Duane P. SchultzSydney Ellen Schultz

O istorie a psihologiei moderne

PRP: 89 Lei Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
71.2 Lei
Adauga in cos

Adaugă în coș

Livrare în România

2-4 zile lucrătoare

Easybox

Ridicare din Easybox

2-4 zile lucrătoare

5 persoane se uită la acest produs.

Grăbește-te! La acest produs, stocurile sunt limitate.

Specificații O istorie a psihologiei moderne

Format
165x235
Număr pagini
576
Editura
Trei
Autor
Sydney Ellen Schultz,
Duane P. Schultz
Anul publicării
2020
ISBN
9786064008190

Rezumat O istorie a psihologiei moderne - Sydney Ellen Schultz, Duane P. Schultz

Psihologia modernă este prezentată prin intermediul personalităţilor, al ideilor importante, al şcolilor de gândire şi al momentelor care i-au influenţat dezvoltarea, subliniind schimbarea metodelor şi obiectului de studiu. Fiecare şcoală de gândire este discutată ca mişcare ce apare într-un context istoric şi social dat, nu ca entitate independentă şi izolată, fiind examinată în termenii conexiunilor pe care le are cu ideile ştiinţifice şi descoperirile ce au precedat-o şi care i-au succedat. Deşi cartea este organizată pe şcoli, autorii aduc în centrul atenţiei contribuţiile personalităţilor decisive pentru domeniul psihologiei, subliniind că munca lor a fost influenţată nu doar de vremurile în care s-au afirmat, ci şi de contextul experienţelor personale de viaţă.

Scrisă într-un stil accesibil şi bogată în ilustrări, cartea se adresează atât studenţilor, cât şi specialiştilor şi tuturor celor interesaţi de evoluţia psihologiei moderne. Deosebit de importante sunt secţiunile ce cuprind fragmente din scrierile originale ale marilor psihologi, prezentând, în stilul distinct al fiecăruia, perspectiva sa unică asupra metodelor, problemelor şi obiectivelor psihologiei.

Duane P. Schultz este professor de psihologie la University of South Florida. Soţii Schultz sunt cunoscuţi pentru tratatele de psihologie scrise împreună.

Răsfoiește câteva pagini ale cărții în PDF
La Bookzone, ai posibilitatea de a răsfoi câteva pagini din cartea O istorie a psihologiei moderne înainte de a cumpăra.
Detalii produs
Despre Sydney Ellen Schultz
Sydney Ellen Schultz
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Sydney Ellen Schultz inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Sydney Ellen Schultz se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Sydney Ellen Schultz. Fiecare carte scrisa de Sydney Ellen Schultz este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Sydney Ellen Schultz in categoria Sydney Ellen Schultz astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Despre Duane P. Schultz
Duane P. Schultz
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Duane P. Schultz inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Duane P. Schultz se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Duane P. Schultz. Fiecare carte scrisa de Duane P. Schultz este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Duane P. Schultz in categoria Duane P. Schultz astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Recenzii

Ți-a plăcut produsul?

Spune tuturor părerea ta aici.

0

0 recenzii

5 stele

0

4 stele

0

3 stele

0

2 stele

0

1 stele

0


PRP: 89 Lei

71.2 Lei