Vasile PUȘCAȘ

Philip E. Mosely despre Transilvania si Basarabia

PRP: 30 Lei Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
28.5 Lei
Adauga in cos

Adaugă în coș

Livrare în România

2-4 zile lucrătoare

Easybox

Ridicare din Easybox

2-4 zile lucrătoare

2 persoane se uită la acest produs.

Grăbește-te! La acest produs, stocurile sunt limitate.

Specificații Philip E. Mosely despre Transilvania si Basarabia

Format
150x200
Număr pagini
306
Editura
Scoala Ardeleana
Autor
Vasile PUȘCAȘ
Anul publicării
2017
ISBN
9786067971859

Rezumat Philip E. Mosely despre Transilvania si Basarabia - Vasile PUȘCAȘ

Proiect editorial dedicat Centenarului Marii Uniri, aparut sub egida Centrului de Cultura si Arta al Judetului Salaj "Philip E. Mosely s‑a pregatit sa devina istoric, dar metodele multi si interdisciplinare l‑au dus pe taramul sociologiei, antropologiei, economiei, psihologiei, studiilor politice si relatiilor internationale. Pregatirea lui in Romania, alaturi de savantii Scolii lui Gusti, i‑a deschis nu doar noi orizonturi ale cunoasterii Europei si lumii, dar l‑a familiarizat cu metode riguroase de cercetare stiintifica si analiza, i‑a oferit modele viabile de organizare sociala si institutionala. Toate aceste acumulari de cunoastere si abilitati i‑au fost de un real folos in munca sa didactica si stiintifica, dar indeosebi dupa anii '30, cand a fost implicat in activitati analitice, diplomatice, de institutionalizare, strategizare si comunicare la nivelul agentiilor guver­namentale americane si in procesul decizional al politicii externe si de securitate a SUA. Motiv pentru care a fost un sincer sustinator al valorilor romanesti, atat in Romania, cat si in SUA si in Europa." (Vasile Puscas)
Detalii produs
Despre Vasile PUȘCAȘ
Vasile PUȘCAȘ
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Vasile PUȘCAȘ inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Vasile PUȘCAȘ se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Vasile PUȘCAȘ. Fiecare carte scrisa de Vasile PUȘCAȘ este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Vasile PUȘCAȘ in categoria Vasile PUȘCAȘ astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Recenzii

Ți-a plăcut produsul?

Spune tuturor părerea ta aici.

0

0 recenzii

5 stele

0

4 stele

0

3 stele

0

2 stele

0

1 stele

0


PRP: 30 Lei

28.5 Lei