Peter A. Levine

Intr-o voce nerostita

Deblocarea traumelor și restabilirea stării de bine
PRP: 60 Lei Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
48 Lei
Produs indisponibil

Livrare în România

2-3 zile lucrătoare

Easybox

Ridicare din Easybox

2-3 zile lucrătoare

5 persoane se uită la acest produs.

Grăbește-te! La acest produs, stocurile sunt limitate.

Specificații Intr-o voce nerostita

Format
130x200
Număr pagini
464
Editura
Pagina de Psihologie
Autor
Peter A. Levine
Anul publicării
2022
ISBN
9786069540312

Rezumat Intr-o voce nerostita - Peter A. Levine

Soluționarea traumei în corp, creier și minte – o revoluție în terapie. Bestseller internațional, cu o prefață de Gabor Maté.

În această încununare a întregii sale activități, Peter A. Levine apelează la vasta sa experiență în domeniul terapiei, al cercetării comparative a creierului, al stresului și al etologiei animale, pentru a explica natura și transformarea traumei în corp, minte și psihic.


Într-o voce nerostită se bazează pe ideea că trauma nu este o boală sau o tulburare, ci o rană provocată de spaimă, neputință și pierdere, ce poate fi vindecată prin activarea capacității interne de reglare a stărilor emoționale intense. Îmbogățită cu un cadru teoretic coerent și cu exemple de caz convingătoare, cartea îmbină în mod elegant ultimele descoperiri în domeniul biologiei, neuroștiinței și psihoterapiei orientate spre corp pentru a demonstra că devenim ființe umane complete atunci când îmbinăm instinctul cu rațiunea.


„În această capodoperă, Peter Levine a surprins esența traumei ca parte inerentă a «vocii nerostite» a corpului nostru. Combinând etiologia animalelor, cercetarea creierului și ritualuri indigene de vindecare cu studii clinice aprofundate, Levine ne oferă o perspectivă uimitoare și originală asupra capacității naturale de vindecare a traumatismelor pe care fiecare om o are.“ — Bessel van der Kolk, MD, director medical și fondator al Centrului de Traumatologie al Justice Ressource Institute, profesor de psihiatrie la Universitatea din Boston

trg

Fragment din carte

Detalii produs
Despre Peter A. Levine
Peter A. Levine
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Peter A. Levine inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Peter A. Levine se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Peter A. Levine. Fiecare carte scrisa de Peter A. Levine este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Peter A. Levine in categoria Peter A. Levine astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Recenzii

Ți-a plăcut produsul?

Spune tuturor părerea ta aici.

0

0 recenzii

5 stele

0

4 stele

0

3 stele

0

2 stele

0

1 stele

0


Alte carti din categoriile: Dezvoltare personala, Carti psihologice

PRP: 60 Lei

48 Lei