Oana NicolauPsiholog Dr. Raluca Anton

Pachet Terapia prin iubire

PRP: 167.9 Lei Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
99.9 Lei

Și totuși, poate iubirea să ne apere de noi?


În acest pachet revelator și de o blândețe profundă, doi psihoterapeuți relaționali discută așteptările pe care le avem de la relația de cuplu, și de ce ideea de iubire ca o „evadare” sau ca un „refugiu” ne împiedică să avem relații echilibrate. Cu ajutorul studiilor de caz fascinante, a personajelor pline de viață și contraste, dr. Raluca Anton și specialistul în viața intimă și relații Oana Nicolau te ajută să te dezvolți armonios prin iubire și conștientizare de sine.

În perioada 9.07 – 19.07 toate comenzile care includ acest titlu vor primi automat ghidul electronic 30 Day Kit for a Happy Couple!

Și totuși, poate iubirea să ne apere de noi?


În acest pachet revelator și de o blândețe profundă, doi psihoterapeuți relaționali discută așteptările pe care le avem de la relația de cuplu, și de ce ideea de iubire ca o „evadare” sau ca un „refugiu” ne împiedică să avem relații echilibrate. Cu ajutorul studiilor de caz fascinante, a personajelor pline de viață și contraste, dr. Raluca Anton și specialistul în viața intimă și relații Oana Nicolau te ajută să te dezvolți armonios prin iubire și conștientizare de sine.

În perioada 9.07 – 19.07 toate comenzile care includ acest titlu vor primi automat ghidul electronic 30 Day Kit for a Happy Couple!

Livrare în România

1-3 zile lucrătoare

Easybox

Ridicare din Easybox

1-3 zile lucrătoare

6 persoane se uită la acest produs.

Grăbește-te! La acest produs, stocurile sunt limitate.

Specificații - Terapie 1 la 1 cu sinele tău

Dimensiune
130x200
Număr pagini
304
Editura
Bookzone
Autor
Psiholog Dr. Raluca Anton
Anul publicării
2022
ISBN
9786069639856
Limba
Română
Vezi toate specificațiile

Rezumat Pachet Terapia prin iubire - Oana Nicolau, Psiholog Dr. Raluca Anton

Iubirea la imperfect – Oana Nicolau


Ce îi face pe oameni să intre în relații interzise? Sufletul unui bărbat se deschide într-un tablou complex al iubirii și al căutării de sine.


Enigmatic și seducător, Marc ajunge în cabinetul de psihoterapie cu dorința de a deveni adultul sănătos care a lipsit din familia sa. Mistuit de pasiunea pentru o femeie căsătorită, el se confruntă cu propriile dorințe interzise, dar și cu imagini adânc îngropate ale unei copilării dureroase. Explorând limitele iubirii și ale moralității, Iubirea la imperfect oferă o privire intimă în dormitorul și sufletul celui mai complex client care s-a așezat pe canapeaua din cabinetul Oanei Nicolau.


„Oana Nicolau ne oferă, prin Iubirea la imperfect, o incursiune captivantă în complexitatea relațiilor și a frământărilor interioare. Această poveste, inspirată din realitate, este un testament al abilității sale de a transforma terapia într-o experiență profundă și revelatoare. O lectură esențială pentru toți cei interesați de dinamica sufletului uman, de puterea transformatoare a psihoterapiei, de căutare și creștere și, bineînțeles, de educație sexuală, atât de necesară în spațiul social românesc.” – Dr. Mihail Pautov


Iubirea la Imperfect este pentru tine dacă...


... Te-ai săturat de relații imature și îți dorești ceva de durată.

... Vrei să înțelegi atât nevoile și sentimentele tale, cât și pe cele ale partenerului tău.

... Vrei să înțelegi vulnerabilitatea masculină și subiectele tabu din relație.

... Vrei să știi de ce unii bărbați sunt infideli și când trebuie să spui stop relației.

... Îți dorești să știi unde ai greșit în trecut și ce poți face mai bine în relațiile cu ceilalți.


Trăiești fiecare emoție transmisă


„Minunată cartea această! Nu numai faptul că o citești cu sufletul trepidând și vrând parcă s-o devorezi cât mai repede, pentru a vedea finalul unei povești de dragoste deosebite. Dar efectiv îți vibrează ființă și trăiești fiecare emoție transmisă, cu aceeași intensitate cu care trăiește și personajul!!! Felicitări Oana, pentru modul în care ai reușit să transcrii emoția la acest nivel! 😍❤️” - Ana Maria


O evadare în lumea plăcerilor interzise


„Am reușit să mă identific cu ambele personaje și să trăiesc fiecare moment al poveștii lor într-un mod personal. A fost o călătorie emoționantă și mă simt recunoscătoare pentru că am avut ocazia să experimentez universul pe care l-ai creat. O carte pe care nu am putut sa o las din mana pana la final. Cred că abilitatea ta de a transpune emoții și trăiri în cuvinte este remarcabilă. Cartea ta nu doar că mi-a oferit o evadare plăcută, dar m-a făcut să reflectez asupra propriei mele experiențe. Îți mulțumesc pentru această creație captivantă și aștept cu nerăbdare să explorez și alte opere ale tale în viitor.” – Irina


Răsturnări de situație incitante


„Tocmai am terminat de citit cartea ❤️ Mi-a plăcut enorm de mult, chiar dacă finalul a fost neașteptat! FELICITĂRI 👏👏👏” – Enikő


Povestea ta are sens – Psiholog Dr. Raluca Anton


„Despre asta va fi fiecare poveste din această carte. Despre mlaștini și nuferi. Despre istorii de viață, decizii, alegeri, câmp cu flori, piedici, creșteri, dureri și oameni care au învățat să cultive nuferi acolo unde cândva era, în strat subțire, o iluzie a vieții sub ceva ce i-a înghițit, dar din care au reușit să se salveze. Ei pe ei înșiși!” – Psiholog Dr. Raluca Anton

 

Nimeni nu ajunge la vârsta adultă fără un bagaj emoțional, dar greutatea acestuia depinde de felul în care îți gestionezi fiecare emoție și trăire!


 Fiecare dintre noi vine cu bagajele lui emoționale și relaționale, cu visurile, dezamăgirile, bucuriile, durerile, frustrările, resursele lui. Unii dintre noi cărăm bagaje mai grele, alții - mai ușoare, însă ce știm cu certitudine este că toți le avem. Uneori, până și lipsa bagajelor poate crea durere, mai ales dacă ele sunt din categoria stării de bine.


 Această carte te invită să-ți explorezi mai cu atenție propria poveste de viață, lăsându-te inspirat de nouă povești terapeutice din cabinetul meu, folosind lentila psihoterapiei. Poate că este greu să cuprindem în câteva pagini lumea profundă a ființei umane, a poveștilor cu care venim, a bagajelor pe care le purtăm, dar acest lucru devine posibil dacă reușim să extragem informațiile relevante și să privim experiențele unor oameni asemenea nouă cu ochi mai puțin critici, dar mai deschiși spre empatie și înțelegere.


 În aceste pagini găsești o invitație către explorarea profunzimilor trăirilor tale, a ceea ce ai adus cu tine, din istoria ta, și încă ții închise în cele mai ascunse sertare ale sufletului tău. Vei găsi istorii de viață, dar și structuri clare, care te vor ghida în a da sens și coerență propriei tale povești, așa cum poate că nu ai cunoscut-o niciodată, până acum.


 Privește-o cu grijă, drag și blândețe! Povestea ta este cea mai valoroasă și merită ascultată până la capăt!


 Ai nevoie de acestă carte dacă:


 1.     Nu-ți găsești motivația și îți pui din ce în ce mai des întrebarea „Ce sens are totul?”

2.     Ai un nivel ridicat de instabilitate emoțională, anxietate și stări depresive.

3.     Simți că realizările tale sunt nesemnificative și nu înțelegi cum alți oameni reușesc „atât de ușor”.

4.     Te întorci întotdeauna la oamenii sau la lucrurile care știi că te rănesc și nu-ți fac bine.

5.     Îți este greu să iei deciziile potrivite și simți că viața nu îți oferă nimic bun.


 „Cu această carte, Raluca Anton ne dovedește că, dincolo de mintea sa sclipitoare și de cursurile exhaustive pe care le susține, are competențe deosebite și în ale scrisului. Pagină după pagină, vom afla ceva nou, iar partea frumoasă este că vom descoperi noul și necunoscutul din noi. Ajungând, într-un final, să înţelegem că cea mai importantă conversație nu a fost cu ea, cu autoarea, ci cu însuși sinele nostru.” GÁSPÁR GYÖRGY, Psiholog, autor și custode de povești de viață


 „La început, te cucerește blândețea Ralucăi. Apoi, știința Ralucăi Anton. Ştiinţa pe care o spune cu claritate. Și claritatea pe care o expune cu simplitate. De aceea cartea Ralucăi Anton e o resursă valoroasă: te va ajuta să ai o relație cu sinele blândă, conștientă, clară, faină și simplă. Mulțumim, Raluca, pentru această carte.”- Mihai Morar - Om de radio și prezentator TV, jurnalist, editorialist și căutător de răspunsuri


 Terapie 1 la 1 cu sinele tău - Psiholog Dr. Raluca Anton


·                    De ce fac alegerile pe care le fac?

·                    Oare de ce am ajuns în punctul de azi al vieții mele?

·                    Care este motorul care mă împinge să fiu cine sunt?

·                    Ce anume mă duce spre direcții pe care aparent nu le pot controla?

 

Ți-ai adresat și tu astfel de întrebări în diferite momente din viață?


Totul începe cu povestea vieții tale. Terapie 1 la 1 cu sinele tău este o carte-călăuză prin care psihologul dr. Raluca Anton te însoțește pas cu pas în spațiul propriei tale ființe. Tehnicile și exercițiile propuse în această carte sunt extrase din practica profesională îndelungată a autoarei și te ajută să descoperi și să integrezi părți ale sinelui tău într-o poveste coerentă, ce poate fi înțeleasă în mod rațional. Este o incursiune revelatoare prin care înveți să înțelegi trecutul pentru a putea trăi confortabil în prezent și, bineînțeles, pentru a-ți construi viitorul.


 Abordare unică de a găsi răspunsuri la întrebări personale frecvente


 Prin indicații simple și exacte ce fac parte din auto-terapie, autoarea creează cadrul pentru cititor de a găsi răspunsuri la întrebări ce macină frecvent mintea omului, precum cele de mai sus.

Detalii produse
Despre Oana Nicolau
Oana Nicolau
Biografie
OANA NICOLAU este psihoterapeut specializat în relația de cuplu și coordonează o echipă de peste 80 de psihoterapeuți în cadrul clinicii care îi poartă numele. În trecut, a fost expertul în relații de la Căsătoriți pe nevăzute, show-ul matrimonial de la PRO TV și autorul cărții „A de la armonie”. Este activă pe social media, unde oferă conținut despre relaţii, psihosexualitate, creștere personală și stil de viață sănătos. Trăiește o frumoasă poveste de dragoste de peste 30 de ani.
Autorul cărților:
Despre Psiholog Dr. Raluca Anton
Psiholog Dr. Raluca Anton
Biografie
Psiholog Dr. Raluca Anton este o specialista recunoscuta in domeniul psihologiei si un nume respectat in comunitatea profesionala. Ea are o vasta experienta in consiliere si terapie psihologica, ajutandu-i pe oameni sa-si depaseasca dificultatile emotionale si sa-si atinga potentialul maxim.

Dr. Raluca Anton a obtinut diploma de licenta in psihologie si ulterior si-a continuat studiile in domeniu pentru a obtine un doctorat in psihologie. Ea a dezvoltat expertiza intr-o varietate de domenii, cum ar fi terapia cognitiv-comportamentala, terapia de cuplu si terapia de familie.

Cu abordarea sa calda, empatica si non-judgmentala, Dr. Raluca Anton ofera un mediu sigur si sprijinitor pentru clientii sai in timpul sedintelor de terapie. Ea lucreaza impreuna cu ei pentru a explora si a intelege cauzele profunde ale problemelor lor si pentru a dezvolta strategii si abilitati de coping sanatoase pentru a-si gestiona emotiile si relatiile.

Specializata in terapia cognitiv-comportamentala, Dr. Raluca Anton isi ajuta clientii sa identifice si sa corecteze gandurile si comportamentele negative sau disfunctionale care pot contribui la suferinta emotionala. Ea le ofera instrumentele necesare pentru a-si schimba perspectiva si a-si construi o mentalitate pozitiva si sanatoasa.

De-a lungul carierei sale, Dr. Raluca Anton a lucrat cu clienti din diverse medii si cu diverse afectiuni psihologice, cum ar fi anxietatea, depresia, tulburarile de alimentatie si stresul. Ea abordeaza fiecare caz cu profesionalism si compasiune, adaptandu-se nevoilor si contextului individual al fiecarui client.

In plus, Dr. Raluca Anton este activa si in comunitatea profesionala, participand la conferinte, workshopuri si seminarii pentru a-si imbunatati continuu cunostintele si abilitatile in domeniul psihologiei. Ea este, de asemenea, implicata in activitati de educatie si informare publica, promovand sanatatea mintala si constientizarea despre importanta ingrijirii psihologice.

Ca psiholog si terapeut, Dr. Raluca Anton este dedicata ajutarii oamenilor sa-si imbunatateasca bunastarea emotionala si sa-si construiasca relatii sanatoase si implinite. Prin expertiza si abordarea sa profesionala, ea contribuie la cresterea calitatii vietii si la dezvoltarea personala a clientilor sai
Vezi mai mult
Autorul cărților:
Recenzii

Ți-a plăcut produsul?

Spune tuturor părerea ta aici.

Scrie o recenzie

5

31 recenzii

5 stele

31

4 stele

0

3 stele

0

2 stele

0

1 stele

0


A

Adelina Neagoe

"Iubirea la imperfect" are ceva de oferit fiecărui cititor. Este o poveste universală despre dragoste, pierdere, regăsire și puterea de a merge mai departe.

Recenzie pentru cartea Iubirea la imperfect

0

Răspunde

Comentarii(0)

C

Cristina Popa

Stilul de scriere al Oanei Nicolau este captivant și plin de viață. Dialogurile sunt naturale și bine construite. Combo-ul ideal dintre realitate și ficțiune.

Recenzie pentru cartea Iubirea la imperfect

0

Răspunde

Comentarii(0)

G

Gabriela Munteanu

Cititorii pot găsi în această carte puterea de a face schimbări în propriile vieți. Fie că este vorba de relații, carieră sau dezvoltare personală, povestea oferă lecții valoroase și motivația de a evolua.

Recenzie pentru cartea Iubirea la imperfect

0

Răspunde

Comentarii(0)

A

Alexandra Moise

Mi-au dat lacrimile la multe capitole. Abia am asteptat sa pun mana pe ea, dupa ce, anul trecut am devorat "Terapie 1 la 1 cu sinele tau". Recomand tuturor care vor sa inteleaga mai bine si sa integreze povestea lor de viata pentru a avea un trai mai bun per total. Dna Dr Raluca Anton, daca o sa scrieti o a treia carte, o voi devora si pe aceea!

Recenzie pentru cartea Povestea ta are sens

0

Răspunde

Comentarii(0)

N

Nadia Mihaiu

Sincer mi-a fost dificil sa citesc, mi-au trebuit pauze sa procesez emoțiile, dar la final mi-a fost benefic! Doamna doctor a scris impecabil si mă bucura nespus dorinta dumneaei de a ajuta cât mai mulți oameni!

Recenzie pentru cartea Povestea ta are sens

0

Răspunde

Comentarii(0)

E

Elena Xenia

Pentru oricine vrea sa depaseasca perioadele grele, doamna doctor vine in cartea asta cu soluțiile într-o nota foarte blândă. Mi-a plăcut ca trateaza si subiectele legate de anxietate sau depresie. Trăim vremuri tulburi, iar cărțile acestea chiar sunt terapeutice, mulțumesc!

Recenzie pentru cartea Povestea ta are sens

0

Răspunde

Comentarii(0)

A

Andreii Cruceanu

Titlu

Excelenta

Recenzie pentru cartea Terapie 1 la 1 cu sinele tău

0

Răspunde

Comentarii(0)

Stefanescu

O lectura pura de care noi toți putem beneficia, din plin, de tot ce a învățat și a descoperit dna Psiholog Dr. Raluca Anton. Va mulțumesc !

Recenzie pentru cartea Terapie 1 la 1 cu sinele tău

0

Răspunde

Comentarii(0)

M

Mihaela Zepis

Mă așteptam la mai mult.. Cam slăbuță cartea

Recenzie pentru cartea Terapie 1 la 1 cu sinele tău

0

Răspunde

Comentarii(0)

Vezi toate recenziile
Nou
-18.4%
Nu mai e ca la început?

Nu mai e ca la început?

PRP: 55 Lei 44.9 Lei
BestSeller
-40.8%
BestSeller
-53.3%
-20%
Iubim sau ne mințim?

Iubim sau ne mințim?

PRP: 49.9 Lei 39.9 Lei
BestSeller
-59.4%
-49.2%
Te-a sedus si s-a dus

Te-a sedus si s-a dus

PRP: 49 Lei 24.9 Lei
-25%
Pachet Femeia inteligenta

Pachet Femeia inteligenta

PRP: 72 Lei 54 Lei
-15%
Revoluția iubirii

Revoluția iubirii

PRP: 48 Lei 40.8 Lei
-59.4%
Colectionarul de despartiri

Colectionarul de despartiri

PRP: 49 Lei 19.9 Lei
BestSeller
-59.4%
-25%
-24.9%
Scrisoare
-69.9%
-25%
Pachet Femeia irezistibila

Pachet Femeia irezistibila

PRP: 111 Lei 83.3 Lei
Nou
-42.4%
BestSeller
-60.2%
Pachet Ce vor bărbații

Pachet Ce vor bărbații

PRP: 98 Lei 39 Lei
Scrisoare
-60.2%
Pachet Limbajul iubirii

Pachet Limbajul iubirii

PRP: 98 Lei 39 Lei
-15%
Love Unfu*ked

Love Unfu*ked

PRP: 39 Lei 33.15 Lei
-15%
Puterea incredibila a sentimentelor

Puterea incredibila a sentimentelor

PRP: 59.99 Lei 50.99 Lei

Cumparate impreuna cu Pachet Terapia prin iubire

BestSeller
-50%
-49%
M-a înșelat, acum ce fac?

M-a înșelat, acum ce fac?

PRP: 39 Lei 19.9 Lei
Nou
-10%
Iubirea la imperfect

Iubirea la imperfect

PRP: 49.9 Lei 44.9 Lei
Nou
-24.3%
Pachet Jocul minciunilor

Pachet Jocul minciunilor

PRP: 99 Lei 74.9 Lei
Transport
gratuit
BestSeller
-35.5%
-53.3%
Nou
-33.3%
Pachet Adrenalină și seducție

Pachet Adrenalină și seducție

PRP: 149.7 Lei 99.9 Lei
BestSeller
-60.2%
BestSeller
-16.7%
Nou
-30.1%
Dovezi ale vieții de apoi

Dovezi ale vieții de apoi

PRP: 49.9 Lei 34.9 Lei
Nou
-57.7%
Pachet Confesiuni obraznice

Pachet Confesiuni obraznice

PRP: 186.9 Lei 79 Lei
-21.8%
Pachet  Conștiință curată

Pachet Conștiință curată

PRP: 114.9 Lei 89.9 Lei
Nou
-18.4%
Trezește geniul din tine

Trezește geniul din tine

PRP: 55 Lei 44.9 Lei
-19.9%
Insomnii

Insomnii

PRP: 45 Lei 36.05 Lei
-66.7%
-15%
Suflete de sticlă

Suflete de sticlă

PRP: 54 Lei 45.9 Lei
BestSeller
-50.8%
-15%
Fata de pe stanca

Fata de pe stanca

PRP: 49.9 Lei 42.41 Lei
BestSeller
-30.8%
PRP: 167.9 Lei

99.9 Lei