Bogdan RatiuCristina CerganIacob DianaIoana Tamaian

Ghidul profesorului Clasa 6

Elemente-cheie si strategii - Limba si literatura romana
PRP: 55 Lei Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
52.25 Lei

Livrare în România

1-3 zile lucrătoare

Easybox

Ridicare din Easybox

1-3 zile lucrătoare

5 persoane se uită la acest produs.

Grăbește-te! La acest produs, stocurile sunt limitate.

Specificații Ghidul profesorului Clasa 6

Dimensiune
200x280
Număr pagini
264
Editura
Paralela 45
Autor
Bogdan Ratiu,
Cristina Cergan,
Ioana Tamaian,
Iacob Diana
Anul publicării
2024
ISBN
9789734739905

Rezumat Ghidul profesorului Clasa 6 - Bogdan Ratiu, Ioana Tamaian, Iacob Diana, Cristina Cergan

Ghidul profesorului. Clasa 6. Elemente-cheie si strategii. Limba si literatura romana


Ghidul contine:

• planificari calendaristice;

• planificari pe unitati de invatare;

• sugestii metodologice;

• harta metodelor;

• repere bibliografice;

• rezolvari pentru exercitiile din intregul manual;

• elemente-cheie si strategii didactice;

• grile de evaluare;

• teste de evaluare.


Ghidul profesorului. Elemente-cheie si strategii se adreseaza profesorilor care utilizeaza manualul de Limba si literatura romana. Clasa a VI-a (autori: Cristina Cergan, Diana Iacob, Bogdan Ratiu, Ioana Tamaian) publicat de Editura Paralela 45, castigator al licitatiei organizate de Ministerul Educatiei. Este o resursa care sprijina procesul de predare, oferind sugestii didactice diverse si flexibile care pot ghida profesorul in activitatea sa.

Detalii produs
Despre Bogdan Ratiu
Bogdan Ratiu
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Bogdan Ratiu inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Bogdan Ratiu se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Bogdan Ratiu. Fiecare carte scrisa de Bogdan Ratiu este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Bogdan Ratiu in categoria Bogdan Ratiu astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Despre Ioana Tamaian
Ioana Tamaian
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Ioana Tamaian inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Ioana Tamaian se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Ioana Tamaian. Fiecare carte scrisa de Ioana Tamaian este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Ioana Tamaian in categoria Ioana Tamaian astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Despre Iacob Diana
Iacob Diana
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Iacob Diana inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Iacob Diana se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Iacob Diana. Fiecare carte scrisa de Iacob Diana este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Iacob Diana in categoria Iacob Diana astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Ghidul profesorului Clasa 6
Despre Cristina Cergan
Cristina Cergan
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Cristina Cergan inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Cristina Cergan se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Cristina Cergan. Fiecare carte scrisa de Cristina Cergan este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Cristina Cergan in categoria Cristina Cergan astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Recenzii

Ți-a plăcut produsul?

Spune tuturor părerea ta aici.

Scrie o recenzie

0

0 recenzii

5 stele

0

4 stele

0

3 stele

0

2 stele

0

1 stele

0


Alte carti din categoriile: Manuale si auxiliare scolare, Auxiliare scolare

-5%
Dictări progresive cls. 1

Dictări progresive cls. 1

8.5 Lei
-5%
-28.1%
PRP: 55 Lei

52.25 Lei