Mircea Radu

Povesti cu gust

PRP: 39 Lei Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
33.15 Lei

Livrare în România

1-3 zile lucrătoare

Easybox

Ridicare din Easybox

1-3 zile lucrătoare

5 persoane se uită la acest produs.

Grăbește-te! La acest produs, stocurile sunt limitate.

Specificații Povesti cu gust

Format
130x200
Număr pagini
288
Editura
Curtea Veche
Autor
Mircea Radu
Anul publicării
2016
ISBN
9786065888852

Rezumat Povesti cu gust - Mircea Radu

Pentru că nu știu care îmi este prenumele, mulți oameni îmi spun Mircearadu, pe care-l rostesc fără pauză, de parcă ar fi un singur nume ceva mai lung. Sunt născut în București și am copilărit în două cartiere rău famate pe-atunci, Colentina și zona Gării de Nord, unde lumea era corectă, respectuoasă și blândă. Am venit spre Centru ca să fac televiziune, radio, să scriu la ziare și să joc în filme; mai toate îndeletniciri plăcute care țin de azi pe mâine. Dincolo de televizor, eu sunt aici, în cartea asta pe care o ții acum în mână. Sau aici: www.mircea-radu.roConvingerea lui Mircea Radu e că bucatele pe care le prezintă în această carte nu sunt doar hrană, pentru a potoli foamea, nu sunt doar stimulii simțurilor gustul, mirosul, văzul, ci și madlena lui Proust care te proiectează, de pildă, într-o copilărie magică, declanșând amintiri și întreținând plăcerea de a sta la masă și de a spune povești. Povești cu gust, firește. MIRCEA RADU n. 15 noiembrie 1968, București este jurnalist de televiziune. A absolvit Facultatea de Inginerie a Instalațiilor din București, dar, din dragoste pentru radio și televiziune, a ales să lucreze, încă din anii 1990, ca reporter și ca prezentator, perfecționându-se și în străinătate, la Missouri School of Journalism SUA, 1996 și la BBC School of Journalism 1998. Publicul îl cunoaște ca prezentator al jurnalelor de știri ale postului național de televiziune și ca gazdă a uneia dintre cele mai iubite și mai longevive emisiuni de televiziune. A jucat într-un film, în 2004, și a fost membru al colectivului redacțional al unei reviste satirice. În 2016, cu acest volum, se dezvăluie și ca autor de delicioase proze scurte.Dacă ar fi să ia în seamă doar rețetele și fotografiile care le însoțesc, dintre care multe sunt chiar opera autorului, cititorii s-ar grăbi să considere acest volum o altă carte de bucate, fără îndoială, cu gust. Dacă

Răsfoiește câteva pagini ale cărții în PDF
La Bookzone, ai posibilitatea de a răsfoi câteva pagini din cartea Povesti cu gust înainte de a cumpăra.
Detalii produs
Despre Mircea Radu
Mircea Radu
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Mircea Radu inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Mircea Radu se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Mircea Radu. Fiecare carte scrisa de Mircea Radu este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Mircea Radu in categoria Mircea Radu astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Povesti cu gust
Recenzii

Ți-a plăcut produsul?

Spune tuturor părerea ta aici.

Scrie o recenzie

0

0 recenzii

5 stele

0

4 stele

0

3 stele

0

2 stele

0

1 stele

0


De la același autor

-15%
Povesti cu gust

Povesti cu gust

PRP: 39 Lei 33.15 Lei

Alte carti din categoriile: Gastronomie, Mancare

-18.4%
Prăjituri de casă

Prăjituri de casă

PRP: 55 Lei 44.9 Lei
BestSeller
-51.2%
52 de rețete de post

52 de rețete de post

PRP: 49 Lei 23.9 Lei
-15%
151 retete de post

151 retete de post

PRP: 25 Lei 21.25 Lei
-36.7%
-10%
Bucatarie retetar general

Bucatarie retetar general

PRP: 98 Lei 88.2 Lei
-15%
-10.2%
Codul diabetului. Carte de bucate

Codul diabetului. Carte de bucate

PRP: 39.99 Lei 35.9 Lei
BestSeller
Cu Autograf
-59.4%
-15%
-5%
-49.1%
Deserturi de neuitat

Deserturi de neuitat

PRP: 175 Lei 89 Lei
PRP: 39 Lei

33.15 Lei