K. Bromberg

Pachet Seria Driven - 5 carti

PRP: 235 Lei Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
99.9 Lei

Iubirea lor e o cursă nebună pe care nu o vei uita niciodată!


Colton Donovan este pilotul nesăbuit și rebel care trăiește fiecare zi cu viteză maximă. Pe pista de mașini, el deține controlul absolut, însă când vine vorba de Rylee Thomas, îi este imposibil să apese frânele la timp...


Destinele lor se ciocnesc, iar viața lor se transformă într-o cursă contracronometru la finalul căreia îi așteaptă o iubire cum nu au mai trăit, o pasiune care le arde fiecare centimetru din piele, dar care le poate oferi un viitor împreună.

Iubirea lor e o cursă nebună pe care nu o vei uita niciodată!


Colton Donovan este pilotul nesăbuit și rebel care trăiește fiecare zi cu viteză maximă. Pe pista de mașini, el deține controlul absolut, însă când vine vorba de Rylee Thomas, îi este imposibil să apese frânele la timp...


Destinele lor se ciocnesc, iar viața lor se transformă într-o cursă contracronometru la finalul căreia îi așteaptă o iubire cum nu au mai trăit, o pasiune care le arde fiecare centimetru din piele, dar care le poate oferi un viitor împreună.

Livrare în România

1-3 zile lucrătoare

Easybox

Ridicare din Easybox

1-3 zile lucrătoare

4 persoane se uită la acest produs.

Grăbește-te! La acest produs, stocurile sunt limitate.

Specificații - Ispita

Format
130x200
Număr pagini
424
Editura
Bookzone
Autor
K. Bromberg
Anul publicării
2021
ISBN
9786069700778
Limba
Română
Vezi toate specificațiile

Rezumat Pachet Seria Driven - 5 carti - K. Bromberg

„Această carte este atât de uimitoare încât nu am putut s-o las jos până la final. Dacă ți-a plăcut cartea 50 Shades of Grey, cu siguranță o vei devora pe aceasta. Eu am rămas cu mulți fluturi în stomac… și încă îmi stă gândul la Ace aka Colton, protagonistul seducător al poveștii.”

– Lo Bookfrantic, Goodreads

 

Rezumat Ispita


3, 2, 1... Începe cursa pasiunii irezistibile!


Descoperă povestea iubirii magnetice dintre Colton, arogant și șarmant și Rylee, timidă și inteligentă, unde orgoliile și rănile sfâșietoare ale trecutului se amestecă îmbătător cu pasiunea ispititoare.


Sunt excepția de la regulă...


Într-o lume plină de femei gata să îi cadă pradă, sunt o provocare pentru Colton Donavan, ticălos și dureros de chipeș. Un bărbat obișnuit să obțină tot ceea ce își dorește în toate aspectele vieții. El este rebelul nesăbuit, care se aventurează în permanență pe marginea aceea subțire și periculoasă a prăpastiei, fie că este pe sau în afara pistei de mașini.

 

Colton intră în viața mea ca o tornadă: mă face să îmi pierd controlul, îmi testează vulnerabilitățile dincolo de limitele lor și străpunge neintenționat zidul protector din jurul inimii mele pe cale să se vindece. Ruinându-mi lumea pe care mi-am reconstruit-o cu multă grijă, disciplină și rigurozitate.


Nu-i pot oferi ceea ce vrea, iar el nu-mi poate oferi ceea ce am nevoie. Dar, pătrunzând dincolo de exteriorul său rafinat, în secretele întunecate ale sufletului său distrus, pot reuși oare să stau departe de el?


Atracţia noastră este incontestabilă. Nevoia noastră individuală de control absolut este de neclintit. Dar, când lumile noastre se ciocnesc, este atracţia suficientă pentru a ne aduce împreună sau secretele noastre nebănuite și bătălia orgoliilor ne vor forța să ne înstrăinăm?

 

 

Rezumat Pasiunea

 

Ce faci când cel de la care nu așteptai nimic devine, dintr-o dată, bărbatul pentru dragostea căruia te vei lupta cu toate puterile?

 

Colton mi-a furat inima. Nu mă așteptam să se întâmple, nu mi-am dorit asta, dar, când a intrat în viața mea, mi-a trezit în suflet sentimente pe care le crezusem moarte pentru totdeauna și o pasiune de care nici măcar nu mă credeam capabilă.


Rylee a căzut dintr-un depozit direct în viața mea și de atunci nimic nu a mai fost la fel. A rămas aici și încă luptă pentru mine fără teamă de întunericul care mă bântuie. Nu am niciun dubiu că dintre noi doi, ea e sfânta, iar eu sunt păcătosul.


Cum se face că singurul lucru pe care niciunul dintre noi nu l-a dorit – acea noapte fatidică – ne-a făcut pe amândoi să luptăm atât de mult unul pentru altul?

Colton îmi taie respirația, îmi oprește inima în loc și mă readuce la viață cu o simplă atingere. Dar cum pot iubi un om care nu îmi permite să-i văd sufletul complet, fiind prea înspăimântat să-și înfrunte demonii, prea orgolios să mă lase să-l ajut? Mă îndepărtează pentru că nu vrea să descopăr secretele trecutului său plin de umbre, de durere, de traume. Îl iubesc, îmi doresc să am răbdare, să am puterea de a ierta, dar totul are o limită.

 

Cum e posibil să doresc o femeie care mă neliniștește, mă sfidează și mă obligă să văd că în abisul adânc și întunecat al sufletului meu există cineva demn de dragostea ei? O persoană care am jurat că nu voi mai fi niciodată. Inima ei tandră și corpul ei atrăgător merită mult mai mult decât voi fi eu capabil să-i ofer vreodată. Știu că nu pot fi ceea ce are nevoie, așa că de ce nu o pot lăsa să plece?


Suntem conduși de ispită și alimentați cu pasiune, dar oare este suficient pentru a fi pregătiți de ciocnirea cu iubirea adevărată?

 

Rezumat Ciocnirea

 

„Ea e singurul aer pe care corpul meu îl poate respira”


Când viaţa se năruie în jurul nostru, cât de dispuşi suntem să luptăm pentru singurul lucru fără de care nu putem trăi, adică dragostea noastră?

Pentru mine, totul a început când Rylee s-a năpustit în acel blestemat de depozit. M-a făcut să simt. M-a întregit când tot ce am crezut că aş putea fi era incomplet. A devenit colacul de salvare de care nu ştiam că aveam nevoie. Da, merită să lupt pentru ea... însă cum poţi lupta pentru cineva pe care ştii că nu-l meriţi?


Colton m-a vindecat şi m-a întregit, mi-a furat inima şi m-a făcut să îmi dau seama că dragostea noastră nu este nici previzibilă, nici perfectă, ci plină de cotituri. Şi asta este în regulă. Dar când lucruri din afară ne pun la încercare relaţia, până unde trebuie să merg ca să-i dovedesc că merită să lupt pentru el?

Cel care a spus că iubirea este răbdătoare şi blândă nu ne-a întâlnit niciodată pe noi doi. Ştim că iubirea noastră merită toate şansele, că suntem meniţi unul altuia, dar când trecutul ne ameninţă viitorul, oare urmările ne vor întări sau ne vor despărţi drumurile?

 

 

Rezumat Răsturnarea


Colton Donavan este arogant, rebel, nesăbuit și are foarte multe lucruri să îți spună... din perspectiva lui, cea a pilotului care trăiește viața și iubirea fără frâne.

 

Vrei să afli ce gândea Colton atunci când a întâlnit-o pentru prima dată pe Rylee?

Ce a simțit când a înțeles că tocmai câștigase o întâlnire cu ea la licitație?

Cum a arătat prin ochii săi nunta cu femeia pe care o iubea atât de mult?

 

Scrisă la cererea cititorilor, Răsturnarea completează primele trei volume ale seriei #Driven, oferind fanilor șansa de a privi unele dintre momentele-cheie ale relației dintre Colton și Rylee prin ochii lui nespus de verzi. În încercarea de a reda cât mai realist punctul de vedere al eroului, K. Bromberg a inclus în acest volum atât scene regândite și rescrise din volumele anterioare, cât și capitole absolut noi, care dezvăluie fațete neştiute ale personajului.


Astfel, acum, cititorii au șansa să descopere tumultul din interiorul său, să plângă și să râdă alături de Colton, pe măsură ce luptă cu propriii demoni și descoperă că iubirea este mai puternică decât trecutul.


Aceasta este cartea pe care, dacă ar fi fost după mine, nu aș fi scris-o, dar voi știți să fiți foarte convingători... așa că v-o dedic vouă.

Vă iubesc așa cum o iubește Colton pe Rylee. Vă iubesc așa cum iubesc cărțile. - K. Bromberg

 

Rezumat Ultima cursă

 

Trebuia să trăim fericiți până la adânci bătrâneți. De ce simt că fericirea îmi alunecă acum printre degete? Cum este posibil ca acel moment în care lumea noastră părea perfectă să iasă iar la suprafață și să ne dea viața peste cap?


Nu pot să o pierd. - Colton


Aceasta este povestea care începe după finalul fericit. Pilotul nesăbuit a câștigat cursa și fata, iar acum este un bărbat însurat.


Aceasta este o poveste despre căsnicie.


Despre ce faci atunci când apar obstacole, despre cum încerci să le rezolvi sau să fugi.


Despre cum poți continua să-ți iubești partenerul chiar și atunci când ești furios.


Despre lupta continuă pentru a-ți proteja iubirea.


Despre cum un singur moment poate schimba totul...


Își vor continua Colton și Rylee drumul împreună pentru tot restul vieții, alimentați de iubire și pasiune, sau este aceasta ultima lor cursă?

Recomandări

+
=
PRP: 284.00 Lei
128.90 Lei
Economisești 155.10 Lei !
+
=
PRP: 284.90 Lei
138.90 Lei
Economisești 146.00 Lei !
+
=
PRP: 460.00 Lei
198.90 Lei
Economisești 261.10 Lei !
Detalii produse
Despre K. Bromberg
K. Bromberg
Biografie
K. Bromberg, una dintre cele mai bine vândute autoare New York Times și USA Today, scrie romane contemporane romantice, emoționante, senzuale și cu un strop de realitate. Ea însăși este puțin din fiecare personaj feminin pe care îl creează: inteligentă, încăpățânată, rezervată, prietenoasă, determinată, emotivă, puternică și cu o inimă mare. Pe toate acestea le afișează zilnic față de soțul ei și de cei trei copii, alături de care locuiește în sudul Californiei.

Chiar dacă și-a publicat prima carte mai mult din capriciu, Kristy a reușit să vândă din 2013 peste un milion și jumătate de copii ale cărților sale în 17 țări diferite. Iar seria Driven a ajuns să fie ecranizată de Passionflix.
Autorul cărților:
Recenzii

Ți-a plăcut produsul?

Spune tuturor părerea ta aici.

Scrie o recenzie

4.77

48 recenzii

5 stele

43

4 stele

3

3 stele

0

2 stele

0

1 stele

2


G

Geo Marcovici

"Ultima cursă" este o carte aparte.

Acțiunea are loc la 6 ani după căsătoria lui Colton cu Rylee, și ne arată că happy-end-ul nu este întotdeauna atât de fericit pe cât ai crede. De ani de zile cei doi se luptă cu dorința de a avea un copil, asta după nenumărate tratamente de fertilitate și o sarcină pierdută; dar totul pare a se schimba atunci când tânăra rămâne, în sfârșit, însărcinată. La începutul cărții mă întrebam oare ce se mai poate întâmpla în viața acestui cuplu de a mai apărut o carte despre ei? Autoarea K. Bromberg mi-a arătat că fericirea le poate fi amenințată, stresul putând crea probleme destul de grave, mai ales când este combinat cu faptul că Rylee este nevoită să-și ia concediu pentru o perioadă nedeterminată de la Cămin sau atunci când unul dintre băieții ei este amenințat... O lectură pe care o citești cu sufletul la gură, uimit de puterea lui Colton, de felul în care este capabil să își susțină soția. Dar, cel mai uimitor este să realizezi că o nuntă nu garantează neapărat că fericirea te va însoți mereu. E nevoie de luptă, de încredere în persoana de lângă tine. O carte care mi-a plăcut maxim!

Recenzie pentru cartea Ultima cursă

0

Răspunde

Comentarii(0)

G

Gabriela

Este nuvelă

Răsturnarea, nuvela seriei Driven, este o lectură obligatorie. Vedem o altă latură a arogantului și irezistibilului Colton, cea a vulnerabilității. Mi-a plăcut și o recomand din suflet!

Recenzie pentru cartea Răsturnarea

0

Răspunde

Comentarii(0)

A

Andrada

Recomand

Nu este pur și simplu o re-povestire a unui volum sau a întregii serii, ci sunt anumite scene ce intră într-adevăr în capul lui Colton. Este folosit un ton masculin, care, sincer, m-a surprins (în bine, desigur). Sunt obișnuită cu perspectiva feminină a lucrurilor

Recenzie pentru cartea Răsturnarea

0

Răspunde

Comentarii(0)

A

Andreea Fratila

Minunata

De cand asteptam si volumul 3 :) Nu mai aveam rabdare. O serie emotionanta, despre o a doua sansa in viata, despre faptul ca si dupa ploaie poate sa vina soarele in viata ta. Ambele personaje sunt supravietuitorii unor traume groaznice si impreuna resusesc sa-si cladeasca o viata frumoasa :) Am ras si am plans impreuna cu ei... si recunosc am fost foarte trista cand am ajuns la finaulul povestii.

Recenzie pentru cartea Ciocnirea

0

Răspunde

Comentarii(0)

Toma

Cele trei volume sunt excepționale. Nu prea ma omor cu cititul, dar seria driven chiar ma făcut sa nu las cartea din mana. Iar pe Rylee și Colton pu și simplu ii ador.

Recenzie pentru cartea Ciocnirea

0

Răspunde

Comentarii(0)

Superbă

Fenomenală, excepțională, WOW.

Recenzie pentru cartea Pasiunea

1

Răspunde

Comentarii(0)

M

Maria Bucă

Super

Recenzie pentru cartea Pasiunea

1

Răspunde

Comentarii(0)

Minunată.

Recenzie pentru cartea Ispita

1

Răspunde

Comentarii(0)

M

Maria Bucă

Super

Recenzie pentru cartea Ispita

0

Răspunde

Comentarii(0)

Vezi toate recenziile
Nou
-20%
Dragoste şi alte cuvinte

Dragoste şi alte cuvinte

PRP: 49.9 Lei 39.9 Lei
-8.4%
Cea mai frumoasă greșeală

Cea mai frumoasă greșeală

PRP: 49 Lei 44.9 Lei
-20.4%
O altfel de partidă

O altfel de partidă

PRP: 49 Lei 39 Lei
-30%
Cum sa furi o inima cu un sarut

Cum sa furi o inima cu un sarut

PRP: 42.9 Lei 30.03 Lei
-40.8%
Invitatia

Invitatia

PRP: 49 Lei 29 Lei
BestSeller
-59.4%
Confesiunea unui preot

Confesiunea unui preot

PRP: 49 Lei 19.9 Lei
BestSeller
-28.8%
Păcatul tău

Păcatul tău

PRP: 49 Lei 34.9 Lei
-30%
Domnul Masters

Domnul Masters

PRP: 71.5 Lei 50.05 Lei
-30%
Provocare

Provocare

PRP: 25 Lei 17.5 Lei
BestSeller
-28.8%
Păcatul meu

Păcatul meu

PRP: 49 Lei 34.9 Lei
-8.4%
Te rog, nu mă iubi

Te rog, nu mă iubi

PRP: 49 Lei 44.9 Lei
-40.8%
Sfantul

Sfantul

PRP: 49 Lei 29 Lei
-20%
-27.1%
Ti-am lasat un mesaj

Ti-am lasat un mesaj

PRP: 59 Lei 43.02 Lei
-28.5%
Dragoste prin sms

Dragoste prin sms

PRP: 59 Lei 42.18 Lei
-30%
Regele decazut

Regele decazut

PRP: 59.99 Lei 41.99 Lei
-8.4%
Jucătorul

Jucătorul

PRP: 49 Lei 44.9 Lei
BestSeller
-49.2%
Gustul păcatului

Gustul păcatului

PRP: 49 Lei 24.9 Lei
-20.4%
Interzis

Interzis

PRP: 49 Lei 39 Lei
BestSeller
-59.4%
Slujba de la miezul nopții

Slujba de la miezul nopții

PRP: 49 Lei 19.9 Lei

Cumparate impreuna cu Pachet Seria Driven - 5 carti

BestSeller
-33.1%
Seria Culpables (Culpa mia)

Seria Culpables (Culpa mia)

PRP: 118 Lei 79 Lei
Nou
-30%
Seria PREP

Seria PREP

PRP: 99.8 Lei 69.9 Lei
BestSeller
-21.8%
Cât timp înfloresc lămâii

Cât timp înfloresc lămâii

PRP: 49.9 Lei 39 Lei
Transport
gratuit
BestSeller
-40.5%
Pachet Femei neînvinse

Pachet Femei neînvinse

PRP: 147.9 Lei 88 Lei
Nou
-39.4%
Pachet Carley Fortune

Pachet Carley Fortune

PRP: 98.9 Lei 59.9 Lei
-53.5%
Seria Lauren Blakely

Seria Lauren Blakely

PRP: 127 Lei 59 Lei
-56%
Pachet seria Again 5 Carti

Pachet seria Again 5 Carti

PRP: 225 Lei 99 Lei
Nou
-49%
Pachet Obsesia - 3 volume

Pachet Obsesia - 3 volume

PRP: 147 Lei 75 Lei
Nou
-46.3%
-40.8%
Vara iubirii noastre

Vara iubirii noastre

PRP: 49 Lei 29 Lei
Nou
-23.2%
-30.1%
Never Never

Never Never

PRP: 56.9 Lei 39.78 Lei
Nou
-54.6%
Pachet Secrete mortale

Pachet Secrete mortale

PRP: 196 Lei 89 Lei
Nou
-39.8%
Pachet Freida McFadden

Pachet Freida McFadden

PRP: 98 Lei 59 Lei
-64.7%
Pachet Malakai - 4 carti

Pachet Malakai - 4 carti

PRP: 167 Lei 59 Lei
BestSeller
-18.4%
Traume ascunse

Traume ascunse

PRP: 55 Lei 44.9 Lei
Nou
-40.3%
Pachet Frați vitregi

Pachet Frați vitregi

PRP: 216 Lei 129 Lei
Nou
-39.4%
Seria de autor T. J. Newman

Seria de autor T. J. Newman

PRP: 98.9 Lei 59.9 Lei
PRP: 235 Lei

99.9 Lei