Mercedes RonMona Kasten

Pachet Inimi curajoase

PRP: 217.8 Lei Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
119 Lei

"Culpa Mia" explorează teme precum vindecarea, iertarea și acceptarea de sine, iar „Maxton Hall" aduce în prim-plan lupta împotriva stereotipurilor sociale și a presiunilor familiale. Ambele serii explorează complexitatea relațiilor interumane și puterea de a depăși adversitățile pentru a găsi adevărata fericire.


Descoperă lumea fascinantă a două serii ale căror prime volume au fost produse cu succes de Amazon Prime.

"Culpa Mia" explorează teme precum vindecarea, iertarea și acceptarea de sine, iar „Maxton Hall" aduce în prim-plan lupta împotriva stereotipurilor sociale și a presiunilor familiale. Ambele serii explorează complexitatea relațiilor interumane și puterea de a depăși adversitățile pentru a găsi adevărata fericire.


Descoperă lumea fascinantă a două serii ale căror prime volume au fost produse cu succes de Amazon Prime.

Livrare în România

1-3 zile lucrătoare

Easybox

Ridicare din Easybox

1-3 zile lucrătoare

3 persoane se uită la acest produs.

Grăbește-te! La acest produs, stocurile sunt limitate.

Specificații - Păcatul meu

Format
130x200
Număr pagini
496
Editura
Bookzone
Autor
Mercedes Ron
Anul publicării
2022
ISBN
9786069639887
Limba
Română
Vezi toate specificațiile

Rezumat Pachet Inimi curajoase - Mercedes Ron, Mona Kasten

SALVEAZĂ-MĂ ȘI SALVEAZĂ-TE


Primul volum din seria Maxton Hall a stat la baza serialului Maxton Hall – The World Between Us, produs de Amazon Prime și difuzat în peste 240 de țări.


În această saga încâlcită a intrigii și a pasiunii interzise, Mona Kasten te introduce în inima unei aristocrații decadente, unde secretele întunecate și iubirile interzise se intersectează într-o relație de tip „din dușmani, în îndrăgostiți”.

Intră în fascinanta și tulburătoarea lume a celor bogați și aroganți din Maxton Hall, o serie care te va captiva și te va ține cu sufletul la gură de la prima pagină până la ultima!


SALVEAZĂ-MĂ


Ei vin din lumi diferite.

Și totuși sunt făcuți unul pentru celălalt.

Bani, farmec, lux, putere – cele patru cuvinte care definesc celebrul Colegiu Maxton Hall și patru valori care pe Ruby Bell nu o interesează acum și nici nu o vor interesa vreodată. De când a primit o bursă la renumitul liceu, ea a încercat în primul rând un lucru: să iasă în evidență cât mai puțin posibil față de colegii ei de clasă. Și, mai ales, a încercat să se țină departe de James Beaufort, liderul secret al colegiului și moștenitorul milionar al unui întreg imperiu. E prea arogant, prea bogat, prea atrăgător.

Cel mai mare vis al lui Ruby este să studieze la Oxford, în timp ce James pare să trăiască doar pentru următoarea petrecere. Lucrurile se schimbă însă când tânăra descoperă ceva ce nimeni altcineva nu știe – un secret scandalos care, dacă ar deveni public, ar distruge reputația familiei lui James pentru totdeauna.

Tânărul moștenitor este hotărât s-o reducă la tăcere pe Ruby, dar ciocnirea lor aprinde o scânteie neașteptată și țese în jurul lor o rețea complexă de minciuni, iubiri și trădări.

 

SALVEAZĂ-TE


În cel de-al doilea volum din seria bestseller Maxton Hall, autoarea continuă caruselul amețitor al manipulării și atracției neașteptate dintre Ruby, eleva bursieră, și James Beaufort, arogantul moștenitor milionar. Relația lor devinde din ce în ce mai intensă și cei doi înfruntă noi provocări, iubirea fiindu-le pusă la încercare.

Ruby și James trebuie să se confrunte cu propriile temeri și să-și asume riscuri mari pentru a rămâne împreună. Trecutul tulburător al lui James și secretele lui își fac simțită prezența în viața lor, amenințând să distrugă legătura tot mai puternică ce îi unește.

Ruby este devastată. Nu a avut niciodată sentimente atât de profunde precum cele pe care le are pentru James. Dar nimeni nu a mai rănit-o atât de tare vreodată. Și-ar dori să se poată întoarce la viața ei de înainte, în care nimeni nu o cunoștea în colegiul Maxton Hall și nu făcea parte din lumea elitistă și coruptă a colegilor ei de clasă. Însă nu-l poate uita pe James. Mai ales când el face tot ce poate pentru a o recâștiga.

 

FRAGMENTE


„Oamenii vor să fie văzuți cu mine cu orice preț. De când am pășit prima dată în școală, colegii mei mi-au suflat în ceafă și au încercat să-mi atragă atenția. Așa se întâmplă când te numești Beaufort. De când familia mea din partea mamei a fondat o casă de modă pentru domni, construind astfel un imperiu care valorează miliarde, nu există nimeni în țara asta care să nu ne știe numele. „Beaufort” înseamnă bogăție. Influență. Putere. La Maxton Hall sunt mulți care consideră c-aș putea să le ofer lucrurile astea, sau măcar o feliuță din ele, dacă mă flatează suficient.

Nu-mi ajung degetele de la mâini să număr de câte ori mi-a strecurat cineva schițe pentru un costum, după o noapte de petrecere. De câte ori s-a apropiat cineva de mine, sub un pretext sau altul, doar ca să-mi ceară numărul părinților. Cât de des au încercat unii și alții să-și croiască drum în cercul meu de prieteni, doar ca să dea apoi informații presei despre mine și Lydia.” – fragment din „Salvează-mă”

 

Îmi pun rucsacul pe pat și scot notițele luate de dimineață. Exact când mă sprijin iar de perne și încep să citesc, îmi vibrează telefonul. Deschid mesajul, cu respirația tăiată.

Îmi lipsești.

Mă trec fiorii. Nu știu la ce mă așteptam. Nu la un asemenea răspuns. Mă uit la cele două cuvinte când mai intră un mesaj.

Aș vrea să te văd.

Văd printre lacrimi cuvintele lui și deși sunt sub pilotă și îi port hanoracul gros, mi-e frig. Înăuntrul meu se luptă emoții diferite: dorul de James, furia teribilă împotriva lui și o tristețe profundă, de parc-aș fi pierdut și eu pe cineva. Aș vrea să-i scriu că așa simt și eu. Că îmi lipsește și c-aș vrea să mă duc la el și să-i fiu alături. Dar nu merge așa. Undeva, în adâncul meu, simt că nu sunt pregătită pentru asta. Nu după ce s-a întâmplat. După tot ce mi-a făcut. Doare prea tare. Am nevoie de toată puterea să scriu un răspuns:

Nu pot.” – fragment din „Salvează-te”

 

RECENZII


„Cărțile autoarei Mona Kasten sunt înțesate de o rețea complexă de minciuni, dragoste și trădare. Mi-au plăcut mult pentru că evidențiază contrastele sociale și luptele interne din cadrul elitei școlare.” – Brianna

„De la manipulare, la atracție neașteptată, aceste cărți explorează dinamica puterii, secretele bine păzite și ciocnirile colegilor de clasă într-un cadru școlar exclusivist. Recomand fără doar și poate!” - Simona

„Seria Maxton Hall este fantastică 💜 ești purtat într-o călătorie uluitoare, în care trăiești o mare varietate de sentimente de la fericire și dragoste, la ură și durere.” – Anny

 „Aceste cărți sunt intrigante și bogate în emoții, explorând profunzimea relațiilor umane într-un mediu în care fiecare personaj trebuie să joace mai multe roluri pentru a supraviețui sau pentru a-și păstra statutul.” – Andreea

 

SERIA CULPABLES (CULPA MIA)


Primul volum din serie a stat la baza filmului fenemon Culpa mia (My Fault), produs de Amazon Prime. Celelalte volume din serie urmează să fie și ele ecranizate.


Descoperă povestea de dragoste periculos de intensă care a strâns peste 70 de milioane de lecturi pe Wattpad și face furori în toată lumea.

Iubirea interzisă care îi leagă pe frumoasa Noah și misteriosul Nick, doi tineri care devin peste noapte frați vitregi, îți va reaminti că dragostea poate apărea atunci când te aștepți mai puțin și îți poate schimba viața definitiv.

Pornește într-o cursă amețitoare alături de două personaje pe care dragostea le învață ce înseamnă păcatul, dar și iertarea!

 

Frumoasa Noah și misteriosul Nick îți vor rămâne în inimă multă vreme după ce vei fi citit ultimele rânduri ale poveștii lor electrizante. Primul volum din serie – Culpa mia în orginal – a fost ecranizat cu succes de Amazon Prime.

Nick prin ochii lui Noah

 

Nicholas Leister a apărut în viața mea pentru a mă distruge. Altfel nu-mi pot explica puterea acelor ochi de-un albastru pătrunzător de a-mi topi inima și limitele. Nu pot înțelege cum de nu îi pot rezista unui om care reprezintă tot ceea ce am evitat de când mă știu.

OK, e înalt ca zidul pe care și l-a creat ca să se apere, frumos sculptat de parcă ar fi o operă de-a lui Michelangelo și cu părul de un negru intens, la fel ca stilul de viață pe care-l ascunde. Care e problema, te întrebi? Problema este că e fratele meu vitreg și e periculos… de irezistibil.

Cum am ajuns să mă îndrăgostesc de el? Ușor: m-a provocat să-mi descopăr propriile laturi ascunse și să explorez o viață pe care nu am crezut-o posibilă.

 

Noah prin ochii lui Nick

 

M-a amuzat felul în care m-a fulgerat cu privirea. Noua mea soră vitregă părea ofensată că nu-mi păsa câtuși de puțin cum o cheamă pe ea sau pe mama ei, deși trebuie să recunosc că numele maică-sii mi-l aminteam. Era înaltă, avea probabil un metru șaizeci și opt sau un metru șaptezeci, nu eram sigur. Era slabă și nu îi lipsea nimic, trebuia să recunosc, dar trăsăturile sale erau atât de copilărești, încât orice gând depravat în ceea ce o privea era exclus. Dacă auzisem bine, nici nu terminase încă liceul, lucru care se vedea clar după pantalonii scurți, tricoul alb și tenișii negri Converse.

Dar ce mi-a atras cel mai mult atenția la ea a fost părul: avea o culoare ciudată, între blond-închis și roșcat.

 

Trăiește toate emoțiile primei iubiri într-o trilogie plină de momente de tandrețe, dar și de momente periculos de pasionale, în care două inimi curajoase se ciocnesc la viteză maximă, uitând de temeri și de obstacolele care le despart!

 

Recenzii:

 

„Această carte le are pe toate, dragoste, suspans, acțiune.... Nu încetezi să mai ai emoții sau să fii neliniștit. Chiar te face să simți ceea ce simt personajele. mi-a plăcut, mai ales personajul lui Nick, îmi place cum o iubește pe Noah, cu totul!!! ”- RV

„Mi-a plăcut mult această trilogie, este una dintre preferatele mele și o recomand, pentru că fiecare parte o îmbunătățește pe cea precedentă. În mod normal mi-e puțin teamă de cărțile care au o continuare, dar de data aceasta trebuie să spun că mi-au plăcut toate trei.” - Belen

 

„Am trecut de la durere, la mânie, la dor, la bucurie, și apoi am luat-o de la capăt; Fără îndoială, a fost cel mai frumoas final al poveștii. Cât de dor îmi va fi de Noah și Nick.” - Cecilia, Goodreads

 

„Am suferit mult pentru tot ceea ce au avut de înfruntat ambii protagoniști, dar am putut observa și modul în care acest lucru i-a făcut să se maturizeze și să crească. Au învățat să ierte și să se iubească cu adevărat. Finalul mi-a plăcut foarte mult și, mai presus de toate, m-a ajutat să mă împac cu câteva personaje pe care ajunsesem să le urăsc puțin în cartea a doua.” - Patry Fernandez, Goodreads

Detalii produse
Despre Mercedes Ron
Mercedes Ron
Biografie
Mercedes Ron este o tânără scriitoare argentiniană care a triumfat pe Wattpad, unde are peste 321 de mii de urmăritori. În prezent locuiește în Spania și studiază comunicarea audiovizuală la Universitatea din Sevilla. Visul ei este să scrie și să cânte. Dar și-a îndeplinit deja prima dorință, trilogia ei #CulpaMia având peste 40 de milioane de citiri.
Autorul cărților:
Despre Mona Kasten
Mona Kasten
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Mona Kasten inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Mona Kasten se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Mona Kasten. Fiecare carte scrisa de Mona Kasten este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Mona Kasten in categoria Mona Kasten astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Recenzii

Ți-a plăcut produsul?

Spune tuturor părerea ta aici.

Scrie o recenzie

4.77

22 recenzii

5 stele

17

4 stele

5

3 stele

0

2 stele

0

1 stele

0


R

Radoi Andrada

Foarte faine cartile. Sa aduceti si volumul 3 Save Us

Recenzie pentru cartea Maxton Hall - Salvează-te

0

Răspunde

Comentarii(0)

B

Bianca Hideg

RECOMAND CU DRAG! CEA MAI BUNA

Recenzie pentru cartea Maxton Hall - Salvează-te

0

Răspunde

Comentarii(0)

D

Denisa Claudia Raicu

Cartea a fost superba, și deși James este prezentat ca băiatul de bani gata, căruia i se cuvine tot, fricile lui au fost întemeiate și l-am adorat pt ce era în preajma lui Ruby.

Recenzie pentru cartea Maxton Hall - Salvează-mă

1

Răspunde

Comentarii(1)

C

Carmen Stoica

Cred ca ar trebui și a treia parte. Din punctul meu de vedere a rămas situația neîncheiată.

N

Nicoleta Ungureanu

Recomand

Atâtea emoții într-o o singură trilogie de cărți, înveți să plângi cu ei, înveți să râzi, să te bucuri de tot ca fiind ultima dată, fantastic

Recenzie pentru cartea Păcatul nostru

0

Răspunde

Comentarii(0)

A

Aysa Catrina

N-am citi forte multe romane de dragoste dar acesta serie ma făcut sa iubesc acest tip de romane.Carte am terminat-o foarte repede deoarece o data ce începi sa o citești nu o mai poți lăsa.

Recenzie pentru cartea Păcatul nostru

0

Răspunde

Comentarii(0)

C

celina ciordas

Abia astept volumul 3 ! Cand va aparea?

Recenzie pentru cartea Păcatul tău

0

Răspunde

Comentarii(5)

A

Alexandra Bizu

Am comandat toate cele 3 volume, vij toate sau numai un volum?

T

Tana Roberta

Vin toate ? Dau doar o carte?

T

Tana Roberta

Vin toate ? Dau doar o carte?

C

Cristina Cretan

Îmi place Nick maxim, probabil e normal sa ți placa băiatul superb și sigur pe sine. Nesiguranțele ei sunt normale dar îmi dispace ca este ascunsă fata de el...multa discuție cu sine puțin dialog și interacțiune cu el. Am devorat "Hex" în 2 săptămâni. Am plâns de m am stricat.... Aici am probleme pt ca ma enervează ba unul ba altul🙄

C

Cristina Cretan

E

Ema Bâțu

Sper ca volumul 3 sa apară cât mai repede am nevoie de finalul povestii lor❤️❤️❤️

Recenzie pentru cartea Păcatul tău

1

Răspunde

Comentarii(2)

P

popa cosmina

o intrebare,sunt traduse in romana,nu?

P

popa cosmina

o intrebare,sunt traduse in romana,nu?

A

Andreea Burghel

Am privit filmul regizat după această carte , și am și luat cartea împreună cu celelalte două păcatul tău și păcatul nostru , comanda a venit în scurt timp de la plasarea ei , m-am apucat de citit , și pot spune ca este o carte foarte frumoasă 🥰

Recenzie pentru cartea Păcatul meu

0

Răspunde

Comentarii(0)

E

Eva Winter

3,5 steluțe doar pentru că filmul a fost mult mai bun decât cartea.

m-au iritat majoritatea scenelor inutile care se tot repetau. dacă aș scoate toate scenele și discuțiile care apar iar și iar, cartea ar fi avut până in 370 de pagini. finalul mi-a plăcut și replicile de la sfârșit. e o carte bună, dar nu atât de bună încât să mă dea pe spate. m-am gândit dacă să rotunjesc la 4 steluțe, dar nu m-au convins ultimele 30 de pagini absolut deloc. NOTĂ: voi citi celelalte volume înainte să apară filmele ca să nu rămân din nou cu un gust amar în gură. (abia așteptam să văd scena cu mașinile, dar din păcate ea nu există) per total, o lectură de vară, dar lungită mai mult decât era necesar. sunt curioasă cum vor fi celelalte 2 volume.

Recenzie pentru cartea Păcatul meu

0

Răspunde

Comentarii(0)

Vezi toate recenziile

De la același autor

BestSeller
-65.5%
-63.3%
-49.2%
-65.5%
-23.3%
-62.7%
Pachet seria Again

Pachet seria Again

PRP: 147 Lei 54.9 Lei
-23.3%
-56%
Pachet seria Again 5 Carti

Pachet seria Again 5 Carti

PRP: 225 Lei 99 Lei
Nou
-57.2%
Pachet Mona Kasten

Pachet Mona Kasten

PRP: 324.8 Lei 139 Lei
-75.7%
Gambitul Damei

Gambitul Damei

PRP: 49 Lei 11.9 Lei
Nou
-57.2%
Pachet Mona Kasten

Pachet Mona Kasten

PRP: 324.8 Lei 139 Lei
Nou
-16.9%
Wellness

Wellness

PRP: 59 Lei 49 Lei
BestSeller
-39%
Păcatul nostru

Păcatul nostru

PRP: 49 Lei 29.9 Lei
-15.1%
-35.2%
-49.2%
BestSeller
-40.8%
Urmatoarele 365 de zile

Urmatoarele 365 de zile

PRP: 49 Lei 29 Lei
BestSeller
-59.4%
365 de zile

365 de zile

PRP: 49 Lei 19.9 Lei
-49.2%
BestSeller
-49.2%
Acea zi

Acea zi

PRP: 49 Lei 24.9 Lei
-5%
Mananca, roaga-te, iubeste

Mananca, roaga-te, iubeste

PRP: 35 Lei 33.25 Lei
-7.1%
-14.9%
Bridgerton. Eu si ducele Vol.1

Bridgerton. Eu si ducele Vol.1

PRP: 49.9 Lei 42.47 Lei
-50%
BestSeller
-48.1%
Cât timp înfloresc lămâii

Cât timp înfloresc lămâii

PRP: 49.9 Lei 25.9 Lei

Cumparate impreuna cu Pachet Inimi curajoase

-44.6%
Never Never

Never Never

PRP: 56.9 Lei 31.5 Lei
Nou
-36.5%
Pachet Lisa See

Pachet Lisa See

PRP: 110 Lei 69.9 Lei
PRP: 217.8 Lei

119 Lei