Bill LucasEllen Spencer

Predarea gandirii creative

Dezvoltarea elevilor si studentilor care genereaza idei si gandesc critic
PRP: 38 Lei Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
30.4 Lei
Adauga in cos

Adaugă în coș

Livrare în România

2-3 zile lucrătoare

Easybox

Ridicare din Easybox

2-3 zile lucrătoare

2 persoane se uită la acest produs.

Grăbește-te! La acest produs, stocurile sunt limitate.

Specificații Predarea gandirii creative

Format
185x235
Număr pagini
216
Editura
DPH
Autor
Bill Lucas,
Ellen Spencer
Anul publicării
2021
ISBN
5948495003852

Rezumat Predarea gandirii creative - Bill Lucas, Ellen Spencer

Tinerii au nevoie de mai mult decat simple cunostinte pentru a prospera – au nevoie de capacitati. Seria Pedagogie pentru o lume in schimbare detaliaza care sunt capacitatile care conteaza cu adevarat si cum le pot scolile dezvolta.

 

Cartea Predarea gandirii creative - dezvoltarea elevilor si studentilor care genereaza idei si gandesc critic este un apel puternic la actiune si un manual practic pentru toti profesorii care doresc sa incorporeze creativitatea in experientele scolare ale elevilor lor.

 

Acolo unde odata era suficient sa stii si sa faci lucruri, tinerii au acum nevoie de mai mult decat cunostinte despre subiect pentru a prospera: au nevoie de capacitati. Predarea gandirii creative este primul titlu din seria Pedagogie pentru o lume in schimbare, bazata pe filosofia lui Lucas si Spencer de predare dispozitionala a unei abordari pedagogice care urmareste sa cultive in cursanti anumite dispozitii pe care dovezile sugereaza ca vor fi valoroase atat pentruscoala, cat si in viata.

 

Cartea este structurata intr-un format usor de accesat, combinand o lista cuprinzatoare de idei practice pentru a stimula planificarea lectiilor cu indrumari de specialitate privind integrarea lor in practica dumneavoastra, urmata de o multime de sugestii inventive cu privire la modul in care progresul cursantilor poate fi evaluat si urmarit de-a lungul drumului atat de elev, cat si de profesor.

 

Autorii merg mai departe pentru a oferi exemple de succes prezentand studii de caz despre inovatiile scolilor in adoptarea acestor abordari si dedica un capitol disiparii oricaror indoieli urgente pe care profesorii le pot avea, expunand potentialele capcane si oferind sfaturi despre cum sa le evite.

 

Completata cu o perspectiva bazata pe cercetare si strategii gata de utilizare, Predarea gandirii creative este un puternic apel la actiune si un manual practic pentru toti profesorii si liderii, atat in ​​cadrul primar, cat si in cel secundar, care doresc sa incorporeze o abordare a capacitatilor in scolile lor.


DESPRE AUTORI:

Profesorul Bill Lucas este director al Centre for Real-World Learning. Împreună cu Guy Claxton, a creat Expansive Education Network: o organizație de școli care împărtășesc o viziune comună a obiectivelor educației. Aceste obiective sunt evidențiate în cartea lor crucială Educating Ruby. Modelul de creativitate pe care se bazează Predarea gândirii creative este subiectul unui studiu făcut de 14 țări OCDE și conturează dezvoltarea testului de gândire creativă PISA 2021.


Dr. Ellen Spencer este cercetător principal la Centre for Real‑World Learning. Are un doctorat la Universitatea din Warwick, unde cercetarea ei s-a axat pe impactul politicii asupra îmbunătăţirii școlare. Alături de Bill Lucas și Guy Claxton, Ellen este coautoare a cărții Expansive Education: Teaching Learners for the Real World.

trg

Fragment din carte

Detalii produs
Despre Bill Lucas
Bill Lucas
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Bill Lucas inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Bill Lucas se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Bill Lucas. Fiecare carte scrisa de Bill Lucas este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Bill Lucas in categoria Bill Lucas astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Despre Ellen Spencer
Ellen Spencer
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Ellen Spencer inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Ellen Spencer se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Ellen Spencer. Fiecare carte scrisa de Ellen Spencer este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Ellen Spencer in categoria Ellen Spencer astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Recenzii

Ți-a plăcut produsul?

Spune tuturor părerea ta aici.

0

0 recenzii

5 stele

0

4 stele

0

3 stele

0

2 stele

0

1 stele

0


Alte carti din categoriile: Carti Sociologie, Educatie si pedagogie

Sinteze de pedagogia invatamantului prescolar

Sinteze de pedagogia invatamantului prescolar

PRP: 64 Lei

51.2 Lei

PRP: 38 Lei

30.4 Lei