Arnoud ArntzGitta Jacob

Terapia schemelor

PRP: 49 Lei Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
39.2 Lei
Adauga in cos

Adaugă în coș

Livrare în România

2-4 zile lucrătoare

Easybox

Ridicare din Easybox

2-4 zile lucrătoare

2 persoane se uită la acest produs.

Grăbește-te! La acest produs, stocurile sunt limitate.

Specificații Terapia schemelor

Format
165x235
Editura
Trei
Autor
Gitta Jacob,
Arnoud Arntz
Anul publicării
2020
ISBN
9786064007452

Rezumat Terapia schemelor - Gitta Jacob, Arnoud Arntz

Putem ajuta pacienții cu tipare de relaționare dificile sau foarte instabile? Sau pe cei care se autosabotează, utilizând stiluri de coping neadecvate? Abordând psihopatologia din perspectiva psihoterapiei centrate pe scheme, autorii ne arată cum se transpune în practică terapia schemelor cu scopul de a vindeca aceste tipare. Schemele sunt stări emoționale și răspunsuri de coping pe care toți le trăim, care s-au format în copilărie și care se activează în situații de viață față de care avem o anumită sensibilitate și care ne fac să reacționăm exagerat, dezadaptativ. În prima parte a cărții este prezentată conceptualizarea de caz și sunt prezentate conceptele de "schema" și de "mod", iar partea a doua se centrează asupra modelului de tratament, fiind descrise tehnicile de intervenție în plan cognitiv, emoțional și comportamental, precum și natura relației terapeutice corespunzătoare fiecărei categorii. Prin expunerea clară a temelor, ilustrațiile clinice bogate și ghidurile de tratament incluse, cartea este utilă atât psihoterapeuților care doresc să includă această abordare în practica lor clinică, dar și studenților și tuturor celor interesați de practicarea psihoterapiei.

Arnoud Arntz este profesor de Psihologie Clinică și Psihopatologie la Universitatea din Maastricht. Studiază teoriile psihologice și psihoterapiile pentru anxietate și tulburări de personalitate, fiind cercetător principal în numeroase studii clinice care investighează eficiența terapiei centrate pe scheme în tulburările de personalitate.

Gitta Jacob este psiholog clinician, psihoterapeut cognitivist și practică terapia centrată pe scheme în cadrul Departamentului de psihologie clinică și psihoterapie al Universității din Freiburg. A condus un grup de lucru pe tema tulburării de personalitate borderline în cadrul aceleiași universități.
Detalii produs
Despre Gitta Jacob
Gitta Jacob
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Gitta Jacob inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Gitta Jacob se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Gitta Jacob. Fiecare carte scrisa de Gitta Jacob este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Gitta Jacob in categoria Gitta Jacob astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Despre Arnoud Arntz
Arnoud Arntz
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Arnoud Arntz inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Arnoud Arntz se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Arnoud Arntz. Fiecare carte scrisa de Arnoud Arntz este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Arnoud Arntz in categoria Arnoud Arntz astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Recenzii

Ți-a plăcut produsul?

Spune tuturor părerea ta aici.

0

0 recenzii

5 stele

0

4 stele

0

3 stele

0

2 stele

0

1 stele

0


De la același autor

Sparge tiparele!

Sparge tiparele!

PRP: 42 Lei

35.7 Lei

PRP: 49 Lei

39.2 Lei