Bogdan Ratiu

Concursul de titularizare. Invatamant prescolar

39.99 Lei

Livrare în România

1-3 zile lucrătoare

Easybox

Ridicare din Easybox

1-3 zile lucrătoare

2 persoane se uită la acest produs.

Grăbește-te! La acest produs, stocurile sunt limitate.

Specificații Concursul de titularizare. Invatamant prescolar

Format
200x260
Număr pagini
160
Editura
Paralela 45
Autor
Bogdan Ratiu
Anul publicării
2022
ISBN
9789734737994

Rezumat Concursul de titularizare. Invatamant prescolar - Bogdan Ratiu

Concursul de titularizare. Invatamant prescolar: 5 modele de teste cu sugestii de rezolvare, 5 modele de teste propuse spre rezolvare


Lucrarea de fata se adreseaza celor care doresc sa participe la concursul national de titularizare, pentru ocuparea unui post de educator/institutor/profesor in invatamantul prescolar.

 

Culegerea contine 10 teste pentru concursul de titularizare, cinci dintre acestea fiind insotite de rezolvari, comentarii, precizari, observatii metodice si sugestii teoretice, iar celelalte cinci fiind insotite de bareme de corectare. Problemele selectate acopera subiecte importante din programa si constituie un antrenament util in procesul de pregatire pentru concurs. Subliniem ca testele sunt in concordanta cu noile modele, valabile la momentul actual.

 

La inceputul volumului este prezentata programa de concurs, apoi testele si rezolvarile sau baremele, in functie de caz, iar la final o serie de anexe care sintetizeaza aspecte esentiale din domeniul limbii si al metodicii. Autorii au venit in sprijin cu schite care contin informatii necesare de limba romana (ortograme, morfologie, sintaxa), care sunt evaluate prin itemii dedicati textului-suport. In plus, conceptele de metodica sunt definite pentru a oferi claritate demersurilor care se pot propune in rezolvari.

 

Avem convingerea ca prin aceasta lucrare venim in sprijinul colegilor cu numeroase clarificari conceptuale si solutii eficiente de abordare a subiectelor. Am scris acest volum cu increderea ca o formare de baza consistenta trebuie urmata de o continua imbogatire si de sustinere, deopotriva, din partea colegilor. Cu siguranta, succesul la examen depinde de autoformarea permanenta a fiecarui profesor, de individualizarea studiului, de integrarea in propria conceptie la clasa a teoriilor din domeniu, prin formarea unui profil de educator eficient, deschis, dinamic si inovator.

Detalii produs
Despre Bogdan Ratiu
Bogdan Ratiu
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Bogdan Ratiu inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Bogdan Ratiu se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Bogdan Ratiu. Fiecare carte scrisa de Bogdan Ratiu este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Bogdan Ratiu in categoria Bogdan Ratiu astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Recenzii

Ți-a plăcut produsul?

Spune tuturor părerea ta aici.

Scrie o recenzie

0

0 recenzii

5 stele

0

4 stele

0

3 stele

0

2 stele

0

1 stele

0


39.99 Lei