Daniela RaileanuLiliana BujorNadia-Laura Serdenciuc

Invitatie la joc: pentru parinti dedicati, copii fericiti si profesori implicati

PRP: 44 Lei Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
30.8 Lei

Livrare în România

1-3 zile lucrătoare

Easybox

Ridicare din Easybox

1-3 zile lucrătoare

2 persoane se uită la acest produs.

Grăbește-te! La acest produs, stocurile sunt limitate.

Specificații Invitatie la joc: pentru parinti dedicati, copii fericiti si profesori implicati

Format
160x230
Număr pagini
224
Editura
DPH
Autor
Nadia-Laura Serdenciuc,
Liliana Bujor,
Daniela Raileanu
Anul publicării
2022
ISBN
5948495007010

Rezumat Invitatie la joc: pentru parinti dedicati, copii fericiti si profesori implicati - Liliana Bujor, Nadia-Laura Serdenciuc, Daniela Raileanu

Invitatie la joc pentru parinti dedicati, copii fericiti si profesori implicati Interactiunea parinte-copil, consumata in joc, reprezinta o oportunitate excelenta pentru consolidarea relatiilor dintre membrii familiei si pentru asigurarea unui confort emotional cu implicatii majore in evolutia candidatului spre viata de adult. Prin colectia de jocuri organizate dupa o arhitectura ce respecta coordonate validate stiintific, volumul furnizeaza multiple pretexte de interactiune cu intentia de a stimula manifestarea unor comportamente dezirabile din partea copilului, care sa se articuleze unor progrese semnificative in structurarea universului sau interior.
Detalii produs
Despre Liliana Bujor
Liliana Bujor
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Liliana Bujor inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Liliana Bujor se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Liliana Bujor. Fiecare carte scrisa de Liliana Bujor este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Liliana Bujor in categoria Liliana Bujor astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Invitatie la joc: pentru parinti dedicati, copii fericiti si profesori implicati, Jocuri potrivite pentru profesori inspirati si prescolari voiosi
Despre Nadia-Laura Serdenciuc
Nadia-Laura Serdenciuc
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Nadia-Laura Serdenciuc inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Nadia-Laura Serdenciuc se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Nadia-Laura Serdenciuc. Fiecare carte scrisa de Nadia-Laura Serdenciuc este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Nadia-Laura Serdenciuc in categoria Nadia-Laura Serdenciuc astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Invitatie la joc: pentru parinti dedicati, copii fericiti si profesori implicati, Jocuri potrivite pentru profesori inspirati si prescolari voiosi
Despre Daniela Raileanu
Daniela Raileanu
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Daniela Raileanu inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Daniela Raileanu se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Daniela Raileanu. Fiecare carte scrisa de Daniela Raileanu este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Daniela Raileanu in categoria Daniela Raileanu astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Invitatie la joc: pentru parinti dedicati, copii fericiti si profesori implicati
Recenzii

Ți-a plăcut produsul?

Spune tuturor părerea ta aici.

Scrie o recenzie

0

0 recenzii

5 stele

0

4 stele

0

3 stele

0

2 stele

0

1 stele

0


De la același autor

Alte carti din categoriile: Carti Sociologie, Educatie si pedagogie

Cumparate impreuna cu Invitatie la joc: pentru parinti dedicati, copii fericiti si profesori implicati

PRP: 44 Lei

30.8 Lei