PRP: 30 Lei Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
28.5 Lei
Adauga in cos

Adaugă în coș

Livrare în România

2-4 zile lucrătoare

Easybox

Ridicare din Easybox

2-4 zile lucrătoare

3 persoane se uită la acest produs.

Grăbește-te! La acest produs, stocurile sunt limitate.

Specificații Povesti despre Cluj Vol. 5

Număr pagini
216
Editura
Scoala Ardeleana
Autor
Tudor SĂLĂGEAN,
Victor Eugen SALCĂ,
Sebastian Iacob MOGA
Anul publicării
2019
ISBN
9786067974478

Rezumat Povesti despre Cluj Vol. 5 - Tudor SĂLĂGEAN, Sebastian Iacob MOGA, Victor Eugen SALCĂ

Proiect editorial aparut sub egida Asociatia „Vechiul Cluj” Coordonatorul volumului: Tudor Salagean. Coordonatorii proiectului: Sebastian‑Iacob Moga, Victor‑Eugen Salca. Prefata de Victor‑Eugen Salca Colectia Clujul din cuvinte este coordonata de Irina Petras Universitatea din Cluj devine in anii ‘20 un magnet irezistibil pentru fiii si fiicele satului romanesc din Transilvania. Invatamantul in limba romana devine o realitate acum un secol, la 1919, odata cu reorganizarea universitatii maghiare existente. Accesul romanilor la invatamantul superior ramane, totusi, anevoios. Performantele intelectuale trec in planul secund, intrucat lipsa acuta de resurse transforma obtinerea diplomei intr-o veritabila cursa a supravietuirii. [...] Greutatile materiale de tot felul, socul cultural al tranzitiei rural-urban, sperantele neimplinite ale Unirii, traumele razboiului recent incheiat, iluzoriul pericol bolsevic, antisemitismul economic, toate vor genera frustrari coagulate sub egida periculosului cocteil al miscarii studentesti ultra-nationaliste. Vom incerca sa disecam aceste aspecte [...] intrucat Clujul, alaturi de Iasi si Bucuresti, se va afla in prim-planul acestor zbateri sociale. (Cristian Manolachi)

Detalii produs
Despre Tudor SĂLĂGEAN
 Tudor SĂLĂGEAN
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Tudor SĂLĂGEAN inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Tudor SĂLĂGEAN se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Tudor SĂLĂGEAN. Fiecare carte scrisa de Tudor SĂLĂGEAN este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Tudor SĂLĂGEAN in categoria Tudor SĂLĂGEAN astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Despre Sebastian Iacob MOGA
Sebastian Iacob MOGA
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Sebastian Iacob MOGA inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Sebastian Iacob MOGA se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Sebastian Iacob MOGA. Fiecare carte scrisa de Sebastian Iacob MOGA este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Sebastian Iacob MOGA in categoria Sebastian Iacob MOGA astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Despre Victor Eugen SALCĂ
 Victor Eugen SALCĂ
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Victor Eugen SALCĂ inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Victor Eugen SALCĂ se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Victor Eugen SALCĂ. Fiecare carte scrisa de Victor Eugen SALCĂ este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Victor Eugen SALCĂ in categoria Victor Eugen SALCĂ astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Recenzii

Ți-a plăcut produsul?

Spune tuturor părerea ta aici.

0

0 recenzii

5 stele

0

4 stele

0

3 stele

0

2 stele

0

1 stele

0


De la același autor

Povesti despre Cluj Vol. 2

Povesti despre Cluj Vol. 2

PRP: 30 Lei

28.5 Lei

Povesti despre Cluj Vol. 1

Povesti despre Cluj Vol. 1

PRP: 30 Lei

28.5 Lei

Francmasoni si patrioti

Francmasoni si patrioti

PRP: 40 Lei

38 Lei

Povesti despre Cluj Vol. 6

Povesti despre Cluj Vol. 6

PRP: 30 Lei

28.5 Lei

Povesti despre Cluj Vol. 4

Povesti despre Cluj Vol. 4

PRP: 30 Lei

28.5 Lei

Povesti despre Cluj Vol. 7

Povesti despre Cluj Vol. 7

PRP: 35 Lei

33.2 Lei

PRP: 30 Lei

28.5 Lei