Alex AsterKayvion Lewis

Pachet Ultimul Supravietuitor

PRP: 98.9 Lei Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
59.9 Lei

O competiție contracronometru cu miză dublă! O eroină ale cărei abilități de supraviețuire vor fi testate în situații-limită. Două lecturi care rivalează adrenalina Jocurilor Foamei, și șarmul specific „Casa de Papel!” Pachetul Ultimul Supraviețuitor este despre acele povești care îți fac sângele să clocotească în vene, așteptând cu sufletul la gură să vezi care dintre personajele tale preferate va fi... ultimul supraviețuitor!


Ambele cărți sunt în curs de ecranizare: „Lightlark” la Studiourile Universal și „Gambitul Hoților” la studiourile Lionsgate!

O competiție contracronometru cu miză dublă! O eroină ale cărei abilități de supraviețuire vor fi testate în situații-limită. Două lecturi care rivalează adrenalina Jocurilor Foamei, și șarmul specific „Casa de Papel!” Pachetul Ultimul Supraviețuitor este despre acele povești care îți fac sângele să clocotească în vene, așteptând cu sufletul la gură să vezi care dintre personajele tale preferate va fi... ultimul supraviețuitor!


Ambele cărți sunt în curs de ecranizare: „Lightlark” la Studiourile Universal și „Gambitul Hoților” la studiourile Lionsgate!

Livrare în România

1-3 zile lucrătoare

Easybox

Ridicare din Easybox

1-3 zile lucrătoare

6 persoane se uită la acest produs.

Grăbește-te! La acest produs, stocurile sunt limitate.

Specificații - Lightlark

Format
130x200
Număr pagini
480
Editura
Bookzone
Autor
Alex Aster
Anul publicării
2023
ISBN
9786303051109
Limba
Română
Vezi toate specificațiile

Rezumat Pachet Ultimul Supravietuitor - Alex Aster, Kayvion Lewis

Gambitul Hoților - Kayvion Lewis


O competiție acerbă aduce laolaltă cei mai pricepuți tâlhari din lume pentru șansa de a obține acea „comoară” pe care au vânat-o toată viața. Însă, pentru unul dintre ei, miza este infinit mai mare și mai personală: viața mamei sale.


Născută într-o familie de hoți celebri, Ross Quest este, la doar șaptesprezece ani, o maestră a evadării din situații-limită. Cu toate acestea, fata nu își dorește să pășească pe urmele părinților ei și pune la cale o „evadare” din afacerea familiei, dar planul eșuează spectaculos. Mama sa este răpită, iar Ross începe o cursă contracronometru pentru salvarea ei.


Fără timp de pierdut, fata decide să se înscrie în Gambitul hoților, o competiție periculoasă bazată pe jafuri internaționale, unde premiul este îndeplinirea unei dorințe – o dorință care ar putea însemna întoarcerea acasă a mamei sale. Dar lucrurile se complică atunci când fata observă că în competiție mai sunt înscriși adversara ei din copilărie, dar și un străin carismatic și atrăgător care i-ar putea fura inima.


Ross încearcă să se țină de crezul familiei Quest: Un Quest nu poate avea încredere în absolut nimeni pe lume – cu excepția unui alt Quest. Dar cu mize atât de mari și adversari la tot pasul, fata știe că are nevoie de aliați... chiar dacă va trebui să scape de ei mai târziu. Până la urmă, doar unul dintre ei poate câștiga. Și TREBUIE să fie ea aceea.


„Un thriller care îți crește pulsul și creează dependență!” – Barnes & Noble Reads


„Plină de jafuri care îți taie răsuflarea, relații complexe, tensiune la cote înalte și personaje care te pot convinge de orice, povestea creată de autoare este alertă, surprinzătoare și reușește să te captiveze încă de la primele cuvinte.” – Alex Aster, autoarea bestsellerului #1 New York Times Lightlark


Gambitul hoților este o capodoperă! Mi-a plăcut absolut totul la cartea aceasta, de la răsturnările de situație din fiecare pagină, până la personajele cu origini și abilități diverse. Kayvion Lewis a creat o poveste dinamică și antrenantă, care te va ține permanent în suspans.” ‒ Natasha Bowen, autoarea bestsellerului Skin of the Sea


Lightlark - Alex Aster


O carte care urmează să fie ecranizată de Universal Studios.


 Bestseller New York Times ⭐ Bestseller Wall Street Journal ⭐ Bestseller Publishers Weekly ⭐ Bestseller USA Today


După un secol, insula Lightlark va găzdui din nou Centenarul, jocul mortal la care pot participa doar conducătorii celor şase regate. 

Aceştia au şansa de a învinge şi a-şi elibera regatul de blestemul care îl macină de mai multe secole, dar, totodată, riscă să-şi piardă viaţa în fiecare clipă. Centenarul este un joc crud, iar prețul ridicării blestemelor este viața unuia dintre ei.


Cine va supraviețui și cine va muri? Regulile sunt confuze, şi misterul pare să se adâncească pe măsură ce jocul periculos al Centenarului creează mai mult suspans.


Fiecare dintre ei are ceva de ascuns. Fiecare regat suferă în urma câte unui blestem diferit, dar în egală măsură de devastator. Dar poate cel mai crud blestem este cel care bântuie regatul Săbăticiei - tărâmul seducătoarelor blestemate să-i ucidă pe cei de care se îndrăgostesc.


Iar Isla Crown, tânăra stăpână a regatului, este hotărâtă să câștige jocul Centenarului și să le curme suferința supuselor sale, chiar dacă pentru a reuși va trebui să mintă, să înşele, să trădeze şi să fure.


Un singur lucru îi complică planurile: iubirea. Pentru că o Sălbăticiune nu are voie să se îndrăgostească. 


„Dacă Hunger Games ar fi fost o poveste magică întunecată, am fi obţinut înfricoşătorul şi încântătorul Lightlark. Un joc mortal. Pregăteşte-te să explorezi o lume încântătoare, unde dragostea e o sentinţă cu moartea şi idilele dintre concurenţi sunt mai sălbatice decât blestemele care apasă insula.” – Adam Silvera, autorul romanului bestseller New York Times „They Both Die at the End”.


 „Fascinant de bogată în detalii, cu imagini demne de un film, Lightlark:Un joc mortal e genul de roman fantasy care îți răsfață toate simțurile, te încântă și apoi te dă pe spate cu întorsături de situație. Nu vei lăsa din mână această carte”. – Marie Lu, autoarea romanului bestseller New York Times „Skyhunter”.

Detalii produse
Despre Alex Aster
Alex Aster
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Alex Aster inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Alex Aster se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Alex Aster. Fiecare carte scrisa de Alex Aster este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Alex Aster in categoria Alex Aster astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Despre Kayvion Lewis
Kayvion Lewis
Biografie
KAYVION LEWIS este autoare de cărți pentru adolescenți, pline de evadări la limită și capcane ingenioase. La șaptesprezece ani, Kayvion a decis să se angajeze ca librar în secțiunea cărţilor pentru copii din librăria locală. Astfel a ajuns să fie fascinată de protagoniștii neînfricați ai genului Young Adult. Când nu scrie, Kayvion evadează din escape rooms, sare din avion sau studiază kung fu în retreat-uri montane. Originară din Louisiana, ea își împarte timpul între Bahamas (de unde sunt părinții ei) și New York, unde locuiește în prezent. Gambitul hoților este a doua carte scrisă de autoare. Drepturile de ecranizare au fost achiziționate de Lionsgate.
Autorul cărților:
Recenzii

Ți-a plăcut produsul?

Spune tuturor părerea ta aici.

Scrie o recenzie

5

10 recenzii

5 stele

10

4 stele

0

3 stele

0

2 stele

0

1 stele

0


S

Simona Oana

Superbă!

Recenzie pentru cartea Lightlark

0

Răspunde

Comentarii(0)

L

Liliana Joldeş

Superbă. De abia aștept continuarea.

Recenzie pentru cartea Lightlark

2

Răspunde

Comentarii(0)

B

Boca Valentin

“Un debut care amintește de acea eră a ficțiunii speculative young adult care a produs seriile Jocurile foamei și Divergent.” - Kirkus Reviews

❤️‍🔥 Această carte surprinde o insulă numită Lightlark care apare o dată la un secol și care găzduiește Centenarul: jocul mortal la care pot participa doar conducătorii celor șase regate. Aceştia au şansa de a învinge şi a-şi elibera regatul de blestemul care îl macină de mai multe secole, dar, totodată, riscă să-şi piardă viaţa în fiecare clipă. Centenarul este un joc crud, iar prețul ridicării blestemelor este viața unuia dintre ei. Întrebarea e: cine va supraviețui și cine va muri? ☀️ Nici nu știu de unde să încep, pentru că îmi e atât de greu să pun în cuvinte cât de mult mi-a plăcut și cred că asta demonstrează până la urmă că a fost o carte cu adevărat bună. Mi-a plăcut totul la ea, efectiv totul: de la lumea creată de autoare, descrierile care mă făceau să intru atât de ușor în poveste și să-mi imaginez cu ușurintă toate evenimentele, personajele, locurile, fiecare detaliu, până la personajele în sine, acțiunea, drama, intrigile, trădările, răsturnările de situație, fiecare șoc pe care mi-i l-a adus această poveste.🫨 🥀 Isla clar este unul dintre personajele mele preferate din carte, alături de Grim și Oro. Ea este atât de bine construită și mi-a plăcut să văd atât o evoluție a ei, cât mai ales greșelile ei, egoismul ei, dar mai ales puterea ei. Fiecare împărat este special și autoarea a reușit să mă facă să mă atașez de fiecare mai mult sau mai puțin. 🥰 🫀Acțiunea este la cote maxime. De la primul capitol și până la ultimul am devorat cartea la propriu. Citeam, citeam și nu-mi venea să cred de unde atâta imaginație. Se întâmplă atât de mult, nu are rost să vă enumăr, trebuie să descoperiți voi. M-a ținut cu sufletul la gură pe tot parcursul ei, e plină de mister, dramă, acțiune, răsturnări de situație pe care nu le-am văzut să vină, șoc peste șoc mai ales la final, trădări, nu poți avea încredere în nimeni, dar în același timp am avut. Avem și romance în poveste, dar acel romance bine dozat și pus fix cum și unde trebuie. Avem de toate!😍 ✨Singurul impediment care nu m-a lăsat să mă bucur în totalitate de poveste au fost multele greșeli care apar în carte la nivel de gramatică/scriere. Sper că editura să remedieze acest lucru pentru a fi 100% perfectă din toate punctele de vedere. Oricum povestea e superbă.🫶🏻 💨 Dacă ați ajuns până aici nu-mi rămâne de spus decât că MERITĂ să citiți această carte. O recomand din tot sufletul și cu siguranță este una dintre cele mai bune cărți citite de mine anul acesta.❤️

Recenzie pentru cartea Lightlark

0

Răspunde

Comentarii(0)

D

Denisa Claudia

Mai mult decat superba!

Am fost plimbata într-un carusel al emoțiilor, al fricii, al dragostei și al dezamăgirii. O poveste extraordinara, plină de neprevazut, în care nimic nu e ce pare, o lume în care ce bănuiești ca se va întâmpla ia o alta întorsătură! Recunosc, îl ultimele pagini mi-am dat seama cine a fost persoana care a complotat tot și am fost la fel de dezamăgită ca și Isla. Superbe personajele, superbe puterile, superbe regulile și blestemele care înconjoară insula Lightlark. Pe Grim l-am iubit și am rămas atât de dezamăgită de el! Oro a fost perfect, de la început pana la sfârșit! Simțeam cumva ca el va avea cel mai important rol în viață Islei! Pe Isla efectiv am adorat-o, de la început pana la sfârșit! Am iubit curajul cu care a mers în cea mai mare provocare a vietii ei, deși nu avea nici o putere. Am iubit fiecare alegere a ei și fiecare gest. Am suferit cu ea când a fost dezamăgită de persoanele în care avea cea mai mare încredere! Abia aștept volumul 2! Recomand din suflet!

Recenzie pentru cartea Lightlark

0

Răspunde

Comentarii(0)

-40.8%
Un gram de furie

Un gram de furie

PRP: 49 Lei 29 Lei
-20.4%
Lightlark

Lightlark

PRP: 49 Lei 39 Lei
BestSeller
-50.8%
-20%
Vrăjile se scriu cu sânge

Vrăjile se scriu cu sânge

PRP: 49.9 Lei 39.9 Lei
Nou
-18.4%
Paradoxul lui Atlas

Paradoxul lui Atlas

PRP: 55 Lei 44.9 Lei
-25.5%
-15%
-33.9%
Gallant. Conacul Bântuit

Gallant. Conacul Bântuit

PRP: 59 Lei 39 Lei
-43.5%
LORE

LORE

PRP: 69 Lei 39 Lei
-20%
Blestemul oaselor

Blestemul oaselor

PRP: 49.9 Lei 39.9 Lei
Nou
-27.4%
-10%
Femeile Weyward

Femeile Weyward

PRP: 49.9 Lei 44.9 Lei
-20.4%
Atlas și cei șase aleși

Atlas și cei șase aleși

PRP: 49 Lei 39 Lei

Cumparate impreuna cu Pachet Ultimul Supravietuitor

-59.7%
Pachet Secrete mortale

Pachet Secrete mortale

PRP: 196 Lei 79 Lei
PRP: 98.9 Lei

59.9 Lei