tip academic, cât și prin poziționări libere, expozeuri eseistice, construcții deductive, reprezentări sau opinii exprimate în ultimii ani în interviuri, confesiuni, „povești de viață”. Toate aduc însă contribuții importante la teme de actualitate în educație: justificarea și funcționalitatea unei pedagogii digitale, statutul și căile de implementare ale învățământului dual, noi competențe care ar trebui asumate de profesori, influența gadgeturilor în dezvoltarea tinerilor, statutul profesorului debutant, rolul spiritualității în structurarea personalității, „epopeea” generării, asumării și implementării noilor legi ale educației.

Detalii produs
Despre Constantin Cucoș
Constantin Cucoș
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Constantin Cucoș inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Constantin Cucoș se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Constantin Cucoș. Fiecare carte scrisa de Constantin Cucoș este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Constantin Cucoș in categoria Constantin Cucoș astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Recenzii

Ți-a plăcut produsul?

Spune tuturor părerea ta aici.

Scrie o recenzie

0

0 recenzii

5 stele

0

4 stele

0

3 stele

0

2 stele

0

1 stele

0


De la același autor

-0%
Educația digitală

Educația digitală

PRP: 59.95 Lei 59.94 Lei
-5%
Educatia

Educatia

PRP: 44.95 Lei 42.7 Lei
PRP: 44.95 Lei

42.7 Lei