Bill S. Hansson

Miros deci exist

PRP: 54.9 Lei Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
52.11 Lei

Livrare în România

1-3 zile lucrătoare

Easybox

Ridicare din Easybox

1-3 zile lucrătoare

4 persoane se uită la acest produs.

Grăbește-te! La acest produs, stocurile sunt limitate.

Specificații Miros deci exist

Format
135x210
Număr pagini
288
Editura
Baroque Books & Arts
Autor
Bill S. Hansson
Anul publicării
2022
ISBN
9786306522033

Rezumat Miros deci exist - Bill S. Hansson

Mirosul plasticului • Mirosul uman • Mirosul fricii • Mirosul fericirii • Mirosul inteligenței și mirosul prostiei • Fără miros, fără gust • Emoții și amintiri Singurul scop al uneia dintre cele mai mari industrii din lume este acela de a face ca oamenii să nu miroasă a oameni. Încă din epoca medievală, mirosul uman a fost considerat primitiv și un semn al claselor de jos. Cei care își permiteau au investit în alte mirosuri și o întreagă breaslă a parfumierilor a luat naștere, mai ales în Franța. Acești profesioniști erau în permanență ocupați, întrecându-se să inventeze amestecuri noi și incitante, iar competiția continuă și astăzi. În 2018, industria parfumurilor a fost evaluată la peste 30 de miliarde de dolari și, în funcție de sursa pe care o consultăm, se așteaptă să ajungă la 50–90 de miliarde de dolari în 2025. Această cifră este doar un indiciu despre cât de mult suntem dispuși să investim pentru a ne masca adevăratul miros. Altă modalitate prin care ne este manipulat comportamentul este de a ne face mai dispuși să consumăm anumite bunuri. Și nu este o invenție nouă. Brutăriile fac de mult timp efortul de a-și îndrepta aburii cuptoarelor spre stradă. Trecătorilor li se amintește de pâinea minunată care se vinde înăuntru, unde ar putea intra să-și cheltuiască banii mai des. Astăzi, manipularea clienților prin miros a devenit o artă. Uneori, „marfa adevărată” nici măcar nu se află în preajma locului de vânzare. Cu câțiva ani în urmă, lucram în Japonia. După ce câteva săptămâni la rând m-am răsfățat cu un sushi minunat, eram pregătit pentru o pizza congelată. În timp ce alegeam ce fel de pizza să iau pentru acasă, am simțit brusc mirosul distinct de pizza proaspăt coaptă. Supermarketul avea o instalație de evacuare a unui miros sintetic de pizza, plasată chiar deasupra congelatorului! A funcționat. Mirosurile pot fi folosite și pentru a ne transporta într-o anumită lume sau doar pentru a crea o atmosferă în general pozitivă. Mirosul de nucă de cocos din foaierul unei agenții de turism, de exemplu, a crescut semnificativ vânzările de excursii în insule exotice. Se crede că mirosurile „verzi”, de iarbă sau de copaci, îmbunătățesc randamentul în birouri. Acest tip de manipulare a mirosurilor și de design olfactiv a devenit o industrie majoră, cu o cifră de afaceri anuală de milioane de dolari.

Detalii produs
Despre Bill S. Hansson
Bill S. Hansson
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Bill S. Hansson inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Bill S. Hansson se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Bill S. Hansson. Fiecare carte scrisa de Bill S. Hansson este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Bill S. Hansson in categoria Bill S. Hansson astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Miros deci exist
Recenzii

Ți-a plăcut produsul?

Spune tuturor părerea ta aici.

Scrie o recenzie

0

0 recenzii

5 stele

0

4 stele

0

3 stele

0

2 stele

0

1 stele

0


De la același autor

-5.1%
Miros deci exist

Miros deci exist

PRP: 54.9 Lei 52.11 Lei

Alte carti din categoriile: Non-fictiune, Cultura generala

BestSeller
-16.9%
Atenție cu intenție

Atenție cu intenție

PRP: 59 Lei 49 Lei
-15.5%
-10%
O sa razi, totul e chimie!

O sa razi, totul e chimie!

PRP: 49 Lei 44.1 Lei
-10%
Atlasul lumii. Ediția a III-a

Atlasul lumii. Ediția a III-a

PRP: 119.9 Lei 107.87 Lei
-15.6%
Teste de inteligenta IQ 1

Teste de inteligenta IQ 1

PRP: 32 Lei 27 Lei
-15%
Sistemul solar pentru copii

Sistemul solar pentru copii

PRP: 85 Lei 72.25 Lei
-15%
CINE a fost Leonardo Da Vinci

CINE a fost Leonardo Da Vinci

PRP: 19 Lei 16.15 Lei
-15%
-12%
Nou
-15%
Oameni exceptionali

Oameni exceptionali

PRP: 35 Lei 29.75 Lei
-10.2%
Cartea mica a religiilor lumii

Cartea mica a religiilor lumii

PRP: 27.9 Lei 25.06 Lei
-5%
-5%
-5%
-15%
Cine a fost Napoleon?

Cine a fost Napoleon?

PRP: 19 Lei 16.15 Lei
PRP: 54.9 Lei

52.11 Lei