PRP: 30 Lei Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
28.5 Lei
Adauga in cos

Adaugă în coș

Livrare în România

1-3 zile lucrătoare

Easybox

Ridicare din Easybox

1-3 zile lucrătoare

4 persoane se uită la acest produs.

Grăbește-te! La acest produs, stocurile sunt limitate.

Specificații Povesti despre Cluj Vol. 2

Format
130x200
Număr pagini
208
Editura
Scoala Ardeleana
Autor
Sebastian Iacob MOGA,
Tudor SĂLĂGEAN,
Victor Eugen SALCĂ
Anul publicării
2016
ISBN
9786067970722

Rezumat Povesti despre Cluj Vol. 2 - Tudor SĂLĂGEAN, Victor Eugen SALCĂ, Sebastian Iacob MOGA

Iata-ne, acum, la al doilea volum din seria „Povesti despre Cluj”! De la bun inceput, ne-am impus respectarea catorva principii: materialele publicate in carte nu pot fi fantezii sau inventii, chiar daca unele dintre ele au un anumit grad de subiectivism, reprezentand amintiri personale ale invitatilor la intalnirile noastre. De asemenea, autorii textelor publicate in volume trebuie sa fi participat la cel putin una dintre intalnirile noastre cu publicul, desfasurate sub aceeasi egida: „Povesti despre Cluj”. Eu insumi mi-am amintit cu placere secvente de viata din copilaria mea, pe care nu le pot uita nicicum si care au marcat generatia din care fac parte. Tin minte ca am vazut filmul lui Ciulei, „Padurea Spanzuratilor”, la cinema Steaua Rosie: eram doar doi oameni in sala. […] Dar am stat si la coada la paine pe cartela si la juma’ de pachet de unt, atunci, in comunism... Toate acestea si multe altele mi le-am adus aminte pe parcursul frumoaselor seri gazduite de intalnirile „Povesti despre Cluj”, aflate in anul 2016 la a III-a editie. - Sebastian-Iacob Moga

Detalii produs
Despre Tudor SĂLĂGEAN
 Tudor SĂLĂGEAN
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Tudor SĂLĂGEAN inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Tudor SĂLĂGEAN se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Tudor SĂLĂGEAN. Fiecare carte scrisa de Tudor SĂLĂGEAN este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Tudor SĂLĂGEAN in categoria Tudor SĂLĂGEAN astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Despre Victor Eugen SALCĂ
 Victor Eugen SALCĂ
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Victor Eugen SALCĂ inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Victor Eugen SALCĂ se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Victor Eugen SALCĂ. Fiecare carte scrisa de Victor Eugen SALCĂ este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Victor Eugen SALCĂ in categoria Victor Eugen SALCĂ astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Despre Sebastian Iacob MOGA
Sebastian Iacob MOGA
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Sebastian Iacob MOGA inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Sebastian Iacob MOGA se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Sebastian Iacob MOGA. Fiecare carte scrisa de Sebastian Iacob MOGA este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Sebastian Iacob MOGA in categoria Sebastian Iacob MOGA astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Recenzii

Ți-a plăcut produsul?

Spune tuturor părerea ta aici.

0

0 recenzii

5 stele

0

4 stele

0

3 stele

0

2 stele

0

1 stele

0


De la același autor

Povesti despre Cluj Vol. 5

Povesti despre Cluj Vol. 5

PRP: 30 Lei

28.5 Lei

Povesti despre Cluj Vol. 6

Povesti despre Cluj Vol. 6

PRP: 30 Lei

28.5 Lei

Povesti despre Cluj Vol. 3

Povesti despre Cluj Vol. 3

PRP: 30 Lei

28.5 Lei

Povesti despre Cluj Vol. 4

Povesti despre Cluj Vol. 4

PRP: 30 Lei

28.5 Lei

Povesti despre Cluj Vol. 7

Povesti despre Cluj Vol. 7

PRP: 35 Lei

33.2 Lei

Povesti despre Cluj Vol. 1

Povesti despre Cluj Vol. 1

PRP: 30 Lei

28.5 Lei

Francmasoni si patrioti

Francmasoni si patrioti

PRP: 40 Lei

38 Lei

PRP: 30 Lei

28.5 Lei