ARNOLD G. NELSONJOUKO KOKKONEN

Anatomia Stretchingului

PRP: 55 Lei Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
44 Lei
Produs indisponibil (nu se mai tipărește)

Livrare în România

1-3 zile lucrătoare

Easybox

Ridicare din Easybox

1-3 zile lucrătoare

6 persoane se uită la acest produs.

Grăbește-te! La acest produs, stocurile sunt limitate.

Specificații Anatomia Stretchingului

Editura
Trei
Autor
ARNOLD G. NELSON,
JOUKO KOKKONEN
ISBN
9786067891409

Rezumat Anatomia Stretchingului - JOUKO KOKKONEN, ARNOLD G. NELSON

Ghidul vostru ilustrat pentru creșterea flexibilității și a forței musculare Peste 250 000 exemplare vândute Acum într-o variantă extinsă, îmbunătățită și actualizată, bestsellerul Anatomia stretchingului îți arată cum să-ți crești amplitudinea mișcării, să-ți suplimentezi antrenamentul, să-ți maximizezi mobilitatea și să te refaci mai repede după accidentări. De asemenea, vei înțelege mai bine felul în care fiecare întindere îți afectează corpul, văzând ce se întâmplă în interior. Această ediție nouă a Anatomiei stretchingului este ca un set de radiografii ale întinderilor, dar de calitate mai bună. Nu doar că vei vedea ilustrații color ale mușchilor în acțiune, dar vei observa cum o schimbare a poziției poate modifica dificultatea mișcărilor și cum sunt solicitați mușchii, ca și modul în care variațiile pot îmbunătăți siguranța și eficacitatea întinderilor. Sunt detaliate procedurile și beneficiile exercițiilor, considerațiile privind siguranța, precum și variațiile corespunzătoare fiecărui nivel de antrenament. Fiecare exercițiu descrie solicitarea primară și secundară a mușchilor, cum și când să faci întinderile și care mușchi sunt activați pentru susținere. Programele de stretching oferă trei niveluri de dificultate, printre care și stretchingul ușor, folosit în recuperarea fizică de după inflamații și accidentări. Un capitol nou despre întinderile dinamice descrie cele mai eficiente exerciții pentru încălzirea atleților, iar un alt capitol îți arată cum să-ți alcătuiești un plan personalizat pe baza nevoilor tale individuale, inclusiv un program de întinderi statice pasive, care s-a dovedit că ajută la scăderea glicemiei. Fie că vrei să-ți crești flexibilitatea, să-ți îmbunătățești performanțele atletice sau să-ți reduci durerile și tensiunea musculară, Anatomia stretchingului este ghidul tău vizual pentru o tehnică corectă a întinderilor. Dr. Arnold G. Nelson este profesor la Facultatea de Kinesiologie din cadrul Universității de Stat din Louisiana. Cercetător renumit în domeniul flexibilității, Nelson este considerat o autoritate în ceea ce privește efectul întinderilor asupra performanței musculare. Este membru al Colegiului American de Medicină Sportivă și a primit titlul de doctor în fiziologie musculară la Universitatea din Texas, Austin. Dr. Jouko Kokkonen este doctor în fiziologia sportului și profesor de științe sportive la Universitatea Bringham Young din Hawaii. De mai bine de două decenii predă anatomie, kinesiologie, fiziologia sportului și condiționare atletică, și de peste trei decenii este antrenor de atletism. Cercetările lui Kokkonen se axează pe efectele acute și cronice ale întinderilor.
Răsfoiește câteva pagini ale cărții în PDF
La Bookzone, ai posibilitatea de a răsfoi câteva pagini din cartea Anatomia Stretchingului înainte de a cumpăra.
Detalii produs
Despre JOUKO KOKKONEN
JOUKO KOKKONEN
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre JOUKO KOKKONEN inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. JOUKO KOKKONEN se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale JOUKO KOKKONEN. Fiecare carte scrisa de JOUKO KOKKONEN este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre JOUKO KOKKONEN in categoria JOUKO KOKKONEN astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Anatomia stretchingului
Despre ARNOLD G. NELSON
ARNOLD G. NELSON
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre ARNOLD G. NELSON inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. ARNOLD G. NELSON se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale ARNOLD G. NELSON. Fiecare carte scrisa de ARNOLD G. NELSON este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre ARNOLD G. NELSON in categoria ARNOLD G. NELSON astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Anatomia stretchingului
Recenzii

Ți-a plăcut produsul?

Spune tuturor părerea ta aici.

Scrie o recenzie

0

0 recenzii

5 stele

0

4 stele

0

3 stele

0

2 stele

0

1 stele

0


De la același autor

-15%
Anatomia stretchingului

Anatomia stretchingului

PRP: 79 Lei 67.15 Lei

Alte carti din categoriile: Nutritie & Sanatate, Diete, Nutritie, Frumusete si stil

-17.1%
Anatomia Pilates

Anatomia Pilates

PRP: 65 Lei 53.9 Lei
-20%
Lifespan

Lifespan

PRP: 59 Lei 47.2 Lei
-15%
Anatomia Yoga

Anatomia Yoga

PRP: 95 Lei 80.75 Lei
-16.9%
Codul VINDECARII

Codul VINDECARII

PRP: 39 Lei 32.4 Lei
-32.5%
-10.3%
Dieta cu ciocolată

Dieta cu ciocolată

PRP: 39 Lei 35 Lei
-15.4%
-16.9%
Enzima intineririi

Enzima intineririi

PRP: 39 Lei 32.4 Lei
-20%
-12.5%
Sănătatea perfectă

Sănătatea perfectă

PRP: 40 Lei 35 Lei
-32.5%
Sanatate naturala pentru femei

Sanatate naturala pentru femei

PRP: 39.9 Lei 26.93 Lei
-7.5%
-49.9%
Eliberarea de dependente

Eliberarea de dependente

35 Lei
-28.4%
-24.2%
Adio, zahar!

Adio, zahar!

PRP: 45 Lei 34.1 Lei
PRP: 55 Lei

44 Lei