Vasile PUȘCAȘ

Romanii in Uniunea Europeana

PRP: 40 Lei Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
38 Lei
Adauga in cos

Adaugă în coș

Livrare în România

2-4 zile lucrătoare

Easybox

Ridicare din Easybox

2-4 zile lucrătoare

3 persoane se uită la acest produs.

Grăbește-te! La acest produs, stocurile sunt limitate.

Specificații Romanii in Uniunea Europeana

Format
130x210
Număr pagini
292
Editura
Scoala Ardeleana
Autor
Vasile PUȘCAȘ
Anul publicării
2022
ISBN
9786067978223

Rezumat Romanii in Uniunea Europeana - Vasile PUȘCAȘ

Acest volum a fost publicat in zilele cand se marcau 15 ani de la aderarea Romaniei la Uniunea Europeana, dar nu si-a propus incadrarea intr-un discurs aniversar. Era si contextul derularii Conferintei privind viitorul Europei, insa autorul nu s-a inscris in vreo platforma formala a acestei dezbateri. Opiniile cuprinse in paginile de fata sunt ale intelectualului cu luciditate critica, istoricului istoriei contemporane si cetateanului observator/participant la unele etape ale procesului aderarii Romaniei la Uniunea Europeana. Dintr-o astfel de perspectiva, mesajul central al cartii ar putea fi rezumat in felul urmator: Romania inca este la stadiul de promisiune, prin potentialul pe care-l are. Dar inca nu si-a gasit identitatea in noile circumstante in care romanii sunt si cetateni ai Uniunii Europene. Ei nu ar trebui sa stea cu mana intinsa la "maica Romanie" si la "maica Europa", ci ar trebui sa' dea mana cu mana, cum frumos indeamna Hora Unirii, pentru o rapida si sanatoasa dezvoltare durabila a Romaniei si a Uniunii Europene. - Vasile Puscas, 2018
Detalii produs
Despre Vasile PUȘCAȘ
Vasile PUȘCAȘ
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Vasile PUȘCAȘ inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Vasile PUȘCAȘ se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Vasile PUȘCAȘ. Fiecare carte scrisa de Vasile PUȘCAȘ este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Vasile PUȘCAȘ in categoria Vasile PUȘCAȘ astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Recenzii

Ți-a plăcut produsul?

Spune tuturor părerea ta aici.

0

0 recenzii

5 stele

0

4 stele

0

3 stele

0

2 stele

0

1 stele

0


PRP: 40 Lei

38 Lei