Mona Kasten

Pachet Trilogia Maxton Hall

PRP: 149.7 Lei Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
89 Lei

De la primul volum ecranizat cu succes de Amazon Prime, care face furori în toată lumea, la seria disponibilă acum în întregime!


De la manipulare la atracție neașteptată, aceste cărți explorează dinamica puterii, secretele bine păzite și ciocnirile de clasă într-un cadru școlar exclusivist.

Descoperă și tu seria-fenomen care a captivat inimile zecilor de mii de cititori!

De la primul volum ecranizat cu succes de Amazon Prime, care face furori în toată lumea, la seria disponibilă acum în întregime!


De la manipulare la atracție neașteptată, aceste cărți explorează dinamica puterii, secretele bine păzite și ciocnirile de clasă într-un cadru școlar exclusivist.

Descoperă și tu seria-fenomen care a captivat inimile zecilor de mii de cititori!

Livrare în România

1-3 zile lucrătoare

Easybox

Ridicare din Easybox

1-3 zile lucrătoare

4 persoane se uită la acest produs.

Grăbește-te! La acest produs, stocurile sunt limitate.

Specificații - Maxton Hall - Salvează-mă

Dimensiune
130x200
Număr pagini
368
Editura
Bookzone
Autor
Mona Kasten
Anul publicării
2024
Traducator
Iulia Dromeresschi
ISBN
9786303052403
Limba
Română
Vezi toate specificațiile

Rezumat Pachet Trilogia Maxton Hall - Mona Kasten

SALVEAZĂ-MĂ


Ei vin din lumi diferite.

Și totuși sunt făcuți unul pentru celălalt.

Bani, farmec, lux, putere – cele patru cuvinte care definesc celebrul Colegiu Maxton Hall și patru valori care pe Ruby Bell nu o interesează acum și nici nu o vor interesa vreodată. De când a primit o bursă la renumitul liceu, ea a încercat în primul rând un lucru: să iasă în evidență cât mai puțin posibil față de colegii ei de clasă. Și, mai ales, a încercat să se țină departe de James Beaufort, liderul secret al colegiului și moștenitorul milionar al unui întreg imperiu. E prea arogant, prea bogat, prea atrăgător.

Cel mai mare vis al lui Ruby este să studieze la Oxford, în timp ce James pare să trăiască doar pentru următoarea petrecere. Lucrurile se schimbă însă când tânăra descoperă ceva ce nimeni altcineva nu știe – un secret scandalos care, dacă ar deveni public, ar distruge reputația familiei lui James pentru totdeauna.

Tânărul moștenitor este hotărât s-o reducă la tăcere pe Ruby, dar ciocnirea lor aprinde o scânteie neașteptată și țese în jurul lor o rețea complexă de minciuni, iubiri și trădări.

 

FRAGMENT


„Oamenii vor să fie văzuți cu mine cu orice preț. De când am pășit prima dată în școală, colegii mei mi-au suflat în ceafă și au încercat să-mi atragă atenția. Așa se întâmplă când te numești Beaufort. De când familia mea din partea mamei a fondat o casă de modă pentru domni, construind astfel un imperiu care valorează miliarde, nu există nimeni în țara asta care să nu ne știe numele. „Beaufort” înseamnă bogăție. Influență. Putere. La Maxton Hall sunt mulți care consideră c-aș putea să le ofer lucrurile astea, sau măcar o feliuță din ele, dacă mă flatează suficient.

Nu-mi ajung degetele de la mâini să număr de câte ori mi-a strecurat cineva schițe pentru un costum, după o noapte de petrecere. De câte ori s-a apropiat cineva de mine, sub un pretext sau altul, doar ca să-mi ceară numărul părinților. Cât de des au încercat unii și alții să-și croiască drum în cercul meu de prieteni, doar ca să dea apoi informații presei despre mine și Lydia.”

 

SALVEAZĂ-TE


În cel de-al doilea volum din seria bestseller Maxton Hall, autoarea continuă caruselul amețitor al manipulării și atracției neașteptate dintre Ruby, eleva bursieră, și James Beaufort, arogantul moștenitor milionar. Relația lor devinde din ce în ce mai intensă și cei doi înfruntă noi provocări, iubirea fiindu-le pusă la încercare.

Ruby și James trebuie să se confrunte cu propriile temeri și să-și asume riscuri mari pentru a rămâne împreună. Trecutul tulburător al lui James și secretele lui își fac simțită prezența în viața lor, amenințând să distrugă legătura tot mai puternică ce îi unește.

Ruby este devastată. Nu a avut niciodată sentimente atât de profunde precum cele pe care le are pentru James. Dar nimeni nu a mai rănit-o atât de tare vreodată. Și-ar dori să se poată întoarce la viața ei de înainte, în care nimeni nu o cunoștea în colegiul Maxton Hall și nu făcea parte din lumea elitistă și coruptă a colegilor ei de clasă.

Însă nu-l poate uita pe James. Mai ales când el face tot ce poate pentru a o recâștiga.

 

FRAGMENT


Îmi pun rucsacul pe pat și scot notițele luate de dimineață. Exact când mă sprijin iar de perne și încep să citesc, îmi vibrează telefonul. Deschid mesajul, cu respirația tăiată.

Îmi lipsești.

Mă trec fiorii. Nu știu la ce mă așteptam. Nu la un asemenea răspuns. Mă uit la cele două cuvinte când mai intră un mesaj.

Aș vrea să te văd.

Văd printre lacrimi cuvintele lui și deși sunt sub pilotă și îi port hanoracul gros, mi-e frig. Înăuntrul meu se luptă emoții diferite: dorul de James, furia teribilă împotriva lui și o tristețe profundă, de parc-aș fi pierdut și eu pe cineva. Aș vrea să-i scriu că așa simt și eu. Că îmi lipsește și c-aș vrea să mă duc la el și să-i fiu alături. Dar nu merge așa. Undeva, în adâncul meu, simt că nu sunt pregătită pentru asta. Nu după ce s-a întâmplat. După tot ce mi-a făcut. Doare prea tare. Am nevoie de toată puterea să scriu un răspuns:

Nu pot.”SALVEAZĂ-NE


Pot ei să se salveze? Sau își vor sfâșia inimile unul altuia?

Ruby este șocată: a fost suspendată de la colegiul Maxton Hall și cel mai grav lucru este că totul sugerează că James ar fi responsabil pentru asta. Lui Ruby nu-i vine să creadă – nu după toate prin câte au trecut împreună. Ea era convinsă că îl cunoaște pe adevăratul James: cel care are visuri mărețe, cel care îi trezește pofta de viață și îi face inima să bată mai repede doar cu o privire.

În timp ce Ruby luptă să își poată termina studiile, lumea lui James este din nou în pericol să se prăbușească sub povara obligațiilor față de familia sa. Astfel, cei doi trebuie să se întrebe dacă nu cumva lumile în care trăiesc nu sunt totuși poate prea diferite…

Cu inimile învăluite într-un amestec de speranță, teamă și incertitudine, cei doi se pregătesc pentru ultima bătălie a iubirii lor, cea care va decide dacă vor fi separați de întunericul trecutului sau dacă vor găsi lumina într-un viitor împreună.

Marele final al fascinantei povești de dragoste dintre Ruby și James te va lăsa fără suflare!


FRAGMENT


„Sentimentele mele pentru Ruby s-au dezvoltat încet, încet, până ce m-au acaparat ca o furtună. Nu există măști și fațade cu ea. E singura căreia îi dăruiesc totul. Asta mă sperie teribil. Nu pot să-mi imaginez cum ar fi s-o pierd, mai ales după ce am trecut împreună peste asemenea obstacole și știu că întâlnirea cu ea a fost cel mai bun lucru care mi se putea întâmpla.

— De când te cunosc, viața mea s-a dat peste cap, zice ea. Nu știu cum să te cred.

Mâna îmi tremură pe obrazul ei.

— Înțeleg. Dar, până ce reușești, o să cred eu pentru amândoi.

Ruby înghite în sec. Ca într-o secvență cu încetinitorul, își lasă capul pe umărul meu. Mâinile ei îmi alunecă pe șolduri. Se agață de mine, de parc-aș fi singurul care-i poate oferi susținere acum. Nu știu dacă mă crede sau dacă a obosit-o alcoolul. Dar ridic mâna și o mângâi pe ceafă. Când e atât de aproape, nu mai simt greutatea lumii pe umerii mei. Simt că țin întreaga lume în brațe.”


RECENZII


"Această trilogie a fost, literalmente, VIAȚĂ. Sunt într-un tumult emoțional de când am citit toată seria și nu voi uita niciodată aceste personaje." – bright.books


„A fost un final atât de bun pentru o trilogie uimitoare. Îmi plac atât de mult toate personajele, au crescut atât de mult de-a lungul acestor cărți și a fost atât de distractiv să îi văd în acea călătorie. A avut chiar și unele evenimente neașteptate pe care le-am apreciat foarte mult.” – Jana


„Seria a avut un deznodământ foarte bun. Adolescentul din mine se vindecă.” – Mario


„Drama. Scandalul. Emoțiile. Suspansul. Mona Kasten este un geniu. Regina creării de personalități unice și autentice printre personajele secundare. Am iubit fiecare aspect al acestei cărți, chiar dacă m-a stresat la culme. Dar a meritat. Ruby și James mă dețin. Pentru totdeauna.” – Mia


„După ce am terminat prima carte, am sperat că povestea va continua fără faptul că James și Ruby nu sunt într-o relație. Această carte a fost preferata mea. Cu toate că există multe probleme în familia Beaufort, protagoniștii și ceilalți își păstrează direcția.” – Tami


Detalii produse
Despre Mona Kasten
Mona Kasten
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Mona Kasten inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Mona Kasten se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Mona Kasten. Fiecare carte scrisa de Mona Kasten este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Mona Kasten in categoria Mona Kasten astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Recenzii

Ți-a plăcut produsul?

Spune tuturor părerea ta aici.

Scrie o recenzie

4.71

34 recenzii

5 stele

26

4 stele

6

3 stele

2

2 stele

0

1 stele

0


A

Alexandra Mușat

🥰🥰🥰

0

Răspunde

Comentarii(0)

R

Roxana Teodor

Ruby și James sunt mai mult decât niște personaje de carte, sunt exemple de curaj și determinare. Finalul a fost epiiiic!

Recenzie pentru cartea Maxton Hall - Salvează-ne

0

Răspunde

Comentarii(0)

I

Iulia Popescu

Nu am mai citit de mult o poveste de dragoste care să mă prindă atât de tare. Ruby și James sunt pur și simplu perfecți împreună

Recenzie pentru cartea Maxton Hall - Salvează-ne

0

Răspunde

Comentarii(0)

D

Daria Filimon

Am simțit fiecare frământare și fiecare moment de fericire al personajelor. Ultima carte a trilogiei „Maxton Hall” este un adevărat roller-coaster emoțional

Recenzie pentru cartea Maxton Hall - Salvează-ne

0

Răspunde

Comentarii(0)

E

Emanuela Sfetcu

Imi place foarte mult trilogia Maxton Hall. Acum recitesc volumul pana apare ultima carte.

Recenzie pentru cartea Maxton Hall - Salvează-te

0

Răspunde

Comentarii(0)

A

Adelina Rotaru

Fix can crezi ca iti da un moment sa respiri, autoarea a pregatit si mai multa drama fata de primul volum. Nu ma asteptam la acest final.

Recenzie pentru cartea Maxton Hall - Salvează-te

0

Răspunde

Comentarii(0)

I

Ilinca Alexandru

Ador chimia dintre James si Ruby. Sunt nerabdatoare sa aflu cum se termina povestea lor.

Recenzie pentru cartea Maxton Hall - Salvează-te

0

Răspunde

Comentarii(0)

C

Catalina Diaconescu

Chiar daca in Salveaza-ma avem doi protagonisti care initial nu se suporta, e minunat sa observi pe parcurs cum se maturizeaza atat ei doi cat si relatia lor.

Recenzie pentru cartea Maxton Hall - Salvează-mă

0

Răspunde

Comentarii(0)

L

Livia Marcu

O carte nepretentioasa si o lectura usoara pentru pasionatii de romance.

Recenzie pentru cartea Maxton Hall - Salvează-mă

0

Răspunde

Comentarii(0)

D

Diana Anghel

Dupa ce am citit seria Again, eram curioasa sa vad cu ce mai vine Mona Kasten. Maxton Hall nu dezamageste iubitorii cartilor young adult.

Recenzie pentru cartea Maxton Hall - Salvează-mă

0

Răspunde

Comentarii(0)

Vezi toate recenziile

De la același autor

-62.7%
Pachet seria Again

Pachet seria Again

PRP: 147 Lei 54.9 Lei
-73.7%
-63.3%
BestSeller
-69.6%
-49%
-49%
-67.6%
-65.8%
Pachet seria Again 5 Carti

Pachet seria Again 5 Carti

PRP: 225 Lei 76.9 Lei
Nou
-62.9%
Pachet Mona Kasten

Pachet Mona Kasten

PRP: 374.7 Lei 139 Lei
Nou
-20%
Maxton Hall - Salvează-ne

Maxton Hall - Salvează-ne

PRP: 49.9 Lei 39.9 Lei
-40.1%
De data asta e adevărat

De data asta e adevărat

PRP: 49.9 Lei 29.9 Lei
Nou
-62.9%
Pachet Mona Kasten

Pachet Mona Kasten

PRP: 374.7 Lei 139 Lei
-20%
Fata care și-a găsit vocea

Fata care și-a găsit vocea

PRP: 49.9 Lei 39.9 Lei
Nou
-20%
Să nu mă minți

Să nu mă minți

PRP: 49.9 Lei 39.9 Lei
Nou
-20%
Maxton Hall - Salvează-te

Maxton Hall - Salvează-te

PRP: 49.9 Lei 39.9 Lei
BestSeller
-51.5%
-15.4%
Ne vedem in august

Ne vedem in august

PRP: 59 Lei 49.9 Lei
-34.7%
-59.4%
Gambitul Damei

Gambitul Damei

PRP: 49 Lei 19.9 Lei
Nou
-16.9%
Wellness

Wellness

PRP: 59 Lei 49 Lei
Nou
-20%
Colega de birou

Colega de birou

PRP: 49.9 Lei 39.9 Lei
-49.3%
-12.8%
Preludiu

Preludiu

PRP: 40 Lei 34.9 Lei
-30.3%
Nou
-20%
Maxton Hall - Salvează-mă

Maxton Hall - Salvează-mă

PRP: 49.9 Lei 39.9 Lei
BestSeller
-79.8%
Minute pana la miezul noptii

Minute pana la miezul noptii

PRP: 49 Lei 9.9 Lei
-49.2%
Inimi călătoare

Inimi călătoare

PRP: 49 Lei 24.9 Lei
-12.8%

Cumparate impreuna cu Pachet Trilogia Maxton Hall

-33.4%
Nou
-39.5%
Seria Alex Aster

Seria Alex Aster

PRP: 99 Lei 59.9 Lei
BestSeller
-49.2%
Seria Culpables (Culpa mia)

Seria Culpables (Culpa mia)

PRP: 118 Lei 59.9 Lei
Nou
-20%
Nightbane

Nightbane

PRP: 49.9 Lei 39.9 Lei
Nou
-30.9%
Pachet Finaluri neasteptate

Pachet Finaluri neasteptate

PRP: 99.8 Lei 69 Lei
BestSeller
-48.1%
Cât timp înfloresc lămâii

Cât timp înfloresc lămâii

PRP: 49.9 Lei 25.9 Lei
Nou
-40%
Pachet Danielle Steel

Pachet Danielle Steel

PRP: 99.8 Lei 59.9 Lei
Nou
-30%
Pachet Melissa Wiesner

Pachet Melissa Wiesner

PRP: 99.8 Lei 69.9 Lei
-37.8%
Seria Frații Gamble

Seria Frații Gamble

PRP: 139.7 Lei 86.9 Lei
-31.9%
Întunericul lui Romeo

Întunericul lui Romeo

PRP: 87.9 Lei 59.9 Lei
Nou
-8.3%
Provocările părinților de azi

Provocările părinților de azi

PRP: 59.9 Lei 54.9 Lei
-25.2%
La inaltime

La inaltime

PRP: 59.99 Lei 44.9 Lei
-35.1%
-36.6%
Era candva perfect

Era candva perfect

PRP: 62.9 Lei 39.9 Lei
-36.6%
Cu drag, Merit

Cu drag, Merit

PRP: 62.9 Lei 39.9 Lei
-41.8%
Pachet Menajera

Pachet Menajera

PRP: 153 Lei 89 Lei
-42.7%
Nou
-20%
Maxton Hall - Salvează-ne

Maxton Hall - Salvează-ne

PRP: 49.9 Lei 39.9 Lei
BestSeller
-36.1%
PRP: 149.7 Lei

89 Lei