Cristina CerganCristina RaduIris Tanasescu

Fise de lectura si redactare - Clasa 6

Livrare în România

1-3 zile lucrătoare

Easybox

Ridicare din Easybox

1-3 zile lucrătoare

6 persoane se uită la acest produs.

Grăbește-te! La acest produs, stocurile sunt limitate.

Specificații Fise de lectura si redactare - Clasa 6

Format
200x260
Număr pagini
136
Editura
Paralela 45
Autor
Cristina Cergan,
Cristina Radu,
Iris Tanasescu
Anul publicării
2022
ISBN
9789734734504

Rezumat Fise de lectura si redactare - Clasa 6 - Iris Tanasescu, Cristina Cergan, Cristina Radu

Fise de lectura si redactare. Fise de lucru pentru dezvoltarea competentelor de receptare si redactare a textelor scrise de diverse tipuri Acest auxiliar didactic vizeaza, in principal, dezvoltarea a trei dintre competentele generale prevazute de programa de limba si literatura romana pentru clasele a V-a - a VIII-a, si anume: • Receptarea textului scris de diverse tipuri (competenta generala nr. 2) • Redactarea textului scris de diverse tipuri (competenta generala nr. 3) • Exprimarea identitatii lingvistice si culturale proprii in context national si international (competenta generala nr. 5). Astfel, lucrarea este un instrument de lucru util atat elevilor, cat si profesorilor in trei directii ale activitatii scolare: • dezvoltarea competentelor de lectura si de redactare, in vederea pregatirii temeinice pentru examenul de Evaluare Nationala, dar si pentru comunicarea cotidiana, in contextul in care se observa lipsa interesului pentru text, pentru lectura si pentru comunicare literara; • de asemenea, se adreseaza elevilor care au ales cursul "Lectura si abilitatile de viata", curs optional avizat de Ministerul Educatiei; • nu in ultimul rand, vizeaza pregatirea elevilor capabili de performanta in vederea participarii la concursurile si la olimpiadele scolare, experiente formatoare ce genereaza incredere in sine si bucuria reusitei.

Detalii produs
Despre Iris Tanasescu
Iris Tanasescu
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Iris Tanasescu inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Iris Tanasescu se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Iris Tanasescu. Fiecare carte scrisa de Iris Tanasescu este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Iris Tanasescu in categoria Iris Tanasescu astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Fise de lectura si redactare - Clasa 6
Despre Cristina Cergan
Cristina Cergan
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Cristina Cergan inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Cristina Cergan se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Cristina Cergan. Fiecare carte scrisa de Cristina Cergan este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Cristina Cergan in categoria Cristina Cergan astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Despre Cristina Radu
Cristina Radu
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Cristina Radu inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Cristina Radu se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Cristina Radu. Fiecare carte scrisa de Cristina Radu este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Cristina Radu in categoria Cristina Radu astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Fise de lectura si redactare - Clasa 6
Recenzii

Ți-a plăcut produsul?

Spune tuturor părerea ta aici.

Scrie o recenzie

0

0 recenzii

5 stele

0

4 stele

0

3 stele

0

2 stele

0

1 stele

0


Alte carti din categoriile: Manuale si auxiliare scolare, Auxiliare scolare

-6.9%
Dictări progresive cls. 1

Dictări progresive cls. 1

PRP: 8.5 Lei 7.91 Lei
-0.1%
Caligrafie

Caligrafie

PRP: 9.9 Lei 9.89 Lei

24 Lei