PRP: 60 Lei Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
57 Lei
Adauga in cos

Adaugă în coș

Livrare în România

2-4 zile lucrătoare

Easybox

Ridicare din Easybox

2-4 zile lucrătoare

4 persoane se uită la acest produs.

Grăbește-te! La acest produs, stocurile sunt limitate.

Specificații Leadership academic clujean

Format
160x230
Număr pagini
460
Editura
Scoala Ardeleana
Autor
Veronica TURCUȘ,
Șerban TURCUȘ,
Vasile PUȘCAȘ
Anul publicării
2019
ISBN
9786067974430

Rezumat Leadership academic clujean - Vasile PUȘCAȘ, Șerban TURCUȘ, Veronica TURCUȘ

Astăzi se consideră că leadership-ul academic, desigur exercitat într-o instituție/organizație academică, are menirea de a genera viziunea/misiunea acelei instituții care se preocupă de știință, cercetare și educație, susținând idei și propuneri creative pe care să le realizeze în ambianța instituțională guvernată. […] Liderii Universității interbelice clujene au promovat o largă deschidere spre comunitatea academică și științifică internațională, construind un prestigiu instituțional și comunitar deosebit al Clujului, o reputație locală, națională și mondială. […] Cei mai mulți lideri academici au rememorat lecția programatică a lui Vasile Pârvan din 1919, Datoria vieții noastre, asumându-și nu doar responsabilitatea managerială, ci și pe cea spirituală, fiind dispuși să accepte că aveau o răspundere și față de societate. […] Astăzi, mai mult ca oricând, trebuie să creăm cadrul pentru un «proiect în devenire» care, în opinia noastră, ar putea reconstrui nu doar o comuniune academică și mai puternică și prestigioasă în Cluj-Napoca, ci și o structură instituțională în care cele mai importante universități clujene să-și unească energiile și potențialul pentru a face față provocărilor secolului al XXI-lea, inclusiv viitoarelor solicitări ale societății românești.” (Vasile Pușcaș) „În acest an (2019) se împlinește un veac de la refondarea Universității din Cluj, un demers care a îngemănat voința autorităților statului român și a intelectualilor din toate provinciile României și, mai ales, a celor din Transilvania. Fundamentele puse de Generația Marii Uniri și de procesul reconstrucției Universității din Cluj au creat o măreață tradiție universitară care a sprijinit și impulsionat aspirațiile spre «valori veșnice» și munca tenace a următoarelor generații de universitari clujeni. Prin fișele bio-bibliografice ale rectorilor și conducătorilor instituțiilor universitare clujene din ultimul secol, întocmite de unii dintre foștii rectori și istorici clujeni din zilele noastre, Clubul Rectorilor al Fundației Transilvania Leaders a dorit să readucă în memoria contemporanilor chipuri și fapte ale înaintașilor noștri care, în diferite epoci istorice, au depus eforturi intelectuale și manageriale deosebite pentru ca noi, cei care evocăm Centenarul Universității Românești din Cluj, să putem ura mediului academic clujean actual și celui viitor să întreprindă ceea ce va duce Alma Mater Napocensis spre dezideratul care suntem convinși că i se cuvine: VIVAT, CRESCAT, FLOREAT.” (Marius Bojiță)

Detalii produs
Despre Vasile PUȘCAȘ
Vasile PUȘCAȘ
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Vasile PUȘCAȘ inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Vasile PUȘCAȘ se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Vasile PUȘCAȘ. Fiecare carte scrisa de Vasile PUȘCAȘ este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Vasile PUȘCAȘ in categoria Vasile PUȘCAȘ astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Despre Șerban TURCUȘ
Șerban TURCUȘ
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Șerban TURCUȘ inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Șerban TURCUȘ se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Șerban TURCUȘ. Fiecare carte scrisa de Șerban TURCUȘ este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Șerban TURCUȘ in categoria Șerban TURCUȘ astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Despre Veronica TURCUȘ
 Veronica TURCUȘ
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Veronica TURCUȘ inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Veronica TURCUȘ se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Veronica TURCUȘ. Fiecare carte scrisa de Veronica TURCUȘ este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Veronica TURCUȘ in categoria Veronica TURCUȘ astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Recenzii

Ți-a plăcut produsul?

Spune tuturor părerea ta aici.

0

0 recenzii

5 stele

0

4 stele

0

3 stele

0

2 stele

0

1 stele

0


PRP: 60 Lei

57 Lei