Horatiu CatalanoIon Albulescu

Educatia timpurie anteprescolara

PRP: 58 Lei Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
49.3 Lei

Livrare în România

1-3 zile lucrătoare

Easybox

Ridicare din Easybox

1-3 zile lucrătoare

5 persoane se uită la acest produs.

Grăbește-te! La acest produs, stocurile sunt limitate.

Specificații Educatia timpurie anteprescolara

Format
165x235
Număr pagini
344
Editura
DPH
Autor
Horatiu Catalano,
Ion Albulescu
Anul publicării
2023
ISBN
5948495007805

Rezumat Educatia timpurie anteprescolara - Horatiu Catalano, Ion Albulescu

Scopul principal al acestui volum colectiv este de a răspunde nevoilor profesionale ale cadrelor didactice, ale decidenților din educația timpurie și ale altor categorii de personal care desfășoară activități cu copiii antepreșcolari. Totodată, lucrarea pe care o propunem se adresează studenților din domeniul științelor educației, dar și oricărui adult, părinte sau viitor părinte. Am avut în vedere noutatea legislativă care presupune preluarea creșelor de către sistemul de educație, dar și faptul că serviciile de educație timpurie antepreșcolară sunt de tip integrat între componenta educațională, cea de îngrijire și cea de supraveghere. În realizarea acestei lucrări, am avut în vedere faptul că ritmul de dezvoltare al fiecărui copil nu este liniar, ci este dat și de unicitatea combinației genetice, dar și de plasticitatea cognitivă specifică vârstelor timpurii. Acestea sunt doar câteva argumente care îi sugerează adultului responsabil de educația timpurie necesitatea de a proiecta și de a organiza trasee cât mai individualizate de instruire, de a crea medii care să asigure stimularea senzorială ca premisă a dezvoltării cognitive și de a susține exprimarea nevoilor specifice vârstei.
Detalii produs
Despre Horatiu Catalano
Horatiu Catalano
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Horatiu Catalano inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Horatiu Catalano se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Horatiu Catalano. Fiecare carte scrisa de Horatiu Catalano este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Horatiu Catalano in categoria Horatiu Catalano astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Despre Ion Albulescu
Ion Albulescu
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Ion Albulescu inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Ion Albulescu se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Ion Albulescu. Fiecare carte scrisa de Ion Albulescu este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Ion Albulescu in categoria Ion Albulescu astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Recenzii

Ți-a plăcut produsul?

Spune tuturor părerea ta aici.

Scrie o recenzie

0

0 recenzii

5 stele

0

4 stele

0

3 stele

0

2 stele

0

1 stele

0


PRP: 58 Lei

49.3 Lei