Comandă cartea
Cartea Jurnalul unui burlac - Conversatii cu mama
Descoperă povestea și secretele unei vieți aflate mereu în lumina reflectoarelor!
Autograf carte Mihai Bendeac 100 de cărți pe zi cu autograf!
Citește mai mult
Citeste mai mult
Împreună facem o nouă donație
0
+1
50.000
Carte Emilia si Mihai Bendeac cu autograf
100.000 de euro au ajuns la Spitalul Fundeni. Însă nu ne oprim aici.

Împreună cu Mihai și Emilia Bendeac, ne pregătim să facem o nouă donație, imediat ce atingem cifra de 50.000 de exemplare vândute. Ne dorim să vă răplătim pentru sprijinul vostru considerabil, dar și să vă impulsionăm, și le-am trimis autorilor 500 de cărți pe care să le semneze. Astfel, pentru comenzile plasate în perioada 22-26 martie, 100 de clienți pe zi vor primi cartea cu autograf. Cărțile cu autograf vor fi distribuite aleatoriu, exclusiv pentru comenzile plasate pe site-ul Bookzone.

200.000 de Euro donați!
Emilia si Mihai Bendeac
Un exercițiu de sinceritate
„Jurnalul unui Burlac. Conversații cu mama” este biografia vibrantă a uneia dintre cele mai cunoscute persoane publice din România, Mihai Bendeac. Umorul său unic și scrierea plină de emoție te vor însoți pagină cu pagină, încât vei uita că ții în mână o carte și ți-l vei imagina pe Mihai pe scenă, povestindu-ți emfatic episoade din viața sa. Întâmplările pe care a ales să le publice se desprind deseori de normalitate, indicând o sinceritate dusă la extrem și o creativitate debordantă. Mihai Bendeac te va uimi prin subiectele abordate și prin limpezimea gândirii sale. Vei descoperi că perspectiva sa de scriitor este deopotrivă brutală, comică și emoționantă. Cu toate acestea, ultimul cuvânt îl are mereu... mama.
“Varianta ideală pentru mine ar fi că oamenii să cumpere cartea și să nu o citească. De cumpărat, mi-aș dori să o cumpere pentru că realizarea dezideratului caritabil are o importantă deosebită. Aș vrea, totuși, să n-o citească pentru că mi s-a făcut frică. Iubesc sinceritatea. Dar excesul de sinceritate îți poate face rău. În cazul în care o vor citi, îi rog să mă ierte. Și pe mama o rog să mă ierte. Ce-a vrut ea și ce-am făcut eu... Cu toate astea, de zâmbit, e posibil să zâmbiți. De emoționat, e posibil să va emoționați. Mai departe... scrie în carte. Dacă veți găsi anumite întâmplări sau păreri a fi deranjante, șocante, revoltătoare, vulgare, imorale sau complet ireverențioase... AIA E! Îi mulțumesc mamei pentru încredere. Mulțumesc editurii pentru gestul superb de a dona și veniturile lor. Mulțumesc anticipat cititorilor care vor alege să o cumpere si să n-o citească. Faceți un lucru superb!”.
M. Bendeac

Jurnalul unui burlac - capitolele cărții

Mihai Bendeac in spital
#oCartePentruViață
Facem o fapta buna
Toate încasările pe care autorii le primesc din vânzarea acestei cărți sunt donate integral pentru scopuri caritabile. Primul proiect în acest sens va fi renovarea secției de oncologie pediatrică, din cadrul Spitalului Fundeni de la etajul 7.
200.000 de euro donați

După doar 13 zile de la lansare, au fost transferați 100.000 de euro către spitalul Fundeni, câștigurile lui Mihai Bendeac și ale editurii Bookzone. Iar la 4 luni de la lansarea oficială, spitalul Fundeni a primit o nouă donație de 100.000 de euro din partea autorilor și a editurii, spitalul putând astfel să finalizeze renovarea secției sus-menționate.

Întregul demers caritabil a fost și este posibil datorită autorilor și iubitorilor de carte, donațiile provenind în întregime din încasările rezultate din vânzarea unui număr record de peste 60.000 de exemplare ale cărții.

Mihai Bendeac
Scriitor.

Mihai Bendeac este actor. De teatru și de film. Și nu doar unul de rând, ci unul extraordinar. Ca să-l cunoști cu adevărat, este musai să-l vezi jucând într-o piesă de teatru.

Mihai Bendeac este comedian. A făcut să râdă o țară întreagă.

Mihai Bendeac este scenarist. A scris toate cele 6 sezoane În puii mei.

Mihai Bendeac este regizor. Da, a regizat piese de teatru.

Mihai Bendeac este jurat. De-a lungul carierei sale a jurizat la iComedy și acum la iUmor.

Mihai Bendeac este poet, cântăreț și compozitor.

Omul multiplelor talente, Mihai Bendeac este astăzi, înainte de orice, scriitor. Un scriitor care te va uimi cu deschiderea sa și cu subiectele abordate. Și care îți va arăta, prin volumul biografic de față, cine este cu adevărat Mihai Bendeac, dincolo de ocupații, dincolo de măști, dincolo de râsul său molipsitor.

Apariții în media
Mihai Bendeac dezvăluie secrete tulburătoare din cartea vieții lui: "Capitolul ăsta nu am reușit să-l scriu decât în momentul în care m-am îmbătat pulbere"
Mihai Bendeac, despre subiectul cărţii sale: „Povestesc şi chestii mai dubioase, la limita sexualităţii“
Mihai Bendeac, dezvăluiri despre cartea care va șoca pe toată lumea: "Am scris despre trauma vieții mele"
Mihai Bendeac, pregătit de lansarea cărții "Jurnalul unui burlac – Conversații cu mama". "Sunt niște traume din trecut pe care nu prea mi-aș fi dorit să le revizitez"
Cartea Jurnalul unui Burlac - Conversatii cu mama - Mihai Bendeac
Descoperă-l pe Mihai Bendeac și după ce se trage cortina, în cartea „Jurnalul unui Burlac. Conversații cu mama” scrisă împreună cu mama sa!
Logo Bookzone

Cartea este disponibilă pentru comandă atât în România, cât și în străinătate, pe bookzone.ro. Cartea poate fi găsită și în marile librării din țară.

Cartea Jurnalul unui Burlac la Diverta Cartea Jurnalul unui Burlac la Humanitas Cartea Jurnalul unui Burlac la Carturesti Cartea Jurnalul unui Burlac la Librarium Cartea Jurnalul unui Burlac la Libraria Eminescu