Isabelle de RouxKarine Segard

Psihogenealogia pentru toti

PRP: 35 Lei Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
24.5 Lei
Adauga in cos

Adaugă în coș

Livrare în România

2-4 zile lucrătoare

Easybox

Ridicare din Easybox

2-4 zile lucrătoare

5 persoane se uită la acest produs.

Grăbește-te! La acest produs, stocurile sunt limitate.

Specificații Psihogenealogia pentru toti

Format
130x200
Număr pagini
184
Editura
Philobia
Autor
Karine Segard,
Isabelle de Roux
Anul publicării
2018
ISBN
9786068560649

Rezumat Psihogenealogia pentru toti - Isabelle de Roux, Karine Segard

Psihogenealogia este un curent terapeutic ce abordeaza individul in mod sistemic, prin prisma legaturilor constiente si inconstiente tesute in sanul familiei de origine. Isabelle de Roux ne propune o lucrare de popularizare a psihogenealogiei, obiectivul ei fiind expunerea diverselor curente care abordeaza domeniul transgenerational si realizarea unei sinteze originale, accesibila tuturor persoanelor preocupate de aceasta sfera, indiferent ca e vorba despre simpli cititori sau despre studenti ori specialisti.

Prima parte a cartii prezinta conceptele-cheie ale psihogenealogiei – mai exact, o abordare psihologica a istoriei familiale de-a lungul mai multor generatii – asa cum sunt ele definite de diferiti autori, toti pionieri in specialitatea lor.

A doua parte ilustreaza, prin exemple concrete, punerea in practica a acestor concepte si propune noi axe de lucru pentru abordarea diverselor problematici intalnite in cadrul terapiei.
Detalii produs
Despre Isabelle de Roux
Isabelle de Roux
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Isabelle de Roux inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Isabelle de Roux se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Isabelle de Roux. Fiecare carte scrisa de Isabelle de Roux este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Isabelle de Roux in categoria Isabelle de Roux astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Despre Karine Segard
Karine Segard
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Karine Segard inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Karine Segard se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Karine Segard. Fiecare carte scrisa de Karine Segard este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Karine Segard in categoria Karine Segard astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Recenzii

Ți-a plăcut produsul?

Spune tuturor părerea ta aici.

0

0 recenzii

5 stele

0

4 stele

0

3 stele

0

2 stele

0

1 stele

0


PRP: 35 Lei

24.5 Lei