Paul Surugiu- FUEGO

Confesiuni

Cu sufletul pe scena vieții
PRP: 59 Lei Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
49 Lei

Om bun, vreau să-ți ofer în dar povestea pe care nu ți-am spus-o niciodată. Povestea vieții mele.


Fiecare carte vine însoțită de un CD cu 19 dintre cele mai recente cântece ale artistului. 

Om bun, vreau să-ți ofer în dar povestea pe care nu ți-am spus-o niciodată. Povestea vieții mele.


Fiecare carte vine însoțită de un CD cu 19 dintre cele mai recente cântece ale artistului. 

Livrare în România

1-3 zile lucrătoare

Easybox

Ridicare din Easybox

1-3 zile lucrătoare

2 persoane se uită la acest produs.

Grăbește-te! La acest produs, stocurile sunt limitate.

Specificații Confesiuni

Format
140x210
Număr pagini
304
Editura
Bookzone
Autor
Paul Surugiu- FUEGO
Anul publicării
2022
ISBN
9786069639405

Rezumat Confesiuni - Paul Surugiu- FUEGO

 Confesiuni. Cu sufletul pe scena vieții – o carte în care Paul Surugiu (Fuego), s-a expus cu vulnerabilitate și și-a deschis sufletul în fața ta, așa cum nu l-ai văzut niciodată.


Scrisă într-un mod personal, sincer, cu lacrimi și cu bucurie, această carte este, dincolo de toate, povestea unui om, mai mult decât a unui artist. Pentru că, în spatele zâmbetului de artist, se ascunde uneori un suflet trist.


Mai mult decât atât, este povestea unui om care a muncit mult și care nu ezită să recunoască asta, un om care a avut un vis măreț și a luptat pentru el, chiar și atunci când soarta l-a îmbrâncit, chiar și atunci când oamenii, ușile i-au închis. Succesul răsunător i se datorează, în primul rând, perseverenței și talentului, cât și credinței că va reuși să își îndeplinească misiunea. Și a reușit. Astăzi, milioane de oameni au râs, au dansat, au simțit fiori ascultându-i versurile și trăindu-i melodiile.


Dar, Fuego este un artist complex. Dincolo de muzică, pictează, este actor și, în final, scrie. Cu toate acestea, ține să menționeze că nu este scriitor. Însă această carte este darul lui pentru oamenii care au crezut în el și pentru cei care i-au marcat existența și cariera, menționându-i în carte și printre care se numără nume sonore, precum Angela Similea, Mirabela Dauer, Eugen Doga, Grigore Vieru, și mulți alții. Este o carte în care își expune povestea neștiută a vieții sale, povestea din spatele reflectoarelor.

 

Recenzii


Fuego, deja de câteva decenii încoace, răspândește în jur lumină de adevăr și de dreptate, dar mai ales de bunătate și de iubire. Mesajul său este autentic și este receptat așa de masiv fiindcă este sincer. Preaplinul sufletului său este același cu mesajul operei sale, cântate sau vorbite sau exprimate în alte forme artistice. Iar publicul ales căruia i se adresează simte asta, simte autenticitatea și sinceritatea, simte potriveala de care vorbeam, simte inima vibrând și mintea gândind frumos și curat. Prin toate acestea, marele artist încetează să fie un rapsod local, proiectându-se înspre lume, înspre universalitate.

-  Ioan-Aurel Pop

 

Paul este esență de cântec. Paul este inteligență artistică, complexitate. Are o formidabilă stăpânire a felului în care toate talentele sale ajung să dăinuie. Paul este cel care unește lumi, oameni, care salvează, care dă soare și care alină, glasul, cuvântul și iubirea fiindu-i permanent de căpătâi! Paul Surugiu-Fuego este o confesiune a frumosului!

– Eugen Doga

 

Minunatul, încântătorul, comicul, harnicul, talentatul, luptătorul, frumosul, EL GRANDE FUEGO – este tânărul care face viața fericită multor oameni, care aduce raze de lumină în suflet, care face multe lucruri și le face bine, cu simț de răspundere, este pentru noi bucurie și tinerețe. Îi doresc ca viața să-i fie plină de succese și să aibă aceeași dragoste de care m-am bucurat eu din partea publicului meu!

 - Draga Olteanu Matei

 

Paul mi-e ca un fiu! Are atâta artă și trăire în el, încât eu rămân uimit de cum le poate face pe toate și bine! Este un spirit complex și sunt sigur că volumul de față este doar o mică parte din sufletul său, care-i bun, plin de har și care are atâta măreție și înalt în el încât poate cuprinde o lume întreagă a frumosului!

 - Jolt Kerestely

Răsfoiește câteva pagini ale cărții în PDF
La Bookzone, ai posibilitatea de a răsfoi câteva pagini din cartea Confesiuni înainte de a cumpăra.
Detalii produs
Despre Paul Surugiu- FUEGO
Paul  Surugiu- FUEGO
Biografie
Paul Ciprian Surugiu, cunoscut sub numele de scenă Fuego, este o emblemă națională, datorită sensibilității cu care performează, dar mai ales, datorită promovării și susținerii valorilor românești, păstrându-și autenticitatea și rădăcinile bine împământenite în pământurile natale. Acesta a lansat peste 38 de albume de studio, a primit peste opt discuri de aur și două de platină pentru vânzări, iar repertoriul său numără peste 650 de piese din diverse zone artistice, dintre care peste 150 sunt compuse special pentru el.
Autorul cărților:
Confesiuni
Recenzii

Ți-a plăcut produsul?

Spune tuturor părerea ta aici.

Scrie o recenzie

5

4 recenzii

5 stele

4

4 stele

0

3 stele

0

2 stele

0

1 stele

0


I

Isabela Neagu

Între o lacrimă și un zâmbet, un suflet de lumina.

Un suflet cât o poveste de iarnă, o poveste despre un om ce ascunde între brațele gândurilor trăiri intense, emoții puternice pline de taine, sentimente înveșmântate in profunzimea recunoștinței și amintirilor despre împliniri sufletești. Dincolo de fiecare artist și de arta sa, se afla întotdeauna omul, făuritor de nemuritoare clipe, ale poveștilor despre suflet și sufletele întâlnite pe calea vieții.

0

Răspunde

Comentarii(0)

M

Mălina lugosan

Sunt la a treia comandă a cărții lui Paul ,este o carte pe care am citit- o intîmplator în vacanță ,recomand celor care apreciază activitățile multiple ale unui artist extrem de modest ,aproape de colegii vârstnici în nevoi ,de tineri talentați cu posibilități financiare modeste ,exact cum a pornit și el pe aceste trepte ale succesului ,mulțumim pentru tot Paul Ciprian Surugiu - Fuego 📚🔝🎨💯👏🙏💞

0

Răspunde

Comentarii(0)

I

Ioana Popescu

Nu talentul e scump, dăruirea este scumpă fiindcă ea te,,costă'' viața întreagă! Citind cartea, înțelegi, o dată în plus, cât adevăr cuprind aceste vorbe... De ce sunt puțini oameni aleși...fiindcă doar atunci când îți așezi sufletul în tot ceea ce faci te poți numi ARTIST. Și de ce Paul este iubit de atât de mulți, iar celorlalți nu le poate fi indiferent...fiindcă într-o lume în care atât de mult suflet doare de atât de multe ori și în care valoarea deranjează de tot atât de multe ori, e atât de frumos să rămâi OM. Cu lumină în suflet și senin în privire, pe scena vieții nu poți decât să primești pe măsura a cât dăruiești! Ioana Iulia Popescu

0

Răspunde

Comentarii(0)

R

Raluca Bratu

Această carte, în ciuda titlului, nu este despre Fuego…Iar lectura ei confirmă, dacă mai era nevoie, de ce Fuego este greu de iubit. De unii… Pentru că nu este facil! El este un artist, în mai toate accepțiunile cuvântului, care te scoate din “zona de confort”… Să-l înțelegi și să-l apreciezi la justa lui valoare (valoarea rareori fiind proporțională cu succesul), nu este suficient să-l asculți cântând…Dincolo de muzica, de glasul lui (care nu seamănă cu al nimănui) și de toate manifestările sale artistice, se află întotdeauna un context, care se cere explorat… Trebuie să știi, să poți și să vrei să deschizi noi și noi pagini, care uneori (mari compozitori, scriitori, actori etc) sunt atât de vaste, prea vaste pentru mulți dintre noi… Citind această carte, înțelegem că Fuego este un artist independent doar în sens strict pragmatic. De altfel, întreaga lui ființă, artistică și nu numai, are legături infinite cu valori și nume la care toți cei care măcar înțelegem românește ar trebui să ne raportăm… Fuego doar ne împărtășește, cu generozitate, despre toți acești oameni pe care a avut șansa și, după valorile și principiile care-l definesc și pe care cu emoție le descrie, se vede că și meritul, să-i întâlnească… Această carte nu este, așadar, doar despre Fuego…

0

Răspunde

Comentarii(0)

Alte carti din categoriile: Memorii, biografii si jurnale

Transport
gratuit
Hardcover
Nou
-13.2%
Printul Harry - Rezerva

Printul Harry - Rezerva

PRP: 99 Lei 85.9 Lei
Scrisoare
BestSeller
-40.8%
Cartea familiei

Cartea familiei

PRP: 49 Lei 29 Lei
Scrisoare
BestSeller
-37.3%
Hardcover
Autograf
-16.9%
Scrisoare
BestSeller
-28.6%
Despre sensul vietii

Despre sensul vietii

PRP: 49 Lei 35 Lei
BestSeller
-50.8%
Scrisoare
BestSeller
-40.8%
Dialogul Speranței

Dialogul Speranței

PRP: 49 Lei 29 Lei
-31.6%
Omul in cautarea sensului vietii

Omul in cautarea sensului vietii

PRP: 27.9 Lei 19.09 Lei
-25.4%
Cele trei ADDA

Cele trei ADDA

PRP: 59 Lei 44 Lei
BestSeller
-28.6%
Eu sunt 70072

Eu sunt 70072

PRP: 49 Lei 35 Lei
-21.2%
Nu există nu se poate!

Nu există nu se poate!

PRP: 74.9 Lei 59 Lei
-40.2%
Comandant la Auschwitz

Comandant la Auschwitz

PRP: 46 Lei 27.52 Lei
-21.8%
-23.9%
-24%
-19%
Disparitia lui Josef Mengele

Disparitia lui Josef Mengele

PRP: 25 Lei 20.25 Lei
-47.7%
Sabotorul de la Auschwitz

Sabotorul de la Auschwitz

PRP: 36 Lei 18.82 Lei
-40.6%
PRP: 59 Lei

49 Lei