Mona Kasten

Pachet seria Again - vol 1+2

PRP: 98 Lei Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
36 Lei

Premiul Lovelybooks Leserpreis pentru cel mai bun roman de dragoste

Premiul Lovelybooks Leserpreis pentru cel mai bun roman de dragoste

Livrare în România

1-3 zile lucrătoare

Easybox

Ridicare din Easybox

1-3 zile lucrătoare

5 persoane se uită la acest produs.

Grăbește-te! La acest produs, stocurile sunt limitate.

Specificații - Un nou început - Seria Again Vol.1

Format
130x200
Număr pagini
400
Editura
Bookzone
Autor
Mona Kasten
Anul publicării
2019
ISBN
9786069008355
Limba
Română
Vezi toate specificațiile

Rezumat Pachet seria Again - vol 1+2 - Mona Kasten

Regulile sunt făcute pentru a fi încălcate. Chiar și în iubire. Cum lași în urmă durerea și fricile, și-ți deschizi inima din nou? Când destinul îți scoate în cale sufletul pereche, viitorul la care ai visat întotdeauna începe să se contureze. Două povești despre libertatea inimii, despre contrastul dintre demonii trecutului și speranța iubirii, despre noi începuturi și noi șanse.

Peste 600.000 de exemplare vândute doar în Germania!

O carte sexy, care creează dependență și pe care o vei devora cuvânt cu cuvânt. - Anna Todd, autoarea seriei After

El face regulile. Ea le încalcă pe toate.

Un nou început. Asta își dorește Allie Harper atunci când se mută în Woodshill pentru studii. Și libertate, departe de mama care îi controlează orice detaliu al vieții și pentru care aparențele înseamnă totul. Viața lui Allie începe cu adevărat când îl întâlnește pe colegul său de apartament, Kaden White. Incredibil de atrăgător, cu tatuaje de la care Allie nu își poate dezlipi privirea, dar cu un comportament care ține pe toată lumea din viața sa la distanță.

Kaden are un set de reguli pentru noua sa colegă de apartament: 1. Nu mă deranja cu chestiile tale de fete!

2. Ține-ți gura închisă dacă agăț pe cineva!

3. Nu există nicio șansă ca noi doi să ne cuplăm.


În spatele acestei fațade, Kaden ascunde ceva. Cu cât îl cunoaște mai bine, cu atât mai greu devine pentru Allie să ignore conexiunea care se formează între ei. Cum poți să repari o inimă frântă? Allie și Kaden predau ștafeta iubirii celor mai buni prieteni, iar de îndată ce Dawn îl cunoaște pe Spencer, simte că ceva e pe cale să se întâmple.

Sentimentele de dragoste se înfripă din ce în ce mai mult în inima protagonistului, însă Dawn e convinsă că orice ai face, la final vei fi rănit. Spencer e hotărât să-i arate contrariul și începe o bătălie în care iubirea devine cea mai puternică armă. Steagul alb se ridică abia atunci când Dawn află că în spatele poveștii lui de viață se ascund răni emoționale adânci. Acum două suflete se întâlnesc cu adevărat și pornesc într-o călătorie la finalul căreia speră să se vindece reciproc. O poveste despre puterea dragostei de a duce pasiunea dincolo de cer, o gură de aer proaspăt presărată cu o iubire de neuitat ce te poartă cu pași repezi spre a valora mai bine micile bucurii ale vieții.

Recenzii de la cititorii din toată lumea

Seria mea preferată

Cărțile autoarei sunt pur și simplu epice. Poveștile pe care le scrie mă fac să mă simt atât de puternică, ca și cum totul e posibil. Mai ales când vine vorba de puterea dragostei. Am devorat cărțile în trei zilei. Au fost cu adevărat frumoase și a devenit seria mea preferată de îndată ce am terminat cele două volume. – Sarah

Atât de specială...

Mă bucur foarte mult că am descoperit-o pe Mona Kasten. Am râs, am plâns, am fost fericită la fiecare cuvânt și am citit tot pe nerăsuflate. Personajele și-au făcut un loc special în inima mea și mă simt norocoasă că le-am descoperit. – Ashleyjayne

Un talent aparte

Seria asta e cu siguranță preferata mea. Atât de entuziasmată am fost pe parcursul întregii cărți. Recomand din tot sufletul cărțile scrise de Mona Kasten. E o autoare extrem de talentată. Aceste cărți mi-au stârnit lacrimi de bucurie, zâmbete și pauze copioase de râs. Două lecturi excelente! – Bree

Va rămâne în sufletul meu

Cel mai mult m-a surprins felul în care autoarea a reușit să contureze atât de multe povești de viață. Iubirile lor rebele și naive în același timp m-au făcut să realizez că totul este posibil atunci când lupți pentru visul tău. Cărțile acestea vor rămâne în sufletul meu pentru totdeauna și abia aștept să le recitesc! – Kate

Cele mai frumoase povești

M-am îndrăgostit la propriu de cărțile astea. Sunt o fană înrăită a autoarei Mona Kasten și îmi place la nebunie fiecare personaj pe care l-a ales. Seria Again este în top 5 cărți pe care le-am citit. O recomand pentru toți cititorii care iubesc poveștile de dragoste. – Ula

Despre autoare

Mona Kasten este o scriitoare germană, care s-a dedicat scrisului după ce a urmat facultatea de Biblioteconomie și Știința Informării. A câștigat trei ani consecutiv premiul cititorilor din Germania pentru cel mai bun roman de dragoste. Trăiește împreună cu soțul său, cu pisicile și cu un număr impresionant de cărți.

Preferă plimbările în pădure, cafeina sub orice formă și izolarea care o ține departe de lume și îi permite să creeze cărțile-fenomen din categoria romance și să contruiască personajele autentice cu care cititorii empatizează la prima pagină.


Seria Again este și va rămâne un fenomen internațional, fiind iubită de cititorii din toată lumea.

Fragment din carte

O nouă șansă

"Trebuia să mă controlez când era atât de aproape de mine. Firește că instinctele mele reacționau la mirosul lui de mosc și la carisma pe care o iradia. Dar asta nu avea nimic de-a face nici cu mine, nici cu dorințele mele. Aveam nevoie de distanță, pentru că voiam să împiedic căldura din stomacul meu să mi se ridice în obraji, pe care să-i transforme în două roșii. Unor fete le stă bine cu această roșeață. Arată de parcă tocmai s-ar întoarce de la o plimbare plăcută de iarnă. Eu, în schimb, mă acopăr de pete, întâi pe gât și apoi pe întreaga față, unde se răspândesc în mod inegal – numai bine nu îmi stă! În plus, nu voiam să mă înroșesc tocmai din cauza lui Spencer.

De parcă mi-ar fi citit gândurile, s-a îndreptat din nou și mi-a ridicat geanta de pe podea cu o mișcare rapidă.

– Hei! am strigat eu și am sărit în sus, vârându-mi iute mâinile în mânecile hainei. Când m-am răsucit, am văzut că Spencer coborâse deja un întreg rând de scări. Dă-mi-l înapoi pe Watson!

S-a oprit pe hol și și-a înălțat privirea spre mine.

– Watson? Ca John Watson?

Am încuviințat și mi-am înfășurat din mers eșarfa în jurul gâtului, în timp ce Spencer râdea sincer, din adâncul pieptului.

– Dacă ai ști cât de mult îmi doresc să te invit la o ieșire în oraș, acum, în secunda asta!

Am oftat. Așa făcea de o jumătate de an. Mă invita la întâlnire aproape zilnic, și de fiecare dată îl refuzam.

Nu ieșeam la întâlniri. Nu voiam să ies la întâlniri. Și, oricât de mult și-ar fi dorit-o corpul meu, nu voiam să i-l mai dăruiesc niciunui tip.

– Știi care e răspunsul meu, i-am spus, oprindu-mă cu o treaptă deasupra lui. Acum, ne priveam ochi în ochi.

Am văzut albastru. Ochi albaștri și un rânjet deschis.

– Dar vii cu mine, nu?

– De parcă mi-ai da de ales, am comentat.

În clipa următoare, a sărit peste restul scărilor, cu Watson ostatic sub braț.

Acela a fost răspunsul lui."


Un nou început

"Cine s-ar fi gândit că o zi atât de bună avea să se termine într-un fel atât de prost? — Bine! spuse Kaden trecând nervos prin faţa mea şi îndreptându-se spre maşină. A urcat, a pornit motorul şi a început să-l tureze atât de mult, încât m-a şocat. Era un fel de glumă? Doar nu mă lăsa acolo! Îmi era frig şi mai eram şi udă. Dacă erau animale sălbatice care căutau pradă? Chiar n-aveam de gând să mor acolo, în sălbăticie. Kaden a întors şi s-a oprit lângă mine. A coborât geamul şi a spus: — Ori îmi spui de ce arăţi de parcă s-a despărţit trupa ta preferata, ori am plecat! Tu decizi. Îmi venea să dau cu piciorul în maşina lui blestemată. — Ce contează pentru tine? am rostit eu printre dinţi. Nu eşti tu cel care a spus să-mi ţin pentru mine problemele mele feminine? Eu doar mă conformez regulilor tale stupide! — Mă rog, a spus el apăsând pedala de acceleraţie şi turând motorul. Chiar pleca fără mine! Mi-am încleştat pumnii atât de strâns încât mi-au pocnit degetele. — A sunat mama mea! am strigat în urma lui. Jeepul s-a oprit brusc, ridicând un nor de praf. A dat în marşarier şi a venit spre mine. — Vezi? Nu a fost aşa greu. Mă aşteptam să sape mai adânc şi să îmi ceară nişte explicaţii. Dar nu a făcut-o. În schimb, mi-a făcut cu ochiul şi s-a întins să-mi deschidă portiera. Hai înăuntru! Au rămas acolo câteva minute până să mă calmez. Îmi venea să-i trântesc portiera deschisă, dar mă îndoiesc că m-ar mai fi luat acasă."

Răsfoiește câteva pagini ale cărții în PDF
La Bookzone, ai posibilitatea de a răsfoi câteva pagini din Pachet seria Again - vol 1+2 înainte de a cumpăra.
Detalii produse
Despre Mona Kasten
Mona Kasten
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Mona Kasten inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Mona Kasten se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Mona Kasten. Fiecare carte scrisa de Mona Kasten este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Mona Kasten in categoria Mona Kasten astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Recenzii

Ți-a plăcut produsul?

Spune tuturor părerea ta aici.

Scrie o recenzie

4.83

53 recenzii

5 stele

45

4 stele

7

3 stele

1

2 stele

0

1 stele

0


F

Flavia Chiriac

Ăsta e semnul tău să cumperi aceste cărți, se merită 100%.

0

Răspunde

Comentarii(0)

E

Elena Andra

Întotdeauna mi-au plăcut acest gen de cărți și am fost foarte curioasă să le citesc când am aflat de ele. Nu m-au dezamăgit, din contră, pot spune că sunt unele dintre cele mai bune pe care le-am citit din această categorie. Poveștile de iubire sunt foarte bine scrise și fiecare pagină transmite emoție. Personajele sunt foarte bine conturate, poveștile de viață sunt atent scrise. Primul volum m-a captivat încă de la primul capitol și l-am “devorat” în doar câteva ore. Nu se citește greu, este o lectură ușoară, frumoasă și merită să acordați o șansă seriei Again

0

Răspunde

Comentarii(0)

A

Andreea Răcheru

Aceste doua carti sunt atat de bine scrise, iar povestea este incredibila! Am adorat personajele, replicile lor, stilul autoarei, fiecare pagina!! O recomand cu mare drag, este una dintre cele mai bune carti romance pe care le-am citit!

0

Răspunde

Comentarii(1)

A

Andreea Răcheru

este una dintre cele mai buni serii romance*

Le-am citit la diferență de câteva luni și cred cu tărie că le pot numi unele dintre cele mai faine volume din genul romance pe care le-am citit. Palpitante și care să te țină cu sufletul la gură (dovadă fiind și faptul că primul volum l-am devorat în doar câteva ore). Mona Kasten este clar una dintre autoarele care evoluează uluitor de la o carte la alta, deci mega recomand citirea ambelor volume! Abia aștept să pun mâinile pe al treilea!

0

Răspunde

Comentarii(0)

D

Delia

.

Recenzie pentru cartea O nouă șansă - Seria Again Vol. 2

0

Răspunde

Comentarii(0)

C

Catalina Marcoviciu

.

Recenzie pentru cartea O nouă șansă - Seria Again Vol. 2

0

Răspunde

Comentarii(0)

C

Catalina Marcoviciu

Daca primul volum mi-a placut foarte mult, volumul 2 a intrecut asteptarile. Mi-a placut foarte mult cum sunt construite personajele si intrigile din carte. Spencer este o bomboana de baiat 😏

Recenzie pentru cartea O nouă șansă - Seria Again Vol. 2

0

Răspunde

Comentarii(0)

R

Roxana Pătrașcu

O carte ușor de citit, dar care te ține în permanență conectat la întreaga acțiune! Povestea lui Dawn și Spencer merită cunoscută! :)

Recenzie pentru cartea O nouă șansă - Seria Again Vol. 2

0

Răspunde

Comentarii(0)

M

Maria Popa

Captivant încă de la primele pagini! Merită citită seria!❤️

Recenzie pentru cartea Un nou început - Seria Again Vol.1

0

Răspunde

Comentarii(0)

Ada Persicanu

Am citit primul volum intr-o zi, a fost foarte frumos. Este o combinatie intre ‘Fericirea incepe azi’ si ‘Pactul’

Recenzie pentru cartea Un nou început - Seria Again Vol.1

0

Răspunde

Comentarii(0)

D

Delia

.

Recenzie pentru cartea Un nou început - Seria Again Vol.1

0

Răspunde

Comentarii(0)

C

Catalina Marcoviciu

.

Recenzie pentru cartea Un nou început - Seria Again Vol.1

0

Răspunde

Comentarii(0)

Vezi toate recenziile

De la același autor

-63.3%
-62.7%
Pachet seria Again

Pachet seria Again

PRP: 147 Lei 54.9 Lei
-49%
-67.6%
-49%
-65.8%
Pachet seria Again 5 Carti

Pachet seria Again 5 Carti

PRP: 225 Lei 76.9 Lei
BestSeller
-46.1%
Cât timp înfloresc lămâii

Cât timp înfloresc lămâii

PRP: 49.9 Lei 26.9 Lei
-30.1%
-65.8%
Pachet seria Again 5 Carti

Pachet seria Again 5 Carti

PRP: 225 Lei 76.9 Lei
-34.9%
Confess

Confess

PRP: 49.9 Lei 32.5 Lei
-28.8%
Acolo unde femeile sunt regi

Acolo unde femeile sunt regi

PRP: 49 Lei 34.9 Lei
-12%
Memoriile unui motan calator

Memoriile unui motan calator

PRP: 37 Lei 32.56 Lei
-67.6%
-25.2%
Biblioteca de la miezul nopții

Biblioteca de la miezul nopții

PRP: 59.99 Lei 44.9 Lei
-73.7%
-0.1%
La sud de granita, la vest de soare

La sud de granita, la vest de soare

PRP: 34.95 Lei 34.93 Lei
-0%
Sa nu ma parasesti

Sa nu ma parasesti

PRP: 22.95 Lei 22.94 Lei
-12%
Noi contra voastra

Noi contra voastra

PRP: 54 Lei 47.52 Lei
-62.7%
Pachet seria Again

Pachet seria Again

PRP: 147 Lei 54.9 Lei
-5%
Copiii de pe Volga

Copiii de pe Volga

PRP: 49 Lei 46.55 Lei
-15%
Ticălos la patru ace

Ticălos la patru ace

PRP: 39 Lei 33.15 Lei
BestSeller
-59.4%
Ce stie doar vantul

Ce stie doar vantul

PRP: 49 Lei 19.9 Lei
-42%
Cum sa furi o inima cu un sarut

Cum sa furi o inima cu un sarut

PRP: 42.9 Lei 24.9 Lei
Nou
-20%
Gambitul Hoților

Gambitul Hoților

PRP: 49.9 Lei 39.9 Lei
BestSeller
-71.6%
Confesiunea unui preot

Confesiunea unui preot

PRP: 49 Lei 13.9 Lei

Cumparate impreuna cu Pachet seria Again - vol 1+2

-51.2%
Lightlark

Lightlark

PRP: 49 Lei 23.9 Lei
PRP: 98 Lei

36 Lei