Aurel SASU

Politica si cultura

PRP: 200 Lei Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
190 Lei
Adauga in cos

Adaugă în coș

Livrare în România

2-4 zile lucrătoare

Easybox

Ridicare din Easybox

2-4 zile lucrătoare

3 persoane se uită la acest produs.

Grăbește-te! La acest produs, stocurile sunt limitate.

Specificații Politica si cultura

Număr pagini
794
Editura
Scoala Ardeleana
Autor
Aurel SASU
Anul publicării
2020
ISBN
9786067970135

Rezumat Politica si cultura - Aurel SASU

Coordonator de proiect: Aurel Sasu Antologie de Aurel Sasu, Liliana Burlacu, Doru George Burlacu Prefata de Aurel Sasu Volumul este dedicat, in principal, naucitoarelor schimbari survenite insurectiei din ’44, careia, treptat, i-au urmat suprimarea presei libere, dictatura modelului strain, introducerea cenzurii, doctrina partidului unic, eliminarea fizica a elitei intelectuale, epurarea, pe scurt, invazia, in istoria si cultura romaneasca, a duhului de alienare si distrugere. Implicati in politica de tribuna, scriitorii vor fi obligati sa traiasca, din oportunism, intr-o „aproximatie de doua lumi incomplete” (T. Arghezi): una inca a visului si a iluziei, alta necrutatoare in tentativa dinamitarii turnului de fildes. Ierarhiile intelectuale sunt inlocuite agresiv cu autoritatea directivei politice, iar competitia, cu slugarnicia si dogma dictaturii… Suprimarea dialogului civilizat, bazat pe inteligenta si respectul adversarului, a fost, pentru foarte multi, devastatoare. Aurel Sasu
Detalii produs
Despre Aurel SASU
Aurel SASU
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Aurel SASU inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Aurel SASU se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Aurel SASU. Fiecare carte scrisa de Aurel SASU este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Aurel SASU in categoria Aurel SASU astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Recenzii

Ți-a plăcut produsul?

Spune tuturor părerea ta aici.

0

0 recenzii

5 stele

0

4 stele

0

3 stele

0

2 stele

0

1 stele

0


PRP: 200 Lei

190 Lei