Elle KennedyMona Kasten

Pachet Mostenitori problematici

PRP: 249.5 Lei Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
139.9 Lei

Descoperă cinci cărți care explorează viața tinerilor în mediile lor sociale distincte, cu toate provocările și aventurile pe care le implică. Personajele bine conturate se confruntă cu dileme legate de identitatea lor, relațiile interpersonale și aspirațiile personale, în timp ce navighează prin lumea complicată a colegiului.

Într-o școală pentru tineri bogați, toate regulile tind să fie încălcate, cu o singură excepție: este interzis să te îndrăgostești de inamic! Dar uneori, alegerile greșite te pot duce în direcția corectă. 

Descoperă cinci cărți care explorează viața tinerilor în mediile lor sociale distincte, cu toate provocările și aventurile pe care le implică. Personajele bine conturate se confruntă cu dileme legate de identitatea lor, relațiile interpersonale și aspirațiile personale, în timp ce navighează prin lumea complicată a colegiului.

Într-o școală pentru tineri bogați, toate regulile tind să fie încălcate, cu o singură excepție: este interzis să te îndrăgostești de inamic! Dar uneori, alegerile greșite te pot duce în direcția corectă. 

Livrare în România

1-3 zile lucrătoare

Easybox

Ridicare din Easybox

1-3 zile lucrătoare

3 persoane se uită la acest produs.

Grăbește-te! La acest produs, stocurile sunt limitate.

Specificații - Intrusul

Dimensiune
130x200
Număr pagini
448
Editura
Bookzone
Autor
Elle Kennedy
Anul publicării
2023
ISBN
9786303051147
Limba
Română
Vezi toate specificațiile

Rezumat Pachet Mostenitori problematici - Mona Kasten, Elle Kennedy

SALVEAZĂ-MĂ – SALVEAZĂ-TE – SALVEAZĂ-NE


Primul volum din seria Maxton Hall a stat la baza serialului Maxton Hall – The World Between Us, produs de Amazon Prime și difuzat în peste 240 de țări.


În această saga încâlcită a intrigii și a pasiunii interzise, Mona Kasten te introduce în inima unei aristocrații decadente, unde secretele întunecate și iubirile interzise se intersectează într-o relație de tip „din dușmani, în îndrăgostiți”.

Intră în fascinanta și tulburătoarea lume a celor bogați și aroganți din Maxton Hall, o serie care te va captiva și te va ține cu sufletul la gură de la prima pagină până la ultima!


SALVEAZĂ-MĂ


Ei vin din lumi diferite.

Și totuși sunt făcuți unul pentru celălalt.


Bani, farmec, lux, putere – cele patru cuvinte care definesc celebrul Colegiu Maxton Hall și patru valori care pe Ruby Bell nu o interesează acum și nici nu o vor interesa vreodată. De când a primit o bursă la renumitul liceu, ea a încercat în primul rând un lucru: să iasă în evidență cât mai puțin posibil față de colegii ei de clasă. Și, mai ales, a încercat să se țină departe de James Beaufort, liderul secret al colegiului și moștenitorul milionar al unui întreg imperiu. E prea arogant, prea bogat, prea atrăgător.

Cel mai mare vis al lui Ruby este să studieze la Oxford, în timp ce James pare să trăiască doar pentru următoarea petrecere. Lucrurile se schimbă însă când tânăra descoperă ceva ce nimeni altcineva nu știe – un secret scandalos care, dacă ar deveni public, ar distruge reputația familiei lui James pentru totdeauna.

Tânărul moștenitor este hotărât s-o reducă la tăcere pe Ruby, dar ciocnirea lor aprinde o scânteie neașteptată și țese în jurul lor o rețea complexă de minciuni, iubiri și trădări.


SALVEAZĂ-TE


În cel de-al doilea volum din seria bestseller Maxton Hall, autoarea continuă caruselul amețitor al manipulării și atracției neașteptate dintre Ruby, eleva bursieră, și James Beaufort, arogantul moștenitor milionar. Relația lor devinde din ce în ce mai intensă și cei doi înfruntă noi provocări, iubirea fiindu-le pusă la încercare.

Ruby și James trebuie să se confrunte cu propriile temeri și să-și asume riscuri mari pentru a rămâne împreună. Trecutul tulburător al lui James și secretele lui își fac simțită prezența în viața lor, amenințând să distrugă legătura tot mai puternică ce îi unește.

Ruby este devastată. Nu a avut niciodată sentimente atât de profunde precum cele pe care le are pentru James. Dar nimeni nu a mai rănit-o atât de tare vreodată. Și-ar dori să se poată întoarce la viața ei de înainte, în care nimeni nu o cunoștea în colegiul Maxton Hall și nu făcea parte din lumea elitistă și coruptă a colegilor ei de clasă. Însă nu-l poate uita pe James. Mai ales când el face tot ce poate pentru a o recâștiga.


SALVEAZĂ-NE


Pot ei să se salveze? Sau își vor sfâșia inimile unul altuia?


Ruby este șocată: a fost suspendată de la colegiul Maxton Hall și cel mai grav lucru este că totul sugerează că James ar fi responsabil pentru asta. Lui Ruby nu-i vine să creadă, nu după toate prin câte au trecut împreună. Ea era convinsă că îl cunoaște pe adevăratul James: cel care are visuri mărețe, cel care o face să râdă și îi face inima să bată mai repede doar cu o privire.

În timp ce Ruby luptă să își poată termina studiile, lumea lui James este din nou în pericol să se prăbușească sub povara obligațiilor față de familia sa. Astfel, cei doi trebuie să se întrebe dacă nu cumva lumile în care trăiesc nu sunt totuși poate prea diferite…

Cu inimile învăluite într-un amestec de speranță, teamă și incertitudine, cei doi se pregătesc pentru ultima bătălie a iubirii lor, cea care va decide dacă vor fi separați de întunericul trecutului sau dacă vor găsi lumina într-un viitor împreună.

Marele final al fascinantei povești de dragoste dintre Ruby și James te va lăsa fără suflare!FRAGMENTE


„Oamenii vor să fie văzuți cu mine cu orice preț. De când am pășit prima dată în școală, colegii mei mi-au suflat în ceafă și au încercat să-mi atragă atenția. Așa se întâmplă când te numești Beaufort. De când familia mea din partea mamei a fondat o casă de modă pentru domni, construind astfel un imperiu care valorează miliarde, nu există nimeni în țara asta care să nu ne știe numele. „Beaufort” înseamnă bogăție. Influență. Putere. La Maxton Hall sunt mulți care consideră c-aș putea să le ofer lucrurile astea, sau măcar o feliuță din ele, dacă mă flatează suficient.

Nu-mi ajung degetele de la mâini să număr de câte ori mi-a strecurat cineva schițe pentru un costum, după o noapte de petrecere. De câte ori s-a apropiat cineva de mine, sub un pretext sau altul, doar ca să-mi ceară numărul părinților. Cât de des au încercat unii și alții să-și croiască drum în cercul meu de prieteni, doar ca să dea apoi informații presei despre mine și Lydia.” – fragment din „Salvează-mă”


Îmi pun rucsacul pe pat și scot notițele luate de dimineață. Exact când mă sprijin iar de perne și încep să citesc, îmi vibrează telefonul. Deschid mesajul, cu respirația tăiată.

Îmi lipsești.

Mă trec fiorii. Nu știu la ce mă așteptam. Nu la un asemenea răspuns. Mă uit la cele două cuvinte când mai intră un mesaj.

Aș vrea să te văd.

Văd printre lacrimi cuvintele lui și deși sunt sub pilotă și îi port hanoracul gros, mi-e frig. Înăuntrul meu se luptă emoții diferite: dorul de James, furia teribilă împotriva lui și o tristețe profundă, de parc-aș fi pierdut și eu pe cineva. Aș vrea să-i scriu că așa simt și eu. Că îmi lipsește și c-aș vrea să mă duc la el și să-i fiu alături. Dar nu merge așa. Undeva, în adâncul meu, simt că nu sunt pregătită pentru asta. Nu după ce s-a întâmplat. După tot ce mi-a făcut. Doare prea tare. Am nevoie de toată puterea să scriu un răspuns:

Nu pot.” – fragment din „Salvează-te”

 

„Sentimentele mele pentru Ruby s-au dezvoltat încet, încet, până ce m-au acaparat ca o furtună. Nu există măști și fațade cu ea. E singura căreia îi dăruiesc totul. Asta mă sperie teribil. Nu pot să-mi imaginez cum ar fi s-o pierd, mai ales după ce am trecut împreună peste asemenea obstacole și știu că întâlnirea cu ea a fost cel mai bun lucru care mi se putea întâmpla.

— De când te cunosc, viața mea s-a dat peste cap, zice ea. Nu știu cum să te cred.

Mâna îmi tremură pe obrazul ei.

— Înțeleg. Dar, până ce reușești, o să cred eu pentru amândoi.

Ruby înghite în sec. Ca într-o secvență cu încetinitorul, își lasă capul pe umărul meu. Mâinile ei îmi alunecă pe șolduri. Se agață de mine, de parc-aș fi singurul care-i poate oferi susținere acum. Nu știu dacă mă crede sau dacă a obosit-o alcoolul. Dar ridic mâna și o mângâi pe ceafă. Când e atât de aproape, nu mai simt greutatea lumii pe umerii mei. Simt că țin întreaga lume în brațe.” – fragment din „Salvează-ne


RECENZII


„Cărțile autoarei Mona Kasten sunt înțesate de o rețea complexă de minciuni, dragoste și trădare. Mi-au plăcut mult pentru că evidențiază contrastele sociale și luptele interne din cadrul elitei școlare.” – Brianna


„De la manipulare, la atracție neașteptată, aceste cărți explorează dinamica puterii, secretele bine păzite și ciocnirile colegilor de clasă într-un cadru școlar exclusivist. Recomand fără doar și poate!” - Simona


„Seria Maxton Hall este fantastică 💜 ești purtat într-o călătorie uluitoare, în care trăiești o mare varietate de sentimente de la fericire și dragoste, la ură și durere.” – Anny


 „Aceste cărți sunt intrigante și bogate în emoții, explorând profunzimea relațiilor umane într-un mediu în care fiecare personaj trebuie să joace mai multe roluri pentru a supraviețui sau pentru a-și păstra statutul.” – Andreea

 

 

SERIA PREP


Fetele bune ajung în Rai. Fetele rele ajung la Academia Sandover!

Într-o școală pentru tineri bogați, toate regulile tind să fie încălcate, cu o singură excepție: este interzis să te îndrăgostești de inamic! Sloane Tresscott știe mai bine decât oricine că jocul de-a iubirea cu un băiat rău nu este o idee bună. Mai ales atunci când genul acesta de băieți au cauzat accidentul surorii ei. Și Casey încă se reface după acea noapte îngrozitoare. Dar uneori, alegerile greșite te pot duce în direcția corectă. 

 

Intrusul

 

O nouă poveste irezistibilă de la autoarea seriilor fenomen Off-Campus și Avalon Bay. Cu o mulţime de pasiuni, intrigi și secrete, această serie te cucerește cu fiecare paragraf!

 

Bun-venit la Sandover, locul unde moștenitorii problematici ai familiilor bogate sunt trimiși să-și pună viața în ordine sau să-și ascundă indiscrețiile. 

RJ este un hacker genial care, în ultimul an de liceu, nu își dorește nimic altceva decât să fie lăsat în pace. Dar planurile îi sunt date peste cap atunci când mama lui decide să se căsătorească cu un milionar pe care abia l-a cunoscut. Cu noi provocări la orizont, o nouă școală privată și un nou coleg de cameră, RJ se simte ca un intrus în noua sa viață. Asta până când Sloane Tresscott apare în viața lui și totul se schimbă.

 

 Sloane este fiica directorului școlii, „prințesa de gheață” de care niciun student nu are voie să se apropie. Doar că RJ nu poate să reziste unei asemenea tentații, mai ales atunci când fata pare hotărâtă să îi ignore întreaga existență.

 

Cu ajutorul noilor săi prieteni, el încearcă să-i câștige inima lui Sloane... chiar cu prețul vieții. Iar Duke, fostul iubit al fetei și regele oficial al campusului, este hotărât să-l facă să plătească scump pentru îndrăzneala sa.

 

Va reuși RJ să topească inima de gheață a lui Sloane? Sau barierele create de ea vor fi prea puternice pentru a face loc iubirii?

 

Rebela


Academia Sandover își redeschide porțile pentru încă o aventură plină de dramă, iubire și suspans.

 

Va putea o fată bună să reziste tentației unei școli pline de băieți răi? 

 

Casey Tresscott simte că viața ei nu îi mai aparține. Zilele îi sunt marcate de bârfele și răutățile colegilor de liceu, în timp ce noaptea, fragmente din ziua accidentului îi invadează visele. Până și precauțiile bine intenționate ale familiei îi dau senzația că este făcută din sticlă, gata să se sfărâme în orice moment. Singura persoană care nu o tratează ca pe un copil este Fenn, cel mai popular băiat din campus, care are mulți prieteni și chiar mai multe cuceriri.

Fenn poate transforma fiecare lacrimă a lui Casey într-un zâmbet, dar prietenia lor este pe cât de fascinantă, pe atât de periculoasă, deoarece el ascunde un secret. Iar Casey este sătulă de șoapte și uși încuiate.  

 

Hotărâtă să își ia destinul în propriile mâini, Casey se dezice de reputația de fată cuminte ‒ îşi confruntă agresorii și caută pe cont propriu răspunsuri în legătură cu noaptea în care aproape a murit.

 

Dar oare este pregătită pentru ce va descoperi? Și, la final, va mai fi Casey aceeași fată de care s-a îndrăgostit Fenn?

 

„Încă o lectură seducătoare, cum numai Elle Kennedy știe să scrie!” - Vi Keeland, autoarea bestsellerului #1 New York Times „Adevărul gol-goluț”

„Fanii lui Kennedy se vor îndrăgosti de scenariile bine construite, dialogurile amuzante și personajele captivante” - Publishers Weekly

Detalii produse
Despre Mona Kasten
Mona Kasten
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Mona Kasten inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Mona Kasten se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Mona Kasten. Fiecare carte scrisa de Mona Kasten este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Mona Kasten in categoria Mona Kasten astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Despre Elle Kennedy
Elle Kennedy
Biografie
Elle Kennedy este autoarea a peste 40 de romane de dragoste și suspans, printre care se numără și seriile fenomen Off Campus, Briar U și Avalon Bay. Traduse în peste 20 de limbi, cărțile scrise de Elle Kennedy au dominat clasamentele New York Times, Wall Street Journal și USA Today și au ajuns în mâinile a milioane de cititori din întreaga lume. Originară din Toronto, Ontario, Elle Kennedy a visat întotdeauna să devină scriitoare și să împărtășească lumii povești de dragoste cu eroine puternice și inteligente, care nu se mulțumesc cu puțin. Romanele lui Kennedy sunt adevărate bijuterii, pline de umor, pasiune, mister și magie.
Autorul cărților:
Recenzii

Ți-a plăcut produsul?

Spune tuturor părerea ta aici.

Scrie o recenzie

4.71

45 recenzii

5 stele

34

4 stele

9

3 stele

2

2 stele

0

1 stele

0


R

Roxana Teodor

Ruby și James sunt mai mult decât niște personaje de carte, sunt exemple de curaj și determinare. Finalul a fost epiiiic!

Recenzie pentru cartea Maxton Hall - Salvează-ne

0

Răspunde

Comentarii(0)

I

Iulia Popescu

Nu am mai citit de mult o poveste de dragoste care să mă prindă atât de tare. Ruby și James sunt pur și simplu perfecți împreună

Recenzie pentru cartea Maxton Hall - Salvează-ne

0

Răspunde

Comentarii(0)

E

Emanuela Sfetcu

Imi place foarte mult trilogia Maxton Hall. Acum recitesc volumul pana apare ultima carte.

Recenzie pentru cartea Maxton Hall - Salvează-te

0

Răspunde

Comentarii(0)

A

Adelina Rotaru

Fix can crezi ca iti da un moment sa respiri, autoarea a pregatit si mai multa drama fata de primul volum. Nu ma asteptam la acest final.

Recenzie pentru cartea Maxton Hall - Salvează-te

0

Răspunde

Comentarii(0)

C

Catalina Diaconescu

Chiar daca in Salveaza-ma avem doi protagonisti care initial nu se suporta, e minunat sa observi pe parcurs cum se maturizeaza atat ei doi cat si relatia lor.

Recenzie pentru cartea Maxton Hall - Salvează-mă

0

Răspunde

Comentarii(0)

L

Livia Marcu

O carte nepretentioasa si o lectura usoara pentru pasionatii de romance.

Recenzie pentru cartea Maxton Hall - Salvează-mă

0

Răspunde

Comentarii(0)

M

Maria Vlaicu

Super carte

S-a terminat mai mișto decât primul volum. 😎 Nu credeam ca se va întoarce Gabe, după ce s-a întâmplat. Vreau următorul volum neapărat

Recenzie pentru cartea Rebela

1

Răspunde

Comentarii(0)

G

Geo Marcovici

„Rebela” de Elle Kennedy ne oferă o nouă poveste intensă, cu multe răsturnări de situație, adevăruri ce stau să iasă la iveală și decizii de moment ce pot avea efecte puternice în viitor. Este povestea plină de emoție a lui Fenn și Casey, doi tineri care m-au intrigat pe parcursul primului volum al seriei.

Recenzie pentru cartea Rebela

0

Răspunde

Comentarii(0)

M

Maria Vlaicu

Ce mai buna cartea din acest an.

La un moment dat mi se părea ca acțiune era pe repede înainte, TB sa aibă mai multe pagini Era foarte mișto RJ, stiam ca o sa ia o decizie buna și totul se va termina cu bine. Sunt curiosa sa vad ce va face fratele lui vitreg Fenn cu sora protagonistei.

Recenzie pentru cartea Intrusul

0

Răspunde

Comentarii(0)

G

Geo Marcovici

Ce legătură poate exista între un băiat din clasa de mijloc și unul bogat?

"Intrusul" de Elle Kennedy m-a tentat de când a apărut, dar după ce am citit niște păreri total diferite despre această carte, am devenit și mai hotărâtă să o citesc! Sincer, deși a fost altceva față de ce am citit până acum de la autoare, această poveste este autentică.

Recenzie pentru cartea Intrusul

0

Răspunde

Comentarii(0)

Vezi toate recenziile

De la același autor

-14.9%
Baiatul cel bun

Baiatul cel bun

PRP: 49.9 Lei 42.47 Lei
-15%
Adevarul. Seria Off-Campus Vol.3

Adevarul. Seria Off-Campus Vol.3

PRP: 48.9 Lei 41.56 Lei
-15%
Greșeala. Seria Off-Campus Vol.2

Greșeala. Seria Off-Campus Vol.2

PRP: 42.9 Lei 36.46 Lei
-62.7%
Pachet seria Again

Pachet seria Again

PRP: 147 Lei 54.9 Lei
-15%
Pactul. Seria Off-Campus Vol.1

Pactul. Seria Off-Campus Vol.1

PRP: 48.9 Lei 41.56 Lei
-15%
Scopul. Seria Off-Campus Vol.4

Scopul. Seria Off-Campus Vol.4

PRP: 46.9 Lei 39.86 Lei
-49.2%
-63.3%
BestSeller
-59.4%
-10.5%
-10.5%
-40.8%
-22.1%
-30.7%
Finalul. Seria Off-Campus Vol.5

Finalul. Seria Off-Campus Vol.5

PRP: 46.9 Lei 32.5 Lei
-56%
Pachet seria Again 5 Carti

Pachet seria Again 5 Carti

PRP: 225 Lei 99 Lei
-20%
De data asta e adevărat

De data asta e adevărat

PRP: 49.9 Lei 39.9 Lei
Nou
-20%
Oceanul dintre noi

Oceanul dintre noi

PRP: 49.9 Lei 39.9 Lei
Nou
-54.7%
Pachet Mona Kasten

Pachet Mona Kasten

PRP: 374.7 Lei 169.9 Lei
-10%
Fata care și-a găsit vocea

Fata care și-a găsit vocea

PRP: 49.9 Lei 44.9 Lei
Nou
-20%
Să nu mă minți

Să nu mă minți

PRP: 49.9 Lei 39.9 Lei
Nou
-20%
Colega de birou

Colega de birou

PRP: 49.9 Lei 39.9 Lei
-9.3%
-40.8%
Gambitul Damei

Gambitul Damei

PRP: 49 Lei 29 Lei
BestSeller
-25.6%
Nou
-16.9%
Wellness

Wellness

PRP: 59 Lei 49 Lei
BestSeller
-59.4%
Minute pana la miezul noptii

Minute pana la miezul noptii

PRP: 49 Lei 19.9 Lei
-20.4%
Inimi călătoare

Inimi călătoare

PRP: 49 Lei 39 Lei
Nou
-16.9%
Salvarea focului

Salvarea focului

PRP: 59 Lei 49 Lei
-20.4%
Dependentă de tine

Dependentă de tine

PRP: 49 Lei 39 Lei
Nou
-16.9%
Ființe stranii

Ființe stranii

PRP: 59 Lei 49 Lei
-20.4%
-25.4%
-20%
O emotie sfasietoare

O emotie sfasietoare

PRP: 65.9 Lei 52.72 Lei

Cumparate impreuna cu Pachet Mostenitori problematici

-25.2%
BestSeller
-33.1%
Seria Culpables (Culpa mia)

Seria Culpables (Culpa mia)

PRP: 118 Lei 79 Lei
-37.8%
Seria Frații Gamble

Seria Frații Gamble

PRP: 139.7 Lei 86.9 Lei
-30.7%
Finalul. Seria Off-Campus Vol.5

Finalul. Seria Off-Campus Vol.5

PRP: 46.9 Lei 32.5 Lei
-23.9%
GRAVES

GRAVES

PRP: 59 Lei 44.9 Lei
Nou
-30.9%
Pachet Finaluri neasteptate

Pachet Finaluri neasteptate

PRP: 99.8 Lei 69 Lei
-62.3%
Pachet Ciocniri cu scântei

Pachet Ciocniri cu scântei

PRP: 98 Lei 36.9 Lei
BestSeller
-20.4%
-20%
De data asta e adevărat

De data asta e adevărat

PRP: 49.9 Lei 39.9 Lei
-39.4%
Pachet Carley Fortune

Pachet Carley Fortune

PRP: 98.9 Lei 59.9 Lei
-25.4%
Pachet Off Campus - 4 carti

Pachet Off Campus - 4 carti

PRP: 187.6 Lei 139.9 Lei
Nou
-29.4%
Seria Alex Aster

Seria Alex Aster

PRP: 99 Lei 69.9 Lei
-48.4%
Seria Reina Roja

Seria Reina Roja

PRP: 153 Lei 79 Lei
-30.2%
Punk 57

Punk 57

PRP: 62.9 Lei 43.9 Lei
-29.6%
Pachet Gillian Mcallister

Pachet Gillian Mcallister

PRP: 98 Lei 69 Lei
-30.6%
Seria Totul se termină cu noi

Seria Totul se termină cu noi

PRP: 113.8 Lei 79 Lei
BestSeller
-59.4%
Vorbeste cu mine

Vorbeste cu mine

PRP: 49 Lei 19.9 Lei
Nou
-20%
Nightbane

Nightbane

PRP: 49.9 Lei 39.9 Lei
Nou
-20%
Vânătorul de naziști

Vânătorul de naziști

PRP: 49.9 Lei 39.9 Lei
PRP: 249.5 Lei

139.9 Lei