Camelia PirvuDorin AndricaNicolae StaniloiuPaul-Mihai Susoi

Concursul de titularizare si examenul de definitivat. Matematica

Aspecte științifice și metodologice. 35 de modele de teste cu rezolvări, precizări metodice şi observații metodologice
Produs indisponibil

Livrare în România

1-3 zile lucrătoare

Easybox

Ridicare din Easybox

1-3 zile lucrătoare

4 persoane se uită la acest produs.

Grăbește-te! La acest produs, stocurile sunt limitate.

Specificații Concursul de titularizare si examenul de definitivat. Matematica

Format
200x260
Număr pagini
360
Editura
Paralela 45
Autor
Dorin Andrica,
Paul-Mihai Susoi,
Nicolae Staniloiu,
Camelia Pirvu
Anul publicării
2022
ISBN
9789734737925

Rezumat Concursul de titularizare si examenul de definitivat. Matematica - Nicolae Staniloiu, Camelia Pirvu, Dorin Andrica, Paul-Mihai Susoi

Lucrarea de față se adresează profesorilor care doresc să participe la concursul național de titularizare sau la examenul național de definitivare în învățământ, la disciplina Matematică. Materialul este organizat în două părți, una dedicată concursului național de titularizare și cea de a doua examenului național de definitivare, programa specifică fiecărui examen fiind prezentată la începutul fiecărei secțiuni. Culegerea include 25 de teste pentru concursul de titularizare și 10 teste pentru examenul de definitivat, însoțite de rezolvări complete, comentarii, precizări și observații metodice și metodologice. Problemele selectate pentru aceste variante acoperă subiectele importante de Algebră, Geometrie și Analiză matematică prevăzute în programă și pot constitui un antrenament extrem de util în procesul de pregătire pentru aceste examene. Un capitol inedit și deosebit de util este dedicat corelației dintre itemii de evaluare și competențele specifice, care reflectă în mare măsură experiența autorilor în abordarea subiectului de metodică. Considerăm că lucrarea de față reprezintă un instrument util în pregătirea acestor examene importante pentru viitorul unui profesor de matematică. Ea acoperă în mare măsură matematica de bază din programele de examen, atât prin modelele de subiecte, cât și prin aspectele metodice aferente acestora.

Detalii produs
Despre Nicolae Staniloiu
Nicolae Staniloiu
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Nicolae Staniloiu inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Nicolae Staniloiu se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Nicolae Staniloiu. Fiecare carte scrisa de Nicolae Staniloiu este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Nicolae Staniloiu in categoria Nicolae Staniloiu astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Concursul de titularizare și examenul de definitivat. Matematica
Despre Camelia Pirvu
Camelia Pirvu
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Camelia Pirvu inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Camelia Pirvu se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Camelia Pirvu. Fiecare carte scrisa de Camelia Pirvu este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Camelia Pirvu in categoria Camelia Pirvu astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Concursul de titularizare și examenul de definitivat. Matematica
Despre Dorin Andrica
Dorin Andrica
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Dorin Andrica inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Dorin Andrica se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Dorin Andrica. Fiecare carte scrisa de Dorin Andrica este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Dorin Andrica in categoria Dorin Andrica astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Despre Paul-Mihai Susoi
Paul-Mihai Susoi
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Paul-Mihai Susoi inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Paul-Mihai Susoi se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Paul-Mihai Susoi. Fiecare carte scrisa de Paul-Mihai Susoi este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Paul-Mihai Susoi in categoria Paul-Mihai Susoi astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Concursul de titularizare și examenul de definitivat. Matematica
Recenzii

Ți-a plăcut produsul?

Spune tuturor părerea ta aici.

Scrie o recenzie

0

0 recenzii

5 stele

0

4 stele

0

3 stele

0

2 stele

0

1 stele

0


65 Lei