Horatiu CatalanoIon Albulescu

Educatia timpurie digitala

PRP: 64 Lei Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
54.4 Lei

Livrare în România

1-3 zile lucrătoare

Easybox

Ridicare din Easybox

1-3 zile lucrătoare

3 persoane se uită la acest produs.

Grăbește-te! La acest produs, stocurile sunt limitate.

Specificații Educatia timpurie digitala

Dimensiune
165x235
Număr pagini
504
Editura
DPH
Autor
Horatiu Catalano,
Ion Albulescu
Anul publicării
2024
ISBN
5948495009373

Rezumat Educatia timpurie digitala - Ion Albulescu, Horatiu Catalano

Educația timpurie digitală se referă la integrarea tehnologiei digitale în procesul de instruire a copiilor încă din primele etape ale vieții lor. Această abordare reunește rolul tot mai important al tehnologiei în viața cotidiană și încearcă să o utilizeze în direcția experiențelor educaționale ale copiilor.

Utilizarea tehnologiei digitale poate face procesul de instruire mai accesibil și mai interactiv, întrucât oferă copiilor accesul la resurse și materiale educaționale variate, care ar putea să nu fie disponibile în mod tradițional. Prin urmare, aplicațiile și jocurile educative digitale pot fi proiectate pentru a promova dezvoltarea gândirii critice și creative, dar și abilitățile de rezolvare a problemlor.

Volumul se adresează profesioniștilor din educația timpurie, studenților, masteranzilor și doctoranzilor din domeniul știnnțelor educației, dar și părinților interesați de provocările parentingului digital, având în vedere faptul că este analizată parentalitatea în era digitală, din perspectivă teoretică și practică, sunt prezentate riscurile expunerii copilului la tehnologie, provocările și oportunitățile educației pentru cetățenia digitală sau importanța autonomiei personale și sociale la vârstele timpurii în era digitală.

Detalii produs
Despre Ion Albulescu
Ion Albulescu
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Ion Albulescu inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Ion Albulescu se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Ion Albulescu. Fiecare carte scrisa de Ion Albulescu este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Ion Albulescu in categoria Ion Albulescu astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Despre Horatiu Catalano
Horatiu Catalano
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Horatiu Catalano inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Horatiu Catalano se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Horatiu Catalano. Fiecare carte scrisa de Horatiu Catalano este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Horatiu Catalano in categoria Horatiu Catalano astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Recenzii

Ți-a plăcut produsul?

Spune tuturor părerea ta aici.

Scrie o recenzie

0

0 recenzii

5 stele

0

4 stele

0

3 stele

0

2 stele

0

1 stele

0


Alte carti din categoriile: Cresterea copilului

Nou
BestSeller
-8.3%
Provocările părinților de azi

Provocările părinților de azi

PRP: 59.9 Lei 54.9 Lei
-25.5%
Tine-ti copiii aproape

Tine-ti copiii aproape

PRP: 75 Lei 55.9 Lei
BestSeller
-10.9%
Harta parentingului modern

Harta parentingului modern

PRP: 55 Lei 49 Lei
BestSeller
-20.4%
Fără țipete

Fără țipete

PRP: 49 Lei 39 Lei
-49%
Eu, o  mama (im)perfecta?

Eu, o mama (im)perfecta?

PRP: 39 Lei 19.9 Lei
BestSeller
-33.9%
Hardcover
-20%
-15%
BestSeller
-31.4%
-25%
-15%
PRP: 64 Lei

54.4 Lei