Jeff Hawkins

1000 de creieri

O nouă teorie a inteligenței
PRP: 59 Lei Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
53.1 Lei

Livrare în România

1-3 zile lucrătoare

Easybox

Ridicare din Easybox

1-3 zile lucrătoare

6 persoane se uită la acest produs.

Grăbește-te! La acest produs, stocurile sunt limitate.

Specificații 1000 de creieri

Format
145x205
Număr pagini
344
Editura
Publica
Autor
Jeff Hawkins
Anul publicării
2022
ISBN
9786067225198

Rezumat 1000 de creieri - Jeff Hawkins

În această carte, Jeff Hawkins, neurobiolog și informatician, ne dezvăluie o teorie a inteligenței care va revoluționa modul în care înțelegem creierul și viitorul inteligenței artificiale. În ciuda progreselor neurobiologiei, am avansat prea puțin în ceea ce privește răspunsul la cea mai importantă dintre întrebările sale: cum niște simple celule din creier creează inteligența. Jeff Hawkins și echipa lui au descoperit că, pentru a construi un model al lumii, sistemul cerebral folosește structuri asemănătoare cu niște hărți – nu doar un model, ci sute de mii de modele ale tuturor lucrurilor pe care le cunoaștem. Această descoperire îi permite autorului să răspundă la unele întrebări importante privind modul în care percepem lumea, motivul pentru care avem conștiință de sine și originea gândirii de înalt nivel. 1000 de creieri anunță o revoluție în înțelegerea inteligenței. Este o carte de mare amplitudine în sensul deplin al cuvântului. În această carte fascinantă, Jeff Hawkins prezintă o nouă teorie despre natura inteligenței umane și despre conflictul frecvent dintre vechiul nostru creier reptilian, dominat de instinct, și mintea conținută în neocortexul de mamifer. Autorul explorează și consecințele procesului de creare a unor roboți cu adevărat inteligenți, ceea ce, sugerează el, este un obiectiv realizabil în câteva decenii. — John Thornhill, Financial Times

Detalii produs
Despre Jeff Hawkins
Jeff Hawkins
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Jeff Hawkins inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Jeff Hawkins se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Jeff Hawkins. Fiecare carte scrisa de Jeff Hawkins este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Jeff Hawkins in categoria Jeff Hawkins astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
1000 de creieri
Recenzii

Ți-a plăcut produsul?

Spune tuturor părerea ta aici.

Scrie o recenzie

0

0 recenzii

5 stele

0

4 stele

0

3 stele

0

2 stele

0

1 stele

0


De la același autor

-10%
1000 de creieri

1000 de creieri

PRP: 59 Lei 53.1 Lei
PRP: 59 Lei

53.1 Lei