Lambru Steliana-MihaelaMarian-Ionescu-Cristina

Admiterea in colegiile nationale militare. Limba si literatura romana

Livrare în România

1-3 zile lucrătoare

Easybox

Ridicare din Easybox

1-3 zile lucrătoare

5 persoane se uită la acest produs.

Grăbește-te! La acest produs, stocurile sunt limitate.

Specificații Admiterea in colegiile nationale militare. Limba si literatura romana

Format
165x235
Număr pagini
208
Editura
Paralela 45
Autor
Lambru Steliana-Mihaela,
Marian-Ionescu-Cristina
Anul publicării
2022
ISBN
9789734737826

Rezumat Admiterea in colegiile nationale militare. Limba si literatura romana - Lambru Steliana-Mihaela, Marian-Ionescu-Cristina

Este deja evident faptul că exercițiul dublat de efort susținut, practica temeinică, precum și respectarea unei discipline de lucru constituie repere fundamentale în domenii importante ale activității umane, printre care cel educațional și cel militar. Se poate considera, astfel, că lucrarea de față îi pregătește din mai multe puncte de vedere pe elevii care optează pentru admiterea în colegiile liceale militare din țară, provocându-i să dubleze determinarea necesară obținerii unor rezultate foarte bune cu rigoarea și dorința de a-și verifica și exersa atât competențele de înțelegere și de analiză a textelor literare, cât și cunoștințele de limba română dobândite în gimnaziu. Auxiliarul vine, de asemenea, în sprijinul profesorilor de limba și literatura română, ca un instrument de lucru util în activitatea didactică, facilitându-le situațiile în care doresc să verifice gradul de însușire de către elevi a noțiunilor de limba română studiate, precum și operarea eficientă cu acestea. Diversitatea exercițiilor propuse, gradul variat de dificultate, organizarea materialului propus și forma de prezentare sunt doar câteva dintre argumentele ce recomandă această lucrare, care îi conferă rolul de veritabil ajutor în traseul spre reușita la examen. Astfel, elevii vor avea deschise căile autoevaluării și ale autocunoașterii, vor dobândi un plus de încredere în propriile capacități de lucru și intelectuale și vor deveni concurenți declarați „admiși” în contextul educațional dorit, la un colegiu militar național.

Detalii produs
Despre Lambru Steliana-Mihaela
Lambru Steliana-Mihaela
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Lambru Steliana-Mihaela inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Lambru Steliana-Mihaela se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Lambru Steliana-Mihaela. Fiecare carte scrisa de Lambru Steliana-Mihaela este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Lambru Steliana-Mihaela in categoria Lambru Steliana-Mihaela astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Admiterea in colegiile nationale militare. Limba si literatura romana
Despre Marian-Ionescu-Cristina
Marian-Ionescu-Cristina
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Marian-Ionescu-Cristina inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Marian-Ionescu-Cristina se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Marian-Ionescu-Cristina. Fiecare carte scrisa de Marian-Ionescu-Cristina este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Marian-Ionescu-Cristina in categoria Marian-Ionescu-Cristina astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Admiterea in colegiile nationale militare. Limba si literatura romana
Recenzii

Ți-a plăcut produsul?

Spune tuturor părerea ta aici.

Scrie o recenzie

0

0 recenzii

5 stele

0

4 stele

0

3 stele

0

2 stele

0

1 stele

0


65 Lei