Alex Aster

Lightlark

Un joc mortal
PRP: 49 Lei Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
39 Lei

DESCOPERĂ CEL MAI POPULAR FANTASY DE PE TIKTOK


Ce faci dacă ești o vrăjitoare născută fără puteri? Dacă ai de apărat un regat care se destramă, apăsat de un blestem ancestral? Dacă trebuie să participi la o serie de jocuri letale, împreună cu cinci vrăjitori atotputernici?


Cum îți salvezi regatul fără să-ți pierzi viața?


Isla Crown, tânăra stăpână a regatului Săbăticiei, este hotărâtă să reușească, indiferent care va fi prețul pe care va trebui să-l plătească, indiferent cine îi va sta în cale. 

DESCOPERĂ CEL MAI POPULAR FANTASY DE PE TIKTOK


Ce faci dacă ești o vrăjitoare născută fără puteri? Dacă ai de apărat un regat care se destramă, apăsat de un blestem ancestral? Dacă trebuie să participi la o serie de jocuri letale, împreună cu cinci vrăjitori atotputernici?


Cum îți salvezi regatul fără să-ți pierzi viața?


Isla Crown, tânăra stăpână a regatului Săbăticiei, este hotărâtă să reușească, indiferent care va fi prețul pe care va trebui să-l plătească, indiferent cine îi va sta în cale. 

Livrare în România

1-3 zile lucrătoare

Easybox

Ridicare din Easybox

1-3 zile lucrătoare

2 persoane se uită la acest produs.

Grăbește-te! La acest produs, stocurile sunt limitate.

Specificații Lightlark

Dimensiune
130x200
Număr pagini
480
Editura
Bookzone
Autor
Alex Aster
Anul publicării
2023
ISBN
9786303051109

Rezumat Lightlark - Alex Aster

O carte care urmează să fie ecranizată de Universal Studios.

 

Bestseller New York Times ⭐ Bestseller Wall Street Journal ⭐ Bestseller Publishers Weekly ⭐ Bestseller USA Today


După un secol, insula Lightlark va găzdui din nou Centenarul, jocul mortal la care pot participa doar conducătorii celor şase regate. 


Aceştia au şansa de a învinge şi a-şi elibera regatul de blestemul care îl macină de mai multe secole, dar, totodată, riscă să-şi piardă viaţa în fiecare clipă. Centenarul este un joc crud, iar prețul ridicării blestemelor este viața unuia dintre ei.


Cine va supraviețui și cine va muri? Regulile sunt confuze, şi misterul pare să se adâncească pe măsură ce jocul periculos al Centenarului creează mai mult suspans.


Fiecare dintre ei are ceva de ascuns. Fiecare regat suferă în urma câte unui blestem diferit, dar în egală măsură de devastator. Dar poate cel mai crud blestem este cel care bântuie regatul Săbăticiei - tărâmul seducătoarelor blestemate să-i ucidă pe cei de care se îndrăgostesc.


Iar Isla Crown, tânăra stăpână a regatului, este hotărâtă să câștige jocul Centenarului și să le curme suferința supuselor sale, chiar dacă pentru a reuși va trebui să mintă, să înşele, să trădeze şi să fure.


Un singur lucru îi complică planurile: iubirea. Pentru că o Sălbăticiune nu are voie să se îndrăgostească. 


Recenzii


„Dacă Hunger Games ar fi fost o poveste magică întunecată, am fi obţinut înfricoşătorul şi încântătorul Lightlark. Un joc mortal. Pregăteşte-te să explorezi o lume încântătoare, unde dragostea e o sentinţă cu moartea şi idilele dintre concurenţi sunt mai sălbatice decât blestemele care apasă insula.” Adam Silvera, autorul romanului bestseller New York Times „They Both Die at the End”.

 

„Fascinant de bogată în detalii, cu imagini demne de un film, Lightlark:Un joc mortal e genul de roman fantasy care îți răsfață toate simțurile, te încântă și apoi te dă pe spate cu întorsături de situație. Nu vei lăsa din mână această carte”. Marie Lu, autoarea romanului bestseller New York Times „Skyhunter”.

 

„Un roman fantasy ca o gură de aer proaspăt. Plin de nenumărate secrete și de magie cuceritoare, Lightlark. Un joc mortal te va lăsa cu gura căscată, apoi te va emoționa, în timp ce acești conducători viteji luptă pentru ștergerea blestemelor.”  Chloe Gong, autoarea romanului bestselller New York Times „These Violent Delights”

 

„Lightlark. Un joc mortal de Alex Aster e un roman fantasy exuberant şi dinamic, cu un univers fascinant care clocoteşte de intrigi, romantism şi tensiuni. L-am citit pe nerăsuflate.”  Sabaa Tahir, autoarea romanului bestselller New York Times „An Ember in the Ashes”

 

„Un debut care ne aminteşte de acea eră a ficţiunii speculative young adult care a produs seriile Jocurile foamei şi Divergent”. Kirkus Reviews

 

„Curajul, determinarea şi compasiunea Islei îi fac pe cititori să se implice în suferinţele ei şi să experimenteze tensiunea şi pasiunea ei. Povestea include mulţi paşi bine cunoscuţi şi apreciaţi ai genului fantasy, dar şi tertipuri, întorsături de situaţie şi trădări descrise în detalii fascinante; iar acestea aduc intensitate şi intrigă”. Publishers Weekly

Fragment din carte

Celeste a recunoscut imediat bățul, care era o relicvă străveche a Stelarilor. Isla nu avea habar cum ajunsese mama ei în posesia lui înainte de moarte. Și, cum și familia lui Celeste murise cu multă vreme în urmă, din cauza blestemului care-i ucidea pe toți cei din regatul lor care împlineau douăzeci și cinci de ani, nici ea nu știa.


Deși aparținea Stelarilor, Celeste nu îl ceruse niciodată înapoi. Așa începuse prietenia lor, două conducătoare de regat, cu pământurile la mii de kilometri distanță și cu un lucru în comun: amândouă aveau nevoie cu disperare să rupă vraja blestemată în acest Centenar.


Pentru Celeste, ruperea blestemului însemna diferența dintre viață și moarte. Nu numai pentru ea, ci și pentru neamul ei.


Pentru Isla… lucrurile erau și mai complicate. Nimeni nu realiza cât de mic devenise regatul lor. Muriseră mai multe Sălbăticiuni decât se născuseră. Puterile lor slăbeau cu fiecare generație. Pădurea se micșorase. Viața sălbatică dispăruse. La viteza cu care se deteriorau pământurile și supușii ei, până la următorul Centenar nu avea să mai rămână nicio Sălbăticiune.

Răsfoiește câteva pagini ale cărții în PDF
La Bookzone, ai posibilitatea de a răsfoi câteva pagini din cartea Lightlark înainte de a cumpăra.
Detalii produs
Despre Alex Aster
Alex Aster
Biografie
Alex Aster este recunoscută drept regina genului fantasy, iar romanul său de debut, Lightlark, a devenit rapid cel mai popular fantasy de pe Tik Tok și un bestseller internațional vândut în milioane de exemplare în întreaga lume. Cu peste un milion de urmăritori pe rețelele de socializare, Alex Aster este una dintre cele mai urmărite autoare din lume, fiind recunoscută și de publicații prestigioase precum New York Times, Wall Street Journal și USA Today
Autorul cărților:
Nightbane, Lightlark
Recenzii

Ți-a plăcut produsul?

Spune tuturor părerea ta aici.

Scrie o recenzie

5

13 recenzii

5 stele

13

4 stele

0

3 stele

0

2 stele

0

1 stele

0


I

Ingrid

Vă rog, vă rog, traduce-ți al doilea volum! Iubesc cartea, îmi apare în continuu pe tiktok a doua parte și tot ce pot să zic e ca de abia aștept să o citesc și nu mai am răbdare!!! Am mai spus o dată, vă rog? 😖❤️

0

Răspunde

Comentarii(0)

L

Liliana Maria Crișan

Când se traduce al doilea volum . Nu mai am răbdare, mi-a plăcut la nebunie primul .

0

Răspunde

Comentarii(0)

M

Maria Dobre

Una dintre cărțile mele preferate. Când apare volumul 2 în limba română? Abia aștept să aflu continuare povestii

0

Răspunde

Comentarii(0)

S

Simona Oana

Superbă!

0

Răspunde

Comentarii(0)

L

Liliana Joldeş

Superbă. De abia aștept continuarea.

2

Răspunde

Comentarii(0)

B

Boca Valentin

“Un debut care amintește de acea eră a ficțiunii speculative young adult care a produs seriile Jocurile foamei și Divergent.” - Kirkus Reviews

❤️‍🔥 Această carte surprinde o insulă numită Lightlark care apare o dată la un secol și care găzduiește Centenarul: jocul mortal la care pot participa doar conducătorii celor șase regate. Aceştia au şansa de a învinge şi a-şi elibera regatul de blestemul care îl macină de mai multe secole, dar, totodată, riscă să-şi piardă viaţa în fiecare clipă. Centenarul este un joc crud, iar prețul ridicării blestemelor este viața unuia dintre ei. Întrebarea e: cine va supraviețui și cine va muri? ☀️ Nici nu știu de unde să încep, pentru că îmi e atât de greu să pun în cuvinte cât de mult mi-a plăcut și cred că asta demonstrează până la urmă că a fost o carte cu adevărat bună. Mi-a plăcut totul la ea, efectiv totul: de la lumea creată de autoare, descrierile care mă făceau să intru atât de ușor în poveste și să-mi imaginez cu ușurintă toate evenimentele, personajele, locurile, fiecare detaliu, până la personajele în sine, acțiunea, drama, intrigile, trădările, răsturnările de situație, fiecare șoc pe care mi-i l-a adus această poveste.🫨 🥀 Isla clar este unul dintre personajele mele preferate din carte, alături de Grim și Oro. Ea este atât de bine construită și mi-a plăcut să văd atât o evoluție a ei, cât mai ales greșelile ei, egoismul ei, dar mai ales puterea ei. Fiecare împărat este special și autoarea a reușit să mă facă să mă atașez de fiecare mai mult sau mai puțin. 🥰 🫀Acțiunea este la cote maxime. De la primul capitol și până la ultimul am devorat cartea la propriu. Citeam, citeam și nu-mi venea să cred de unde atâta imaginație. Se întâmplă atât de mult, nu are rost să vă enumăr, trebuie să descoperiți voi. M-a ținut cu sufletul la gură pe tot parcursul ei, e plină de mister, dramă, acțiune, răsturnări de situație pe care nu le-am văzut să vină, șoc peste șoc mai ales la final, trădări, nu poți avea încredere în nimeni, dar în același timp am avut. Avem și romance în poveste, dar acel romance bine dozat și pus fix cum și unde trebuie. Avem de toate!😍 ✨Singurul impediment care nu m-a lăsat să mă bucur în totalitate de poveste au fost multele greșeli care apar în carte la nivel de gramatică/scriere. Sper că editura să remedieze acest lucru pentru a fi 100% perfectă din toate punctele de vedere. Oricum povestea e superbă.🫶🏻 💨 Dacă ați ajuns până aici nu-mi rămâne de spus decât că MERITĂ să citiți această carte. O recomand din tot sufletul și cu siguranță este una dintre cele mai bune cărți citite de mine anul acesta.❤️

0

Răspunde

Comentarii(0)

D

Denisa Claudia

Mai mult decat superba!

Am fost plimbata într-un carusel al emoțiilor, al fricii, al dragostei și al dezamăgirii. O poveste extraordinara, plină de neprevazut, în care nimic nu e ce pare, o lume în care ce bănuiești ca se va întâmpla ia o alta întorsătură! Recunosc, îl ultimele pagini mi-am dat seama cine a fost persoana care a complotat tot și am fost la fel de dezamăgită ca și Isla. Superbe personajele, superbe puterile, superbe regulile și blestemele care înconjoară insula Lightlark. Pe Grim l-am iubit și am rămas atât de dezamăgită de el! Oro a fost perfect, de la început pana la sfârșit! Simțeam cumva ca el va avea cel mai important rol în viață Islei! Pe Isla efectiv am adorat-o, de la început pana la sfârșit! Am iubit curajul cu care a mers în cea mai mare provocare a vietii ei, deși nu avea nici o putere. Am iubit fiecare alegere a ei și fiecare gest. Am suferit cu ea când a fost dezamăgită de persoanele în care avea cea mai mare încredere! Abia aștept volumul 2! Recomand din suflet!

0

Răspunde

Comentarii(0)

G

goddessreadbooks

O carte foarte foarte bună din punctul meu de vedere. Dacă vrei aventură, suspans, mister, acțiune, dragoste și ceva mai mult, cartea asta e fix ce cauți. Mi-a plăcut la nebunie și clar o recomand tuturor iubitorilor de fantasy. Aș zice că n-am mai citit așa ceva până acum, dar are tente cunoscute și din alte cărți fantasy, însă, cu toate astea, m-a ținut în priză și chiar mi-a plăcut ce am găsit în carte. Abia aștept să se traducă și volumul 2 pentru că la cât de mult mi-a plăcut acesta, sigur îl voi devora pe următorul.

0

Răspunde

Comentarii(0)

M

Mirela Sima

Iubesc seria asta

Fă-ți un favor și citește această carte!! Nu știu cât pot să mai aștept pentru următorul volum

1

Răspunde

Comentarii(0)

P

Paula Savu

Universul lui Alex Aster este genial

Romantismul a fost dozat perfect, iar Lightlark te ține în suspans până la final. Am auzit că există sau va fi publicat și un al doilea volum.

0

Răspunde

Comentarii(0)

Vezi toate recenziile

Pachete

Nou
-29.4%
Seria Alex Aster

Seria Alex Aster

PRP: 99 Lei 69.9 Lei
Nou
-39.4%
Pachet Ultimul Supraviețuitor

Pachet Ultimul Supraviețuitor

PRP: 98.9 Lei 59.9 Lei
Nou
-24.6%
Pachet Blestemul magiei

Pachet Blestemul magiei

PRP: 118 Lei 89 Lei
Nou
-51.2%
Nou
-24.6%
-26.9%
Pachet Cercul vrăjitoarelor

Pachet Cercul vrăjitoarelor

PRP: 108 Lei 79 Lei
-42.4%
Pachet Jocuri periculoase

Pachet Jocuri periculoase

PRP: 118 Lei 68 Lei
-26.9%
Pachet Magie neagră

Pachet Magie neagră

PRP: 108 Lei 79 Lei

De la același autor

-20.4%
Lightlark

Lightlark

PRP: 49 Lei 39 Lei
Nou
-20%
Nightbane

Nightbane

PRP: 49.9 Lei 39.9 Lei
Nou
-20%
Nightbane

Nightbane

PRP: 49.9 Lei 39.9 Lei
BestSeller
-50.8%
-20%
Vrăjile se scriu cu sânge

Vrăjile se scriu cu sânge

PRP: 49.9 Lei 39.9 Lei
-25.5%
-33.9%
Gallant. Conacul Bântuit

Gallant. Conacul Bântuit

PRP: 59 Lei 39 Lei
Nou
-20%
Bandita

Bandita

PRP: 49.9 Lei 39.9 Lei
-18.4%
Paradoxul lui Atlas

Paradoxul lui Atlas

PRP: 55 Lei 44.9 Lei
-10%
Femeile Weyward

Femeile Weyward

PRP: 49.9 Lei 44.9 Lei
-40.8%
Un gram de furie

Un gram de furie

PRP: 49 Lei 29 Lei
-15.3%
-43.5%
LORE

LORE

PRP: 69 Lei 39 Lei
-8.4%
Văduva de Fier

Văduva de Fier

PRP: 49 Lei 44.9 Lei
-20%
Blestemul oaselor

Blestemul oaselor

PRP: 49.9 Lei 39.9 Lei
-15.3%
-20.4%
Atlas și cei șase aleși

Atlas și cei șase aleși

PRP: 49 Lei 39 Lei

Cumparate impreuna cu Lightlark

Nou
-20%
Nightbane

Nightbane

PRP: 49.9 Lei 39.9 Lei
BestSeller
-50.8%
BestSeller
-21.8%
Cât timp înfloresc lămâii

Cât timp înfloresc lămâii

PRP: 49.9 Lei 39 Lei
-43.5%
LORE

LORE

PRP: 69 Lei 39 Lei
-37.6%
-20%
De data asta e adevărat

De data asta e adevărat

PRP: 49.9 Lei 39.9 Lei
-23.9%
GRAVES

GRAVES

PRP: 59 Lei 44.9 Lei
-20%
Vrăjile se scriu cu sânge

Vrăjile se scriu cu sânge

PRP: 49.9 Lei 39.9 Lei
-30.2%
Punk 57

Punk 57

PRP: 62.9 Lei 43.9 Lei
-20.4%
Atlas și cei șase aleși

Atlas și cei șase aleși

PRP: 49 Lei 39 Lei
-33.9%
Gallant. Conacul Bântuit

Gallant. Conacul Bântuit

PRP: 59 Lei 39 Lei
-25%
Dulce uitare

Dulce uitare

PRP: 59.9 Lei 44.9 Lei
-20%
Blestemul oaselor

Blestemul oaselor

PRP: 49.9 Lei 39.9 Lei
-20.2%
Mandibula lui Cain

Mandibula lui Cain

PRP: 49.99 Lei 39.9 Lei
-8.4%
Văduva de Fier

Văduva de Fier

PRP: 49 Lei 44.9 Lei
-25.2%
-33.9%
Nou
-30.9%
Pachet Maxton Hall

Pachet Maxton Hall

PRP: 99.8 Lei 69 Lei
-27.5%
SYNN Greșeli colosale

SYNN Greșeli colosale

PRP: 55 Lei 39.9 Lei
PRP: 49 Lei

39 Lei