Vahe Zartarian

Marile civilizatii

Produs indisponibil

Livrare în România

1-3 zile lucrătoare

Easybox

Ridicare din Easybox

1-3 zile lucrătoare

6 persoane se uită la acest produs.

Grăbește-te! La acest produs, stocurile sunt limitate.

Specificații Marile civilizatii

Format
130x200
Număr pagini
304
Editura
Orizonturi
Autor
Vahe Zartarian
Anul publicării
2021
ISBN
9789737364814

Rezumat Marile civilizatii - Vahe Zartarian

Cartea de fata este o chintesenta a vastei panorame a evolutiei umane din ultimele milenii, in cadrul careia sint prezentate marile civilizatii ale lumii: Occidentul, Islamul, China, India. Sint trecute in revista credintele pe care se fundamenteaza fiecare dintre aceste entitati si cele mai importante momente din istoria lor. De ce nu se inteleg deloc unele pe altele popoarele apartinind unor culturi diferite? Cum se vad pe ele insele si cum ii vad pe ceilalti? Raspunsul la aceste intrebari este legat de preceptele lor religioase, care le determina sa actioneze intr-un fel sau altul. Perfectionarea mijloacelor de comunicare a „redus“ considerabil distantele dintre cele mai indepartate zone geografice ale lumii. Astazi nimeni nu poate actiona fara ca cineva, undeva, sa nu se simta afectat. A-l intelege pe celalalt devine o problema vitala. Dezvaluind resorturile ce genereaza gindurile si actiunile oamenilor provenind din diverse spatii culturale, lucrarea permite intelegerea evenimentelor contemporane si anticiparea posibilelor cai de evolutie ale umanitatii

Detalii produs
  • Marile civilizatii Marile civilizatii
  • Format 130x200
  • Număr pagini 304
  • Editura Orizonturi
  • Autor Vahe Zartarian
  • Anul publicării 2021
  • ISBN 9789737364814
  • Scor Bestseller
Despre Vahe Zartarian
Vahe Zartarian
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Vahe Zartarian inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Vahe Zartarian se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Vahe Zartarian. Fiecare carte scrisa de Vahe Zartarian este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Vahe Zartarian in categoria Vahe Zartarian astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Recenzii

Ți-a plăcut produsul?

Spune tuturor părerea ta aici.

Scrie o recenzie

0

0 recenzii

5 stele

0

4 stele

0

3 stele

0

2 stele

0

1 stele

0


20 Lei