PRP: 99.9 Lei Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
64.9 Lei

Odată cu traumele care ne marchează viața, apar și neîncrederea în propriile forțe, autosabotarea și gândurile distructive. Nu sunt suficient de bun. Nu merit să fiu iubit. Sunt un eșec. Aceste cuvinte sunt atât de dure, încât la rândul lor provoacă alte și alte dureri. Aceste cărți te vor învăța cum să fii mai blând cu tine, cum să ierți, cum să te ierți și cum să pleci din locurile și de lângă oamenii care îți fac rău.

Odată cu traumele care ne marchează viața, apar și neîncrederea în propriile forțe, autosabotarea și gândurile distructive. Nu sunt suficient de bun. Nu merit să fiu iubit. Sunt un eșec. Aceste cuvinte sunt atât de dure, încât la rândul lor provoacă alte și alte dureri. Aceste cărți te vor învăța cum să fii mai blând cu tine, cum să ierți, cum să te ierți și cum să pleci din locurile și de lângă oamenii care îți fac rău.

Livrare în România

1-3 zile lucrătoare

Easybox

Ridicare din Easybox

1-3 zile lucrătoare

3 persoane se uită la acest produs.

Grăbește-te! La acest produs, stocurile sunt limitate.

Specificații - NU SUNT SUFICIENT DE BUN

Format
130x200
Număr pagini
280
Editura
Bookzone
Autor
Lisa Olivera
Anul publicării
2023
ISBN
9786303051017
Limba
Română
Vezi toate specificațiile

Rezumat Pachet Mi-e dor de mine - Lisa Olivera, Dr. MaryCatherine McDonald

Rezumat Uita tot ce stii despre traume - Dr. MaryCatherine McDonald


Corpul tău îți arată calea spre vindecare, chiar și atunci când nu îi înțelegi reacțiile și durerile.


Mulți dintre noi am crescut cu ideea că doar oamenii fragili, vulnerabili și „greșiți” rămân traumatizați după experiențe nefericite. Dr. MaryCatherine McDonald, cercetător specializat în psihologia traumei, îți arată însă că singurul lucru greșit este înțelegerea defectuoasă a traumelor de către o societate care zădărnicește eforturile oamenilor de a se vindeca.


Dr. McDonald este ea însăși o supraviețuitoare a unor tragedii care i-au marcat viața. Trăind cu migrene îngrozitoare, atacuri de panică și amețeli cumplite, autoarea a vrut să înțeleagă de ce corpul ei reacționează astfel. După ani de cercetare, ea vine cu o abordare complet nouă privind vindecarea traumei, înlocuind preconcepțiile societății cu cele mai recente descoperiri din neuroștiință și psihologie.


Printr-un set de practici și instrumente testate de ea și de pacienții săi, dr. McDonald te învață și pe tine cum să înțelegi mai ușor reacțiile unui corp care pare să lucreze împotriva ta. În ultimii zece ani, ea a lucrat cu o varietate de oameni, inclusiv veterani de război și oameni aflați pe patul de moarte, și a realizat că toți au în comun un lucru: nevoia disperată de a se simți stăpâni ai propriilor vieți. Ce au învățat cu toții după întâlnirea cu dr. McDonald?


„Deși putem fi înfrânți, sfărâmați sau plini de vânătăi, nu putem fi distruși. În realitate, suntem indestructibili.”


Această carte e pentru tine dacă:


-         Vrei să îți înțelegi reacțiile corpului în fața disconfortului emoțional;

-         Ai trecut printr-un divorț, printr-o relație toxică, ai fost neglijat sau abuzat;

-         Te simți lipsit de speranță și nu mai ai putere să te ridici din pat;

-         Vrei să ajuți o persoană care se confruntă cu efectele traumei;


Această carte te va învăța:


-        Să scapi de sentimentele de rușine și vinovăție pentru ceea ce simți;

-        Să găsești sursa suferințelor pe care nu ți le poți explica;

-        Să abordezi trauma și reacțiile corpului prin metode și practici noi;

-        Să îți înfrunți propriii demoni, făcând pace cu trecutul;

-        Să accepți că ești vulnerabil fără ca ceva să fie „greșit” la tine;


Recenzii


Experiența mea cu această carte a fost complet diferită!


„Am încercat să citesc multe cărți despre traume și am avut mari dificultăți în a le termina. Majoritatea sunt extrem de deprimante! În schimb, experiența mea cu această carte a fost complet diferită. Nu a fost deprimantă, mi s-au prezentat multe studii noi, dar și povești reale foarte încurajatoare, care m-au învățat că e foarte important să-mi învăț corpul cum să reacționeze în momentele grele.” ― Carla


Am simțit că sunt înțeleasă și susținută, fără să mi se pună etichete.


„Unul dintre cele mai interesante aspect ale cărții este faptul că Dr. MaryCatherine îți reamintește constant că felul în care corpul tău reacționează la traumă nu este greșit. Acest mesaj e extrem de important într-o lume în care trauma este stigmatizată și înțeleasă greșit. Poveștile din carte m-au ajutat enorm să renunț la convingerea că e ceva greșit cu mine.” ― Laura


Captivantă! Va atrage atât profesioniștii, cât și cititorii obișnuiți.


„ Dr. McDonald a făut un miracol scriind o carte care subliniază atât de bine cele mai recente descoperiri despre trauma emoțională. Poveștile reale ale pacienților săi se împletesc cu explicații ușor de înțeles despre modul în care funcționează un creier rănit. Până la finalul cărții, vei înțelege cum să răspunzi la semnalele pe care ți le transmite sistemul tău nervos, în momentele dificile ale vieții.” ― Alex


Metodele din carte mi-au schimbat viața!


„Vă spun cu lacrimi în ochi că nu credeam că o să iubesc din nou viața. Am suferit enorm, așa că de-a lungul timpului am participat inclusiv la workshop-uri despre vindecarea traumelor. Plecam de acolo rușinată că poate durerea mea nu e atât de mare precum cea a altor oameni sau, din contră, plecam cu un puternic sentiment de vinovăție pentru felul în care mă simt. Cartea asta mi-a redat speranța și am învățat să-mi gestionez gândurile și trăirile.” ― Rebeca

 

Fragment


„Acesta este unul dintre aspectele experienţelor traumatice care le face să fie atât de profund zguduitoare: rana nu se limitează la o singură zonă. Ea reverberează în toate. Ne marchează întreaga viață cu un nou înţeles. Suntem confruntați nu doar cu consecinţele evenimentului traumatic, ci şi cu înspăimântătorul și obsedantul adevăr pe care evenimentul îl face vizibil – anume că o vulnerabilitate ne expune toate vulnerabilităţile. Acest adevăr are forță mare de contagiune și se răspândește cu viteză în tot restul vieţii noastre, colorând totul cu panică şi groază. Viaţa devine brusc insuportabilă.”


Rezumat NU SUNT SUFICIENT DE BUN - Lisa Olivera

 

E minunat să înțelegi cine ești cu adevărat, pentru că ești mai mult decât îți spui că ești!

 

La doar câteva ore de la naștere, Lisa Olivera a fost abandonată în spatele unei stânci de lângă Pădurea Muir din California de Nord. La scurt timp, a fost găsită de cei care aveau să devină părinții ei adoptivi. Lisa a crescut știind că a fost adoptată, dar abia mai târziu a înțeles că poartă în inimă rana abandonului. Ca mulți alți copii puși în această situație, s-a întrebat neîncetat care a fost motivul pentru care mama sa naturală a părăsit-o. Neavând răspunsuri, Lisa și-a creat o poveste prin care își spunea că nu este suficientă și că este absolut necesar să ajungă cât mai aproape de perfecțiune pentru a putea fi iubită. Până când, cu ajutorul unui terapeut, ea a înțeles un lucru care i-a schimbat viața: povestea ei era greșită, nu ea.

Dacă și tu te regăsești în situația Lisei – crezi că nu ești suficient, că nu meriți să fii iubit, simți că vrei să te eliberezi de tine ca de o haină care te strânge –, este timpul să-ți rescrii povestea. Iar Lisa te va ajuta.

 

Această carte este o scrisoare de dragoste către sinele tău autentic, cel onest, curajos, liber, cel care nu lasă să se scurgă dragostea pentru viață prin rănile și cicatricile sufletului. Îți va arăta că, pentru a te vindeca, nu trebuie să uiți, să ștergi sau să anulezi, ci să integrezi durerea ta în povestea vieții tale, astfel încât să te simți bine tu cu tine.

 

Această carte te va învăța:

 

·        Să îți rescrii povestea, pentru a lăsa în spate trecutul dureros.

·        Să te eliberezi de rănile trecutului prin exerciții practice.

·        Să te iubești, să te accepți, să te îmbrățișezi așa cum meriți.

·        Să capeți încredere în tine, fără să te mai crezi insuficient.

·        Să faci distincția între gândurile false și cele adevărate.

 

Pornește într-o călătorie de autocunoaștere la finalul căreia te așteaptă omul care te iubește cel mai mult, cel care îți este alături în fiecare moment: tu însuți!

Detalii produse
Despre Lisa Olivera
Lisa Olivera
Biografie
Lisa Olivera este scriitoare, terapeută, căutător de adevăr, soție, mamă și om. Consideră că menirea ei pe Pământ este aceea de a sprijini oamenii să-și amintească, să cultive și să se bucure pe deplin de umanitatea lor, de faptul că sunt perfecți prin simplul fapt că sunt. Mottoul ei? „Sunt sigură că suntem cu toții deja întregi, demni și suficienți de buni, chiar dacă, uneori, viața, oamenii și sistemele în care trăim ne pun piedici în a ne aminti adevărul despre noi înșine.”
Autorul cărților:
Despre Dr. MaryCatherine McDonald
Dr. MaryCatherine McDonald
Biografie
Dr. MaryCatherine McDonald este life coach și cercetător specializat în psihologia traumei, a stresului și a rezilienței. Urmărindu-și misiunea de a destigmatiza problemele de sănătate mentală și de a încuraja oamenii să se vindece prin înțelegerea a ceea ce simt și trăiesc, dr. McDonald a lucrat de-a lungul timpului cu o mare varietate de oameni: veterani de război; medici din cadrul secţiilor de urgenţă sau de terapie intensivă; victime ale agresiunilor sexuale; copii abuzaţi sau neglijaţi; persoane care au pierdut pe cineva apropiat; bolnavi în fază terminală; oameni care încearcă să-şi revină după o despărţire sau un divorţ. Pe toți i-a ajutat să se simtă din nou stăpâni ai propriilor vieți.
Autorul cărților:
Recenzii

Ți-a plăcut produsul?

Spune tuturor părerea ta aici.

Scrie o recenzie

5

8 recenzii

5 stele

8

4 stele

0

3 stele

0

2 stele

0

1 stele

0


C

Carina Turcu

e o carte excelenta!❤️

Recenzie pentru cartea NU SUNT SUFICIENT DE BUN

0

Răspunde

Comentarii(0)

M

Mirela Dobre

De la adolescenți la adulți

Este genul de carte pe care trebuie să o citesti începând cu începerea liceului. Fiind o perioada nouă și stresantă modul în care adolescenții se comportă te afectează foarte ușor. Cartea asta este ca un ghid prin viață

Recenzie pentru cartea NU SUNT SUFICIENT DE BUN

0

Răspunde

Comentarii(0)

E

Elena Matei

Recomand

Ador această carte. Sunt terapeut și acest titlu este printre cele pe care le recomand pacienților mei

Recenzie pentru cartea NU SUNT SUFICIENT DE BUN

0

Răspunde

Comentarii(0)

S

Simona Nae

Un must în biblioteca personală

Am împrumutat-o prima dată de la un prieten, dar am cumpărat-o și eu. Este genul de carte care este nelipsită în bibliotecă

Recenzie pentru cartea NU SUNT SUFICIENT DE BUN

0

Răspunde

Comentarii(0)

Alte carti din categoriile: Dezvoltare personala, Carti psihologice

BestSeller
-40.2%
Traume ascunse

Traume ascunse

PRP: 55 Lei 32.9 Lei
BestSeller
-59.4%
BestSeller
-10%
În adâncul sufletului

În adâncul sufletului

PRP: 49.9 Lei 44.9 Lei
Hardcover
BestSeller
-34.9%
MANIFEST - Ediție Cartonată

MANIFEST - Ediție Cartonată

PRP: 49 Lei 31.9 Lei
BestSeller
-23.9%
Terapie 1 la 1 cu sinele tău

Terapie 1 la 1 cu sinele tău

PRP: 59 Lei 44.9 Lei
BestSeller
-20%
Cand corpul spune nu

Cand corpul spune nu

PRP: 60 Lei 48 Lei
-10%
Atomic Habits

Atomic Habits

PRP: 65 Lei 58.5 Lei
BestSeller
-20%
NU SUNT SUFICIENT DE BUN

NU SUNT SUFICIENT DE BUN

PRP: 49.9 Lei 39.9 Lei
-20%
Ghidul familiei imperfecte

Ghidul familiei imperfecte

PRP: 49.9 Lei 39.9 Lei
BestSeller
-36.5%
BestSeller
-20.4%
BestSeller
-23.9%
Revoluția emoțiilor

Revoluția emoțiilor

PRP: 59 Lei 44.9 Lei
BestSeller
-20.4%
-15%
BestSeller
-25%
Corpul nu uita

Corpul nu uita

PRP: 46 Lei 34.5 Lei
-18.4%
Față în față cu furia

Față în față cu furia

PRP: 55 Lei 44.9 Lei

Cumparate impreuna cu Pachet Mi-e dor de mine

Nou
-32.6%
Nou
-33%
Pachet O minte indestructibilă

Pachet O minte indestructibilă

PRP: 149 Lei 99.9 Lei
-33.4%
Nou
-20%
-18.1%
Pachet Secrete Dezvăluite

Pachet Secrete Dezvăluite

PRP: 109.8 Lei 89.9 Lei
Nou
-38.1%
Nou
-33.4%
Pachet O viață fără regrete

Pachet O viață fără regrete

PRP: 104.9 Lei 69.9 Lei
Nou
-20%
Nou
BestSeller
-8.3%
Nou
-34.1%
Nou
-20%
Uită tot ce știi despre traume

Uită tot ce știi despre traume

PRP: 49.9 Lei 39.9 Lei
Scrisoare
BestSeller
-51.9%
Transport
gratuit
BestSeller
-33.1%
Pachet Femei neînvinse

Pachet Femei neînvinse

PRP: 147.9 Lei 99 Lei
-19.3%
-38.3%
Pachet Gândire alternativă

Pachet Gândire alternativă

PRP: 128 Lei 79 Lei
-39.8%
-27.2%
-24.4%
Pachet Întrebări esențiale

Pachet Întrebări esențiale

PRP: 118.9 Lei 89.9 Lei
-27.4%
PRP: 99.9 Lei

64.9 Lei