Ioan MARCHIȘ

Nodul Sacru

PRP: 30 Lei Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
28.5 Lei
Adauga in cos

Adaugă în coș

Livrare în România

2-4 zile lucrătoare

Easybox

Ridicare din Easybox

2-4 zile lucrătoare

2 persoane se uită la acest produs.

Grăbește-te! La acest produs, stocurile sunt limitate.

Specificații Nodul Sacru

Format
148X210
Număr pagini
202
Editura
Scoala Ardeleana
Autor
Ioan MARCHIȘ
Anul publicării
2018
ISBN
9786067972498

Rezumat Nodul Sacru - Ioan MARCHIȘ

Uitat de mituri şi ieşit din religii în urmă cu mii de ani, Nodul Sacru are şi astăzi o prezenţă non-verbală spectaculară (aşa cum nădăjduim că am dovedit şi demonstrat în această carte), în toate tradiţiile şi culturile populare din întreaga lume, fiind interpretat ca simbol al centrului, însă confundat aproape întotdeauna cu simbolul soarelui, pe toate tipurile de suporturi ale vechilor şi actualelor civilizaţii. (Ioan Marchiş) Prin analizele sale, Ioan Marchiş ne deschide o perspectivă asupra Nodului Sacru, oferindu-ne o clipă de meditaţie, pentru care îi suntem îndatoraţi. (Constantin Prut) Nodul Sacru este cartea unei viziuni, atât de frumos, de expresiv scrisă, încât pare a fi o carte revelată. (Ion Mureşan) Nodul Sacru este o lucrare esenţială pentru oricine încearcă să descifreze tainele culturii tradiţionale româneşti şi, în general, pentru oricare căutător al cunoaşterii. (Virgil Ştefan Niţulescu)

Detalii produs
Despre Ioan MARCHIȘ
Ioan MARCHIȘ
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Ioan MARCHIȘ inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Ioan MARCHIȘ se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Ioan MARCHIȘ. Fiecare carte scrisa de Ioan MARCHIȘ este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Ioan MARCHIȘ in categoria Ioan MARCHIȘ astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Recenzii

Ți-a plăcut produsul?

Spune tuturor părerea ta aici.

0

0 recenzii

5 stele

0

4 stele

0

3 stele

0

2 stele

0

1 stele

0


PRP: 30 Lei

28.5 Lei