Vasile PUȘCAȘ

Romania si calea de viata europeana

PRP: 30 Lei Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
28.5 Lei
Adauga in cos

Adaugă în coș

Livrare în România

2-4 zile lucrătoare

Easybox

Ridicare din Easybox

2-4 zile lucrătoare

2 persoane se uită la acest produs.

Grăbește-te! La acest produs, stocurile sunt limitate.

Specificații Romania si calea de viata europeana

Format
140x200
Număr pagini
254
Editura
Scoala Ardeleana
Autor
Vasile PUȘCAȘ
Anul publicării
2017
ISBN
9786067971033

Rezumat Romania si calea de viata europeana - Vasile PUȘCAȘ

Am avut sansa sa lucrez pentru pregatirea si negocierea aderarii Romaniei la Uniunea Europeana si, in anii care au trecut de la finalizarea negocierii Tratatului de Aderare, am sperat ca vom progresa pe calea vietii europene, prin crearea si valorificarea in tara a oportunitatilor constructiei si integrarii europene. Din perspectiva cunoscatorului sensurilor Tratatului de Aderare a Romaniei la Uniunea Europeana, am raspuns solicitarilor mediului antreprenorial si unor publicatii de la noi de a prezenta cateva analize despre parcursul nostru european din deceniul care tocmai s-a incheiat. Asa cum am mentionat in aceste texte, pe care le-am adunat in volumul de fata, nu este vorba de o analiza sistematica si nici completa, ci mai degraba opinii fata de preocuparile actuale si de perspectiva ale mediului de afaceri si cetatenilor din Romania. Intr-o masura apreciabila, cred ca astfel de preocupari sunt si ale partenerilor nostri din Uniunea Europeana. Nu am intentionat sa expun concluzii, dar sunt convins ca daca cineva ar fi interesat sa gaseasca anumite lectii si proiectii ale conduitei tarii noastre in procesul integrationist european, textele de fata pot fi de folos. Iar speranta mea fundamentala este ca din istoria ultimului deceniu vom avea vointa si intelepciunea sa invatam ce si cum sa infaptuim pentru binele cetatenilor Romaniei si ai Uniunii Europene. - Vasile Puscas
Detalii produs
Despre Vasile PUȘCAȘ
Vasile PUȘCAȘ
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Vasile PUȘCAȘ inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Vasile PUȘCAȘ se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Vasile PUȘCAȘ. Fiecare carte scrisa de Vasile PUȘCAȘ este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Vasile PUȘCAȘ in categoria Vasile PUȘCAȘ astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Recenzii

Ți-a plăcut produsul?

Spune tuturor părerea ta aici.

0

0 recenzii

5 stele

0

4 stele

0

3 stele

0

2 stele

0

1 stele

0


PRP: 30 Lei

28.5 Lei