Emilia BendeacMihai Bendeac

Pachet Mihai Bendeac

PRP: 118.9 Lei Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
69 Lei

Cele mai frumoase cărți sunt cele care schimbă vieți. Jurnalele lui Mihai Bendeac sunt scrise pentru a aduce un zâmbet pe buzele cititorilor, dar și pentru a le oferi un strop de speranță și bucurie celor care au cel mai mult nevoie de sprijinul nostru.

TOATE fondurile rezultate din vânzarea acestor cărți vor fi direcționate către construirea noului corp de spital pentru copiii și adolescenții de la Alexandru Obregia.

Cele mai frumoase cărți sunt cele care schimbă vieți. Jurnalele lui Mihai Bendeac sunt scrise pentru a aduce un zâmbet pe buzele cititorilor, dar și pentru a le oferi un strop de speranță și bucurie celor care au cel mai mult nevoie de sprijinul nostru.

TOATE fondurile rezultate din vânzarea acestor cărți vor fi direcționate către construirea noului corp de spital pentru copiii și adolescenții de la Alexandru Obregia.

Livrare în România

1-3 zile lucrătoare

Easybox

Ridicare din Easybox

1-3 zile lucrătoare

5 persoane se uită la acest produs.

Grăbește-te! La acest produs, stocurile sunt limitate.

Specificații - Jurnalul unui Burlac. Conversații cu mama

Format
130x200
Număr pagini
336
Editura
Bookzone
Autor
Mihai Bendeac,
Emilia Bendeac
Anul publicării
2020
ISBN
9786069700136
Limba
Română
Vezi toate specificațiile

Rezumat Pachet Mihai Bendeac - Emilia Bendeac, Mihai Bendeac

Jurnalul unui Burlac. Conversații cu mama

 

Descoperă povestea și secretele unei vieți aflate mereu în lumina reflectoarelor!

 

Cartea lui Bendeac este biografia vibrantă a uneia dintre cele mai cunoscute persoane publice din România. Umorul său unic și scrierea plină de emoție te vor însoți pagină cu pagină, încât vei uita că ții în mână o carte și ți-l vei imagina pe Mihai pe scenă, povestindu-ți emfatic episoade din viața sa. Întâmplările pe care a ales să le publice se desprind deseori de normalitate, indicând o sinceritate dusă la extrem și o creativitate debordantă. Mihai Bendeac te va uimi prin subiectele abordate și prin limpezimea gândirii sale. Vei descoperi că perspectiva sa de scriitor este deopotrivă brutală, comică și emoționantă. Cu toate acestea, ultimul cuvânt îl are mereu... mama.

 

Alături de Mihai Bendeac vei fi părtaș la povești picante, la întâmplări delicioase și, nu în ultimul rând, la discuții valoroase. Împreună cu mama sa, Emilia Bendeac, a reușit să-și transpună experiențele prin care a trecut singur sau împreună cu familia sa într-un mod contemplativ și retrospectiv, astfel încât să îi ajute pe cei care trec prin situații asemănătoare. Dar întotdeauna cu un strop de umor.

De la momente în care nu îți vei putea stăpâni lacrimile de râs, cum ar fi cel în care l-a prins mama sa în timp ce... își explora și „testa” în detaliu corpul, la conversații sincere și emoționante cu mama sa, precum nașterea fratelui său și reacțiile sale, vei avea parte de o viață într-o lectură. În fiecare capitol, după povestirea unei întâmplări, vei descoperi un dialog între Mihai Bendeac și mama sa referitor la acel subiect.

 

 

O carte recomandată de:

 

„Dacă Nobel-ul pentru Literatură nu s-ar acorda pe criterii geopolitice, acest volum ar fi un candidat serios. Magistrală creație!” -M.B.

 

„De la Marin Preda încoace nu am mai întâlnit o asemenea desfășurare de geniu în proza românească.”- Mihai B.

 

„Cartea anului! O lectură ce-ți taie respirația.” -New York Limes

 

„Această operă literară pune România pe harta lumii. Ce carte! Doamne, ce carte...” - Le Mond

 

„5 stele!” - Amazom

 

Jurnalul unui burlac. Dragă Mihai


Prima carte scrisă complet nesupravegheat.


Ești gata să râzi în hohote alături de un maestru al comediei? După o carte scrisă sub ochiul grijuliu al mamei, Mihai Bendeac revine cu o nouă carte scrisă complet nesupravegheat și necenzurat, care nu este recomandată pudicilor sau celor care iau viața prea în serios.


Dragă Mihai este o carte fugită de acasă în care autorul și cititorii se întâlnesc și râd împreună de momentele tragi-comice pe care viața ni le oferă tuturor. În paginile sale, Mihai Bendeac răspunde scrisorilor primite după lansarea primei părți a Jurnalului unui burlac, intercalând printre răspunsuri un iureș de povești, momente și amintiri care îți reamintesc că există umor în orice situație, dacă te antrenezi suficient să îl observi.


Este un volum de o sinceritate copleșitoare, scris din dorința copleșitoare de a face bine, de a aduce bucurie cititorilor și speranță copiilor care trec pragul centrului medical Alexandru Obregia.


P.S. Dacă pudicii și cei care iau viața foarte în serios își doresc să facă o faptă bună, le recomandăm și lor cu drag această carte.


Ce vei afla în această carte?

.     Răspunsuri savuroase la cele mai interesante scrisori primite.

·     Cum un cățel pierdut te poartă într-o adevărată aventură prin oraș.

·     Cum a ajuns Mihai Bendeac să joace într-un film alături de Florin Piersic.

·     Multe pasaje care vor fi preluate probabil de tabloide cu titluri precum: „Ce cerere în căsătorie plănuiește Mihai Bendeac?” „ Cum a cerut-o celebrul actor în căsătorie pe una dintre iubitele sale?” „ Este tatăl lui Mihai Bendeac agent CIA?”

·     Mulțime de întâmplări neserioase din viața sa care însă te vor provoca să-ți pui întrebări serioase.


O carte recomandată de:


 „Cultura noastră trebuie să fie veșnic îndatorată maestrului Bendeac. O nouă carte, o nouă dovadă a Geniului său universal. ” - HORIA RAMON PATATIEVICI


 „Am citit cu smerenie această lucrare. A fi contemporan cu autorul ei reprezintă pentru mine o șansă pe care Dumnezeu mi-a dăruit-o” - ÎNALTPREASFINȚITUL TEODOSIUL


„Termin imediat cu puștoaica asta și o citesc și eu. Sunt sigur că e bună. Bendeac este, de departe, scriitorul generației noastre. ” - LEONARDO DĂCAPRIO


  „Set ăn livră magnific. Iun literatiur chi ne resamblă de Dostoievski.” - PARI MACI


 „Îmi bag p...a-n el și-n cartea lui!” - CHELU


 „Mă simt umilit. Nu pot decât să citesc și să admir un nivel de stăpânire al frazei la care eu nu aș putea ajunge vreodată.” - MIRCEA CĂRTĂRĂRESCU


Fragment


„Lucrurile pe care le-am citit în cele mai multe dintre aceste scrisorile primite de la cititori mă fac să înteleg cât de important este să muncesti pentru a-i ajuta pe oameni să se destindă. Da, medical vorbind, râsul are efecte terapeutice. Și asta le-am transmis si colegilor mei. Cât este de important ceea ce facem, cât de important este să ne dăm sufletul, să studiem și să aprofundăm această artă pentru reuși să aducem în mod profesionist bucuria, zâmbetul, fericirea în viața oamenilor.”


Pentru o CAUZĂ NOBILĂ: O carte pentru tine și un zâmbet pentru ei.


Mulțumită cărții scrise de Mihai Bendeac alături de mama sa, Emilia Bendeac, peste 235.00 euro au fost donați Spitalului Fundeni pentru a finanța renovarea secției de oncologie pediatrică.


Acum, Mihai Bendeac revine cu un nou volum mai sincer, mai autentic ca oricând, pentru a veni din nou în ajutorul celor care au cel mai mult nevoie de curaj. Astfel, toate fondurile rezultate din vânzarea acestor cărți vor fi direcționate către construirea noului corp de spital pentru copii și adolescenti de la Alexandru Obregia.

Detalii produse
Despre Emilia Bendeac
Emilia Bendeac
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Emilia Bendeac inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Emilia Bendeac se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Emilia Bendeac. Fiecare carte scrisa de Emilia Bendeac este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Emilia Bendeac in categoria Emilia Bendeac astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Despre Mihai Bendeac
Mihai Bendeac
Biografie
Omul multiplelor talente, Mihai Bendeac este astăzi, înainte de orice, scriitor. Un scriitor care te va uimi cu deschiderea sa și cu subiectele abordate. Și care îți va arăta, prin volumul biografic de față, cine este cu adevărat Mihai Bendeac, dincolo de ocupații, dincolo de măști, dincolo de râsul său molipsitor.
Autorul cărților:
Recenzii

Ți-a plăcut produsul?

Spune tuturor părerea ta aici.

Scrie o recenzie

4.86

35 recenzii

5 stele

31

4 stele

3

3 stele

1

2 stele

0

1 stele

0


S

Silviu Popescu

O carte nu la fel de interesanta ca prima, dar scrisa in acceasi nota comica, usor de citit. O fapta buna sustinuta pe care, personal, o salut 👋🏻

Recenzie pentru cartea Jurnalul unui burlac. Dragă Mihai

0

Răspunde

Comentarii(0)

W

whatsandreeareading

Am devorat-o ieri, normal că îmi place și i-am dat 5 ⭐️ pe good reads 😏👹 îmi place cum a integrat scrisorile, primite din partea fanelor, cu răspunsurile lui on point ☑️ și cu episoade reprezentative din viață. Omul este foarte inteligent, autentic, amuzant, sarcastic, puțin cam prea porcos pe alături( dar nu-l întrece pe Maticiuc😂🥴) are din toate fix cât trebuie.

Recenzie pentru cartea Jurnalul unui burlac. Dragă Mihai

0

Răspunde

Comentarii(0)

M

Mihail Cercel

O carte grozava! Un Bendeac despre care imi facusem o parere nu tocmai buna, de la tv! Citindu-i cartea, parerea s-a schimbat total si merita tot respectul si aprecierea. Merita fiecare banut!

Recenzie pentru cartea Jurnalul unui Burlac. Conversații cu mama

0

Răspunde

Comentarii(0)

R

Rebeca Maria

Doamne, cat am putut iubi aceasta carte!! Nu sunt eu fana nr.1 a autobiografiilor, dar Bendeac reuseste sa scrie intr-un fel in care sa te atraga si sa nu te poti opri din citit!! Credeti-ma cand va spun ca am ras, am plans si am rezonat cu randurile scrise mai mult decat as fi crezut! O recomand tuturor, mai ales ca banii stransi din vanzarea acestei carti sunt donati unei cauze nobile, asa ca daca nu v a placut, macar stiti ca nu v ati “irosit” o parte din salariu

Recenzie pentru cartea Jurnalul unui Burlac. Conversații cu mama

1

Răspunde

Comentarii(0)

M

Mihaela Gruescu

O recomand tututor

Mi-am cumpărat cartea acum câteva luni şi am simțit că vara aceasta este momentul oportun pentru a o citi. Nu regret deloc decizia luată. Am râs de la primul capitol. Pe lângă anumite capitole care sunt mai triste (dar care pot deveni o lecție din care avem ce învăța), această carte îți va oferi pe tot parcursul lecturii o stare de bine. Mi-a plăcut foarte mult sinceritatea cu care a fost scrisă, omul normal care a prezentat evenimentele aşa cum au fost ele şi limbajul simplu pe care l-a folosit. Nu mă aşteptam să o termin în 2 zile. Chiar pot spune că Mihai Bendeac (care nu este scriitor) a scris o carte mai bună decât alte cărți pe care le-am citit de la scriitori care au experiență. Edituriile ar trebui să țină cont de aceste lucruri atunci când decid să publice o carte. Este cartea pe care o recomand tututor şi trebuie să fie nelipsită din biblioteca fiecăruia. Aştept (Doamne ajută!) şi alte cărți pe care le va scrie!

Recenzie pentru cartea Jurnalul unui Burlac. Conversații cu mama

0

Răspunde

Comentarii(0)

B

Bianca Surcel

in majoritatea timpului m-am fortat sa termin capitolul respectiv.

Recenzie pentru cartea Jurnalul unui Burlac. Conversații cu mama

0

Răspunde

Comentarii(0)

Vezi toate recenziile
-77.2%
Eu, o  mama (im)perfecta?

Eu, o mama (im)perfecta?

PRP: 39 Lei 8.9 Lei
-85.9%
Cine nu e gata

Cine nu e gata

PRP: 49 Lei 6.9 Lei
BestSeller
Cu Autograf
-62.9%
-87.4%
M-a înșelat, acum ce fac?

M-a înșelat, acum ce fac?

PRP: 39 Lei 4.9 Lei
-49.3%
-76.6%
Cu Autograf
-30.1%
Ceaușescu se întoarce

Ceaușescu se întoarce

PRP: 49.9 Lei 34.9 Lei
Cu Autograf
-71.6%
14 zile în izolare

14 zile în izolare

PRP: 49 Lei 13.9 Lei
-61.4%
Oaia neagra din multime

Oaia neagra din multime

PRP: 49 Lei 18.9 Lei
-50.1%
Foarte bine, mulțumesc

Foarte bine, mulțumesc

PRP: 49.9 Lei 24.9 Lei
-59.4%
Râzi ca prostu'

Râzi ca prostu'

PRP: 49 Lei 19.9 Lei
-83.9%
Sex education

Sex education

PRP: 49 Lei 7.9 Lei
BestSeller
-66.7%
BestSeller
Cu Autograf
-49%
Poezii si vorbe-n vant

Poezii si vorbe-n vant

PRP: 39 Lei 19.9 Lei
-33.5%
Cu Autograf
-67.6%
-59.4%
Finlay Donovan e mortala

Finlay Donovan e mortala

PRP: 49 Lei 19.9 Lei
BestSeller
-77.8%
BestSeller
-79.8%

Cumparate impreuna cu Pachet Mihai Bendeac

Nou
BestSeller
-23.9%
BestSeller
-59.6%
Pachet Misterele creierului uman

Pachet Misterele creierului uman

PRP: 197.9 Lei 79.9 Lei
BestSeller
-46.1%
Cât timp înfloresc lămâii

Cât timp înfloresc lămâii

PRP: 49.9 Lei 26.9 Lei
BestSeller
-16.7%
Nou
BestSeller
-9.3%
-48.4%
Hardcover
Autograf
-51%
BestSeller
-49.3%
Traume ascunse

Traume ascunse

PRP: 55 Lei 27.9 Lei
Nou
BestSeller
-50.5%
Pachet Dr. Deepak Chopra

Pachet Dr. Deepak Chopra

PRP: 98.9 Lei 49 Lei
Nou
BestSeller
-46.7%
Pachet Iubire Dumnezeiască

Pachet Iubire Dumnezeiască

PRP: 149.9 Lei 79.9 Lei
BestSeller
-59.4%
-40.4%
Nou
-18.4%
Oameni ultraprocesați

Oameni ultraprocesați

PRP: 55 Lei 44.9 Lei
BestSeller
-70.5%
BestSeller
-36%
Mindreader

Mindreader

PRP: 49.9 Lei 31.92 Lei
Transport
gratuit
BestSeller
-58.1%
BestSeller
-49.2%
Fără țipete

Fără țipete

PRP: 49 Lei 24.9 Lei
-47.4%
Nou
-37.8%
Seria Frații Gamble

Seria Frații Gamble

PRP: 139.7 Lei 86.9 Lei
-47.2%
PRP: 118.9 Lei

69 Lei