Mona Kasten

Pachet Mona Kasten

PRP: 324.8 Lei Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
139 Lei

Umor, distracție, iubiri, drame și certuri. Seriile AGAIN și MAXTON HALL sunt perfecte pentru sufletul oricărui tânăr îndrăgostit, care visează la iubiri de-o viață, nu de-o vară!


Seria „Again” este și va rămâne un fenomen internațional, fiind iubită de cititorii din toată lumea, în timp ce seria „MAXTON HALL”, al cărei prim volum a fost produs cu succes de Amazon Prime, te introduce în fascinanta și tulburătoarea lume a celor bogați din Maxton Hall.


Poate dragostea adevărată să spargă zidurile convențiilor sociale?

Umor, distracție, iubiri, drame și certuri. Seriile AGAIN și MAXTON HALL sunt perfecte pentru sufletul oricărui tânăr îndrăgostit, care visează la iubiri de-o viață, nu de-o vară!


Seria „Again” este și va rămâne un fenomen internațional, fiind iubită de cititorii din toată lumea, în timp ce seria „MAXTON HALL”, al cărei prim volum a fost produs cu succes de Amazon Prime, te introduce în fascinanta și tulburătoarea lume a celor bogați din Maxton Hall.


Poate dragostea adevărată să spargă zidurile convențiilor sociale?

Produs indisponibil

Livrare în România

1-3 zile lucrătoare

Easybox

Ridicare din Easybox

1-3 zile lucrătoare

6 persoane se uită la acest produs.

Grăbește-te! La acest produs, stocurile sunt limitate.

Specificații - Un nou început - Seria Again Vol.1

Format
130x200
Număr pagini
400
Editura
Bookzone
Autor
Mona Kasten
Anul publicării
2019
ISBN
9786069008355
Limba
Română
Vezi toate specificațiile

Rezumat Pachet Mona Kasten - Mona Kasten

SALVEAZĂ-MĂ ȘI SALVEAZĂ-TE


Primul volum din seria Maxton Hall a stat la baza serialului Maxton Hall – The World Between Us, produs de Amazon Prime și difuzat în peste 240 de țări.

În această saga încâlcită a intrigii și a pasiunii interzise, Mona Kasten te introduce în inima unei aristocrații decadente, unde secretele întunecate și iubirile interzise se intersectează într-o relație de tip „din dușmani, în îndrăgostiți”.

Intră în fascinanta și tulburătoarea lume a celor bogați și aroganți din Maxton Hall, o serie care te va captiva și te va ține cu sufletul la gură de la prima pagină până la ultima!


SALVEAZĂ-MĂ


Ei vin din lumi diferite.


Și totuși sunt făcuți unul pentru celălalt.


Bani, farmec, lux, putere – cele patru cuvinte care definesc celebrul Colegiu Maxton Hall și patru valori care pe Ruby Bell nu o interesează acum și nici nu o vor interesa vreodată. De când a primit o bursă la renumitul liceu, ea a încercat în primul rând un lucru: să iasă în evidență cât mai puțin posibil față de colegii ei de clasă. Și, mai ales, a încercat să se țină departe de James Beaufort, liderul secret al colegiului și moștenitorul milionar al unui întreg imperiu. E prea arogant, prea bogat, prea atrăgător.

Cel mai mare vis al lui Ruby este să studieze la Oxford, în timp ce James pare să trăiască doar pentru următoarea petrecere. Lucrurile se schimbă însă când tânăra descoperă ceva ce nimeni altcineva nu știe – un secret scandalos care, dacă ar deveni public, ar distruge reputația familiei lui James pentru totdeauna.

Tânărul moștenitor este hotărât s-o reducă la tăcere pe Ruby, dar ciocnirea lor aprinde o scânteie neașteptată și țese în jurul lor o rețea complexă de minciuni, iubiri și trădări.

 

SALVEAZĂ-TE


În cel de-al doilea volum din seria bestseller Maxton Hall, autoarea continuă caruselul amețitor al manipulării și atracției neașteptate dintre Ruby, eleva bursieră, și James Beaufort, arogantul moștenitor milionar. Relația lor devinde din ce în ce mai intensă și cei doi înfruntă noi provocări, iubirea fiindu-le pusă la încercare.

Ruby și James trebuie să se confrunte cu propriile temeri și să-și asume riscuri mari pentru a rămâne împreună. Trecutul tulburător al lui James și secretele lui își fac simțită prezența în viața lor, amenințând să distrugă legătura tot mai puternică ce îi unește.

Ruby este devastată. Nu a avut niciodată sentimente atât de profunde precum cele pe care le are pentru James. Dar nimeni nu a mai rănit-o atât de tare vreodată. Și-ar dori să se poată întoarce la viața ei de înainte, în care nimeni nu o cunoștea în colegiul Maxton Hall și nu făcea parte din lumea elitistă și coruptă a colegilor ei de clasă. Însă nu-l poate uita pe James. Mai ales când el face tot ce poate pentru a o recâștiga.

 

FRAGMENTE


„Oamenii vor să fie văzuți cu mine cu orice preț. De când am pășit prima dată în școală, colegii mei mi-au suflat în ceafă și au încercat să-mi atragă atenția. Așa se întâmplă când te numești Beaufort. De când familia mea din partea mamei a fondat o casă de modă pentru domni, construind astfel un imperiu care valorează miliarde, nu există nimeni în țara asta care să nu ne știe numele. „Beaufort” înseamnă bogăție. Influență. Putere. La Maxton Hall sunt mulți care consideră c-aș putea să le ofer lucrurile astea, sau măcar o feliuță din ele, dacă mă flatează suficient.

Nu-mi ajung degetele de la mâini să număr de câte ori mi-a strecurat cineva schițe pentru un costum, după o noapte de petrecere. De câte ori s-a apropiat cineva de mine, sub un pretext sau altul, doar ca să-mi ceară numărul părinților. Cât de des au încercat unii și alții să-și croiască drum în cercul meu de prieteni, doar ca să dea apoi informații presei despre mine și Lydia.” – fragment din „Salvează-mă”

 

Îmi pun rucsacul pe pat și scot notițele luate de dimineață. Exact când mă sprijin iar de perne și încep să citesc, îmi vibrează telefonul. Deschid mesajul, cu respirația tăiată.

Îmi lipsești.

Mă trec fiorii. Nu știu la ce mă așteptam. Nu la un asemenea răspuns. Mă uit la cele două cuvinte când mai intră un mesaj.

Aș vrea să te văd.

Văd printre lacrimi cuvintele lui și deși sunt sub pilotă și îi port hanoracul gros, mi-e frig. Înăuntrul meu se luptă emoții diferite: dorul de James, furia teribilă împotriva lui și o tristețe profundă, de parc-aș fi pierdut și eu pe cineva. Aș vrea să-i scriu că așa simt și eu. Că îmi lipsește și c-aș vrea să mă duc la el și să-i fiu alături. Dar nu merge așa. Undeva, în adâncul meu, simt că nu sunt pregătită pentru asta. Nu după ce s-a întâmplat. După tot ce mi-a făcut. Doare prea tare. Am nevoie de toată puterea să scriu un răspuns:

Nu pot.” – fragment din „Salvează-te”

 

RECENZII


„Cărțile autoarei Mona Kasten sunt înțesate de o rețea complexă de minciuni, dragoste și trădare. Mi-au plăcut mult pentru că evidențiază contrastele sociale și luptele interne din cadrul elitei școlare.” – Brianna

„De la manipulare, la atracție neașteptată, aceste cărți explorează dinamica puterii, secretele bine păzite și ciocnirile colegilor de clasă într-un cadru școlar exclusivist. Recomand fără doar și poate!” - Simona

„Seria Maxton Hall este fantastică 💜 ești purtat într-o călătorie uluitoare, în care trăiești o mare varietate de sentimente de la fericire și dragoste, la ură și durere.” – Anny

 „Aceste cărți sunt intrigante și bogate în emoții, explorând profunzimea relațiilor umane într-un mediu în care fiecare personaj trebuie să joace mai multe roluri pentru a supraviețui sau pentru a-și păstra statutul.” – Andreea

 

 

Seria AGAIN – Mona Kasten

 

Un nou inceput – Vol. I

 

"O carte sexy care creează dependență și pe care o vei devora cuvânt cu cuvânt." - Anna Todd, autoarea seriei After

El face regulile. Ea le încalcă pe toate.

Allie fuge de trecut și de regulile mamei sale. Kaden trăiește în trecut și face regulile care nu permit nimănui să ajungă la inima sa. Allie își dorește un nou început. Kaden este ocupat să construiască ziduri cât mai înalte în jurul sufletului său. Povestea clasică de iubire neîmplinită? Mai degrabă o iubire imposibilă. Poate că vei găsi cartea scrisă de Mona Kasten la categoria de cărți de dragoste, dar povestea va rămâne imprimată pe inima ta după ce o vei citi. Pentru că îți va demonstra cât de ușor este să începi din nou, să vindeci o inimă frântă, să întâlnești dragostea unde nu te aștepți.

 

Care sunt regulile la care ține atât de mult Kaden?

 

1. Nu mă deranja cu chestiile tale de fete!

 

2. Ține-ți gura închisă dacă agăț pe cineva!

 

3. Nu există nicio șansă ca noi doi să ne cuplăm.”

 

Allie le încalcă pe toate. Nu pentru că își propune asta, dar magnetismul dintre ei este mai puternic decât credea. Așa că regulile devin provocări.

 

Fragment

 

“Judecând după durerea de cap, noaptea trecută nu fusese doar un vis, nici halucinație și nici iluzie. Am zâmbit privindu-l. Arăta liniștit când dormea. Nu părea distant sau dur. Buzele erau ușor deschise, iar părul îi stătea în toate direcțiile. Am zâmbit și am decis să fac momentul acesta să dureze cât mai mult posibil. Apoi i-am simțit degetele pe pielea dezgolită. Am înghețat. Tricoul mi se ridicase în timpul nopții, iar pătura era undeva la capătul patului, printre picioarele noastre.”

 

O nouă șansă – Vol. II

 

Cum poți să repari o inimă frântă?

 

Regulile sunt făcute pentru a fi încălcate. Chiar și în iubire. O nouă șansă este volumul doi al seriei Again, o carte de dragoste fenomen internațional, tradusă în numeroase limbi, cu peste 600.000 de exemplare vândute doar în Germania.

Cum poți să repari o inimă frântă?

 

Allie și Kaden predau ștafeta iubirii celor mai buni prieteni, iar de îndată ce Dawn îl cunoaște pe Spencer, simte că ceva e pe cale să se întâmple. La fel vei simți și tu, iar această poveste nu va lipsi de pe lista ta cu top cărți de dragoste.

 

Sentimentele de iubire se înfripă din ce în ce mai mult în inima protagonistului, însă Dawn e convinsă că orice ai face, la final vei fi rănit. Spencer e hotărât să-i arate contrariul și începe o bătălie în care iubirea devine cea mai puternică armă.

 

Steagul alb se ridică abia atunci când Dawn află că în spatele poveștii lui de viață se ascund răni emoționale adânci. Acum O nouă șansă dezvăluie două suflete ce se întâlnesc cu adevărat și pornesc într-o călătorie la finalul căreia speră să se vindece reciproc.

 

O carte de dragoste despre puterea iubirii de a duce pasiunea dincolo de cer, o gură de aer proaspăt presărată cu o iubire de neuitat ce te poartă cu pași repezi spre a valora mai bine micile bucurii ale vieții.

 

Fragment

 

– Dacă ai ști cât de mult îmi doresc să te invit la o ieșire în oraș, acum, în secunda asta!

Am oftat. Așa făcea de o jumătate de an. Mă invita la întâlnire aproape zilnic, și de fiecare dată îl refuzam.

Nu ieșeam la întâlniri. Nu voiam să ies la întâlniri. Și, oricât de mult și-ar fi dorit-o corpul meu, nu voiam să i-l mai dăruiesc niciunui tip.

– Știi care e răspunsul meu, i-am spus, oprindu-mă cu o treaptă deasupra lui. Acum, ne priveam ochi în ochi.

Am văzut albastru. Ochi albaștri și un rânjet deschis.

– Dar vii cu mine, nu?

– De parcă mi-ai da de ales, am comentat.

În clipa următoare, a sărit peste restul scărilor, cu Watson ostatic sub braț.

Acela a fost răspunsul lui."

 

Simte din nou – Vol. III

 

Premiul Lovelybooks Leserpreis pentru cel mai bun roman de dragoste

 

Ceea ce a început ca un pact inocent s-ar putea dovedi a fi cel mai incitant joc al sentimentelor. Comandă acum cartea „Simte din nou” și descoperă ce șanse la iubire au două persoane atât de diferite!

 

Ar fi trebuit să fie doar un proiect, dar inima ei are alte planuri. De la moartea părinților săi, nu a mai permis nimănui să se apropie de sufletul său. Însă totul se schimbă atunci când îl întâlnește pe Isaac Grant.

 

Sawyer nu s-ar fi uitat niciodată la un băiat precum Isaac. Tocilar, amabil și timid. Deloc genul ei, ba chiar opusul tipilor pe care îi place de obicei. Însă nu poate rămâne indiferentă când vede câteva fete care își bat joc de el. Fără a ezita, îl sărută pasional și pretinde că este iubita lui. Rezultatul? Isaac este luat prin surprindere, însă îi cere ajutorul pentru a scăpa de reputația de tocilar și a deveni un bad boy. Sawyer este de acord, dar doar dacă o lasă să documenteze evoluția lui într-un proiect foto pentru școală.

 

Cei doi au mai multe lucruri în comun decât pare la prima vedere. Pactul inocent începe să ia amploare, iar Sawyer își dă seama că băieții răi sunt supraapreciați.

 

Comandă acum cartea și descoperă cea mai emoționantă și autentică poveste din seria „Again"!

 

Fragment

 

„Nu a fost nevoie să mă zbat, că Isaac mi-a dat drumul imediat. M-a privit și abia dacă am putut suporta durerea din ochii lui. Dar mi-am făcut curaj.

- Sunt obișnuită să mă folosească toată lumea pe post de manta de vreme rea, până ce găsesc pe cineva care să conteze și cu care să vreau să fiu cu adevărat. Kaden. Ethan. Și chiar dacă nu e deloc plăcut să fii aruncată așa, pentru mine a fost mereu OK. Nu voiam mai mult de la nimeni, decât să-mi petrec câteva nopți alături de el. Dar cu tine... Cu tine am crezut, pentru scurtă vreme, că aș putea fi mai mult. Dar am fost numai înlocuitoare pentru ceea ce-ți dorești de fapt.

Isaac m-a privit dezamăgit.

- Este cea mai mare prostie pe care mi-ai spus-o vreodată.

Am pufnit.

- Așa sunt eu, Isaac. Blondă, proastă, bună numai pentru pat.

- Iar eu naiv, tocilar și virgin sau cum era?

Am ridicat din umeri, iar asta l-a înfuriat.

- Nu-mi vine să cred că așa gândești. Nu suntem ce se spune despre noi. Îți amintești?

Mi-am cuprins corpul cu brațele și mi-am înfipt degetele într-o parte, ca să mă oblig să nu îl ating.”

 

Zâmbesc din nou – Vol. IV

 

Everly și Nolan. Nolan și Everly. Povestea lor a început ca un vis ireal de frumos care părea că va dura la nesfârșit...

 

Ireal de intensă este și iubirea lor, care se înfiripă pe nesimțite, cu atât mai mult cu cât lui Everly Penn nici nu i-a trecut prin minte că ar putea să se îndrăgostească vreodată tocmai de… profesorul ei. Dar cum să-i reziste lui Nolan Gates, acest bărbat carismatic, inteligent și extrem de sexy, care pare a fi singurul care reușește să o scape de gândurile negre care o bântuie încă din copilărie?

 

Privire cu privire, cuvânt cu cuvânt, atingere cu atingere, conexiunea lor devine din ce în ce mai profundă, iar atracția pe care o simt unul pentru celălalt face ca totul din jurul lor să dispară. Doar că Everly nu știe un lucru care ar putea schimba totul: Noah ascunde un secret întunecat în spatele entuziasmului său pentru literatură. Iar acest secret ar putea să-i despartă pentru totdeauna…

 

Fragment

 

Când ni s-au întâlnit buzele, m-am ridicat în zbor și am căzut, în același timp. Ardeam și tremuram. Emoțiile dinăuntrul meu erau contradictorii și, în același timp, mă simțeam mai vie ca niciodată. Nolan și-a pus palmele pe obrajii mei și m-a ținut strâns. Mi-am trecut limba peste buza lui inferioară și am simțit că se înfiorează, la fel ca mine. Buzele i s-au deschis pentru mine și în clipa următoare ne înecam unul în celălalt. Mâinile mele erau pe pieptul lui;le-am ridicat şi i-am atins gâtul, apoi maxilarul. Am savurat clipa. Degetele lui mari mi-au mângâiat obrajii și eu am oftat. Asta. Asta voiam să fac de când îl cunoscusem.

 

Visez din nou – Vol. V

 

Să acorzi o a doua șansă în dragoste înseamnă să-ți învingi propriii demoni, dar și pe ai celuilalt.

 

Jude Livingston a pierdut tot ce avea mai de preț: demnitatea, banii strânși cu greu și visul de a deveni o actriță de succes. Devastată și lipsită de speranță, Jude se mută la fratele ei, în Woodshill, unde îl reîntâlnește pe Blake Andrew. Dintre toți oamenii, tocmai pe el… cine ar fi crezut?

 

Jude și Blake au format cândva un cuplu, până când ea a decis să se mute în LA, lăsându-l pe Blake cu inima frântă, la mii de kilometri depărtare. La scurt timp după ce se reîntâlnesc, Jude descoperă că băiatul inocent, cu ochi cristalini și zâmbet luminos de altădată, s-a transformat într-un bărbat îndurerat, care se teme de iubire ca de o boală necruțătoare. Atracția dintre cei doi este inevitabilă, iar focul iubirii începe să ardă din nou în sufletele lor. Dar oare merită să-și pună din nou inimile în pericol și să acorde dragostei o a doua șansă?

 

Fragment

M-am uitat din nou la mama, pe urmă la tata, care ședea lângă ea și-i zâmbea larg. Părea cel mai fericit bărbat din lume, iar eu m-am întrebat cum era, oare, să simți o asemenea dragoste, pe care să o și primești la rândul tău. Ei păreau să-și dea aripi unul altuia. Cândva, simțisem și eu acest fel de iubire cu Blake. Mult timp, zburasem amândoi – înainte de brusca prăbușire.

 

Recenzii despre seria AGAIN

 

Zeița ficțiunii pentru tineri

„5 din 5 stele! Mona Kasten este zeița ficțiunii pentru tineri. M-a făcut să mă îndrăgostesc de poveștile personajelor sale. Odată ce ai început să citești o carte scrisă de ea, nu te mai poți opri.” – Sarah

 

Seria care va rămâne în sufletul meu

Cel mai mult m-a surprins felul în care autoarea a reușit să contureze atât de multe povești de viață. Iubirile lor rebele și naïve, în același timp, m-au făcut să realizez că totul este posibil atunci când lupți pentru visul tău. Cărțile acestea vor rămâne în sufletul meu pentru totdeauna și abia aștept să le recitesc! – Kate

 

Un talent aparte

Seria asta e cu siguranță preferata mea. Atât de entuziasmată am fost pe parcursul romanelor. Recomand din tot sufletul cărțile scrise de Mona Kasten. E o autoare extrem de talentată. Aceste cărți mi-au stârnit lacrimi de bucurie, zâmbete și pauze copioase de râs. Sunt lecturi excelente! – Bree

 

Seria mea preferată

Cărțile autoarei sunt pur și simplu epice. Poveștile pe care le scrie mă fac să mă simt atât de puternică, ca și cum totul e posibil. Mai ales când vine vorba de puterea dragostei. Am devorat cărțile în trei zilei. Au fost cu adevărat frumoase și a devenit seria mea preferată. – Sarah

 

Cele mai frumoase povești

M-am îndrăgostit la propriu de cărțile astea. Sunt o fană înrăită a autoarei Mona Kasten și îmi place la nebunie fiecare personaj pe care l-a ales. Seria AGAIN este în top 5 serii pe care le-am citit. O recomand pentru toți cititorii care iubesc poveștile de dragoste. – Ula

Detalii produse
Despre Mona Kasten
Mona Kasten
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Mona Kasten inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Mona Kasten se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Mona Kasten. Fiecare carte scrisa de Mona Kasten este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Mona Kasten in categoria Mona Kasten astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Recenzii

Ți-a plăcut produsul?

Spune tuturor părerea ta aici.

Scrie o recenzie

4.83

63 recenzii

5 stele

53

4 stele

9

3 stele

1

2 stele

0

1 stele

0


R

Radoi Andrada

Foarte faine cartile. Sa aduceti si volumul 3 Save Us

Recenzie pentru cartea Maxton Hall - Salvează-te

0

Răspunde

Comentarii(0)

B

Bianca Hideg

RECOMAND CU DRAG! CEA MAI BUNA

Recenzie pentru cartea Maxton Hall - Salvează-te

0

Răspunde

Comentarii(0)

D

Denisa Claudia Raicu

Cartea a fost superba, și deși James este prezentat ca băiatul de bani gata, căruia i se cuvine tot, fricile lui au fost întemeiate și l-am adorat pt ce era în preajma lui Ruby.

Recenzie pentru cartea Maxton Hall - Salvează-mă

2

Răspunde

Comentarii(1)

C

Carmen Stoica

Cred ca ar trebui și a treia parte. Din punctul meu de vedere a rămas situația neîncheiată.

G

Geo Marcovici

Ultimul volum al seriei Again ne prezintă povestea lui Blake și a fostei sale iubite, proaspăt venită în Woodshill, Jude. O poveste plină de emoție, de sentimente contradictorii, de suspans. O lectură ce se joacă cu emoțiile cititorului, făcându-l să fie de partea fiecăruia dintre personaje, chiar dacă abia treptat descoperă trecutul și ceea ce s-a întâmplat cu adevărat cu Jude și Blake.

Recenzie pentru cartea Seria again Vol. 5 - Visez din nou

0

Răspunde

Comentarii(0)

A

A. Esmee

📚 În urmă cu două veri am citit primele trei volume ale seriei Again și am fost atât de plăcut surprinsă de ușurința cu care autoarea a construit personajele și acțiunile, încât abia am așteptat să achiziționez și ultimele două volume. Iar așteptarea a meritat. Pentru că și acest volum mi-a depășit așteptările. 📚 Pe Nolan Gates l-am întâlnit în cel de-al doilea volum al seriei, fiind profesorul de scriere creativa a lui Dawn, dar și cel care o incuraja pe aceasta să-și dea frau liber imaginației și să scrie. 📚 Nolan e acel gen de profesor pe care l-am dori cu toții la universitate. Deschis, simpatic și extrem de energic. Însă în spatele acestei măști pe care o afișează în fata studenților sai se ascunde un trecut de care nu este tocmai mândru. Un trecut care îl impiedica sa iubească din nou. 📚 Everly Penn are un exemplu de "asa nu" în familia sa. A văzut cât de mult a suferit mama sa de pe urma tatălui ei, asa ca nu-și dorește sa se implice într-o relație. Dar totul se schimba atunci când se trezește atrasa de profesorul ei. 📚 Mi-a plăcut enorm acest volum. Întreaga atmosfera a fost minunata. Mi s-a făcut pana și dor de facultate citind acest volum. 📚 Lectura e lejera, ușoară, și deși acțiunea e alerta pe alocuri, nu mi s-a părut deloc grăbită. 📚 De asemenea mi-a plăcut enorm cum au fost descrise personajele principale, cât și trăirile lor. 📚 Deși cartea este scrisa din perspectiva lui Everly, n-am simțit nicio secunda ca trăirile și sentimentele celorlalte personaje sunt neglijate. Ba din contra, mi s-a părut ca toate astea gravitează armonios în jurul protagoniștilor, ceea ce a fost fantastic. 📚 Recomand cu foarte mare drag volumul acesta, cât și celelalte din serie, și abia aștept sa descopăr povestea lui Blake și Jude din ultimul volum al seriei.

Recenzie pentru cartea Seria again Vol. 4 - Zâmbesc din nou

0

Răspunde

Comentarii(0)

G

Geo Marcovici

Pătrundem în atmosfera cărții chiar de la început, privind totul din perspectiva lui Everly, o tânără studentă a cărei viață este ceva mai complicată decât pare…

Recenzie pentru cartea Seria again Vol. 4 - Zâmbesc din nou

0

Răspunde

Comentarii(0)

C

Catalina Marcoviciu

Mi-au placut toate cele 3 carti din serie, dar aceasta este de departe preferata mea

Recenzie pentru cartea Simte din nou - Seria Again Vol. 3

0

Răspunde

Comentarii(0)

A

Antonia-Cristina Rotaru

ador, ador

Ok, deci pot zice cu sinceritate, că din cele 3 volume citite până acum, acesta este preferatul meu. . 💜Protagoniștii din volumul doi, Dawn și Spencer au înmânat ștafeta iubirii mai departe lui Sawyer și Isaac în volumul 3. 🧚🏼‍♀️ . 💜Acest volum urmărește viața lui Sawyer care este o persoană pasionată de fotografie📸, genul de fată care se îmbracă cu haine multe și închise la culoare și o fire complicată datorită trecutului. O oportunitate îi iese în cale în momentul în care o perofesoară îi spune că îi poate expune pozele pe holul facultății dacă lucrează la ele. De partea cealaltă îl avem pe tânărul Isaac, un băiat timid și totodată deștept și priceput, dar care ascunde o parte mai întunecată despre trecutul lui. . 💜Momentul când cei doi se cunosc este într-o seară într-un club, în urma unui sărut. Ea îl va ajuta să-și schimbe imaginea, să poată agăța fete iar ea își va face proiectul pentru expoziție. Pare simplu, nu? Vă zic eu că nu va fi. . 💜De ce mi-a plăcut mult volumul acesta? Deoarece persoanejele aveau caractere bine definite, opuse care au piperat povestea. Caracterul lui Sawyer este destul de puternic având în vedere că a fost crescută de sora ei mai mare, fără ajutorul unui adult iar Isaac la început e aceș băiat timid, căruia îi este rușine să vorbească cu o fată, dar treptat, cu ajutorul lui Sawyer, devine bărbat. Modul cum aceștia evoluiază împreună mi-a plăcut. . 💜Mi-a mai plăcut și faptul că povestea a fost pe mai multe planuri. Unul urmărea sentimentele lui Sawyer vizavi de vestea pe care sora ei i-a dat-o și aceea că se căsătorește. Simțea un sentiment de tristețe, se simțea abandonată iar celălalt plan urmărea sentimentele care apăreau în urma proiectului. Modul cum autoarea a conturat povestea este superb, nu am nimic de reproșat acestei povești.

Recenzie pentru cartea Simte din nou - Seria Again Vol. 3

0

Răspunde

Comentarii(0)

D

Delia

.

Recenzie pentru cartea O nouă șansă - Seria Again Vol. 2

0

Răspunde

Comentarii(0)

C

Catalina Marcoviciu

.

Recenzie pentru cartea O nouă șansă - Seria Again Vol. 2

0

Răspunde

Comentarii(0)

M

Maria Popa

Captivant încă de la primele pagini! Merită citită seria!❤️

Recenzie pentru cartea Un nou început - Seria Again Vol.1

0

Răspunde

Comentarii(0)

Ada Persicanu

Am citit primul volum intr-o zi, a fost foarte frumos. Este o combinatie intre ‘Fericirea incepe azi’ si ‘Pactul’

Recenzie pentru cartea Un nou început - Seria Again Vol.1

0

Răspunde

Comentarii(0)

Vezi toate recenziile

De la același autor

-63.3%
-62.7%
Pachet seria Again

Pachet seria Again

PRP: 147 Lei 54.9 Lei
-56%
Pachet seria Again 5 Carti

Pachet seria Again 5 Carti

PRP: 225 Lei 99 Lei
Nou
-57.2%
Pachet Mona Kasten

Pachet Mona Kasten

PRP: 324.8 Lei 139 Lei
BestSeller
-21.8%
Cât timp înfloresc lămâii

Cât timp înfloresc lămâii

PRP: 49.9 Lei 39 Lei
Nou
-16.9%
Wellness

Wellness

PRP: 59 Lei 49 Lei
-40.8%
Gambitul Damei

Gambitul Damei

PRP: 49 Lei 29 Lei
-20%
-56%
Pachet seria Again 5 Carti

Pachet seria Again 5 Carti

PRP: 225 Lei 99 Lei
-14.9%
Confess

Confess

PRP: 49.9 Lei 42.47 Lei
-5%
Biblioteca de la miezul nopții

Biblioteca de la miezul nopții

PRP: 59.99 Lei 56.99 Lei
-20.4%
-62.7%
Pachet seria Again

Pachet seria Again

PRP: 147 Lei 54.9 Lei
-12%
Memoriile unui motan calator

Memoriile unui motan calator

PRP: 37 Lei 32.56 Lei
-40.8%
-63.3%
-5%
Copiii de pe Volga

Copiii de pe Volga

PRP: 49 Lei 46.55 Lei
-10%
Acolo unde femeile sunt regi

Acolo unde femeile sunt regi

PRP: 49 Lei 44.1 Lei
-12%
Noi contra voastra

Noi contra voastra

PRP: 54 Lei 47.52 Lei
-49.2%
-0%
Sa nu ma parasesti

Sa nu ma parasesti

PRP: 22.95 Lei 22.94 Lei

Cumparate impreuna cu Pachet Mona Kasten

BestSeller
-33.1%
Seria Culpables (Culpa mia)

Seria Culpables (Culpa mia)

PRP: 118 Lei 79 Lei
-30%
Seria PREP

Seria PREP

PRP: 99.8 Lei 69.9 Lei
-15.1%
-50.7%
O insulă numai a noastră

O insulă numai a noastră

PRP: 34.5 Lei 17 Lei
-25.2%
La inaltime

La inaltime

PRP: 59.99 Lei 44.9 Lei
-25.6%
Cum sa furi o inima cu un sarut

Cum sa furi o inima cu un sarut

PRP: 42.9 Lei 31.9 Lei
-62.3%
Pachet Ciocniri cu scântei

Pachet Ciocniri cu scântei

PRP: 98 Lei 36.9 Lei
-59.4%
Ecoul iubirii

Ecoul iubirii

PRP: 49 Lei 19.9 Lei
-20%
Vânătorii de zmeie

Vânătorii de zmeie

PRP: 59.9 Lei 47.9 Lei
-20%
-40.8%
Hardcover
Autograf
-16.9%
Transport
gratuit
-29.6%
Păcatele zeilor

Păcatele zeilor

PRP: 98 Lei 69 Lei
-10%
Marile sperante

Marile sperante

PRP: 15 Lei 13.5 Lei
BestSeller
-21.8%
Cât timp înfloresc lămâii

Cât timp înfloresc lămâii

PRP: 49.9 Lei 39 Lei
-13%
Luceafarul si Aurora

Luceafarul si Aurora

PRP: 33.6 Lei 29.24 Lei
-57.5%
Pachet Seria Driven - 5 carti

Pachet Seria Driven - 5 carti

PRP: 235 Lei 99.9 Lei
PRP: 324.8 Lei

139 Lei