Hal RunkelNedra Glover Tawwab

Pachet Armonie, nu monotonie

PRP: 104 Lei Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
69.9 Lei

Nu există relații și familii perfecte, există relații și familii adevărate! Asta ne spun și Nedra Glover Tawaab și Hal Runkel în cele două cărți plin de sfaturi și lecții esențiale pentru orice om care își dorește relații mai armonioase. Abordările lor revoluționare ne arată că nu este nevoie să-ți sufoci copilul cu atenție, nici să-ți cunoști partenerul în cel mai mic detaliu, sacrificându-ți propria viață pentru a-i satisface nevoile. Tot ceea ce trebuie să faci pentru a construi și a te bucura de relații mai înfloritoare este să navighezi cu calm și înțelegere pe marea învolburată a relațiilor tale. 

Nu există relații și familii perfecte, există relații și familii adevărate! Asta ne spun și Nedra Glover Tawaab și Hal Runkel în cele două cărți plin de sfaturi și lecții esențiale pentru orice om care își dorește relații mai armonioase. Abordările lor revoluționare ne arată că nu este nevoie să-ți sufoci copilul cu atenție, nici să-ți cunoști partenerul în cel mai mic detaliu, sacrificându-ți propria viață pentru a-i satisface nevoile. Tot ceea ce trebuie să faci pentru a construi și a te bucura de relații mai înfloritoare este să navighezi cu calm și înțelegere pe marea învolburată a relațiilor tale. 

Livrare în România

1-3 zile lucrătoare

Easybox

Ridicare din Easybox

1-3 zile lucrătoare

2 persoane se uită la acest produs.

Grăbește-te! La acest produs, stocurile sunt limitate.

Specificații - Ghidul familiei imperfecte

Dimensiune
130x200
Număr pagini
333
Editura
Bookzone
Autor
Nedra Glover Tawwab
Anul publicării
2023
Liste
Biblioteca lui Morar
ISBN
9786303051321
Limba
Română
Vezi toate specificațiile

Rezumat Pachet Armonie, nu monotonie - Hal Runkel, Nedra Glover Tawwab

Rezumat Nu mai e ca la început - Hal Runkel 


„Aceasta este probabil prima carte despre relațiile de cuplu care-ți spune că majoritatea lucrurilor pe care le-ai învățat – cum funcționează și cum să le îmbunătățești – sunt nu numai greșite, ci chiar nocive. Și este cu siguranță prima carte despre relațiile de cuplu care-ți spune că cel mai bun lucru pe care îl poți face pentru voi este să înveți să te concentrezi mai puțin pe partenerul tău și mai mult pe tine însuți... pentru binele amândurora.– Hal Runkel


Transformă un început promițător într-o promisiune de-o viață!


Fiecare cuplu își dorește să păstreze relația de la început – când totul părea perfect, înainte de copii, ipoteci, dificultăți financiare și probleme de sănătate. Dar adevărul este unul brutal: relațiile devin din ce în ce mai greu de întreținut.


Cele mai multe relații se destramă, deoarece partenerii nu știu să își gestioneze „flăcările” interioare, iar relația ajunge să fie mistuită într-un adevărat incediu. Astfel, dacă îți dorești o relație armonioasă pe termen lung, trebuie să accepți că e normal să nu mai fie ca la început, pentru că nici voi nu mai sunteți aceiași. O relație matură nu mai este pusă în mișcare de fluturii din stomac, ci de decizii raționale, de responsabilități și așteptări pe care le aveți unul de la celălalt.


Pentru a-ți cultiva o relație sănătoasă, Hal Runkel, creatorul metodei revoluționare Fără țipete, te ghidează pas cu pas spre o schimbare radicală, al cărei rezultat constă în acceptarea faptului că anumite conflicte sunt inevitabile, dar și în deprinderea tehnicilor care te ajută să transformi aceste conflicte în experiențe benefice pentru relația ta. Primul pas? Să înveți să te concentrezi asupra singurei persoane pe care o poți controla cu adevărat: tu însuţi.

„Hal Runkel te învață cum să te bazezi pe tine, nu pe celălalt, dacă vrei să obții o conviețuire ca în rai. Este un îndemn pe care îl adresez și eu celor care se așază câte doi pe canapeaua din cabinetul meu de psihoterapie. Cel mai adesea, omul care are dificultăți de cuplu tinde să vorbească despre greșelile celuilalt.” ‒ Dr. Cristian Andrei


Această carte este pentru tine dacă:


-         Simți că tu și partenerul tău ați devenit două persoane diferite;

-         Oricât te-ai strădui, conflictul dintre voi este inevitabil;

-         Consideri că partenerul tău nu-ți mai satisfice nevoile emoționale;

-         Încerci să-ți faci partenerul fericit, pentru că asta îți face viața mai ușoară;

-         Rămâi în relație doar de dragul copiilor sau din obișnuință;


Această carte o să-ți arate:


·       Cum să nu te concentrezi pe compatibilitate, ci pe angajament personal și integritate.

·       Cum să accepți conflictele ca pe o oportunitate de dezvoltare.

·       Cum să creezi o conexiune profundă, care nu se bazează pe ceea ce aveți în comun, ci pe ceea ce se află în interiorul vostru.

·       Cum să te maturizezi, astfel încât să nu mai cauți validarea partenerului tău, ci doar validarea ta.


Recenzii


Mereu am visat la Făt-Frumos, iar când l-am găsit, am vrut să fug din castel.


„Mereu am știut cum vreau să arate bărbatul ideal. Întâmplarea face că l-am și găsit, dar mi-a fost îngrozitor de frică să îl țin aproape de mine. Îi găseam tot felul de imperfecțiuni – nu râde mereu la glumele mele, își sună mama prea des, e prea dezordonat. Citind cartea, am înțeles că adevărata problemă se află la mine, iar dacă nu o rezolvam rapid, urma să rămân singură pentru totdeauna. Hal Runkel mi-a arătat că frica mea venea dintr-o stimă de sină scăzută și din faptul că am fost obișnuită să mă autosabotez, neștiind cum să primesc fericirea în viața mea. Merit eu un bărbat atât de minunat? Acum știu că da. Și mai știu că iubesc toate imperfecțiunile lui, așa cum le iubește și el pe ale mele.” – Daria


Mama soțului meu se afla în centrul tuturor deciziilor noastre. Trebuia să iau o măsură!


„Soacra mea părea să fie în centrul tuturor deciziilor noastre, iar eu mă simțeam adesea ignorată de soțul meu. După ce am citit abordările lui Hal Runkel și am aplicat strategiile recomandate, lucrurile au început să se schimbe. Am înțeles că nu sunt singura care se confruntă cu acest tip de dinamică în relația cu soacra și că există modalități constructive de a aborda această situație. Cartea m-a învățat cum să comunic mai eficient cu soțul meu, pentru a găsi soluții care să funcționeze pentru amândoi.” – Carmen


Nu mai aveam energia necesară pentru a-mi petrece timpul cu soția și copiii mei…


„De curând, am ajuns la un punct de cotitură în viața mea. Având un rol esențial în cadrul unei corporații, voiam să mă implic 100%, să dau tot ce am mai bun la locul de muncă. Și am dat atât de mult, încât pentru acasă nu a mai rămas… nimic. Când îmi vedeam soția și copiii, mă simțeam extenuat. Pentru fiecare vorbă și gest depuneam un efort considerabil, până când soția mi-a dat un ultimatum. Cartea de față m-a ajutat enorm, pentru că am făcut primii pași spre a găsi un echilibru între viața personală și cea profesională, reușind să îmi salvez relația și viața de familie.” – Radu


 Fragment


„Toate relațiile sunt clădite pe încredere! Încrederea și siguranța trebuie să fie cele mai importante calități în orice căsnicie! NU, acestea sunt cele mai importante calități la un șofer de autobuz. Vrei ca șoferul de autobuz să fie precaut și grijuliu pentru ca tu să poți ajunge fără incidente la destinație. De cele mai multe ori, călătoria în sine nu te interesează – important este să ajungi cu bine la destinație. În cazul unei călătorii cu autobuzul, o astfel de predictibilitate este minunată. În cazul căsniciei, însă, încrederea și siguranța sunt extrem de supraestimate. Nu doar supraestimate, ci și înșelătoare. Asta pentru că o căsnicie este în mod inerent diferită de o călătorie cu autobuzul. O căsnicie nu este doar o călătorie pe care o faci în speranța că vei ajunge cu bine la destinație. O căsnicie este o aventură. Este o călătorie care te schimbă și te ajută să te dezvolți. Cu toate că încrederea și siguranța pot fi plăcute și reprezintă cu siguranță indicii ale unei relații aflate în dezvoltare, majoritatea oamenilor pun mult prea mult preț pe aceste sentimente. Acest lucru îndepărtează cuplurile și le duce înspre complacere, îndreptățire și plictiseală. Iar plictiseala ucide căsniciile.”Rezumat Ghidul familiei imperfecte - Nedra Glover Tawwab

Un bestseller instant New York Times.

 

Autoarea cărții-fenomen Arta de a fi liber, Nedra Glover Tawwab, revine în librării cu o nouă carte esențială pentru Biblioteca lui Morar și pentru biblioteca ta.

 

Fiecare familie are o poveste. Pentru unii dintre noi, familia e cuibul la care ne întoarcem cu drag, o sursă de stabilitate și încredere. Pentru alții, e o povară de o viață, un izvor al suferințelor, al conflictelor și al traumelor.

 

Acest ghid tratează cu compasiune, înțelegere și căldură fiecare model familial imperfect și oferă soluții practice pentru o varietate de situații: de la traume la neglijență, de la părinți absenți sau dependenți până la frați care se confruntă cu probleme emoționale, de la parteneri indiferenți la socrii mult prea prezenți în viața ta, oferindu-ți intrumentele de care ai nevoie pentru a impune limite sănătoase în raport cu propriile rude.

 

Gestionând relațiile nesănătoase de familie, poți prelua controlul asupra propriei vieți și să-ți respecți propria identitate, propriile nevoi și priorități.

 

Un fragment:

 

În Partea Întâi: Dezvățarea lucrurilor disfuncționale, o să explic cum arată disfuncția și o să definesc tipurile comune de dinamici nesănătoase, inclusiv traumele, încălcările limitelor, codependența, interdependența emoțională și adicția. Vom cerceta de ce oamenii tind să repete haosul și să continue tiparele nesănătoase, precum și impactul traumei generaționale.

 

În Partea a Doua: Vindecarea, voi explora cele două alegeri pe care le ai la dispoziție când dorești să întrerupi ciclul: înveți cum să gestionezi relațiile cu oamenii care nu se vor schimba sau pui capăt relațiilor pentru că oamenii nu se schimbă. Această secțiune oferă îndrumări pentru a alege între prosperitate sau supraviețuire și pentru formarea unui sistem de sprijin în afara familiei tale.

 

Partea a Treia: Dezvoltarea te va ajuta să remediezi diferitele tipuri de relații familiale: cu părinții, frații, rudele îndepărtate, copiii adulți și rudele prin alianță.

 

Recenzii:

 

„Fără o viziune nouă și convingerea că putem sparge ciclul abuzurilor, putem să ne blocăm în modele familiale disfuncționale, în loc să ne trăim viața autentic, așa cum dorim. Cu compasiune și claritate, Nedra Tawwab oferă un ghid extrem de necesar pentru a înțelege cum am fost crescuți - și pentru a ghida schimbarea din viețile noastre.” – Lori Gottlieb, autoare de bestsellere New York Times.

 

„În Ghidul familiei imperfecte, terapeuta Nedra Tawwab ne oferă instrumentele necesare pentru înțelegerea relațiilor de familie și pentru gestionarea lor într-un mod mai sănătos - rămânând consecvenți față de cine suntem și față de nevoile noastre. Această carte e un pas hotărât înainte.” – Charlamagne Tha God, autor de bestsellere New York Times și prezentator al emisiunii The Breakfast Club

 

„Mulți oameni merg la terapie să-și rezolve problemele din minte, omițând faptul că provocările cele mai dificile pe care le înfruntă pornesc din relațiile lor de familie. În această carte, terapeuta Nedra Tawwab oferă experiență practică pentru a te ajuta să-ți gestionezi problemele cu părinții, copiii și, da, chiar și cu socrii. Acum, când sănătatea mintală primește în sfârșit atenția pe care o merită, acesta e un ghid vital pentru întemeierea unor familii mai sănătoase.” – Adam Grant, autor de bestsellere New York Times și prezentatorul podcastului Re:Thinking

 

Detalii produse
Despre Hal Runkel
Hal Runkel
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Hal Runkel inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Hal Runkel se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Hal Runkel. Fiecare carte scrisa de Hal Runkel este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Hal Runkel in categoria Hal Runkel astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Despre Nedra Glover Tawwab
Nedra Glover Tawwab
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Nedra Glover Tawwab inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Nedra Glover Tawwab se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Nedra Glover Tawwab. Fiecare carte scrisa de Nedra Glover Tawwab este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Nedra Glover Tawwab in categoria Nedra Glover Tawwab astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Recenzii

Ți-a plăcut produsul?

Spune tuturor părerea ta aici.

Scrie o recenzie

4.82

11 recenzii

5 stele

9

4 stele

2

3 stele

0

2 stele

0

1 stele

0


N

Nicoleta Alexandrescu

O lectură plăcută pe un subiect sensibil: comunicarea în cuplu. Sfaturile practice te ajută să faci pași mici pentru schimbări mari .

Recenzie pentru cartea Nu mai e ca la început?

0

Răspunde

Comentarii(0)

M

Manuela Călin

A fost o carte foarte bună, de la prima până la ultima pagină. Am citit-o împreună cu soțul meu. A durat ceva să o terminăm, dar faptul că amândoi am citit-o a fost de ajutor. Conține informații inclusiv despre cum să gestionezi relația cu socrii.

Recenzie pentru cartea Nu mai e ca la început?

0

Răspunde

Comentarii(0)

V

Victoria Pătru

Îți oferă soluții practice și accesibile. Este o carte genială prin simplitatea abordării. Înveți foarte multe lucruri atât despre tine cât și despre dinamica relației în care te afli.

Recenzie pentru cartea Nu mai e ca la început?

0

Răspunde

Comentarii(0)

C

Clara Pană

Titlul nu trebuie luat ca atare. El face referire la reacțiile noastre din punct de vedere emoțional și modul în care acționăm pe baza lor. Unii oameni țipă, alții se închid în ei. Sfaturile se aplică oricărui cuplu, indiferent dacă sunteți căsătoriți sau nu.

Recenzie pentru cartea Nu mai e ca la început?

0

Răspunde

Comentarii(0)

E

Eliza Popovici

O carte foarte utilă pentru familii conflictuale. Mulțumesc.

Recenzie pentru cartea Ghidul familiei imperfecte

0

Răspunde

Comentarii(0)

Vezi toate recenziile

De la același autor

-59.4%
Arta de a fi liber

Arta de a fi liber

PRP: 49 Lei 19.9 Lei
BestSeller
-49.2%
Fără țipete

Fără țipete

PRP: 49 Lei 24.9 Lei
BestSeller
-36%
Mindreader

Mindreader

PRP: 49.9 Lei 31.92 Lei
BestSeller
-25%
Nou
-18.4%
Următorul val

Următorul val

PRP: 55 Lei 44.9 Lei
-18.4%
Oameni ultraprocesați

Oameni ultraprocesați

PRP: 55 Lei 44.9 Lei
BestSeller
-33.4%
Nou
-27.5%
Destinul ascuns în numere

Destinul ascuns în numere

PRP: 55 Lei 39.9 Lei
BestSeller
-52.7%
BestSeller
-33.4%
BestSeller
-51%
Revoluția emoțiilor

Revoluția emoțiilor

PRP: 59 Lei 28.9 Lei
-30.1%
Cand te pierzi pe tine insuti

Cand te pierzi pe tine insuti

PRP: 49.9 Lei 34.9 Lei
BestSeller
-52.3%
-50.1%
Ghidul familiei imperfecte

Ghidul familiei imperfecte

PRP: 49.9 Lei 24.9 Lei
-36.5%
ALTERNATIVE

ALTERNATIVE

PRP: 55 Lei 34.9 Lei
-15%
Outlive

Outlive

PRP: 85 Lei 72.25 Lei
-27.5%
Arta de a eșua cu succes

Arta de a eșua cu succes

PRP: 55 Lei 39.9 Lei
-20%
Reglarea dezechilibrelor hormonale

Reglarea dezechilibrelor hormonale

PRP: 49.99 Lei 39.99 Lei
-44%
Creierul din burta

Creierul din burta

PRP: 42 Lei 23.5 Lei
-50.1%
Showman

Showman

PRP: 59.9 Lei 29.9 Lei

Cumparate impreuna cu Pachet Armonie, nu monotonie

BestSeller
-59.4%
Nou
-8.3%
Provocările părinților de azi

Provocările părinților de azi

PRP: 59.9 Lei 54.9 Lei
PRP: 104 Lei

69.9 Lei