Cergan CristinaRadu CristinaRatiu BogdanRizoiu LaviniaTanasescu Iris

Ne pregatim pentru excelenta!

Olimpiade naționale de limba și literatura română. Repere teoretice, modele de subiecte, sugestii de răspuns și recomandări de lectură. Clasele V-VIII

Livrare în România

1-3 zile lucrătoare

Easybox

Ridicare din Easybox

1-3 zile lucrătoare

5 persoane se uită la acest produs.

Grăbește-te! La acest produs, stocurile sunt limitate.

Specificații Ne pregatim pentru excelenta!

Format
200x260
Număr pagini
264
Editura
Paralela 45
Autor
Cergan Cristina,
Radu Cristina,
Ratiu Bogdan,
Rizoiu Lavinia,
Tanasescu Iris
Anul publicării
2022
ISBN
9789734738045

Rezumat Ne pregatim pentru excelenta! - Radu Cristina, Ratiu Bogdan, Tanasescu Iris, Cergan Cristina, Rizoiu Lavinia

Această carte, realizată de profesori cu experiență în pregătirea elevilor pentru olimpiadele de limba și literatura română, este o apariție nouă pe piața auxiliarelor școlare, fiindcă propune elevilor și profesorilor modele de subiecte, concepute după structura subiectelor din anii precedenți, atât pentru proba scrisă, cât și pentru proba orală a tuturor olimpiadelor: Olimpiada Națională de Limba și Literatura Română, Olimpiada Națională Interdisciplinară de Limba și Literatura Română și Religie „Cultură și Spiritualitate Românească”, Olimpiada pentru elevii din mediul rural „Universul Cunoașterii prin Lectură”. În volum se regăsesc fragmente de texte interesante, repere teoretice, dar și o serie de organizatori grafici și de _fișe dedicate tiparelor textuale, care se pot folosi atât pentru dezvoltarea competenței de lectură, cât și a celei de redactare. În plus, autorii au propus și unele sugestii de răspuns și modele de rezolvare, toate gândite pentru a-l motiva pe elev să pătrundă cu plăcere _în lumea textului, să descopere frumusețea cuvântului, pentru ca aventura cunoașterii să fie una care să provoace bucuria reușitei. De asemenea, la finalul auxiliarului se regăsesc și câteva recomandări de lectură, deoarece avem certitudinea că elevii care _vor deschide acest volum vor deveni, cu siguranță, cititori pasionați, iar, dacă sunt deja, vor descoperi noi orizonturi literare.

Detalii produs
Despre Radu Cristina
Radu Cristina
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Radu Cristina inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Radu Cristina se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Radu Cristina. Fiecare carte scrisa de Radu Cristina este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Radu Cristina in categoria Radu Cristina astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Ne pregatim pentru excelenta!
Despre Ratiu Bogdan
Ratiu Bogdan
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Ratiu Bogdan inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Ratiu Bogdan se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Ratiu Bogdan. Fiecare carte scrisa de Ratiu Bogdan este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Ratiu Bogdan in categoria Ratiu Bogdan astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Ne pregatim pentru excelenta!
Despre Tanasescu Iris
Tanasescu Iris
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Tanasescu Iris inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Tanasescu Iris se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Tanasescu Iris. Fiecare carte scrisa de Tanasescu Iris este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Tanasescu Iris in categoria Tanasescu Iris astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Ne pregatim pentru excelenta!
Despre Cergan Cristina
Cergan Cristina
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Cergan Cristina inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Cergan Cristina se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Cergan Cristina. Fiecare carte scrisa de Cergan Cristina este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Cergan Cristina in categoria Cergan Cristina astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Ne pregatim pentru excelenta!
Despre Rizoiu Lavinia
Rizoiu Lavinia
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Rizoiu Lavinia inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Rizoiu Lavinia se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Rizoiu Lavinia. Fiecare carte scrisa de Rizoiu Lavinia este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Rizoiu Lavinia in categoria Rizoiu Lavinia astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Ne pregatim pentru excelenta!
Recenzii

Ți-a plăcut produsul?

Spune tuturor părerea ta aici.

Scrie o recenzie

0

0 recenzii

5 stele

0

4 stele

0

3 stele

0

2 stele

0

1 stele

0


De la același autor

48 Lei