Adrian CioroianuCristian CojocaruGeorgiana CristeaViorel Tascau

Ghidul unui business coach de succes

Tactici dovedite pentru obtinerea de rezultate
PRP: 49.9 Lei Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
42.47 Lei

Livrare în România

1-3 zile lucrătoare

Easybox

Ridicare din Easybox

1-3 zile lucrătoare

2 persoane se uită la acest produs.

Grăbește-te! La acest produs, stocurile sunt limitate.

Specificații Ghidul unui business coach de succes

Format
170x240
Număr pagini
236
Editura
Evrika
Autor
Adrian Cioroianu,
Cristian Cojocaru,
Georgiana Cristea,
Viorel Tascau
Anul publicării
2023
ISBN
9786306536078

Rezumat Ghidul unui business coach de succes - Adrian Cioroianu, Cristian Cojocaru, Georgiana Cristea, Viorel Tascau

De ce o carte despre coaching? Pe de-o parte, daca analizam mediul de afaceri romanesc si nevoile lui de dezvoltare, observam ca modul in care diverse companii isi desfasoara activitatea poate fi imbunatatit semnificativ prin educatie antreprenoriala. Pe de alta parte, daca este sa comparam situatia din prezent cu ce se intampla acum 10 sau 15 ani, vedem progresele evidente - mediul antreprenorial romanesc a evoluat mult, a aratat ca este capabil sa invete si sa mearga mai departe. Coachingul este mai mult decat un trend, este un instrument esential in educarea antreprenorilor si a oamenilor care lucreaza pentru antreprenori.

 

Cartea de fata se bazeaza pe experienta a patru experti care au trecut de la cariere impresionante in companii de top la zona de coaching, alegand sa-si puna la bataie expertiza acumulata in ani si ani de business pentru a ajuta la educarea si dezvoltarea mediului de afaceri. Pentru cei care intentioneaza sa urmeze acelasi drum, acest ghid practic este un instrument util si necesar pentru o cariera de succes in coaching.

Detalii produs
Despre Adrian Cioroianu
Adrian Cioroianu
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Adrian Cioroianu inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Adrian Cioroianu se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Adrian Cioroianu. Fiecare carte scrisa de Adrian Cioroianu este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Adrian Cioroianu in categoria Adrian Cioroianu astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Despre Cristian Cojocaru
Cristian Cojocaru
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Cristian Cojocaru inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Cristian Cojocaru se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Cristian Cojocaru. Fiecare carte scrisa de Cristian Cojocaru este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Cristian Cojocaru in categoria Cristian Cojocaru astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Secretele negocierii in afaceri, Ghidul unui business coach de succes
Despre Georgiana Cristea
Georgiana Cristea
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Georgiana Cristea inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Georgiana Cristea se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Georgiana Cristea. Fiecare carte scrisa de Georgiana Cristea este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Georgiana Cristea in categoria Georgiana Cristea astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Ghidul unui business coach de succes
Despre Viorel Tascau
Viorel Tascau
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Viorel Tascau inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Viorel Tascau se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Viorel Tascau. Fiecare carte scrisa de Viorel Tascau este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Viorel Tascau in categoria Viorel Tascau astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Ghidul unui business coach de succes
Recenzii

Ți-a plăcut produsul?

Spune tuturor părerea ta aici.

Scrie o recenzie

0

0 recenzii

5 stele

0

4 stele

0

3 stele

0

2 stele

0

1 stele

0


De la același autor

-15%
Margareta a Romaniei

Margareta a Romaniei

PRP: 39 Lei 33.15 Lei
-15%
-15%
Elena a Romaniei

Elena a Romaniei

PRP: 39 Lei 33.15 Lei
-15%
Carol al II - lea

Carol al II - lea

PRP: 49 Lei 41.65 Lei
-14.9%
-15%
-15%
-15%
Mihai I al  Romaniei

Mihai I al Romaniei

PRP: 39 Lei 33.15 Lei
-15%
Secretele negocierii in afaceri

Secretele negocierii in afaceri

PRP: 34.9 Lei 29.66 Lei
-21.6%
Vand orice, oricand, oricui

Vand orice, oricand, oricui

PRP: 44.9 Lei 35.21 Lei

Alte carti din categoriile: Afaceri si investitii, Economie

Cumparate impreuna cu Ghidul unui business coach de succes

-34.9%
Cum să vinzi, orice, oricui

Cum să vinzi, orice, oricui

PRP: 49.9 Lei 32.5 Lei
PRP: 49.9 Lei

42.47 Lei