Mona Kasten

Pachet seria Again 5 Carti

PRP: 225 Lei Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
76.9 Lei

Umor, distracție, iubiri, drame și certuri. Seria AGAIN este perfectă pentru sufletul oricărui tânăr îndrăgostit, care visează la iubiri de-o viață, nu de-o vară!

Umor, distracție, iubiri, drame și certuri. Seria AGAIN este perfectă pentru sufletul oricărui tânăr îndrăgostit, care visează la iubiri de-o viață, nu de-o vară!

Livrare în România

2-4 zile lucrătoare

Easybox

Ridicare din Easybox

2-4 zile lucrătoare

3 persoane se uită la acest produs.

Grăbește-te! La acest produs, stocurile sunt limitate.

Specificații - Un nou început - Seria Again Vol.1

Format
130x200
Număr pagini
400
Editura
Bookzone
Autor
Mona Kasten
Anul publicării
2019
ISBN
9786069008355
Limba
Română
Vezi toate specificațiile

Rezumat Pachet seria Again 5 Carti - Mona Kasten

Rezumat Seria AGAIN – Mona Kasten


Un nou inceput – Vol. I

 

"O carte sexy care creează dependență și pe care o vei devora cuvânt cu cuvânt." - Anna Todd, autoarea seriei After

El face regulile. Ea le încalcă pe toate.

Allie fuge de trecut și de regulile mamei sale. Kaden trăiește în trecut și face regulile care nu permit nimănui să ajungă la inima sa. Allie își dorește un nou început. Kaden este ocupat să construiască ziduri cât mai înalte în jurul sufletului său. Povestea clasică de iubire neîmplinită? Mai degrabă o iubire imposibilă. Poate că vei găsi cartea scrisă de Mona Kasten la categoria de cărți de dragoste, dar povestea va rămâne imprimată pe inima ta după ce o vei citi. Pentru că îți va demonstra cât de ușor este să începi din nou, să vindeci o inimă frântă, să întâlnești dragostea unde nu te aștepți.

 

Care sunt regulile la care ține atât de mult Kaden?

 

1. Nu mă deranja cu chestiile tale de fete!

 

2. Ține-ți gura închisă dacă agăț pe cineva!

 

3. Nu există nicio șansă ca noi doi să ne cuplăm.”

 

Allie le încalcă pe toate. Nu pentru că își propune asta, dar magnetismul dintre ei este mai puternic decât credea. Așa că regulile devin provocări.


Fragment


“Judecând după durerea de cap, noaptea trecută nu fusese doar un vis, nici halucinație și nici iluzie. Am zâmbit privindu-l. Arăta liniștit când dormea. Nu părea distant sau dur. Buzele erau ușor deschise, iar părul îi stătea în toate direcțiile. Am zâmbit și am decis să fac momentul acesta să dureze cât mai mult posibil. Apoi i-am simțit degetele pe pielea dezgolită. Am înghețat. Tricoul mi se ridicase în timpul nopții, iar pătura era undeva la capătul patului, printre picioarele noastre.”


O nouă șansă – Vol. II


Cum poți să repari o inimă frântă?


Regulile sunt făcute pentru a fi încălcate. Chiar și în iubire. O nouă șansă este volumul doi al seriei Again, o carte de dragoste fenomen internațional, tradusă în numeroase limbi, cu peste 600.000 de exemplare vândute doar în Germania.

Cum poți să repari o inimă frântă?

 

Allie și Kaden predau ștafeta iubirii celor mai buni prieteni, iar de îndată ce Dawn îl cunoaște pe Spencer, simte că ceva e pe cale să se întâmple. La fel vei simți și tu, iar această poveste nu va lipsi de pe lista ta cu top cărți de dragoste.

 

Sentimentele de iubire se înfripă din ce în ce mai mult în inima protagonistului, însă Dawn e convinsă că orice ai face, la final vei fi rănit. Spencer e hotărât să-i arate contrariul și începe o bătălie în care iubirea devine cea mai puternică armă.


Steagul alb se ridică abia atunci când Dawn află că în spatele poveștii lui de viață se ascund răni emoționale adânci. Acum O nouă șansă dezvăluie două suflete ce se întâlnesc cu adevărat și pornesc într-o călătorie la finalul căreia speră să se vindece reciproc.


O carte de dragoste despre puterea iubirii de a duce pasiunea dincolo de cer, o gură de aer proaspăt presărată cu o iubire de neuitat ce te poartă cu pași repezi spre a valora mai bine micile bucurii ale vieții.


Fragment


– Dacă ai ști cât de mult îmi doresc să te invit la o ieșire în oraș, acum, în secunda asta!

Am oftat. Așa făcea de o jumătate de an. Mă invita la întâlnire aproape zilnic, și de fiecare dată îl refuzam.

Nu ieșeam la întâlniri. Nu voiam să ies la întâlniri. Și, oricât de mult și-ar fi dorit-o corpul meu, nu voiam să i-l mai dăruiesc niciunui tip.

– Știi care e răspunsul meu, i-am spus, oprindu-mă cu o treaptă deasupra lui. Acum, ne priveam ochi în ochi.

Am văzut albastru. Ochi albaștri și un rânjet deschis.

– Dar vii cu mine, nu?

– De parcă mi-ai da de ales, am comentat.

În clipa următoare, a sărit peste restul scărilor, cu Watson ostatic sub braț.

Acela a fost răspunsul lui."


Simte din nou – Vol. III


Premiul Lovelybooks Leserpreis pentru cel mai bun roman de dragoste


Ceea ce a început ca un pact inocent s-ar putea dovedi a fi cel mai incitant joc al sentimentelor. Comandă acum cartea „Simte din nou” și descoperă ce șanse la iubire au două persoane atât de diferite!

 

Ar fi trebuit să fie doar un proiect, dar inima ei are alte planuri. De la moartea părinților săi, nu a mai permis nimănui să se apropie de sufletul său. Însă totul se schimbă atunci când îl întâlnește pe Isaac Grant.

 

Sawyer nu s-ar fi uitat niciodată la un băiat precum Isaac. Tocilar, amabil și timid. Deloc genul ei, ba chiar opusul tipilor pe care îi place de obicei. Însă nu poate rămâne indiferentă când vede câteva fete care își bat joc de el. Fără a ezita, îl sărută pasional și pretinde că este iubita lui. Rezultatul? Isaac este luat prin surprindere, însă îi cere ajutorul pentru a scăpa de reputația de tocilar și a deveni un bad boy. Sawyer este de acord, dar doar dacă o lasă să documenteze evoluția lui într-un proiect foto pentru școală.

 

Cei doi au mai multe lucruri în comun decât pare la prima vedere. Pactul inocent începe să ia amploare, iar Sawyer își dă seama că băieții răi sunt supraapreciați.

 

Comandă acum cartea și descoperă cea mai emoționantă și autentică poveste din seria „Again"!


Fragment


„Nu a fost nevoie să mă zbat, că Isaac mi-a dat drumul imediat. M-a privit și abia dacă am putut suporta durerea din ochii lui. Dar mi-am făcut curaj.

- Sunt obișnuită să mă folosească toată lumea pe post de manta de vreme rea, până ce găsesc pe cineva care să conteze și cu care să vreau să fiu cu adevărat. Kaden. Ethan. Și chiar dacă nu e deloc plăcut să fii aruncată așa, pentru mine a fost mereu OK. Nu voiam mai mult de la nimeni, decât să-mi petrec câteva nopți alături de el. Dar cu tine... Cu tine am crezut, pentru scurtă vreme, că aș putea fi mai mult. Dar am fost numai înlocuitoare pentru ceea ce-ți dorești de fapt.

Isaac m-a privit dezamăgit.

- Este cea mai mare prostie pe care mi-ai spus-o vreodată.

Am pufnit.

- Așa sunt eu, Isaac. Blondă, proastă, bună numai pentru pat.

- Iar eu naiv, tocilar și virgin sau cum era?

Am ridicat din umeri, iar asta l-a înfuriat.

- Nu-mi vine să cred că așa gândești. Nu suntem ce se spune despre noi. Îți amintești?

Mi-am cuprins corpul cu brațele și mi-am înfipt degetele într-o parte, ca să mă oblig să nu îl ating.”


Zâmbesc din nou – Vol. IV


Everly și Nolan. Nolan și Everly. Povestea lor a început ca un vis ireal de frumos care părea că va dura la nesfârșit...


Ireal de intensă este și iubirea lor, care se înfiripă pe nesimțite, cu atât mai mult cu cât lui Everly Penn nici nu i-a trecut prin minte că ar putea să se îndrăgostească vreodată tocmai de… profesorul ei. Dar cum să-i reziste lui Nolan Gates, acest bărbat carismatic, inteligent și extrem de sexy, care pare a fi singurul care reușește să o scape de gândurile negre care o bântuie încă din copilărie?


Privire cu privire, cuvânt cu cuvânt, atingere cu atingere, conexiunea lor devine din ce în ce mai profundă, iar atracția pe care o simt unul pentru celălalt face ca totul din jurul lor să dispară. Doar că Everly nu știe un lucru care ar putea schimba totul: Noah ascunde un secret întunecat în spatele entuziasmului său pentru literatură. Iar acest secret ar putea să-i despartă pentru totdeauna…


Fragment


Când ni s-au întâlnit buzele, m-am ridicat în zbor și am căzut, în același timp. Ardeam și tremuram. Emoțiile dinăuntrul meu erau contradictorii și, în același timp, mă simțeam mai vie ca niciodată. Nolan și-a pus palmele pe obrajii mei și m-a ținut strâns. Mi-am trecut limba peste buza lui inferioară și am simțit că se înfiorează, la fel ca mine. Buzele i s-au deschis pentru mine și în clipa următoare ne înecam unul în celălalt. Mâinile mele erau pe pieptul lui;le-am ridicat şi i-am atins gâtul, apoi maxilarul. Am savurat clipa. Degetele lui mari mi-au mângâiat obrajii și eu am oftat. Asta. Asta voiam să fac de când îl cunoscusem.


Visez din nou – Vol. V


Să acorzi o a doua șansă în dragoste înseamnă să-ți învingi propriii demoni, dar și pe ai celuilalt.


Jude Livingston a pierdut tot ce avea mai de preț: demnitatea, banii strânși cu greu și visul de a deveni o actriță de succes. Devastată și lipsită de speranță, Jude se mută la fratele ei, în Woodshill, unde îl reîntâlnește pe Blake Andrew. Dintre toți oamenii, tocmai pe el… cine ar fi crezut?


Jude și Blake au format cândva un cuplu, până când ea a decis să se mute în LA, lăsându-l pe Blake cu inima frântă, la mii de kilometri depărtare. La scurt timp după ce se reîntâlnesc, Jude descoperă că băiatul inocent, cu ochi cristalini și zâmbet luminos de altădată, s-a transformat într-un bărbat îndurerat, care se teme de iubire ca de o boală necruțătoare. Atracția dintre cei doi este inevitabilă, iar focul iubirii începe să ardă din nou în sufletele lor. Dar oare merită să-și pună din nou inimile în pericol și să acorde dragostei o a doua șansă?


Fragment

M-am uitat din nou la mama, pe urmă la tata, care ședea lângă ea și-i zâmbea larg. Părea cel mai fericit bărbat din lume, iar eu m-am întrebat cum era, oare, să simți o asemenea dragoste, pe care să o și primești la rândul tău. Ei păreau să-și dea aripi unul altuia. Cândva, simțisem și eu acest fel de iubire cu Blake. Mult timp, zburasem amândoi – înainte de brusca prăbușire.

 

Recenzii despre seria AGAIN


Zeița ficțiunii pentru tineri

„5 din 5 stele! Mona Kasten este zeița ficțiunii pentru tineri. M-a făcut să mă îndrăgostesc de poveștile personajelor sale. Odată ce ai început să citești o carte scrisă de ea, nu te mai poți opri.” – Sarah


Seria care va rămâne în sufletul meu

Cel mai mult m-a surprins felul în care autoarea a reușit să contureze atât de multe povești de viață. Iubirile lor rebele și naïve, în același timp, m-au făcut să realizez că totul este posibil atunci când lupți pentru visul tău. Cărțile acestea vor rămâne în sufletul meu pentru totdeauna și abia aștept să le recitesc! – Kate


Un talent aparte

Seria asta e cu siguranță preferata mea. Atât de entuziasmată am fost pe parcursul romanelor. Recomand din tot sufletul cărțile scrise de Mona Kasten. E o autoare extrem de talentată. Aceste cărți mi-au stârnit lacrimi de bucurie, zâmbete și pauze copioase de râs. Sunt lecturi excelente! – Bree


Seria mea preferată

Cărțile autoarei sunt pur și simplu epice. Poveștile pe care le scrie mă fac să mă simt atât de puternică, ca și cum totul e posibil. Mai ales când vine vorba de puterea dragostei. Am devorat cărțile în trei zilei. Au fost cu adevărat frumoase și a devenit seria mea preferată. – Sarah


Cele mai frumoase povești

M-am îndrăgostit la propriu de cărțile astea. Sunt o fană înrăită a autoarei Mona Kasten și îmi place la nebunie fiecare personaj pe care l-a ales. Seria AGAIN este în top 5 serii pe care le-am citit. O recomand pentru toți cititorii care iubesc poveștile de dragoste. – Ula

 

Detalii produse
Despre Mona Kasten
Mona Kasten
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Mona Kasten inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Mona Kasten se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Mona Kasten. Fiecare carte scrisa de Mona Kasten este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Mona Kasten in categoria Mona Kasten astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Recenzii

Ți-a plăcut produsul?

Spune tuturor părerea ta aici.

Scrie o recenzie

4.69

61 recenzii

5 stele

49

4 stele

9

3 stele

1

2 stele

0

1 stele

2


G

Geo Marcovici

Ultimul volum al seriei Again ne prezintă povestea lui Blake și a fostei sale iubite, proaspăt venită în Woodshill, Jude. O poveste plină de emoție, de sentimente contradictorii, de suspans. O lectură ce se joacă cu emoțiile cititorului, făcându-l să fie de partea fiecăruia dintre personaje, chiar dacă abia treptat descoperă trecutul și ceea ce s-a întâmplat cu adevărat cu Jude și Blake.

Recenzie pentru cartea Seria again Vol. 5 - Visez din nou

0

Răspunde

Comentarii(0)

A

A. Esmee

📚 În urmă cu două veri am citit primele trei volume ale seriei Again și am fost atât de plăcut surprinsă de ușurința cu care autoarea a construit personajele și acțiunile, încât abia am așteptat să achiziționez și ultimele două volume. Iar așteptarea a meritat. Pentru că și acest volum mi-a depășit așteptările. 📚 Pe Nolan Gates l-am întâlnit în cel de-al doilea volum al seriei, fiind profesorul de scriere creativa a lui Dawn, dar și cel care o incuraja pe aceasta să-și dea frau liber imaginației și să scrie. 📚 Nolan e acel gen de profesor pe care l-am dori cu toții la universitate. Deschis, simpatic și extrem de energic. Însă în spatele acestei măști pe care o afișează în fata studenților sai se ascunde un trecut de care nu este tocmai mândru. Un trecut care îl impiedica sa iubească din nou. 📚 Everly Penn are un exemplu de "asa nu" în familia sa. A văzut cât de mult a suferit mama sa de pe urma tatălui ei, asa ca nu-și dorește sa se implice într-o relație. Dar totul se schimba atunci când se trezește atrasa de profesorul ei. 📚 Mi-a plăcut enorm acest volum. Întreaga atmosfera a fost minunata. Mi s-a făcut pana și dor de facultate citind acest volum. 📚 Lectura e lejera, ușoară, și deși acțiunea e alerta pe alocuri, nu mi s-a părut deloc grăbită. 📚 De asemenea mi-a plăcut enorm cum au fost descrise personajele principale, cât și trăirile lor. 📚 Deși cartea este scrisa din perspectiva lui Everly, n-am simțit nicio secunda ca trăirile și sentimentele celorlalte personaje sunt neglijate. Ba din contra, mi s-a părut ca toate astea gravitează armonios în jurul protagoniștilor, ceea ce a fost fantastic. 📚 Recomand cu foarte mare drag volumul acesta, cât și celelalte din serie, și abia aștept sa descopăr povestea lui Blake și Jude din ultimul volum al seriei.

Recenzie pentru cartea Seria again Vol. 4 - Zâmbesc din nou

0

Răspunde

Comentarii(0)

G

Geo Marcovici

Pătrundem în atmosfera cărții chiar de la început, privind totul din perspectiva lui Everly, o tânără studentă a cărei viață este ceva mai complicată decât pare…

Recenzie pentru cartea Seria again Vol. 4 - Zâmbesc din nou

0

Răspunde

Comentarii(0)

C

Catalina Marcoviciu

Mi-au placut toate cele 3 carti din serie, dar aceasta este de departe preferata mea

Recenzie pentru cartea Simte din nou - Seria Again Vol. 3

0

Răspunde

Comentarii(0)

A

Antonia-Cristina Rotaru

ador, ador

Ok, deci pot zice cu sinceritate, că din cele 3 volume citite până acum, acesta este preferatul meu. . 💜Protagoniștii din volumul doi, Dawn și Spencer au înmânat ștafeta iubirii mai departe lui Sawyer și Isaac în volumul 3. 🧚🏼‍♀️ . 💜Acest volum urmărește viața lui Sawyer care este o persoană pasionată de fotografie📸, genul de fată care se îmbracă cu haine multe și închise la culoare și o fire complicată datorită trecutului. O oportunitate îi iese în cale în momentul în care o perofesoară îi spune că îi poate expune pozele pe holul facultății dacă lucrează la ele. De partea cealaltă îl avem pe tânărul Isaac, un băiat timid și totodată deștept și priceput, dar care ascunde o parte mai întunecată despre trecutul lui. . 💜Momentul când cei doi se cunosc este într-o seară într-un club, în urma unui sărut. Ea îl va ajuta să-și schimbe imaginea, să poată agăța fete iar ea își va face proiectul pentru expoziție. Pare simplu, nu? Vă zic eu că nu va fi. . 💜De ce mi-a plăcut mult volumul acesta? Deoarece persoanejele aveau caractere bine definite, opuse care au piperat povestea. Caracterul lui Sawyer este destul de puternic având în vedere că a fost crescută de sora ei mai mare, fără ajutorul unui adult iar Isaac la început e aceș băiat timid, căruia îi este rușine să vorbească cu o fată, dar treptat, cu ajutorul lui Sawyer, devine bărbat. Modul cum aceștia evoluiază împreună mi-a plăcut. . 💜Mi-a mai plăcut și faptul că povestea a fost pe mai multe planuri. Unul urmărea sentimentele lui Sawyer vizavi de vestea pe care sora ei i-a dat-o și aceea că se căsătorește. Simțea un sentiment de tristețe, se simțea abandonată iar celălalt plan urmărea sentimentele care apăreau în urma proiectului. Modul cum autoarea a conturat povestea este superb, nu am nimic de reproșat acestei povești.

Recenzie pentru cartea Simte din nou - Seria Again Vol. 3

0

Răspunde

Comentarii(0)

D

Delia

.

Recenzie pentru cartea O nouă șansă - Seria Again Vol. 2

0

Răspunde

Comentarii(0)

C

Catalina Marcoviciu

.

Recenzie pentru cartea O nouă șansă - Seria Again Vol. 2

0

Răspunde

Comentarii(0)

M

Maria Popa

Captivant încă de la primele pagini! Merită citită seria!❤️

Recenzie pentru cartea Un nou început - Seria Again Vol.1

0

Răspunde

Comentarii(0)

Ada Persicanu

Am citit primul volum intr-o zi, a fost foarte frumos. Este o combinatie intre ‘Fericirea incepe azi’ si ‘Pactul’

Recenzie pentru cartea Un nou început - Seria Again Vol.1

0

Răspunde

Comentarii(0)

Vezi toate recenziile

De la același autor

-70.1%
Pachet seria Again

Pachet seria Again

PRP: 147 Lei 43.9 Lei
-71.5%
Pachet seria Again - vol 1+2

Pachet seria Again - vol 1+2

PRP: 98 Lei 27.9 Lei
-65.8%
Pachet seria Again 5 Carti

Pachet seria Again 5 Carti

PRP: 225 Lei 76.9 Lei
BestSeller
-46.1%
Cât timp înfloresc lămâii

Cât timp înfloresc lămâii

PRP: 49.9 Lei 26.9 Lei
-37.9%
Confess

Confess

PRP: 49.9 Lei 30.99 Lei
-67.6%
-32.9%
Fata din tren - Paula Hawkins

Fata din tren - Paula Hawkins

PRP: 49 Lei 32.9 Lei
-20.1%
La sud de granita, la vest de soare

La sud de granita, la vest de soare

PRP: 34.95 Lei 27.94 Lei
-25%
Copiii de pe Volga

Copiii de pe Volga

PRP: 49 Lei 36.75 Lei
-30.8%
Acolo unde femeile sunt regi

Acolo unde femeile sunt regi

PRP: 49 Lei 33.9 Lei
-30%
-25.3%
Memoriile unui motan calator

Memoriile unui motan calator

PRP: 32 Lei 23.9 Lei
-73.7%
-71.5%
Pachet seria Again - vol 1+2

Pachet seria Again - vol 1+2

PRP: 98 Lei 27.9 Lei
-70.1%
Pachet seria Again

Pachet seria Again

PRP: 147 Lei 43.9 Lei
-22%
Sa nu ma parasesti

Sa nu ma parasesti

PRP: 22.95 Lei 17.9 Lei
-20%
Pachet Trecut dureros

Pachet Trecut dureros

PRP: 103.98 Lei 83.2 Lei
-12%
Pachet Pamant sfaramat

Pachet Pamant sfaramat

PRP: 120 Lei 105.6 Lei
-20%
Pachet Scrieri magice

Pachet Scrieri magice

PRP: 97.97 Lei 78.4 Lei
-20%
Ticălos la patru ace

Ticălos la patru ace

PRP: 39 Lei 31.2 Lei
BestSeller
-71.6%
Confesiunea unui preot

Confesiunea unui preot

PRP: 49 Lei 13.9 Lei
-69.5%
Inelul cu diamant

Inelul cu diamant

PRP: 39 Lei 11.9 Lei

Cumparate impreuna cu Pachet seria Again 5 Carti

BestSeller
-49.2%
Seria Culpables (Culpa mia)

Seria Culpables (Culpa mia)

PRP: 118 Lei 59.9 Lei
-66%
Pachet Seria Driven - 5 carti

Pachet Seria Driven - 5 carti

PRP: 235 Lei 79.9 Lei
-52%
Seria PREP

Seria PREP

PRP: 99.8 Lei 47.9 Lei
BestSeller
-72.9%
Pachet Drako - 3 Volume

Pachet Drako - 3 Volume

PRP: 147 Lei 39.9 Lei
-85.9%
Partener in crima dragostei

Partener in crima dragostei

PRP: 49 Lei 6.9 Lei
BestSeller
-46.1%
Cât timp înfloresc lămâii

Cât timp înfloresc lămâii

PRP: 49.9 Lei 26.9 Lei
Nou
-62.1%
Pachet Dulci plăceri

Pachet Dulci plăceri

PRP: 182 Lei 69 Lei
Transport
gratuit
-60.3%
Păcatele zeilor

Păcatele zeilor

PRP: 98 Lei 38.9 Lei
BestSeller
-79.7%
Pachet Hazard - 2 Volume

Pachet Hazard - 2 Volume

PRP: 98 Lei 19.9 Lei
BestSeller
-59.4%
-71.9%
Pachet Malakai - 4 carti

Pachet Malakai - 4 carti

PRP: 167 Lei 46.9 Lei
Nou
-34.1%
Măcelarul din mlaștină

Măcelarul din mlaștină

PRP: 49.9 Lei 32.9 Lei
-38.7%
Never Never

Never Never

PRP: 56.9 Lei 34.9 Lei
-70.8%
Pachet Axel

Pachet Axel

PRP: 147 Lei 42.9 Lei
-38.7%
Totul se termina cu noi

Totul se termina cu noi

PRP: 56.9 Lei 34.9 Lei
-79.8%
Scrisoare
Nou
-8.3%
Fluturi Vol. 4

Fluturi Vol. 4

PRP: 59.9 Lei 54.9 Lei
-72.6%
Pachet Ciocniri cu scântei

Pachet Ciocniri cu scântei

PRP: 98 Lei 26.9 Lei
PRP: 225 Lei

76.9 Lei