Bogdan RatiuCristina CerganDiana Iacob

Limba si literatura romana - Manual pentru clasa a VI-a (Cristina Cergan)

PRP: 35 Lei Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
29.75 Lei

Livrare în România

1-3 zile lucrătoare

Easybox

Ridicare din Easybox

1-3 zile lucrătoare

4 persoane se uită la acest produs.

Grăbește-te! La acest produs, stocurile sunt limitate.

Specificații Limba si literatura romana - Manual pentru clasa a VI-a (Cristina Cergan)

Format
200x280
Număr pagini
216
Editura
Paralela 45
Autor
Cristina Cergan,
Diana Iacob,
Bogdan Ratiu
Anul publicării
2023
ISBN
9789734739479

Rezumat Limba si literatura romana - Manual pentru clasa a VI-a (Cristina Cergan) - Cristina Cergan, Bogdan Ratiu, Diana Iacob

  • metode moderne;
  • abordare inter și transdisciplinară;
  • deschideri culturale și interdisciplinare (marcate în Ghidul profesorului);
  • grad de dificultate mediu, asigurat nu doar prin calitatea materialelor alese și a explicațiilor oferite, cât și prin utilizarea organizatorilor grafici;
  • tematica generală a textelor – adecvată vârstei și nevoilor grupului-țintă, respectiv în acord cu interesele educaționale, în spiritul viziunii „dezvoltării personale”, postulate de programă;
  • sfera de interes delimitată: familie, prietenie și bullying, comunicare în spații virtuale (rețele sociale, jocuri online, vloguri), intersecții generaționale și culturale, etichete sociale, raportare la realitate, informare și fake news,


Detalii produs
Despre Cristina Cergan
Cristina Cergan
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Cristina Cergan inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Cristina Cergan se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Cristina Cergan. Fiecare carte scrisa de Cristina Cergan este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Cristina Cergan in categoria Cristina Cergan astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Despre Bogdan Ratiu
Bogdan Ratiu
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Bogdan Ratiu inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Bogdan Ratiu se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Bogdan Ratiu. Fiecare carte scrisa de Bogdan Ratiu este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Bogdan Ratiu in categoria Bogdan Ratiu astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Despre Diana Iacob
Diana Iacob
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Diana Iacob inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Diana Iacob se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Diana Iacob. Fiecare carte scrisa de Diana Iacob este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Diana Iacob in categoria Diana Iacob astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Recenzii

Ți-a plăcut produsul?

Spune tuturor părerea ta aici.

Scrie o recenzie

0

0 recenzii

5 stele

0

4 stele

0

3 stele

0

2 stele

0

1 stele

0


Alte carti din categoriile: Manuale si auxiliare scolare, Manuale

-10.1%
-20%
Limba engleză fără profesor

Limba engleză fără profesor

PRP: 89.9 Lei 71.9 Lei
-15.6%
-10%
Germana intensivă

Germana intensivă

PRP: 24.15 Lei 21.73 Lei
PRP: 35 Lei

29.75 Lei